Solbadning i haven

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Sikke et herligt sommervejr det er blevet idag, tænker hun, da hun er ude for at tømme postkassen. Der er kommet et nyt blad til hende; et kvindeblad som hun får med posten, og som hun elsker at læse. En par af overskrifterne på forsiden er “Hed sommer-sex” og “Engangs-knald på ferien”. Det sidste ville hendes kæreste Kristian nok ikke bryde sig om, men det første kan de sikkert få megen glæde af. Bare ikke idag, for Kristian er taget på fisketur med en kammerat og er først tilbage imorgen. De skal sove i telt og vil spise fisk til aftensmad, hvis det ellers lykkes dem at fange noget.

Lige nu går hun bare og venter på at hendes storebror Søren og hans to venner Anders og Bruno får taget sig sammen til at gå ud, så hun endelig kan være alene i huset, og ikke mindst sole sig i haven med det nye blad. Hun vil ikke ligge derude i bikini og blive begloet af dem. De er da meget søde og ser rimeligt godt ud, men når de er her, skal de altid pjatte og smådrille hende.

Hun har allerede taget bikinien på; et elegant sæt af en trekants-bh med snørrer og en tilsvarende g-streng trusse. Udenpå har hun en kort sommerkjole, som er lettere gennemsigtig, og som lige netop når nedover numsen. Det var ikke hensigten at det skulle være lige netop den, men det var den eneste som var vasket og som så ordentlig ud. Hun går ned til dem i stuen. De bor hjemme i deres forældres store hus i to planer, med en stor have til som både har pool og lysthus. Poolen er gjort klar her til morgen, så hun kan også tage sig en dukkert når det bliver for varmt derude.

De sidder i sofaerne og snakker om fodbold. Anders og Bruno pifter ad hende da de ser hende og siger at hun ser rigtigt sexet ud. Hun ignorerer deres kommentarer og spørger Søren om de ikke snart går, så hun kan komme ud i haven. Jamen, du kan da bare gå derud, vi skal nok selv låse efter os, svarer han. Jeg går altså ikke derud før I forsvinder, siger hun. Nu har jeg gået og ventet i to timer. Det kunne du da bare have sagt. Bare rolig, vi skal nok lade være med at kigge; du kan bare gå derud helt nøgen! Hun kan mærke at de kigger på hendes bare baller gennem kjolen, og på hendes kavalergang fordi hun udfylder en C-skål. Det gør dem meget nysgerrige, så hun ville aldrig tro dem at de ikke ville lure på hende hvis hun bare lagde sig derud. De er allerede godt igang. Vi går også nu, siger Søren. Skal vi ikke vente til hun er gået ud i haven? spørger Bruno. Drop det nu. Vi skal afsted; de andre venter på os. Endelig rejser de sig og går ud i hallen. Hun taber sit ene hårspænde, og bukker sig ned for at samle det op. I samme øjeblik ser Anders sit snit til at give hende et klap bagi, hvor han lader hånden hvile et kort stykke tid bagefter. Hans fingerspidser rører ved den del af g-strengen som kun delvist dækker fissen, og hun kan mærke hans fingre direkte mod det yderste af skamlæberne, som han har frit udsyn til. Hun rejser sig hurtigt op igen. Gider du godt styre dig! vrisser hun. Skrid nu med jer! Samtidig ophidser det hende at den ene af vennerne fik et glimt af hendes fisse og strejfede den. Dine bryster falder ud, siger Bruno så. Det må være efter at hun bukkede sig ned, for den ene brystvorte er afdækket og stritter frit frem fra udskæringen i kjolen. Hun retter på sit tøj og spørger Søren hvornår han vil være tilbage. Mest for at lade som ingenting og aflede opmærksomheden. Men nu har de allerede set hendes røv, hendes patter og endda hendes fisse. Eller i hvert fald noget af den. Der er knap nok gået to minutter. Og hun havde ellers haft så travlt med at de ikke skulle se hende. Jeg er tilbage i aften, svarer Søren, omkring klokken syv.

Da de er gået, ringer Kristian på hendes mobil. Hej skat, hvordan går det? Hun fortæller at Søren og hans venner lige er gået, så nu vil hun lægge sig ud i haven. Jeg skal læse om hed sommer-sex, driller hun. Så må du vise mig hvad du har læst om, når jeg kommer forbi imorgen. Kan du ikke komme herover istedet og være sammen med mig? Nej, svarer han, jeg står og fisker med Frantz nu. Jamen, så vil jeg lægge mig helt nøgen, så naboen kan se mig. Det gør du ikke! beder han. Har I fanget noget? Nej, de er jo lige kommet. Han vil ringe igen senere, for Frantz har fået bid. Jeg elsker dig, siger han, inden han lægger på.

Hun tager sommerkjolen af og går ud gennem udestuen til den store have. Øjnene kniber sig sammen da de møder den skarpe sol. Endelig alene. Hun nyder den lune vind og duften af sommer, og stilheden, mens hun går hen mod liggestolen, smider sig på maven og åbner sit blad. Naboen er vist heller ikke hjemme, siden der er så stille, og deres hus ser lukket ud. Hun trækker i den ene snørre bag ryggen og lader bh’en falde til jorden. Kigger sig lidt omkring igen. Lytter. Trussen snørres op og lander i græsset under hende. Nu er hun helt nøgen. Hun overvejer at ringe til Kristian og fortælle ham det, men hun vil ikke forstyrre dem og gøre ham sur. Hun giver sig til at læse. Men artiklen er ikke så spændende alligevel. Hun føler sig lidt døsig og lægger sig om på ryggen. Solen bager på hele hendes krop, så hun kan blive brun overalt. Hun føler sig dejligt afslappet og veltilpas, ånder dybt ind og puster ud. Hvor er det dejligt at have det hele for sig selv, tænker hun. Mens hun blunder, tænker hun på episoden hvor Anders strejfede hendes fisse. Det vil hun selvfølgelig ikke fortælle til Kristian. Men lidt frækt var det alligevel. Bare lidt. Hun blunder dejligt på liggestolen og falder i søvn uden at bemærke det.

Liggestolen vugger blidt under hende, som flød hun langt ude på havet. Sådan føles det i hvert fald. Og det er som om at hendes fødder plasker rundt nede i vandet, mens hun driver afsted. Hun åbner langsomt øjnene og kigger op i den blå himmel. Da hun ser til siden, synes hun at hun ligger et andet sted end før, da poolen pludselig er meget tættere på. Da går det op for hende, at hun nu ligger på en luftmadras midt i poolen. Er hun gået i søvne? Hun vil rejse sig lidt op, men kan ikke, da hendes håndled sidder fast. De er bundet til håndtagene i siderne af madrassen, og det samme er hendes arme og hendes knæ, så hun ligger med spredte ben. Hun kigger sig forskrækket omkring, men kan ikke få øje på nogen. Der er ikke sket hende noget; nogen har bare flyttet og bundet hende, mens hun lå og sov. Men hvem kan have gjort det? En indbrudstyv? Hun tør næppe tro sine egne ører, men snart hører hun Anders og Bruno tale sammen. De nærmer sig. Snart står de ved kanten af poolen og kigger ned på hende. Hun er beroliget over at det ikke var en indbrudstyv, men meget overrasket over at de er kommet tilbage og gjort dette, hvilket hun ikke forstår. Men hun føler sig også skamfuld og forlegen ved situationen, som samtidigt ophidser hende. Igen denne ophidselse. Hvad er der ved disse to venner? Hun og Kristian har prøvet at binde hinanden mens de har elsket, fordi det pirrer hende. Men nu er hun bundet i en anden situation.

Kan du godt lide at sove nøgen ude i det fri og læse om sex? spørger Anders hende. De hopper ned i vandet til hende, så det kolde vand overrisler hendes nøgne krop i to omgange. Først Bruno, derefter Anders. Vandet pjasker over hendes bare bryster, ansigtet, maven, lårene og skødet. De stiller sig på hver sin side af hende. Øjnene hviler på hendes store bryster og glider ned ad hendes mave og ned mellem benene, hvor de standser ved hendes trimmede fisse. Hvor er Søren? spørger hun dem. De går rundt om hende og betragter hende fra alle sider, og bliver ekstra længe ved fodenden, hvor de kan kigge lige op mellem hendes ben. Bruno lægger den ene hånd på hendes lår og kæler for hende. Hun kan ikke samle benene. Hånden glider op ad skridtet, men standser ud for fissen, inden den glider tilbage igen. Anders aer hende blidt på maven, og lige op under brysterne og op mellem brysterne langs kavalergangen. Du er ikke så lidt af en fræk pige, siger de. Det er en god sild, vi har fanget. Hun kan ikke standse deres hænder. Men ønsker det af en eller anden mærkelig grund heller ikke. Snart tager Anders fat i hendes bryster. Hånden glider over brystvorterne, klemmer brystet. Det er større end at det kan være i hans ene hånd. Du har rigtigt gode patter, siger han. Brunos hånd stryger over hendes fisse og kæler for skamlæberne og clitoris. Anders bukker sig ned og giver sig til at slikke henover hendes bryster og nappe brystvorterne, som han også sutter på. Hun bliver langsomt tændt og mere ophidset. Bruno bøjer sig henover hendes lår og lader tungen lege tagfat med hendes små skamlæber og clitoris. De giver sig til at slikke hende over hele kroppen. Op ad maveskindet, ned ad armene, op ad lårene, langs halsen, op mellem skamlæberne, i øret, henover navlen, på knæet, og bider i hendes bryster.

Ved du hvad vi har fundet? afbryder Bruno. Da han spørger hende, ved hun med det samme godt hvad det er. Hendes dildo, som hun for sjov fik af et par veninder da hun fyldte 18 for nogle måneder siden. Hun har kun brugt den en enkelt gang. En middelstor vibrator formet som en mørklødet pik, med årer og det hele, og udstyret med en clitoris-pirrer på skaftet. De har taget den med ud i haven, og Anders kommer ned i poolen med den. Han kærtegner hendes krop med dildoen og lader den langsomt finde vej ned mod hendes skød. Der vrikker han med dildoens hoved, så den glider ind mellem skamlæberne og kærtegner skedeåbningen. Hun er allerede blevet godt fugtig, så han kan uden større besvær presse den store dildo indenfor. Hun giver et gisp fra sig da den trænger ind. Anders fører dildoen langt op i hende og får den på plads, så clitoris-pirreren peger på hende et stykke over venusbjerget. Han tænder for dildoen, og den begynder at vibrere. Hendes skød bliver varmt og vibrationerne breder sig op mod maven og ned i benene, og snart ud i hele hendes krop. Luftmadrassen får et puf, så hun sejler langsomt ind mod midten af poolen. Så går de begge to op på græsset og forsvinder. Overlader hende igen til sig selv.

Hun har ingen mulighed for at fjerne eller slukke for dildoen, der er godt igang med at stimulere hende, mens hun ensomt flyder rundt i poolen. Pludselig kan hun se naboen; han er kommet hjem igen og er gået ud i sin egen have. Hun tør ikke råbe om hjælp, for det ville være for flovt at blive fundet på denne måde, og hvad kunne han så ikke finde på? Måske bare det samme som Anders og Bruno. Naboen går hen mod den hæk, som skiller haverne ad, og han giver sig til at klippe hækken med en stor hækkesaks. Måske kan han se hende gennem hækken. Hun kan i hvert fald se ham mellem sine knæ. Hvad mon han ville tænke hvis han kunne se hende, hvilket han måtte kunne. Måske kunne han se at hun havde en dildo oppe i sig, men ikke at hun også var bundet fast til luftmadrassen. Under alle omstændigheder ville han tydeligt kunne se at hun lå der helt nøgen. Eller han havde fået øje på hende inde fra huset, og konstateret at hun var nøgen, hvorfor han så havde fået den gode ide at klippe hæk ganske få meter fra hvor hun lå. Han kunne have set alt, eller han havde slet ikke set noget som helst.

Dildoen var meget virkningsfuld, og hun kunne mærke at hun snart ville opnå orgasme. Hele hendes underliv bølgede af de dejlige vibrationer, og clitoris blev hele tiden pirret, så den var blevet helt hård og måtte stikke tydeligt frem inde mellem de åbne skamlæber. Hun havde svært ved at holde sit skrig tilbage, så hun udstødte en mærkelig lyd, som naboen ikke kunne undgå at høre. Den første orgasme havde indhentet hende, men dildoen blev oppe i hende og fortsatte. Hun var helt forpustet og kunne ikke bevæge sig. Der kom to orgasmer mere, og den tredje gang skriger hun højlydt, hvorefter det kortvarigt sortner for hendes øjne.

Dildoen standser. Bruno har slukket for den, og trækker den nu langsomt ud af hende igen. Den er helt hvid af hendes safter fra skeden. Han tørrer dildoen af i hendes bryster og henover hendes læber. Safterne løber ned i hendes mund, og hun synker det som en refleks. Det smager både sødt og syrligt, og smager karakteristisk af en kvindes skød. Hun slikker sig uvilkårligt om munden, og Bruno drypper mere saft henover læberne. Hun kan vist godt lide at smage sig selv, griner han.

Sammen trækker de to luftmadrassen op på græsset og binder snorene op. Hun kan ikke stå på sine ben og er for udmattet til at stritte imod. Anders løfter hende op henover sin skulder, så hun hænger med røven lige op i vejret og hovedet nedad. I et omvendt billede kan hun se naboen betragte dem med stor nysgerrighed gennem hækken. Så går de afsted med hende.

De går op til det åbne lysthus, hvor de lægger hende på sofaen derinde. Ved du hvorfor det hedder et lysthus? spørger de hende. De klæder sig af på ganske få sekunder, og så står de to venner nøgne foran hende. Anders knæler ud for hendes øjne, mens Bruno placerer sig ud for hendes hofter, hvor han begraver ansigtet mellem hendes lår. Anders løfter hendes hovede og styrer hendes mund op mod sin halvstive pik. Hun åbner selv munden og omslutter pikken, som hun giver sig til at sutte. Bruno slikker hendes fisse ren, men der går ikke ret lang tid inden han retter sig op og fører sin stive pik op i fissen. Så knepper han hende. De bytter plads efter nogen tid, og de har hver sin måde at gøre tingene på. Hun vidste ikke at hun havde en hemmelig fantasi om at blive kneppet af dem begge to, og de er lige så gode som hun ville have forventet det.

Da hun har Anders i sin mund igen, tager han et tørklæde, vikler det rundt og binder det om hendes øjne. Sådan fortsætter det, hvor hun ikke kan se noget. Det er lidt forvirrende for hende at være sammen med to på samme tid. Det er ikke noget hun har prøvet før. Hun kan ikke hitte redde i om der er to eller tre, efter at have fået tørklædet for øjnene. Men det føles som om den ene knepper hende, mens der er to som skiftes til at føre sin pik ind i hendes mund. Og så bytter de pladser efterhånden. Pikken forsvinder, og da hun får den i munden igen føles det som om at det er en anden pik. Uden at den anden trænger ud af hendes fisse. Inden hun når at tænke mere over det, får hun et skud varm sæd i munden og kommer til at sluge noget af det, inden hun lader resten løbe ud af munden, ud i mundvigene og ned ad hagen. De næste to skud lander henover hendes bryster og de følgende på hendes maveskind, så det løber ned i hendes navlehul. Men pikken er stadig stiv og kommer ind i hendes mund igen, som om den slet ikke var tømt endnu, og der kommer ikke noget sæd fra den. Hun ville ønske at Kristian kunne gøre noget lignende, og bare fortsætte på samme måde. Det ville være dejligt. Men det undrer hende alligevel lidt. Hun tager tørklædet af, så hun kan se igen, og hun synes at en skygge passerer udenfor, men er ikke sikker. De bytter plads endnu engang, og Bruno brister i hendes mund. Denne gang sluger hun det hele og slikker hans pikhoved rent. Anders vender hende om og tager hende hårdt bagfra. Pikken smutter ud i farten, og da han skal ind igen, ender pikken i det forkerte hul, så han kommer til at tage hende i røven. Men det bemærker han ikke, og det gør heller ikke ondt pga safterne. Det føles mærkeligt da han endelig kommer og trækker pikken ud af hendes røv. Hun lægger sig på sofaen, helt udmattet af den store omgang. Anders og Bruno skynder sig at tage tøjet på igen og forlader lysthuset.

Hun kan høre Søren kalde på hende ude fra haven. Snart ser han hende inde i lysthuset. Hun er nøgen og udmattet. Han tror at hun har fået solstik, og løfter hende op i sine arme. Hun bliver båret ind i huset og op på sit værelse, hvor hun bliver lagt på sin seng. Han henter en kold klud til hende og lægger den på hendes pande. Så lukker han vinduerne op, og hun kan høre naboens hækkesaks udenfor. Søren sætter sig på sengekanten ved siden af hende. Du må passe på i solen, siger han.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *