Sommerhår

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Det skete en søndag sidste sommer! Mine forældre ville i golfklubben. Min mors veninde Bente, som var på ferie hos os, spiller ikke golf. Men da hun alligevel bare ville nyde solen, syntes hun naturligvis, at det var helt i orden at de brugte eftermiddagen på at spille en runde.

Da de tog af sted, lod både Bente og jeg og os gennembage på hver sin solseng på vor lukkede terrasse, godt i læ for nysgerrige blikke og den lidt skarpe vind.

Bente er midt i 30´erne, ugift, ikke ret høj, og i forhold til moden lidt for rund hist og her, men en meget flot pige.

Jeg selv er en mørkhåret pige på 16, og jeg kæmper stadig med lidt hvalpefedt hist og her. Det gør mig lidt genert sammen med kliken, men sammen med Bente havde jeg ingen problemer med at ligge i mine mindste tangatrusser. Også Bente nøjedes med en nærmest symbolsk bikiniunderdel.

Det er let at forstå, at mænd i mine forældres omgangskreds altid viser Bente stor opmærksomhed ved selskabelige lejligheder. Faktisk må jeg erkende, at selv om hun er en anelse fyldig, har hun en smuk og harmonisk krop, og hendes bryster viser ingen tendens til at hænge. Hun så rigtig dejlig ud, som hun lå der på ryggen og bare lod solen give huden farve.

Solens varme kan godt sætte lyster i gang hos mig, og efter en times tid begyndte jeg at ligge lidt uroligt. Jeg rejste mig. »Vil du have en cola«, spurgte jeg Bente på vej ind. Det ville hun gerne, og et øjeblik efter stod jeg ved hendes solseng og rakte hende glasset.

»Sådan kan du ikke gå rundt«, sagde Bente med blikket rettet mod mine kønshår, som tittede frem på begge sider af trussekanten.

Jeg kiggede ned på Bente og måtte give hende ret i, at selv om hendes bikinibukser bestemt ikke dækkede mere end mine, var der kun glat hud at se. Bente fulgte mit blik, og med en finger lettede hun trussekanten, så jeg kunne se, at hun havde trimmet hårgrænsen, så hendes dusk kun dækkede en smal trekant oven over klitten.

»Du bliver nødt til at rette det i kanterne«, sagde hun og drak en slurk af colaen. »Hvis du vil, kan jeg hjælpe dig med at få det ordnet med det samme«, tilbød hun. »Jeg har hvad vi skal bruge i min toilettaske«. Hun rejste sig, og kort efter kom hun tilbage med udstyret. Håndklæde, saks, kam, skraber og barberskum.

»Hop over på din plads«, sagde hun muntert, »så skal vi hurtigt få dig til at se anstændig ud«. Jeg satte mig over på min solseng, lidt beklemt ved situationen, ikke mindst fordi jeg kunne mærke, at jeg var lidt fugtig. Solens varmende stråler havde gjort sit, og jeg må indrømme, at tanken om det der nu skulle ske tændte mig yderligere.

»Let halen«, sagde hun og skubbede håndklædet ind under mig. Med et snuptag befriede hun mig for trusserne, og blidt pressede hun mine knæ fra hinanden. Med saksen gik hun i gang med at trimme hårvæksten. Hun startede i ovenfra, og klippede forsigtigt hårpragten ned, så den blev kort og tæt. Videre ned i området mellem trussegrænsen og indersiden af lårene.

Nu begyndte det at blive ret pirrende, og jeg grinede vist lidt fjoget, men prøvede ellers at lade som ingenting.

»Løft knæene lidt, for nu kommer jeg tæt på«, sagde Bente. Forsigtigt førte hun saksens kolde metal helt ind omkring revnen. Det gav et spjæt i mig. Hun klippede de længste hår væk med stor forsigtighed.

»Jeg skal nok være forsigtig«, sagde hun. Med kammen rejste hun hårene op, og klippede de hårtotter, som stak ovenud. Mine knæ begyndte at ryste. Om det var på grund af den akavede stilling eller ophidselse kan jeg ikke afgøre, men i hvert fald har jeg aldrig før oplevet så meget liv i min mis. Helt uden at jeg var i stand til at styre det, trak den sig sammen og åbnede sig i nogle bevægelser, jeg aldrig har oplevet når jeg har leget med mig selv og slet ikke de få gange jeg har været sammen med en fyr.

»Du trænger vist til en lille pause«, sagde Bente. Jeg lod knæerne synke ned, og hun kørte dovent hånden lidt rundt i den hårvækst, der var tilbage. Hun trak i hårene for at vurdere længden, og forsigtigt klippede hun de længste af. Det var ulideligt dejligt at føle hendes fingre glide hen over min mis, som nu tydeligt var meget fugtig af ophidselse. Hun lagde værktøjet fra sig. »Jeg trænger også til at rette ryggen. Det her er ikke nogen god arbejdsstilling«.

Jeg rejste mig op for diskret at få lejlighed til at klemme lårene sammen om missen for at få den til at falde lidt til ro.

Bente forsvandt ind i huset, og kom straks efter tilbage med en skål med varmt vand. »Mon ikke det var mere behageligt for os begge, hvis du lagde dig her op?«, sagde hun og flyttede hynden fra solsengen over på havebordet. »Nu skal det skarpe værktøj i brug, og det kræver en rolig hånd«.

Der var nu helt klistret mellem mine lår, og jeg var lidt flov ved at lade hende se det. Men der var ingen vej udenom. Da jeg lå der på bordet, helt blottet, greb Bente resolut en vaskeklud i vandskålen, og holdt den fast mod mit køn. Det var uudholdeligt dejligt at føle hendes hånds tryk mod kussen, samtidigt med at det varme vand fra kluden sivede ned over mine skamlæber og videre ned mellem ballerne til numsehullet.

Hun kørte kluden et par gange op og ned, og jeg bed mig i knoerne for ikke at klynke. Med en professionel bevægelse sprøjtede hun en klat barberskum ud i sin ene håndflade og gik straks i gang med at gnubbe det grundigt ind i hårstubbene med den anden.

Nu kunne jeg ikke holde det ud længere. »Bente«, stønnede jeg, »jeg kan altså ikke tåle mere«. »Slap nu af, min skat«, svarede hun, og fortsatte med sit arbejde. »Nu klarer vi først det her, så finder vi nok ud af det andet bagefter. Hvor meget vil du have, at jeg lader sidde?«.

Vi blev enige om at fjerne det hele, undtagen en lille tætklippet kile lige oven over klitten. Bente arbejdede systematisk, 2-3 præcise skrab, en skylning i vandskålen, så forfra. Forsigtigt strammede hun huden rundt om de ydre skamlæber, og med bløde træk med skraberen fjernede hun de sidste stubbe.

Snart efter trådte hun et skridt tilbage, studerede sit værk, og greb kluden for at tørre skumresterne af. »Nu er vi der næsten«, sagde hun og kørte prøvende en finger rundt om min klit. Hun opdagede åbenbart ikke, at det gav et ryk i mig. »Men du bliver nødt til at vende dig om, så jeg kan få det sidste med«.

Jeg rullede om på maven, og Bente kommanderede mig op på knæ. Med et fast greb trak hun først den ene balle til side for at barbere området rundt om numsehullet. Derefter gik hun om på den anden side af bordet og gentog processen.

Igen kom den varme, våde klud frem, og da hun gnubbede numse og fisse samtidigt i en serie af faste strøg, kunne jeg ikke holde mig længere. Jeg fik en udløsning, der var så voldsom, at jeg glemte al skam.

Med et kæmpe gisp sank jeg sammen på bordet, så jeg lå på siden, mens orgasmen bølgede igennem min krop. Bente tog min hånd, og satte sig på hug så hendes søde ansigt var lige ud for mit.

Efterhånden faldt jeg til ro, Bente rejste sig og bøjede sig smilende ned over mit hoved, kyssede mig blidt på øret. »Vi piger har en masse vi kan give hinanden«, viskede hun blidt. »Du skal ikke tro, at jeg er upåvirket af det her. Prøv selv at mærke«.

Hun trak sine bikinibukser ned, og styrede min hånd ned mellem sine bløde lår.

På en eller anden måde virkede det helt naturligt, at jeg lå der, mens jeg efterhånden var ved at komme til mig selv, med fingrene mellem Bentes dejligt fedtede skamlæber. »Jeg trænger mindst lige så meget som du gjorde. Slap nu bare af et øjeblik, så skal du få lov at gøre gengæld«. Denne gang kyssede hun mig på munden. »Men først skal vi have dig skyllet ordentlig fri for sæbeskum«. »Kom«, sagde hun og forsvandt igen ind i huset.

Jeg rejste mig og gik bagefter, stadig en smule blød i knæene. Døren til badeværelset stod på klem, og jeg kunne høre bruseren. »Jeg er her inde«, kaldte hun. Forhænget var trukket for brusenichen, og jeg trak en flig til side og stak hovedet ind. Bente tog min hånd og trak mig ind til sig under vandstrålen.

Hun gik i gang med at vaske mit hår. Det var vidunderligt at føle hendes fingre massere hårbunden. Hun slog armene om mig, og sekundet efter stod vi og kyssede hinanden heftigt, mens vandet plaskede ned over os. Det var vidunderligt.

Med mine hænder havde jeg fået et fast tag under Bentes bløde baller, og mine fingre kravlede af sig selv længere og længere ind mellem lårene, så mine fingerspidser lige akkurat kunne fornemme hendes skamlæber og numsehul.

Helt instinktivt førte jeg den ene hånd om foran, og lod fingrene køre rundt om hendes fisse. Hun pressede underlivet mod min hånd, greb om mit håndled og styrede mine fingre op til sin opsvulmede klit.

Hun lod sig synke sammen, og få sekunder senere lå hun med spredte knæ på gulvet, halvvejs inde i brusenichen.

Jeg fulgte med ned på knæ, og fortsatte med at kærtegne hendes lækre fisse med hånden. Efterhånden fandt mine fingre ind mellem skamlæberne, og Bentes vejrtrækning afslørede, at jeg instinktivt gjorde det rigtige.

»Den er ren og fin« viskede hun, »du skulle prøve at smage den«.

»Det er så hårdt at ligge her på gulvet«, viskede jeg. »Lad os gå ind på mit værelse«.

Bente rejste sig, greb et badelagen fra knagen, og slyngede det om os begge. »Hvad er der galt med terrazzen«, spurget hun, tog mig i hånden og førte mig ud til havebordet, hvor hynden lå endnu. Hun satte sig på bordkanten, kyssede mig, og lod sig synke bagover.

Grådigt lod jeg tungen bore sig ind i hendes mis. Hun tog mig om hovedet, og styrede mine bevægelser så godt hun kunne, og få sekunder efter fik hun en voldsom orgasme. Hun løftede mit ansigt op mod sit, og kyssede mig blidt på munden.

»Tak, skat«, sagde hun bare.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *