Janni og Linda

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Jeg vil her fortælle om en dejlig oplevelse min kæreste og jeg lige har haft. Den er autentisk selv om det for nogle kan lyde ret utroligt.

Well, min kæreste og jeg har været sammen i snart 3 år, bor i en storby og er begge 23. Hun er ca. 167 cm høj, vejer ca. 56 kilo og har en lækker seksuel udstråling. Hun er kortklippet, har et par bløde og fyldige bryster og en fræk røv. Det der tænder mig meget ved hende er bla. hendes hofter. De er meget feminime med et træk at klassisk elegance og hedder Linda.

Jeg hedder Per og jeg er ca. 187 cm. høj, har kort hår og er robust med mine ca. 95 kilo.
Linda og jeg fandt hurtigt ud af at vi begge er meget seksuelle frigjorte, på den måde at vi ikke ligger skjul på noget som helst når vi snakker sammen. Vi flirter til højre og venstre når vi er i byen, og har i en periode haft en mandlig hus-ven, da hun havde en gammel drøm om en trekant med 2 mænd.
Ikke det denne historie handler om…

Denne tager udgangspunkt i et gammelt samtaleemne vi har haft. Linda har længe overvejet om hun var bi-seksuel. Vi har et vennepar som begge er meget fri, og Linda og pigen i det forhold har snakket om at de sammen skulle finde ud af om de også var til piger. De bor desværre langt væk, og derfor er det ikke blevet til mere end nogle hede kys og lidt gramsen rundt, hvilket både jeg og hendes kæreste nød ganske meget.

Både Linda og jeg bruger internettet meget, og spiller et online spil hvor ca. 3000 andre mennesker deltager dagligt. Gennem dette spil har vi lært en masse mennesker at kende, bla. en 17 årig pige der hedder Janni.

Vi begyndte begge at chatte meget med Janni, og lærte hinanden hurtigt at kende. Hun virkede meget fri som os og Linda og jeg legede meget med tanken om at besøge hende for at se hvad hun var for en type. Mange sætter en facade op over nettet, men hvis Janni ikke gjorde det var der grobund for et godt venskab; muligvis med andre indlagte muligheder.

Vi havde gennem vores chat med Janni fundet ud af at hun var lesbisk og meget fri i sin væremåde… Igen, over chatten. Vi vidste ikke hvad vi skulle forvente da vi fik aftalt at besøge hende en lørdag.

Vi kørte tidligt ned til hende, og vi blev begge meget forbløffet da vi så hende.

Over chatten med Webcam, havde vi set en køn pige med langt, blondt hår. Vi havde ikke set noget af hendes krop, og hun havde selv flere gange ytret at hun ikke syns hun var lækker.

Vi ankom til hendes bopæl i udkanten af Odense, og blev mødt i døren af en pige på ca. 177 cm. og ca. 60 kg. Svært at se hendes krop, da hun havde en dynejakke og et par løse busker på, men hendes ansigt var langt kønnere end hendes Webcam viste det. Kunne se Linda også blev overrasket over hende.

Vi havde aftalt at vi skulle på McDonalds, bare lige for at bryde isen og nervøsiteten. Janni var ret nervøst anlagt. Vi var bange for vi havde skræmt hende med vores ligefremme måde at være på. Men hun tog da med på McD. Vi snakkede meget om alt muligt under turen, og hyggede os med snak og små-perverse jokes resten af aftenen.

Først ud på natten begyndte der at ske noget. Vi skulle sove, men ingen af os kunne. Linda fordi hun var tændt, Janni fordi hun var spændt, og jeg fordi jeg havde set Janni futte rundt i G-streng og løs skjorte. Først der jeg så hvor god en krop hun havde. Store, fyldige bryster under skjorten, dejlige feminime hofter, en rigtig lækker røv og et par lækre ben der så ud som om de sluttede under hagen. Virkelig en flot krop, der tændte mig utroligt meget at smug-kigge på.

Janni sagde der var lidt problemer med sovepladserne, da hun kun havde en gammel luftmadras og hendes alm. størrelse seng. Linda ville ikke sove på luftmadras sammen med mig, da jeg fylder det hele, og ikk så smart at jeg sov ved siden af Janni. Så slutningen blev at Linda og Janni sov i Jannis seng, mens jeg var plantet på luftmadrassen ved siden af sengen på gulvet.

Lyset blev slukket, og vi snakkede og snakkede. Igen, ingen kunne sove. Efter en lille times tid hørte jeg Janni fumle rundt i sengen, og spurgte hvad hun lavede. Hun sagde hun havde det varmt, og derfor smed skjorten. Linda protesterede ikke det mindste. Snakken ebbede ud, og vi forberedte os på at sove.

Efter ca. 10 minutter, hørte jeg en svag puslen oppe fra sengen, og efter et stykke tid, begyndte et åndedrat at trække vejret tungere og dybere.

Jeg havde en meget stærk fornemmelse af hvad der foregik, så jeg lagde stille og holdt mig vågen. Ville være med så længe som muligt.

Jeg kunne høre at det var Linda der trak vejret dybt og indimellem kom der et par lettere suk fra hende. Jeg lod som om jeg vågnede brat, og spillede forvirret og sagde at jeg havde drømt et eller andet jeg ikke kunne huske. Lydene oppefra ophørte brat, og lyset blev tændt. Jeg satte mig op, og så at begge piger var ret røde i hovederne og begge var stakåndet. Jeg spillede igen dum, og sagde at jeg lige ville gå ud i stuen og ryge en smøg. Jeg rejste mig op, og skjulte min rejsning under boxershortsene, kyssede Linda et par gange og gik ud i stuen og lukkede døren. Jeg satte mig i sofaen, tændte en smøg og tændte fjernsynet.

Efter nogle minutter begyndte jeg at skrue langsomt ned for lyden. Gradvist, da jeg så regnede med at pigerne inde ved siden af ikke ville opdage det. Efter nogle minutter var lyden helt nede, og jeg skoddede smøgen.
Jeg gik hen til soveværelsesdøren, og lagde forsigtigt øret til. Det tog lidt tid før mine ører vendte sig til at lytte efter stille lyde, men jeg opfangede lidt fumlen rundt i sengen og nogle stille suk. Jeg stod der næsten en halv time og bare lyttede.

De stille lyde fortsatte med at eskalere blidt, og efter den halve time, hørte jeg Linda tydeligvis stønne blidt i stille tempo.

Det var mit signal. Jeg bankede på og afventede svar. Begge piger begyndte at fnise let, og fra nøglehullet kunne jeg se at lyset derinde blev slukket. Janni prøvede at lyde træt, og sagde “kom nu bare ind”.
Jeg åbnede døren, og smed mig på luftmadrassen.

Efter lidt tænkte jeg at jeg ligeså godt kunne gå til kernen, og spurgte derfor “Hvad faen laver i? Vågnede ude på sofaen ved at Linda stønnede…”

Begge piger blev først helt tavse, og efter et par sekunder begyndte begge at skraldgrine. Janni tændte lyset, og sagde “Det ved du vist godt.”

“Hvad”, sagde jeg og spillede dum. Men det virkede ikke. Linda smilede til mig, og blottede sit bryst ved at smide dynen på gulvet. Jeg så hendes brystvorter stive som bare pokker, mens hun smilede saligt. Janni rødmede voldsomt.
Jeg smilede til dem og sagde “Lad jer endelig ikke forstyrre af mig”, og lagde mig om på siden. Jeg havde ryggen til sengen, men vinklen fra gulvet var perfekt til at kunne følge med i et spejl som hang på væggen overfor sengen. De vidste jeg kiggede, men lod sig ikke skræmme synderligt af det. Lyset blev ikke slukket og efter at have lagt lidt og kigget på hinanden, bøjede Janni sig ind over Linda og begyndte at kysse hende. Uendeligt langsomt og blidt så jeg Jannis læber røre Lindas, som lukkede øjnene og sukkede. Linda snappede let op efter Jannis, men hun bad Linda bare slappe af og følge med. Tydeligt at Janni tog kontrollen, hvilket var forståeligt. Hun havde erfaringen med piger, og Linda havde aldrig prøvet det før.

Linda sank ned på puden igen, og Janni genoptog de blive strejf af læber mod Lindas. Linda sukkede dybt, og gengaldt de blide berøringer. Hun havde stadigt ingen dyne på, så jeg kunne se Jannis hånd hånd nusse Linda på hoften blidt og roligt. Linda gav et par hurtige ryk. Jeg vidste hun var kildren der, og Janni forstod det også. Så Jannis hånd bevægede sig langsomt opad på Lindas nøgne krop, og med en pegefinger kørte hun cirkler rundt om Lindas ene bryst, mens kyssene blev lidt mere intense. Jeg så glimt af begge tunger der legede med hinanden mellem deres læber, og begge begyndte at sukke dybere. Linda venstre hånd begyndte at nærme sig Jannis dynekant, og gik indunder ved Jannis hofte.

Jeg forbandede Janni for ikke at tage dynen af, men håbede hun ville få det varmt igen senere.
Jeg kunne se at Lindas hånd nussede på Jannis hofte, pga. dynens bevægelser, men ellers var mit udsyn spærret.
Janni svarede igen ved at kramme Lindas bryst blidt, og lod en finger strejfe vorten. Det gav et sæt gennem Linda, og hun besvarede Jannis kærtegn ved at sætte hendes åbne mund mod Jannis. Jeg kunne se at Janni blev overrasket, men gengaldt Lindas tunge, som pludseligt var blevet meget krævende.

Begge piger var tydeligvis meget tændte nu. Janni krammede Lindas ene bryst igen, og nulrede vorten mellem 2 af sine slanke fingre. Linda stønnede blidt, og faldt lidt tilbage i puden. Hun ville nyde nu, men Janni var ikke færdig med at kysse. Janni åbnede sin mund og slikkede Lindas læber, mens Linda desperat prøvede at fange hendes tunge med sin egen uden held.

Janni satte farten ned, både på kyssene og på hendes krammen af Lindas bryst, som virkede pludseligt forvirret over hvad der nu skulle ske.

Janni satte sig op på hug, og smed dynen ned bag sengen. I spejlet så jeg Jannis flotte figur fra siden, som så alt for lækker ud i hendes hvide sæt G-streng og BH.

Janni satte sig overskrævs på Lindas lår, bøjede sig ned og begyndte art kysse Linda på brystet og maven. Linda vidste ikke hvad hun skulle gøre med hendes hænder og stak dem derfor ind udner hendes balder og overgav sig fuldstændigt til nydelsen. Janni slikkede Lindas bryster men undgik vorterne, mens hendes hænder blidt kørte op og ned af Lindas hofter og lår. Linda lavede små cirkelbevægelser med udnerlivet i ren refleks. Hun var helt væk i hendes nydelse. Langsomt men sikkert, kørte Janni hendes hænder op ad siden af Linda, og nærmede sig begge bryster med dem, mens hun trak sig opad og begyndte at tungekysse Linda dybt og inderligt. Igen fik Linda krammet sine bryster, mens hendes tunge blev masseret inderligt af Jannis. Lindas hoftebevægelser blev mere intense, og hvis hun kunne have slået sine ben om Janni havde hun gjort det. Desværre var Jannis ben i vejen, så Linda måtte nøjes med at føle sig lettere magtesløs og overgive sig til nydelsen.

Janni trak sig væk fra Lindas mund, og vendte hastigt tilbage flere gange for at pirre Linda, mens hun blidt masserede Lindas stive brystvorter.

Janni slap det ene bryst, og kørte det ned af Lindas side igen til hun nåede maven, hvor hun nussede blidt lige over Lindas trussekant, mens hun kiggede Linda intenst i øjnene. Linda prøvede at rykke sig opad. Hun ville føle Jannis slanke fingre uden på trusserne, men hun gav ikke efter. Hun rykkede i stedet hånden opad igen, og kiggede skævt på Linda, som begyndte at rødme voldsomt. Linda grinede fjantet og rykkede lidt nedad igen, og Janni fortsatte med at nusse hende over trussekanten.

Dette stod på i flere minutter: Linda blev utålmodig og rykkede sig opad, Janni rykkede sin hånd væk, og Linda rykkede tilbage. Efter flere minutter forbarmede Janni sig over Linda som var ved at blive desperat. Janni kørte langsomt en finger ned mellem Lindas ben og fulgte Lindas revne udenpå trusserne. Linda gav et højlydt støn fra sig, og kiggede næsten sorgmodigt op på Janni, da hun ikke gentog berøringen. Janni smilede blidt, rykkede opad mod Lindas ansigt og kyssede hende dybt og intenst igen, mens den ene hånd evigt blidt kørte op og ned i Lindas revne. Linda stønnede højlydt og jeg kunne se hun var tæt på en lille orgasme. Men Janni gav hende ikke lov endnu. Lige før Linda kom, fjernede Janni sin hånd og satte sig op på hug igen ovenpå Linda som kiggede længselsfuldt op på Janni, som besvarede Lindas blik med et lystent smil.

Janni rakte bagud, og løsnede hægten på sin BH. Lindas øjne lyste af forventning, mens Janni forsigtigt og langsomt trak sin BH af. Hun afslørede 2 store bryster med flotte vorter som allerede var stive. Hun smilte ned til Linda, og lænede sig bagud og støttede på sig hænder nede ved Lindas fødder. Linda satte sig prompte op og begyndte at nusse Jannis hofte med den ene hånd og hendes overlår med den anden, mens hun kiggede dybt ind i hendes øjne. Janni satte sig lidt op igen, og de begyndte at kysse hianden voldsomt mens Lindas hænder udforskede Jannis lækre krop. Som Janni havde vist hende, holdt Linda sig fra Jannis bryster og området uden på trusserne.

Linda følte næsten overalt; kørte hendes hænder op af Jannis lår for efter at gå videre til maven, siderne og ryggen, mens de kyssede hektisk. Linda begyndte at koncentrere sig om Jannis flotte bryster mens hun kyssede Janni blidt på halsen og skuldrene. Janni kunne lide denne behandling; hun nussede konstant i Lindas hår og på hendes ryg, mens Linda prøvende krammede Jannis bryster. Hun trak sig lidt nedad, og Janni rykkede sig lidt bagud og bøjede let bagover, som en invitation til Lindas mund til hendes bryster. Linda tog imod invitationen med det samme, og rykkede til at kysse Jannis bryster og strejfe hendes vorter med en silkeblød tunge. Janni var voldsomt tændt nu, så mens hun fik sine bryster og vorter slikket og blidt nappet af Lindas mund og tunge, bevægede hun sit underliv mod Lindas skamben for at massere sin klitoris blidt. De stønnede nu begge højt, og Linda greb fat i Jannis balder og æltede dem blidt, og fulgte hendes bevægelser frem og tilbage. Janni rakte rundt om Lindas ryg, og stak sine bryster bydende mod hendes ansigt, mens hun stønende højt. I spejlet kunne jeg se hun var tæt på at komme. Jannis øjne var var knebet sammen og hun holdt hårdt om Linda, som suttede og nappede Jannis brystvorter og klemte hendes balder. Janni blev pludselig stiv som et bræt, og huggede sine hofter mod Lindas skamben, mens hun skreg og borede sine negle i Lindas ryg. Sengen rystede, og Linda holdt hårdt fast i Janni, mens Jannis orgasme ebbede langsomt ud. Janni stilnede sine bevægelser af, og åbnede forpustet øjnene. Hun fangede Lindas slørede blik, og de stirrede forelsket på hinanden, mens Linda stille kærtegnede Jannis balder. De sad sådan et godt stykke tid, mens Janni kom ned igen og hendes pusten blev til en stille sukken efter vejret.

Linda var ved at varme op igen, og begyndte at rykke sig væk fra Jannis jerngreb. Janni væltede sig om på siden og kiggede længselsfuldt på Linda, som lettede hendes røv og trak sine g-strengstrusser af. Hun afslørede sin smukke barberede fisse, som glinsede af hendes væsker. Hun krammede sit ene bryst og nulrede sin brystvorte, mens hendes anden hånd kørte ned over maven og strejfede de glatte skamlæber. Et sus gik gennem hende, og hun missede med øjnene et par gange et skød sine hofter op mod sine fingre. Hun begyndte at gnide sin klitoris mellem 2 fingre, mens hun kiggede lystent på Janni, som greb Lindas andet bryst med sin ene hånd.

Linda lukkede sine øjne, og gned sig tættere og tættere til orgasmen, men igen blandte Janni sig. Hun slap prompte Lindas bryst, greb den hånd som Linda havde mellem sine lår og førte den til sit eget skridt. Hun brugte Lindas hånd til at gnide hendes klitoris uden på hendes trusser, mens Linda fik et desperat blik i øjnene igen. Jeg kunne se hun var tæt på at gå amok over ikke at få lov til sin orgasme.

Janni så det også, så hun flyttede Lindas hånd og trak sine trusser af. Som hun lå på siden, kunne jeg se hendes smalle stribe af velplejede lyse hår, der sluttede lige over en lille foldaf hud. Resten var skjult mellem lårene. Janni rykkede nedad, og placerede sit ansigt over Lindas mave. Linda fik atter et meget længselsfuldt og næsten bedende blik. Janni smilte stille op til Linda, og begyndte at kysse på Lindas mave. Linda spredte sine ben og gav plads til Janni, som bare fortsatte med at kysse hendes mave. Linda smed sine ben rundt om ryggen på Janni, og pressede sit underliv mod Jannis bryster. Janni blev overrasket, men lod Linda gnubbe sin våde fisse mod hendes bryster. Linda begyndte at krampe efter lidt, og orgasmen var tæt på. Janni dykkede hurtigt ind mellem Lindas ben med sine arme, spredte hendes ben og begyndte at slikke Lindas klitoris i små, hurtige bevægelser med tungen. Linda vred sig som en ål, mens hun stønnede højlydt og kastede armene rundt. Hun holdt krampagtigt fast om Jannis hoved med sine lår, og huggede sit underliv op mod Jannis tunge. Endelig skete det. Linda skreg pludseligt højt, og huggede sit underliv opad i et rasende tempo, mens hendes hænder klemte kendes kryster hvide. Janni slog armene om Lindas lår, og fastholdt hende mens hun slikkede videre, og førte Linda gennem orgasmen. Linda slappede af efter lidt og stønnede videre. Janni begyndte at kredse hendes tunge væk fra Lindas klitoris, og slikkede nu stille på Lindas våde skamlæber mens Linda kølede lidt ned. Janni fortsatte med at slikke Lindas fisse stille og roligt, mens Linda bare lå og nød det. Hendes hofter slappede af nu, og hun lå dovent med åben mund og nulrede Janni i det lange lyse hår.

Efter lidt tid overrumplede søvnen dem, og de slukkede lyset efter at have sagt godnat til mig. De faldt hurtigt i søvn, og jeg lå og smilede stille for mig selv.
De er stadig sammen den dag i dag, og er hinandens kærester mens jeg er Lindas forlovede, og det fungerer fint.
Kan kun opfordre alle par, der tror at pigen har biseksuelle tendenser til at prøve dem af. Resultatet for Linda har været fortræffeligt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *