Linda

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Mig og Signe havde været kærester i fire år. Vi var begge midt i tyverne, og vores forhold gik okay. Hun var en dejlig pige, ikke så høj, men meget velformet, med pæne bryster og en dejlig røv. Vores sexliv var okay, men efterhånden også en anelse forudsigeligt, for på det punkt var Signe en lidt konservativ pige – det var yderst sjældent, jeg fik lokket hende til at slikke min pik, og vildere end det blev det aldrig. Den ene gang jeg havde nævnt noget om analsex, havde hun fortalt mig ligeud, at hun hellere ville kaste sig ud fra en bro en lade nogen nærme sig hendes røvhul, og så var den sag ligesom færdig diskuteret. Det gik mig egentlig lidt på, også fordi hun havde sådan en flot røv. Samtidig fornemmede jeg også, at der var mere under overfladen, end jeg sådan lige fik indsigt i. F. eks. løsnede hun nogen gange lidt op, når hun havde fået noget at drikke, og så fornemmede man en anden gnist i hende.

Jeg havde på fornemmelsen, at hun var en smule biseksuel. Den ene gang vi havde set en pornofilm sammen, var det helt tydeligt, at den lesbiske scene tændte hende særligt meget, og hun havde også selv nævnt noget et par gange om, at en flot pige kunne tænde hende – men samtidig sagt, at hun aldrig nogensinde kunne forestille sig rent faktisk at gå i seng med en anden pige.

Signe havde en veninde, som hed Linda. Jeg havde kun mødt hende nogle enkelte gange, men allerede første gang jeg så hende, var jeg ved at gå helt i gulvet. Hun var en af de flotteste piger jeg nogensinde har set, og i særklasse den mest sexede. Hun var høj og slank, havde langt lyst hår, og klædte sig altid ekstremt udfordrende – noget med stramme nedringede trøjer, korte kjoler og lange, højhælede støvler, især det sidste havde jeg altid haft en svaghed for. Hver gang vi mødte hende til festlige lejligheder var hun altid ekstremt omsværmet af fyre, og hun fik hele tiden nye kærester, altid nogle supertjekkede typer, som hun skiftede ud efter forgodtbefindende. Hun osede af sex, og efter hvad jeg hørte fra Signe, var hun til lidt af hvert, og havde prøvet stort set alt hvad der var at prøve. Jeg havde på fornemmelsen, at Signe var tiltrukket af hende. Når vi var i selskab med hende, var hun altid opmærksom på hvor hun var, lige som jeg selv var – hun var umulig at holde øjnene fra. Mig var hun nærmest lidt fjendtlig over for, hun regnede mig tydeligvis ikke for noget særligt, og havde det med at spille lidt provokerende op, når jeg var i nærheden.

En april dag, en fredag, havde Signe fortalt, at hende og Linda skulle ud og shoppe. Jeg skulle til en reception på mit arbejde, men ud på aftenen, da den ebbede ud, valgte jeg at tage hjem, også fordi jeg gerne ville se et glimt af Linda, hvis hun kom forbi. Klokken var lidt over elleve, da jeg hørte de to piger komme ind af hoveddøren, fnisende. De var tydeligvis i godt humør, og fuldt belæsset med indkøbsposer med tøj. Signe stak hovedet ind i stuen, og da hun fik øje på mig, fornemmede jeg lige et sekund, at hun var skuffet over ikke at have lejligheden for sig selv. Men de to piger hilste fnisende. De havde røde kinder, og havde tydeligvis drukket et enkelt glas rødvin eller to. Linda var i en kort, stram sort kjole, som fik mig til at hive efter vejret.

-Vil I ikke have et glas rødvin, forsøgte jeg mig, jeg havde selv lige taget hul på en flaske. Linda smilede til mig, og sagde, at de ville de gerne. Vi tog et par ekstra glas, satte noget musik på, og satte sig over i vores sofa.

Pigerne snakkede løs om alle de butikker de havde været i, og fniste af en undertøjsekspedient, som vist havde været meget nysgerrig. Jeg spurgte lidt til tøjet, og stemningen blev god. Pigerne var i godt humør, og fik hurtigt gjort kål på rødvinen. Det virkede som om Linda var lidt flirtende, men om det var med mig eller Signe, det var svært at vide. Det var da jeg hentede flaske nummer to, at Linda foreslog, at de to piger skulle lave et lille modeshow med de ting de havde købt. Signe så genert ud, men da Linda pressede, lod hun sig overtale.

CD’en blev sat på repeat, og de to piger forsvandt ind i soveværelset. De var væk længe. Så kom Signe dansende ud i en ret pæn kort kjole, og i hælene fulgte Linda, i en endnu kortere kjole i noget skinnede, silkelignende stof.

De havde begge to højhælede sandaler på, og så forrygende ud. Linda imiterede modemodel, strittede med bagdelen, og sendte hede blikke ud til publikum – mig. Med det sandaler hun havde på var det som om, at hun fik ekstra lange ben, og de var ellers lange nok i forvejen. Så forsvandt de ud

igen, og da de kom tilbage, havde Signe fået en lidt længere kjole på, mens Linda var i et par stramme bukser i mørkt, kunstigt skind.

Jeg kunne ikke få øjnene fra hendes frække bagdel, som hun svingede rundt i de stramme bukser. Linda fangede mine øjne, og jeg havde på fornemmelsen, at hun udmærket viste hvad det var jeg så på. Hun lagde armen drillende om halsen på Signe, og sagde til hende:

-Publikum skal have noget for pengene.

Så vendte hun ryggen mod mig, bøjede sig lidt fremover, og strittede med røven mod mig. Jeg sank en klump.

-Smæk mig bagi. Publikum skal have noget for pengene.

Signe simulerede forsigtigt, at hun slog Linda bagi, og Linda stønnede og vred sig, som om hun blev ramt. Jeg sad og vred mig i min stol, og prøvede at skjule en rejsning på højde med rundetårn. Så forsvandt de ud igen.

Jeg sad længe og ventede på sidste runde af showet. Bare tanken om de to piger, som klædte om sammen, fik det til at svimle for mig. Så kom Signe ind igen. Hun havde stadig højhælede sandaler på, men ellers bare en næsten gennemsigtig blonde BH og trusser, og et par selvsiddende strømper. Det var væsentlig mere sexet undertøj, end hun plejede at have, det var sikkert noget Linda havde lokket hende til. Hun gik et par gange frem og tilbage foran mig, og jeg sad lige og tænkte, at det var noget af det mest sexede jeg nogensinde havde set, da Linda trådte ind.

Hun havde en BH på som var næsten gennemsigtigt, en trusse som reelt var det, og som kun havde en minimal G-streng bagpå, selvsiddende strømper, og så havde hun taget det par lange, sorte, højhælede støvler på, som hun havde på, da hun kom. De to piger gik lidt rundt om hinanden, og lavede sexede poseringer. Jeg lagde mærke til, at Linda flere gange lagde armene om Signe og rørte ved hende, og jeg kunne ikke undgå at lægge mærke til, at Signe trak vejret noget dybere end hun plejede. Linda lagde sig på gulvet og stak benene i vejret, hvorefter hun langsom spredte dem ud til siden. Så var hun på benene igen.

CD’en løb ud, og pigerne stoppede. Linda så drillende på mig.

-Skal vi gå ind og skifte?

-Ikke for min skyld.

Der var helt stille et sekund, mens vi begge to så på Signe.

-Jeg henter lige et par dyner, sagde Signe.

De to piger satte sig med dyner omkring sig i sofaen over for mig.

Stemningen var meget intens og famlende, vi vidste alle tre at der var et eller andet i luften, men ingen af os vidste hvad vi skulle gøre ved det. Vi endte med at snakke om en fyr, som Linda lige havde droppet.

-Blev han ked af det, spurgte jeg.

-Lidt. Han sagde han ville savne mine fantastiske blowjobs.

Der blev helt stille. Mig og Signe vekslede et blik. Linda lænede sig tilbage og så på Signe.

-Nu giver du ham vel nogle ordentlige blowjobs?

Der var stille lidt.

-Jeg bryder mig ikke om at tage den i munden, svarede Signe.

-Nej, det mener du ikke! Det er da noget af det bedste.

-Jeg synes ikke det er rart.

-Det er kun et spørgsmål om teknik. Jeg skal lære dig det en dag.

For at demonstrere stak hun to fingre i munden og suttede langsomt på dem.

Der blev helt stille i lokalet.

-Får du så ikke nogen blowjobs?, spurgte hun mig.

-Af og til.

-Du savner det ikke?.

-Jeg vil ikke tvinge Signe til noget.

Linda så hånligt på mig.

-Så er du da for vattet.

Hun så på Signe

-Er der andet du ikke kan lide?

-Det kommer an på… Sådan, hvad…

Linda lænede sig over mod hende, og så hende dybt i øjnene. Hun smilede frækt, og strøg Signe over håret.

-Der kan være så mange ting man gerne vil prøve.

Signe smilede nervøst, og trak på skulderen. Så sagde Linda langsomt, med rigtig sovekammerstemme.

-Har du f. eks. fået en rigtig stor stiv mandepik presset op i røven?

Det sitrede i mine nosser. Linda var simpelthen for fræk.

-Nej, er du gal…!

-Du skal prøve det. Det er så frækt. Sådan rigtig at lire en fyr op, og så lige mens han er godt i gang, så viske til ham: Stik din pik op i røven på mig. Så bliver de helt vilde.

Hun vendte sig mod mig.

-Kunne du ikke tænke dig det?

Signe så rasende på mig. Nu skulle jeg veje mine ord på en sølvskål.

-Altså, hvis Signe ikke vil, så forstår jeg det godt.

-Det er ikke noget du er særlig vild med?

-Nej. Slet ikke.

Linda kastede mig et frækt blik.

-Så det vil sige…

Hun slog dynen af sig, og vente sig, så hendes røv med den lille G-streng pegede mod mig. Hun spredte benene lidt, strittede med ballerne, og kørte den ene hånd hen over dem.

-At hvis en pige nu lå sådan her og stønnede…

Hun vrikkede langsomt med røven, som om hun var midt i et samleje.

…Og bad dig om at stikke den langt, langt op i røven på hende, så ville du bare ryste på hovedet og sige: No way?

Jeg stirrede lamslået på hendes lækre røv.

-Du drømmer om det hver nat. Indrøm bare.

Jeg trak på skulderen, uden at sige hverken ja eller nej. Linda vendte sig mod Signe.

-Så har du sikkert heller ikke prøvet at være sammen med en anden pige?

Signe rystede på hovedet, men uden at protestere denne gang.

-Det er så lækkert. At blive slikket over det hele. Bare det at tungekysse en pige. Har du prøvet det.

-Nej.

-For dårligt.

Der var helt stille. Ingen af os viste helt, hvordan vi skulle komme videre herfra.

Linda smilede og lænte sig tilbage. Ingen sagde noget.

-Skal vi lege flaskehalsen peger på, sagde Linda.

-Nej, lad nu være, mumlede Signe.

-Jeg er frisk, sagde jeg. Hvad er reglerne.

Linda tog den tomme rødvinsflaske.

-Den som flasken peger på, må bestemme et eller andet.

-Okay.

Vi så begge to på Signe, som så alt andet end tryg ud ved situationen.

-Så skidt da, mumlede hun.

Linda snurrede flasken. Den pegede på Signe. Hun var knaldrød i hovedet.

Hende og Linda så på hinanden og fniste. Så så hun på mig.

-Du skal smide tøjet også. Indtil du kun sidder i boksershorts.

Pigerne fniste. Jeg rejste mig op, og gjorde som hun forlangte. Der var en kæmpe bule i mine boksershorts, som jeg umuligt kunne skjule. Linda hviskede noget til Signe og de fniste igen indforstået.

Linda snurrede igen. Flasken pegede på hende selv. Hun så på mig.

-Af med boksershortsene, sagde hun kort.

Signe og hende fniste voldsomt. Der var ingen vej udenom. Jeg tog dem af.

Min pik strittede ret ud i luften.

-Ej, hvad er nu det for noget, drillede Linda. Og Signe fniste igen.

Jeg fornemmede, at jeg var ved at komme i en to mod en-situation. Linda drejede igen. Flasken pegede på mig. Jeg så på Linda.

-Okay, så må vi se om jeg kan komme på noget, sagde jeg, bare for at trække tiden ud.

Signe rykkede lidt rundt i sofaen, tydeligt nervøs.

-Vis Signe hvordan det er at tungekysse en anden pige.

Signe så rasende på mig.

-Ej, nu stopper vi. Jeg gider ikke det her.

Linda smilede til hende.

-Kom nu. Jeg bider ikke.

Signe var tydeligvis i syv sind. Så sukkede hun, og lænede sig nervøst tilbage i sofaen.

Linda lagde dynen fra sig. Så lod hun hænderne glide op af kroppen på Signe, lænede sig frem, og lod sin tunge glide hen over hendes læber. Hun drillede hende med tungen. Langsomt åbnede Signe munden. De to piger tungekyssede længe og intenst. Det var sindssygt frækt.

Til sidst skubbede Signe Linda væk. Hun trak vejret som om hun nærmest havde løbet et maraton. Jeg fornemmede en lille, våd plet i hendes trusser.

Linda skyndte sig at dreje flasken igen. Den pegede igen på mig. Jeg så igen på Linda.

-Lær Signe, hvordan man slikker min pik.

-Nej altså, det vil jeg ikke!, råbte Signe. Nu stopper I!

Hun rejste sig op for at gå. Linda hev fat i hende.

-Legen er i gang. Du kan ikke stoppe midt i det hele.

-Du skal ikke slikke min kærestes pik!

-Lad mig. Så lover jeg, at du ikke skal fortryde det.

-Jeg ser ikke på det.

-Det er bare for sjov!

-Jeg gør det ikke!

-Du behøver ikke at se.

Signe så surt på hende, hun var ved at tude.

-Du vil synes det er ophidsende, sagde Linda. Signe sagde ikke noget, men satte sig tavst ned i sofaen med armene over kors.

Linda slangede sig ud af sofaen, og kravlede på knæ hen mod mig. Som hendes slanke krop med det frække undertøj og de lange, sorte støvler kom nærmere, mærkede jeg det rykke kraftigt i min pik. Hun smilede til mig. Så lod hun sin tunge glide hen over mine nosser.

Jeg var i himlen. Hun slangede sig på gulvet foran mig og slikkede løs – mine nosser, mine inderlår, det nederste af maven. Ud af den ene øjenkrog så jeg en sammenbidt Signe sidde i sofaen og se på.

Så bøjede Linda sig ind over mig, og tog min pik i munden. Da hun sank ned over mig, var jeg ved at miste besindelsen fuldstændigt. Jeg stønnede højlydt. Hun bevægede sig op og ned, mens hun kælede for mine nosser med hånden. Og så, lige da det begyndte at snurre i mine nosser, holdt hun op og kravlede tilbage til sofaen.

Signe så rasende på mig, men Linda drejede flasken igen. Tankerne for gennem hovedet på mig, mens jeg håbede, at den ville pege på mig. Jeg måtte bare have min pik op i Linda. Linda lænede sig mod Signe, og hviskede noget i hendes øre.

Flasken pegede på Linda. Hun nikkede mod mig.

-Jeg bestemmer, at han skal få det frækkeste show at se, han nogensinde har set.

Hverken mig eller Signe vidste hvad hun mente med det.

-Men først må vi lige sikre os, at vi ved hvor vi har ham.

Hun rakte hånden ned i sin håndtaske, og tog et par håndjern op, belagt med lyserødt, strittende stof. Så trådte hun over til mig, hev mine hænder op i luften. Det sagde klik. Hun havde låst mig fast til reolen bagved, der stod tungt lastet med bøger og plader.

Så gik hun ud på gulvet, og fjernede sofabordet. Hun rejste Signe op.

-Vi starter med at danse lidt for ham.

De to piger dansede fnisende rundt. Jeg bemærkede et hævngerrigt blik i Signes øjne. De to piger stod i det frække undertøj lige foran mig, og vred sig, og jeg var ved at blive sindssyg over ikke at kunne komme hen og røre ved dem.

-Han skal drilles, sagde Linda.

-Gu skal han så.

-Lad os se, hvor meget vi kan pirre ham.

Linda trådte helt hen foran mig, og hviskede til Signe:

-Tag BHen af mig.

Signe stillede sig lige bag hende, og lod armene glide op at Lindas smukke krop. Så løsnede hun Bh’en. Jeg kunne høre på hendes åndedræt, at hun var hamrende liderlig. Hun begyndte at klemme sig op af Linda bagfra, mens hun masserede hendes bryster.

-Jeg tror han kan lide det.

-Ja. Se hans pik.

-Lad os se hvad den siger, hvis jeg rør den.

Linda bukkede sig ned i knæ, og lod Signe bryster kører let op langs min pik. Jeg stønnede.

-Han kunne lide det. Men desværre for ham er han lænket.

-Stakkel.

-Mon ikke. Tag trusserne af mig. Men så han kan se det.

Linda stillede sig på sine højhælede støvler med røven mod mig, og meget spredte ben. Hun stod kun en halv meter foran mig, og vrikkede indbydende med røven. Signe gik om foran mig, og Linda samlede benene et sekund, så hun kunne få trusserne af.

-Spred mine baller. Så han kan se det røvhul han så gerne vil kneppe.

Signe tog fat med en hånd på hver af hendes baller, og spredte dem. Hendes fisse og hendes lille lyserøde røvhul var til frit udsyn for mig. Jeg sank en klump. Linda førte sig hen nogle ganske få millimeter fra min pik. Hun vred sig, og en enkelt gang strejfede et af hendes fissehår min stive pik.

-Han ville gerne kneppe den fisse og det røvhul.

-Det ville han.

-Men han kommer ikke til det. Han skal bare pirres. Og drilles.

De to piger fniste. Linda stillede sig hen helt tæt til Signe.

-Husk vi har lovet ham et frækt show.

Signe stønnede. Hun nikkede.

-Han skal virkelig have noget at se på.

-Det skal han.

-Du skal kysse mig igen, forlangte Linda.

Signe lænede sig frem og tungekyssede hende. Jeg kunne se deres tunger lege med hinanden. Signe trak nærmest vejret hivende, så nervøs og liderlig var hun på samme tid.

-Ved du hvad jeg vil?

-Nej.

-Jeg vil have dig.

For første gang så Signe tvivlende ud. Men hun begyndte at trække vejret endnu hurtigere. Der var nu en stor, våd plet i hende trusser. Jeg havde aldrig set hende så liderlig.

-Her?

-Ja. Lige foran din kæreste.

-Mens han ser på?

-Ja. Han skal se hvordan man rigtigt tilfredsstiller en kvinde.

Signe sukkede meget dybt.

-Så du hvordan han gloede på mine støvler?

-Ja.

-Han har en ting med støvler, ikke?

-Ja.

Linda så Signe lige i øjnene.

-Du skal have mine støvler på, når jeg gør det.

De to piger så på hinanden. Så bøjede Signe sig ned og tog sine sandaler af.

Hurtigt tog Linda støvlerne af og rakte dem til Signe. De passede perfekt. Signe stønnede, det var tydeligt det tændte hende, at Linda legede med hende.

-Gå hen til ham.

Signe gik foran mig.

-Røven til ham

Hun vendte sig.

-Ned på hug.

Hun gik ned på hug.

-Så stritter du med måsen…

Signe strittede. Hendes flotte røv og de stramme støvler var lige ud for mit ansigt.

-Og så tager du forførende trusserne af.

Langsomt tog Signe fat i sine trusser, og trak dem af. Hendes dejlige røv kom til syne.

-Okay. Stil dig med front mod ham med spredte ben.

Signe gjorde det.

-Spred dine skamlæber, så han kan se din fisse.

Det gjorde hun.

-Løft dit ene ben, og sæt det på stolekanten.

Det gjorde hun. Jeg havde frit udsyn til hendes fuldstændig sejlende fisse.

-Tving ham til at slikke støvlen.

Det gav et sæt i Signe.

-Kom så.

Linda gik hen til stolen, tog fat i mit hår, og tvang mit hoved ned til støvlen.

-Slik.

Jeg tøvede.

-Slik så!

Jeg stak tungen ud, og slikkede op af skaftet. Signe stønnede dybt.

-Åh, ja…

Jeg slikkede løs. Linda gik om bag Signe, og begyndte at tage hendes BH af.

-Hvad er den af? Det tænder dig jo!

-Åh,ja.

-Og se hans pik, hvor stiv den står. Han elsker det. Sikke et lille perverst svin….

Linda lod sine hænder glide ned af kroppen på Signe. Signe stønnede højlydt.

Især da hun nærmede sig hendes fisse.

-Han skal se mig slikke dig. Og han kan bare se på…

Jeg kunne høre på Signe, at hun var ved at komme.

-Jeg skal vise den vatpik, hvordan en pige får en rigtig orgasme. Ned på gulvet med dig.

Signe lagde sig på ryggen ned på gulvet.

-Spred benene. Så meget du overhovedet kan.

Signe spredte benene vildt ud til siden. Med den ene hånd begyndte hun at masere sin klitoris. Linda lagde sig på knæ foran hende, og begyndte at kysse op af hendes inderlår.

-Lad mig høre hvad jeg skal, sagde Linda.

-Slik min fisse.

-Er du sikker?

-Slik den! Nu!

-Lige foran din kæreste?

-Ja! Åh!

Endelig begravede Linda munde i Signes fisse. Signe skreg op, så hele huset rystede, og gik direkte i gang med en kæmpe orgasme. Hun råbte og skreg, mens hun med hænderne pressede Lindas hoved ned i fissen. Det var som om hun blev ved og ved.

ÅHJA!ÅHJA!ÅÅÅHHH!

Linda så drilsk op på mig.

-Sådan her skal det gøres!

Hun fortsatte, og Signe kom igen. Så stoppede Linda pludselig.

-Slik min fisse!

Hun lod Signe ligge på gulvet, og satte sig nærmest oven på hendes ansigt.

Signe slikkede det bedste hun havde lært. Linda begyndte at komme, også hun var vildt tændt. Jeg så hendes slanke baller bevæge sig hen over min kærestes ansigt, og var lige ved at komme, bare ved synet. Signe legede stadig med sin fisse med den ene hånd.

Da Linda var kommet færdig, lagde hun sig ved siden af Signe, og det to tungekyssede. Signe var helt væk.

-Gør det igen, stønnede Signe.

-Jeg har andre planer. Vent her, og bliv ved med at lege med dig selv.

Hun gik ud i gangen til en taske hun havde stående der.

-Åh-nej, mumlede Signe.

Jeg så på hende. Hendes blik var helt sløret af liderlighed.

-Ved du hvad hun vil gøre nu?

-Nej.

-Åhnej. Åh…Nej!

-Hvad?

-Åh nej, stønnede Signe bare. Så så hun op på mig.

-Hun har købt noget…

Linda kom ind med tasken i hånden. Hun stillede den fra sig.

-Kom så. Ned på knæ. Og strit med røven, så din kæreste kan se den.

Hun lagde sig på knæ foran mig. Linda lagde sig bag hende, og begyndte at kysse hendes baller. Signe stønnede helt ude af sig selv.

-Hvis ham hvad jeg har i tasken.

Signe rakte hånden ud, åbnede tasken, og tog en påspændingsdildo ud i sort latex. Jeg stirrede på den.

-Samme stil som støvlerne, grinede Linda op til mig. Så spredte hun Signes baller, og begravede sin tunge mellem hendes skamlæber. Med det samme stønnede Signe på kanten af orgasme.

-Hvor skal du have den?

-I fissen.

Linda grinede.

-Og hvor mere.

-Ikke andre steder.

Linda spredte Signes balder. Hendes lyserøde røvhul var lige til at se.

Langsomt lod Linda sin tunge glide op fra skamlæberne, og hen over hendes røvhul. Jeg tænkte: Nu bliver Signe sur. Det her finder hun sig ikke i.

-ÅÅÅÅHhhh., stønnede Signe.

-Hvor mere?

-Ikke flere steder.

Linda spyttede på sin langefinger. Så lod hun den glide hen over Signes røvhul. Forsigtigt lod hun det yderste led glide ind.

ÅÅÅÅHHHH… stønnede Signe, højere end nogensinde.

-Du ville gerne kneppe det røvhul, ikke, sagde Linda til mig.

Jeg nikkede.

-Det kommer du ikke til. Men det gør jeg!

Hun bøjede sig ned, trak fingeren ud, og stak hele sin tunge op i røven på Signe.

ÅÅÅÅHHhh…, kom det igen fra Signe.

-Ræk mig dildoen.

Signe rakte hende den. Den var nærmest monteret på en slags bundløs trusse.

Lynhurtigt havde Linda den på. Hun lod den glide hen over røvhullet og fissen på den bundliderlige Signe.

Så lod hun den synke ind i Signes fisse, og begyndte at kneppe hende.

-JA, JA, JA!, råbte Signe.

Lige da Signe var på kanten af en orgasme, klaskede Linda hende på ballen.

-Hvad er det så, man gerne vil høre.

-Stik din pik op i røven på mig!, råbte Signe, fuldstændigt uhæmmet.

-Gerne. Lige et sekund.

Hun trak latexpikken ud, og rejste sig. Så vendte hun sig mod mig.

-Slik den ren for fissesaft. Inden jeg knepper din kæreste i røven med den.

Hun tog fat i mit hår, og tvang mit hoved hen lige foran pikken. Forsigtigt åbnede jeg munden. Hurtigt maste hun den helt ned i halsen på mig.

-Du er jo så vild med pikslikkeri. Nu knepper jeg din kæreste for dig!

Dildoen smagte umiskendeligt af fissesaft. Linda trak den ud igen. Så tog hun en lille flaske ud af tasken. Hun smurte noget olielignende stads på pegefingeren.

-Op med røven, sagde hun. Signe strakte røven i vejret.

Langsomt lod hun fingeren glide op i røven på Signe. Hun stønnede som en gal. Linda så drillende på mig.

-Kan du høre hvor hun kan lide det?

Hun lod fingeren glide ind og ud et par gange. Så satte hun sig bag hende, og lod drillende dildoen glide hen over hendes røvhul.

-Du vil have den i røven, ikke?

-Jo.

-Du vil have den helt op!

-Kom nu. KOM NU!

-Okay.

Linda lænte sig lidt fremad. Med et eneste langt glid gled dildoen fem-seks centimeter op i Signes stramme, lyserøde røvhul.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH, råbte Signe, ikke uden et snert af smerte.

Langsomt begyndte Linda at arbejde sig frem og tilbage, og længere op. Til sidst var hun helt oppe. Signe stønnede fuldstændigt ude af sig selv. Der var ikke længere noget smerte i hendes stemme, det var ren liderlighed.

-Du kan jo lide det!

-Det er så frækt! Åh…

-Men kun når jeg gør det, ikke?

-Jo!

-Ikke din kedelige kæreste?

-Nej!

Og så kom hun, råbende og skrigende, så hele huset var ved at vælte. Og igen. Og igen.

-KNEP MIG; KNEP MIG, KNEP MIG!, hylede hun. OP I RØVEN! LÆNGERE OP!

Der var en slags slidse i Lindas trusse, så jeg kunne se hendes fisse og røvhul. Mens hun lå der, ganske få centimeter fra mig, lod hun den våde finger, som hun havde haft oppe i Signes røv, glide om bagpå. Hun stønnede, da hun lod den lege med hendes fisse og røvhul. Så lod hun den forsigtigt glide op i sin egen røv. Hun stønnede højlydt.

Synet af Signe, der lå der i de lange støvler, men Linda kørte den glinsende sorte dildo ud og ind af hendes stramme røvhul og bollede sig selv i røven med sin finger, og Signes liderlige råb, blev for meget. Det svimlede for mig, og så kom jeg, fuldstændig uden nogen stimulation af min pik. Sæden sprøjtede ud over Linda. Hun grinede bare.

-Han kom sgu, den lille liderlige buk. Af at se mig kneppe dig i røven!

-Mere! Mere!, stønnede Signe.

Signe kom i en sidste stor orgasme. Så fald hun sammen, med dildoen oppe i sig.

-Op igen. Han skal se mig trække den ud.

Signe strittede med røven igen. Langsomt hev Linda dildoen ud. Til sidst gled det sidste stykke ud med et lille svup. Signes røvhul stod stadigvæk lidt åbent, jeg kunne se flere centimeter op i hende.

Linda tørrede noget af mit sæd af ryggen, hvor det havde ramt hende. Så bøjede hun sig ned over Signe og kyssede hende i nakken.

-Skal vi løse ham?

Signe fik langsomt styr på sin vejrtrækning. Hun vendte sig rundt, og kærtegnede Lindas bryster. Hun kastede et blik på mig.

-Det haster vel ikke.

-Nej.

De to piger smilede lumsk til hinanden.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *