Fartbøden

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Svend vinkede farvel til Lone, der netop bakkede bilen ud af indkørslen. Hun skulle ud til sommerhuset for at gøre det klart til weekenden. Det var en sommeraften med en behagelig kølighed efter en hed dag. Svend gik ind for at ringe. Da han lagde røret, grinte han svedent. Preben havde været med på ideen med det samme.

Efter en halv times kørsel drejede Lone ind på en mindre befærdet vej, der snoede sig gennem landskabet på vej mod kysten og sommerhuset. Det meste af den 25 km lange vej gik gennem store skovområder. og der var næsten ingen trafik, så hun kørte hurtigt for at nå frem i en fart. I morgen ved samme tid ville vejen være forvandlet til en stærkt trafikeret vej, fuld af folk på vej til sommerhusområdet. Hun passerede et sving og bandede, da hun forude så en motorcykelbetjent stå og vinke hende ind til siden. Han stod ved indkørslen til en rasteplads, og hun drejede lydigt ind og holdt bag den store motorcykel. Hun kiggede i bakspejlet og iagttog betjenten, der kom gående op ad bakken fra vejen. Han var egentlig gået ret langt fra sin motorcykel ! Han gik frem til hendes dør og talte til hende gennem det åbne vindue. “God aften, frue. Må jeg se deres kørekort ?” Lone rodede mumlende i sin taske og fandt kørekortet. Han studerede det et øjeblik og gik så hen til motorcyklen, hvor han brugte radioen. Han kom tilbage et øjeblik senere. “De passerede en radarkontrol to km nede af vejen, og De blev målt til at køre 11 km for stærkt.” Han trak en blok og en pen frem og begyndte at notere. Lone havde det varmt i bilen, der stod lige i strålerne fra aftensolen, så hun stod ud af bilen. Betjenten stoppede skriveriet og holdt døren for hende. Han kunne ikke lade være at studere hende. På grund af varmen havde hun kun lidt tøj på: en ultrakort, sort nederdel og en soltop, der tappert forsøgte at skjule de yppige, fyldige bryster. Ellers intet, men det vidste han naturligvis ikke – endnu.

Hun gik hen til motorcyklen og studerede den og betjenten stoppede blokken i lommen og fulgte efter. Hun lod hånden glide hen over det bløde lædersæde.

“Jeg har altid været vild med store maskiner. Må jeg prøve at sidde på den ?”

“Tjah, normalt plejer vi ikke….. nå, skidt. det sker der vel ikke noget ved. Lone svingede det ene lange, solbrune ben over, og han kunne ikke undgå at se et glimt af hendes glatbarberede kusse. Hun satte sig, og hans fantasi kom straks med detaljerede billeder af de nøgne skamlæber i direkte kontakt med det sæde, han tilbragte så mange timer på. Hun greb håndtagene og forestillede sig, hvordan det måtte være at køre sådan et dyr. “Hvad er alle de dimser til ?” spurgte hun og pegede. Han gik tættere på og demonstrerede noget af udstyret. Hendes duft stod ham i næseborene, og han skævede af og til diskret ned i den snævre soltop. Han begyndte så småt at tænde på hende. Lone nød at mærke den store maskine mellem benene og gnubbede ubevidst kussen mod sædets fløjlsbløde læder. Hun kunne lugte maskinen og læderet og hun nød også den granvoksne betjents tilstedeværelse. Også han lugtede af læder og lidt af sved. Det osede af maskulinitet. Hun gnubbede sig igen mod sædet og så, at han bemærkede det. “Har du ellers noget udstyr, du vil vise mig ?” spurgte hun frækt og gnubbede igen underlivet provokerende på sædet. “Hvad mener du…øh. Han rodede efter blokken og kørekortet.”……Lone ?”

“Jeg mener, at det her gør mig pisse liderlig. Kan du ikke glemme bøden og give mig noget pik i stedet for ?” Han gispede. “Det er jo bestikkelse af en embedsmand i funktion,” sagde han, men med et glimt i øjet og smil i stemmen. “Jeg synes ærlig talt ikke, du er rigtigt i funktion endnu, men du vil måske ikke ?” spurgte hun. Han svarede ved at smide læderjakken og lyne læderbukserne op. “Nå, er der optøjer i farvandet, siden du trækker staven ?” Han skrævede over motorcyklen og fik hende til at læne sig tilbage. Så greb han hende om lårene, spredte dem og satte sin pik til målet. Hun gispede snart henført. Den mand havde virkelig teknikken i orden. Desuden var han udstyret med en pik, der måske ikke var specielt lang. Til gengæld havde den en tykkelse, der virkelig lod sig mærke ! Hans pik gled ud og ind, og af og til holdt han den i bund, mens han roterede med underlivet. Samtidigt havde han begge hænder oppe under solblusen, hvor de ivrigt krammede hvert sit bryst. Tempoet øgedes stødt, og han kom med et brøl, idet hendes kusse trak sig sammen i orgasmekramper. Han steg af, ordnede sine bukser og tog jakken på igen. Lone stod også af og glattede nederdelen på plads. Han kiggede på sit ur. “Klokken er 20.28, og du er anholdt for bestikkelse !” Hun fnisede, men han fandt sine håndjern frem og lænkede hendes håndled sammen på ryggen. Hun protesterede, men han trak af med hende ind gennem skoven. Efterhånden stoppede hendes protester, og hun fyldtes af spænding – og lidt af skræk over, hvad der mon skulle ske.

De kom til en lysning under et stort egetræ, der var belyst af solens sidste stråler. Han fandt en tyk gren, der sad højt over hendes hoved. Han løsnede det ene håndled og trak håndjernet over grenen. Han låste det igen. Nu stod hun på tåspidserne med armene strakt højt over hovedet. Han smed alt sit tøj og afslørede en sportstrænet krop med muskelsvulmende arme og skuldre. Maven var hård og flad, og under den stod hans tykke stive pik lige i vejret. Han flåede hendes tøj af og rev det i småstykker. Så tog han sin politistav frem og borede den op i hendes kusse.
Han gik om bag hende og skilte hendes baller ad. Efter et stykke tid fik han sin pik inden for i hendes røv. Så greb han brutalt fat i hendes ene bryst og med den anden hånd styrede han staven ud og ind af hendes kusse. Imens røvpulede han hende. Hun skreg af smerte og af lyst og kom flere gange, mens han pulede løs i hendes røv. Så stoppede han og løsnede håndjernet og lænkede hende igen med armene på ryggen. Han tvang hende på knæ og stoppede pikken i munden på hende. Han tog et solidt tag i hendes hår med begge hænder og kneppede hende brutalt i munden. Lidt efter måtte hun sluge spermen fra den pik, der et øjeblik tidligere havde pumpet ud og ind af hendes røv. Han tørrede pikken i hendes hår og skubbede hende om kuld. Så trak han i tøjet igen og hev hende op. Han førte politistaven op i hendes røv, løsnede det ene håndjern og førte kæden igennem stavens strop, før han igen låste håndjernet om hendes håndled. I den stilling var staven i bund i hendes røv og håndjernene sad stramt, selvom hun gjorde sine arme så lange som muligt.

De gik tilbage mod rastepladsen efterladende hendes iturevne tøj i lysningen under træet. Da de nåede bilen, var han åbenbart blevet tændt igen af at se hendes store dansende bryster i fri dressur. Han skubbede hende op, så hun lå på maven på køleren og kneppede dem begge til en sidste heftig orgasme. Han fjernede håndjern og stav og lod hende sætte sig ind på førersædet med spermen drivende ned af lårene. Han lukkede døren og hev blokken og kuglepennen frem. Han skrev hurtigt sedlen færdig og afleverede den til hende sammen med kørekortet med et “God aften, Frue !” Hun sad bare måbende og stirrede efter ham, da han kørte. Så startede hun bilen og kørte de sidste kilometer til sommerhuset. Hun gik ind og tog et bad og tog noget tøj på. Så gik hun ind og ringede til Svend for at fortælle, at hun blev forsinket. “Skulle du ikke hilse ?” spurgte han. “Hvad mener du ?” Så stoppede hun tankefuldt. Hun fandt fartbøden frem. Tværs hen over stod der: “Hils Svend mange gange fra Preben !” Hun fniste først og grinede så efterhånden højlydt, indtil hun til sidst fik svaret Svend: “Jo, jeg skulle hilse. Vent du bare til jeg kommer hjem. Så skal du få samme tur, som han gav mig !”

“Er det et løfte ???”

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *