Løftet og fremhævet

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

For få uger var jeg blevet 30 år, og selv om det jo ikke havde ændret noget, følte jeg alligevel, at min krop var ved at blive ældre. Jeg var ikke så ung og spændstig som førhen, og det var nu vigtig at kigge på hvad man spiste, så man kunne blive ved med at være slank og attraktiv. Jeg sad i togkupeen sammen med fem soldater fra livgarden. Det var ikke til at undgå at høre, at de viskede sammen om min krop.

“Hun har pæne ben, men hun har ikke ret store patter”, var en af de kommentarer jeg opsnappede.

Det var fredag aften, og jeg skulle holde weekend hos min moster og onkel i Århus. Hun havde i mange år været ansat i et af byens stormagasiner i afdelingen for dameundertøj, men nu havde hun selv overtaget en lille lingeriforretning i en sidegade.

Da jeg kom til Århus, passede det med, at min moster lige havde lukket, og hun hentede mig ved toget. Onkel trak en flaske rødvin op til os, og i køkkenet havde de gjort en bakke med ost og kiks klar. Vi hyggede os længe den aften, men min moster skulle i forretningen igen om lørdagen, så hun skulle tidligt op.

Jeg fortalte hende om min oplevelse i toget, og hun var hurtig til at sige at jeg nok burde begynde at gå med BH. Det havde jeg ikke gjort ret meget førhen. Vi aftalte at jeg skulle komme ind og se hendes nye forretning ved lukketid om lørdagen.

Et par timer gik med at ose lidt på strøget og jeg sluttede med at opsøge mosters nye butik. Det var en lille spændende forretning med et stort udvalg i lækkert undertøj og strømper. Her kunne jeg godt få lang tid til at gå, jeg skulle jo se det hele.

Min moster havde ansat en lærling. Det var en sød ung pige, der hed Louise. Hun har vel været først i tyverne.

“Ska’ du ikke ud og more dig i aften, Louise ?”, spurgte moster hende.

“Jo, det ska’ jeg da”, svarede hun, “Hvorfor det ?”.

“Min niece, trænger til at møde en sød fyr. Ka’ du ikke ta’ hende med ?”, kom det hurtigt fra Moster.

“Det vil jeg da gerne”, var Louises svar.

“Hov, hov, i har vist lidt travlt”, indskød jeg.

Sådan var min moster. Altid havde hun fornemmelse for hvad jeg følte eller manglede. Jeg ville da gerne med Louise i byen, ikke for at score, men bare for at more mig.

Jeg aftalte med Louise at jeg skulle hente hende den aften. Hun låste indgangsdøren til den lille butik og pakkede sammen.

“Vi ska’ ha’ fundet en smart BH til dig”, sagde Moster, da Louise var gået, “Du’ ska’ sikkert bruge en B-skål”.

“Det passer nok meget godt”, svarede jeg.

Hun fandt nogle stykker frem og lagde dem ind i prøverummet. Jeg gik derind og trak gardinet for, så tog jeg blusen og chemisen af og prøvede den første.

“Hvordan sidder den ?”, spurgte Moster, da hun trak gardinet fra.

“Du ska’ ha’ en der løfter og fremhæver lidt mere”, kommenterede hun.

Hendes anbefalinger var at jeg burde bruge en BH med bøjle, og gerne med en ret åben skål. Jeg kunne kun give hende ret. En blød BH sad ikke nær så godt på mig, som en med bøjle i skålene. At den så var så åben og løftede så meget, at den lavede en flot kavalergang på mig, det var jo kun sødt og pikant. Jeg valgte en sort, da jeg altid har følt, at hvidt undertøj kunne virke lidt kedeligt.

Der var en trusse til i det samme mønster, så den lille sag måtte jeg jo også have med. Moster ville ikke sådan lige stoppe, så jeg skulle også lige have en pakke flotte tynde sorte strømper. Hun fortalte, at det skam ikke kun var mig, der gik i rigtige nylonstrømper og strømpeholder. Der kom efterhånden flere og flere unge piger, der ville have noget andet end strømpebukser.

Jeg gik i bad og gjorde mig klar til aftenen. En lille sort nederdel og en tynd hvid silkebluse var vel passende tænkte jeg. Man kunne ane min nye BH gennem blusen, men det så faktisk meget raffineret ud. De sorte strømper passede perfekt hertil.

Min Moster tilbød mig at hun ville køre mig ned til Louise, og det var jeg da glad for. Louise boede i en lejlighed i midtbyen, den var godt nok ikke særlig stor, men passede lige til en ung pige. Hendes kæreste havde en lidt større lejlighed i nærheden, så der var de for det meste. Han var tjener og ville møde os senere, når han var færdig med at arbejde den aften.

Louise havde et par favoritsteder, hvor vi skulle ind. Hun kendte en masse unge disse steder. På et tidspunkt rendte vi ind i hendes kærestes lillebror. Han hed Jon, og var en sød ung fyr på 22 år. Vi dansede flere gange, og han holdt os ved selskab resten af aftenen.

Senere et andet sted, blev jeg præsenteret for Anders, som var Louises kæreste. Han var en flot fyr på min alder, og jeg kunne godt forstå at de to var tiltrukket af hinanden. De var begge så søde og naturlige, og Louise strålede af glæde hver gang Anders var i nærheden. Jeg kunne blive næsten helt misundelig på hende. Lillebror Jon ville sikkert også blive et godt parti, når han blev lidt ældre.

Vi blev enige om at slutte aftenen af med en drink hjemme hos Anders. Både han og Louise var ved at være trætte, de havde jo også begge været på arbejde den lørdag, men vi hyggede os lige en time over et par sjusser. Louise foreslog, at jeg kunne overnatte i hendes lejlighed. Hun blev jo alligevel hos Anders. Så var jeg fri for at skulle med taxi, og min moster og onkel viste jo hvem jeg var sammen med.

Jon ville gerne følge mig derhen, og det var da rart, at jeg ikke skulle gå alene i de mørke gader. Louises lejlighed lå tæt ved i den næste gade. Der var ret mørkt i hendes opgang, men Jon kendte trappen, så han fulgte mig helt op. Da jeg havde låst mig ind og ville sige godnat til Jon, kunne jeg godt se på ham, at han gerne ville noget mere. Han havde vist ret stor interesse for mig hele aftenen, og jeg forstod nu at det ikke kun var tilfældig venlighed.

Jeg stod nu i den situation, hvor man skal passe på, at man ikke er nem og billig, men heller ikke alt for afvisende. Faktisk havde jeg ikke lyst til bare at slippe ham, da vi gav hinanden et godnatkys.

Han sagde selv de forløsende ord, “Må jeg ikke komme med ind, så jeg kan vise dig min frimærkesamling”.

Vi kiggede på hinanden et kort øjeblik, før vi brød ud i latter.

“Kom hellere ind, og lad os lukke døren, før vi vækker hele opgangen”, svarede jeg ham.

Jeg hængte min jakke på en knag, og rettede mit hår. Nogle få dage før var jeg blevet klippet, og det var nu helt kort og nemt.

Jon kiggede på mig i spejlet, og vores arme rakte ud efter hinanden. Vi krammede og kyssede lange våde kys midt i den lille gang. Fra at jeg havde følt mig gammel i toget, var jeg nu pludselig ung igen.

“Hva’ vil du med en gammel dame som mig ?”, spurgte jeg ham så.

“Jeg syn’s du er både fræk og lækker”, svarede han, “Jeg har lyst til at bolle”.

Jeg drillede ham, “Det kan man da ikke gøre med tøj på”. Mine hænder var allerede ved at løsne hans tøj, alt i mens lysterne steg op i min krop.

Hans hænder var hurtigt i gang med at knappe min silkebluse op, så min nye sorte BH kom klart til syne. Hurtigt havde han befriet min bluse helt, så jeg stod i kun BH og nederdel.

Vi gik ind i Louises lille soveværelse, hvor jeg fjernede dynen fra sengen. Da jeg stod foroverbøjet for at gøre det, mærkede jeg, at trak min nederdel ned. Jeg lod ham trække den helt ned, så jeg fik den af.

“Du bruger hofteholder ?”, bemærkede han så.

“Ja, ka’ du li’ at se det ?”, smilte jeg til ham.

“Ja, det er ret frækt”, svarede han.

Efterhånden havde jeg fået det meste af Jons tøj hevet af, så han nu kun havde sine små underbukser på. Vi havde sat os på sengekanten, så han forsigtigt kunne løsne min nye BH og få fri adgang til at røre ved mine ventende bryster. Han kyssede og krammede dem, før han begyndte at sutte kraftigt på brystvorterne, der blev store og følsomme.

Jeg lod en hånd kilde hans mave før den fandt ned til bulen i underbukserne. Uden de store problemer fandt hans pik vej ud over bukseelastiken, så jeg sad med den stive lem i min hånd. Uvilkårligt klemte jeg om den, og skubbede forhuden væk fra det lilla agern.

Jon lænede sig tilbage på sengen, og jeg benyttede muligheden til at trække underbukserne helt af ham. Han rejste sig dog hurtigt igen før jeg kunne genoptage mine kærtegn af hans pik. Jeg blev kærligt skubbet ned på ryggen, mens han kysse mig på maven. Jeg skubbede mine små trusser lidt ned, så han kunne se min trekant. Så greb han trusserne og førte dem helt ned af benene.

Han kravlede helt ned på gulvet, inden han begyndte at kysse mine fødder gennem strømperne. Han forsatte op af benene, og da han nåede strømperoverkanten spredte jeg langsomt mine ben, så han kunne blive ved med at pirre mig med kys.

Mens jeg nød, at han kyssede mig, løsnede jeg strømpeholderen. Han tog en lille pause, da han forsigtigt rullede strømperne af mig, og strømpeholderen røg også af. Igen kyssede han mine lår, og hans tunge fandt vej til min klitoris.

“Hvor er du dejlig Jon”, udbrød jeg af fryd.

“Jeg håber du ka’ li’ det”, sagde han, da han løftede hovedet igen.

Vi lagde os sammen i en inderlig omfavnelse, og jeg mærkede at hans pik prikkede lidt til mit ben.

“Hva’ er det ? Er den på vej allerede ?”, spurgte jeg ham.

Min hånd var hurtigt på hans stive drengepik, hvor forhuden igen var gledet lidt op over hovedet. Jeg skubbede forhuden væk igen og mærkede, at jeg var våd, åben og klar til at modtage den.

“Den ska’ lige ha’ en lille gummidut på først”, viskede jeg til Jon.

Jeg rakte ud efter min taske, og fandt pakken frem. Selv om jeg allerhelst ville opleve hans pik helt bar og nøgen, så var der noget pikant ved at give ham kondomet på. Da jeg havde sikret mig at det sad tæt og perfekt på hans pikhoved, rullede jeg det ud i hele pikkens længde med munden. Det syntes han var ret pikant, kunne jeg forstå.

Det kriblede i mig for at tage imod den stive pik, så jeg lagde mig på ryggen og spredte mine ben så meget, at han ikke kunne være i tvivl om, hvad jeg ønskede han skulle gøre. Jon smilte da han lå på knæ foran mig med sin pik stående næsten lodret op af maveskindet. Jeg rakte armene ud efter ham og hjalp hans bankende jern ind i min drivvåde fisse. Han lagde sig med strakte arme over mig, så vi kunne se hinanden. Så kunne jeg også lige kilde ham lidt på brystkassen og maven. Ind og ud gled hans spændte kærlighedsstav, og jeg var på vej til at få orgasme allerede nu.

“Åh Jon”, viskede jeg stakånden til ham.

Det var bare så ophidsende at mærke hans unge faste krop arbejde min udløsning mere og mere frem. Jeg ville bare nyde det længe endnu, men det var umuligt for mig at vente længere. Han sænkede sin krop ned, så han nu lå på albuerne, og jeg lagde armene om hans ryg for at fastholde de rytmiske stød i min krop. Så kunne jeg ikke vente længere, jeg var bare nød til at komme nu.

Jon blev bare ved med at støde sin lem i mig, og han arbejdede dybt koncentreret med lukkede øjne.

“Jeg var lige nød til at tænke på noget andet”, sagde hans så.

“Nåh ?”, måbede jeg

“Ja, for ellers havde du vist revet mig med allerede”, svarede han.

“Du ska’ også komme”, bad jeg ham.

“Det varer nok heller ikke ret længe nu”, viskede han.

Jeg havde lyst til at mærke ham sprøjte i mig nu, og jeg strammede min fisse om hans stive pik. Effekten var der også straks, men det var på mig selv, for jeg blev mere og mere varm, og min krop begyndte at ryste. Det sortnede for mine øjne og jeg brød ud i et skrig, da jeg mærkede, hvordan det kun gjorde Jons pik endnu mere stiv og stor.

“Aaah”, udbrød Jon, da han sendte hele sin byge af sted.

Jeg krammede ham endnu mere fast, mens han gav de sidste stød helt i bund i min gennempulede kusse. Mine negle havde boret sig ind i hans skuldre, da min orgasme var på sit højeste.

Langsomt faldt vores kroppe til ro igen. Vi blev liggende tæt sammen indtil Jon måtte befri sig for kondomet. Han bandt en knude på det og smed det ned på gulvet. Så krammede vi hinanden tæt igen og nød den afslappede følelse i kroppen, som er så dejlig lige efter orgasmen.

Jon begyndte at kæle for mine bryster igen. Jeg glædede mig over den kærlighed han viste mine bryster, som jeg tidligere på dagen havde opfattet, som gamle og slappe. Nu kunne jeg igen nyde, at en ung fyr var tiltrukket af mine kvindelige former.

Jeg løftede mine arme op over hovedet, så jeg endnu mere kunne nyde hans blide kærtegn og kram. Jon lod sin ene pegefinger kilde min armhule.

“Det er lækkert, at du har fjernet hårene under armene”, kommentere han.

“Jeg synes også selv det ser pænest ud”, svarede jeg ham, og forsatte, “Jeg barberer da også mine ben, så de ikke er fyldt med grimme mørke hår under strømperne”.

Han lod sin ene hånd glide op og ned af mit glatte skinneben.

“Ved du hvad jeg også kan finde på?”, viskede jeg drillende til ham.

“Missen ?”, svarede han spørgende.

“Ja, hvis jeg har en elsker, der ka’ li’ det”, svarede jeg med et smil.

Han smilte frækt til mig og nikkede bekræftende.

“Du vil måske gerne se mig helt glat mellem benene næste gang vi mødes?”, forsøgte jeg at pirre ham.

“Det ser bare så frækt ud, når en pige er glatbarberet”, garanterede han mig.

Aftalen blev at vi den næste weekend skulle være sammen hos mig. Han troede vist at han kunne nå at se hele København den weekend. Men jeg havde nu planer om at vise ham helt andre ting hjemme hos mig selv.

Mødet med Jon havde gjort mig opløftet, og jeg følte mig dejligt bekræftet af at kunne forføre en ung lækker fyr.

Jeg måtte give min moster ret i at det så pænt ud at jeg nu efterhånden altid gik med BH. Det pyntede på min krop at brysterne nu gav lidt mere facon i blusen. Når jeg ikke brugte BH valgte jeg bevidst at gå med en chemise med bøjle eller måske endda end lille fræk corsage.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *