Hed sex med konen og svigerinden

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Min kone og jeg skulle i skulle have besøg af min kones søster. Hun er for nylig blevet skilt. Min kone og jeg er begge i starten af 30 erne og min svigerinde er i slutningen af 40 erne. Min kone er en lækker sag, med et par dejlige bryster og en lækker let behåret fisse. Vi har et spændende sexliv og min kone er altid med på den værste. Jeg har tit drømt om at kneppe min svigerinde. Hun er fræk sag, der har et par store bryster som jeg har villet rører ved i lang til. Hun har en rigtig fræk krop.

Vi havde lavet et god middag og vi fik drukket en masse god vin og fik snakket en masse. Da vi blev trætte af, og tiden var til at vi skulle sove, så gjorde vi sofaen klar til at min svigerinde kunne sove på den.

Min kone og jeg gik ind i vores soveværelse. Men min kone var ikke klar til at sove. Hun sagde at jeg skulle tage mit tøj af så hun kunne slikke mig. Jeg vil slikke din store glatbarberet pik. Hun tog min pik i munden og slikke langsomt rundt om pikhovedet. Uhm hvor var det lækkert. Samtidig havde hun sin hånd nede i sine trusser og legede med sin klit. Hun begyndt at stønne og sagde at jeg skulle tage hendes trusser af. Slik min våde kusse.

Jeg elsker når du slikker mig våd. Åh hvor er det dejligt. Hun stønnede højere og højere, til hun til sidst kom i en kraftig orgasme. Knep mig, knep min kusse. Jeg vil have din fede pik i min kusse.

Lige da jeg skulle til at stikke min pik i min kones fisse, åbnede min svigerinde døren. Der stod hun helt nøgen. Hold kæft et syn. Hendes bryster hvar flottere end jeg havde drømt om og hendes fisse var helt glatbarberet.

Må jeg være med sagde hun, og min kone svarede. Ja, kom herover og lad mig smage din fisse. Hun lagde sig i sengen og min kone begyndte at slikke hendes fisse. Hvor er din kusse lækker søs, er det dejligt at din lillesøster slikker dig.

Min kone slikkede hende med stor nydelse og jeg kravlede op og fik min pik slikket af min svigerinde. Hvor er du dejlig stor, skal den store pik ikke kneppe mig i min glatte og våde fisse. Hun spredte sine ben så jeg kunne kigge lige op i hendes våde lyserøde fisseåbning. Hvor skulle hun kneppes. Jeg pressede min pik op i hende og hun skreg hun en stor orgasme ud. Så knep mig dog. Jeg vil have at du rå knepper mig.

Jeg kneppede hende hurtigere og hårdere. Hvor var det lækkert at kneppe hende. Min kone fik samtidig slikket sin fisse af sin søster. Min kone: Knep hende så, knep hende som du altid knepper mig. Jeg blev ved længere og det var bare så lækkert at se min kone få slikket fisse. Jeg kunne ikke holde til mere og jeg råbte at jeg ville komme og jeg sprøjtede min varme sperm op i svigerinden og trak mig ud. Kom og smag hans varme sperm fra min våde fisse, og min kone slikkede sin søsters fisse ren.

Efter at have sundet os, lagde vi os alle tre til at sove i samme seng. Hvad der skete næste morgen skriver jeg om senere…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *