Anholdt

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Da jeg røg ud af døren, kunne jeg stadig mærke at der var nogen der havde fat i min arm, og i vreden over behandlingen slog jeg ud efter personen så hårdt som jeg kunne, ramte vedkommende lige over mellemgulvet, og kunne hører at det kunne mærkes. Kunne mærke at grebets strammedes, før jeg røg ned på jorden med et bump, et knæ blev placeret i ryggen på mig, og mine hænder blev tvunget om på ryggen. Prøvede at gøre modstand, men han var meget større end mig, og en pæn del stærkere! Bander da jeg kan mærke et par håndjern blive spændt stramt om mine håndled, og manden sætter sig op, dog stadig med knæet i ryggen på mig.

For et kvarter var det hele godt, havde stået og passet mig selv i baren på værtshuset i det inder København. Havde fået et par drinks, men ikke noget der var noget. Men nok til, at da en lod sin hånd glide op under min korte nederdel, vendte jeg mig og smækkede ham en på siden af hovedet. Desværre for mig var han meget fuld, og havde skubbet mig ind i baren. Så var det havde sagt klik, og jeg var røget på ham. Men mit uheld sluttede ikke her, politiet var på gennemgang, og griber ind for at stoppe det. Og i mit raseri, slår jeg ud efter den ene af dem og rammer ham i ansigtet, da jeg i halvmørket ikke kunne se hvem det var. Og det er så her efter, at en eller anden tager hårdt fat i mig, og jeg ryger ud af døren.

Kan mærke presset på min brystkasse, som jeg ligger der på fortovet, med et muskelbundt af en strømer med et knæ i ryggen på mig. Kan mærke at min i forvejen korte nederdel, er gledet op, og jeg kan mærke den kolde asfalt mod mine hofteben. Og er ikke i tvivl om at man tydeligt kan se min g-streng, og min trøje er også gledet en del op, og jeg har mistet en af mine sko. Har en smag af blod i munden, og min læbe er øm. Må have flækket den da jeg røg ind i baren, lige før jeg blev slæbt ud. Bander sagte, og vrider mig lidt, da det begynder at gøre godt ondt i kroppen, pga. den ubekvemte stilling jeg ligger i. Knæet bliver presset en anelse mere ned i min ryg, men han siger stadig ikke noget til mig. På trods af denne måde at ligge på, ude midt på gaden, med tøjet rykket op, og frit udsyn, til min røv, den lille g-streng og det meste af min overkrop. Kan jeg mærke at jeg ikke er upåvirket af det. Min krop er spændt, og jeg kan mærke en varme brede sig ned gennem kroppen, på trods af den kolde asfalt, mit underliv reagerer prompte, er virkelig liderlig, min fisse er varm, og mine bryster er spændte, og jeg kan mærke at mine brystvorter er små og hårde. Blandingen af alkohol, den brutale behandling og det at jeg nu lå totalt hjælpeløs på gaden, fik nærmest min krop til at sitre af lyst. Det var meget længe siden at jeg sidst have fået sex, og lige nu var jeg liderlig til bristepunktet.

Der bliver ført en dæmpet samtale hen over hovedet af mig, som jeg ikke opfatter ret meget af, da jeg er lidt fortumlet.

”Fik du fat hendes ting?” Siger ham der sidder oven på mig. Kan ikke se hvem han snakker til, men fornemmer at der står en person mellem mine ben.

”Jep, en taske, en jakke, og så den sko!” Kommer det fra en dyb mandestemme, fra personen mellem mine ben. Skoen lader foran mit ansigt.

”Hey!” Råber jeg. ”Det der er faktisk nogen ret dyre sko, så pas lige på dem!”

”Hold da kæft!” Kommer det fra ham, der sidder på mig ”Du kunne da have opført dig ordentligt fra starten, så lå du ikke her!”

Bander, og vrider mig igen! Kan mærke at ham der sidder på mig, flytter sig, og jeg bliver taget i hver arm, og bliver tvunget på benene. Jeg halvt går, bliver halvt trukket hen over asfalten hen mod politibilen. Døjer med at holde balancen med kun en sko, og er ved at falde op til flere gange. De stopper med at slæbe mig af sted.

”Smid den sko!” Kommer det fra den ene.

”Gu vil jeg da ej, ikke så i kan ødelægge den, som i gjorde den anden!”

Får et brutalt skub, så jeg vrider om, og smadre ind i politibilen. Mærker at jeg bliver presset ind mod bilen af den ene af de to, hvorefter han træder min sko af, og sparker den lidt væk. Vrider mig i vrede over behandlingen, og forsøger at få ham til at lindre grebet. Men det bliver bare værre. En arm ligger sig ind under mine arme og op i mit hår.

”Stå stille tøs” Hvisker han tæt ved mit øre. Smerten i mine arme er ret kraftig, så jeg vælger at stå stille, det vil bare gøre ondt værre. Sidder i lort til halsen som det er allerede.

”Spred benene” Bliver sparket over anklerne, til jeg modvillig spreder mine ben.

”Skal jo lige tjekket at du ikke har noget, du ikke bør have… Og du har bare af at stå stille!”

Eftersom jeg ikke har sko på mere, er jeg over et hoved mindre end ham der står bag mig, kan fornemme at han er stor, ikke fed, men muskuløs, og bred over skuldrene, ikke noget der får min fisse til at slappe mere af.

Han lader sine hænder glide ned over min krop, og det ville være synd at sige at han har travlt. Han går nærmest på opdagelse på min krop, starter oppe fra. Og eftersom mine hænder er i håndjern, lader han uanfægtet sine hænder glider ned over mine bryster, han er så tæt på mig at jeg kan mærke hans brystkasse mod min ryg. Hvad det så end skyldes, tager jeg mig selv i at nyde det, mine bryster er tændt, og da jeg ser ned af mig selv går det op for mig at det kan alle se. Knapperne i min skjorte er blevet rykket op, eller af, og mit ene bryst er halvvejs på vej ud af den i forvejen lille bh. Føler mig meget lille da han bare fortsætter sine hændes gang ned over min krop, er ikke helt oven på ved at være så blottet. Han lader sine hænder glide ned over min mave, selvom den er blottet, og videre ned over min nederdel, og ned over mine lår. Han lader sine hænder glide op ad mine lår, og op under min nederdel, ret unødvendigt, eftersom der ikke kan skjules noget som helst under den, det er den alt for lille til. Hans hånd fortsætter helt op til min g-streng, skammer mig over det, for han kan ikke undgå at opdage at jeg er møg liderlig. Hans hånd bliver der da også en anelse længere end det er nødvendigt, noget min krop reagere meget hårdt på, kan mærke et sug i mellemgulvet, og men krop gennem rystes af lyst. Han retter sig op igen. Da han vender mig op, stå jeg og kigger ned i jorden, lettere rød i kinderne. Han tager mig om hagen og tvinger mig til at se ham i øjne, han kigger mig hårdt i øjne et øjeblik. Kommer frem til, at jeg ikke vil lade ham vinde, godt nok er jeg i en alt andet end heldig situation, men kan jo lige så godt prøve at score et enkelt point i denne magtkamp. Fast holder hans blik, vrænger ansigt og rækker tunge så jeg er sikker på at han kan se min piercing. Et smil kruser sig om hans læber, og han klapper mig på kinden, nok en anelse hårdere end det normalt ville være.

”Du er sgu nok slet ikke så dum som du ser ud til, når det kommer til stykket!” Siger han, hvorpå han læner sig ned til mit ører og visker ”Men du glemmer, det er os der bestemmer nu, tøs… Det er bedst at du husker det!”

Mens han snakker, kan jeg mærke hans greb om min arm, og det at han er så tæt på, får mig igen til at sænke blikket, og fortryde at jeg skulle vise mig. Han kommer med et lille grin, og vender sig fra mig.

”skal vi se at komme af sted?” Spørgsmålet er åbenbart rettet mod hans kollega, som åbenbart giver sit samtykke, for jeg bliver atter grebet i armen og bagdøren på bilen bliver åbnet.

”lige et øjeblik, har lige fået en ide” Det er ham der står med mit tøj der snakker, vender hovedet for et hvad der sker. Han er også en del højere end mig, ikke at der skal så meget til, trænet, men uden at være kæmpestor. Han var vel sidst i tyverne. Han står med mine ting i hånden, og han havde fundet mit tørklæde der lå i jakkeærmet. Bider mig i læben da jeg ser at han står med et skævt smil, og kommer nærmere, og ligger tørklædet for mine øjne, og binder det i nakken. Nu føler jeg mig virkelig på herrens mark, nu hvor jeg hverken kan se eller føle. Mine sanser bliver skarpere. Jeg bliver skubbet hen til bil døren, da der bliver lagt en hånd på nakken af mig, giver jeg et kast med hovedet og formår at knalde nakken ind i døråbningen. Kan hører de begynder at grine.

”Det er jo ikke for sjov skyld vi gør det, vel tøs?!”

”Go to hell” Snerre jeg, da døren lukker sig efter mig, døren i den anden side bliver åbnet, og mine ting bliver smidt ind i bunden af bilen.

”Vi er heller ikke døve!” Kommer det fra døren hvor på den lukkes, trækker mig sammen, det var nok heller ikke så smart, burde lærer at holde min mund. Der går et stykke tid før der sker noget, sidder bare i bilen, og kan hører støjen ude fra gaden, sidder med hovedet bøjet, har ikke lyst til at andre skal se mig i denne her situation. Tænker kort over at dette ikke er helt som det burde være, men hellere det her end at blive sigtet. Min uddannelse vil ikke se godt ud, ifølge med et stempel der hedder ”skyldig i værtshus optøjer” eller ”vold mod tjeneste mand i funktion”, ville ryge af mit hold med det samme. Samt at der var noget spænende ved det her, og jeg var klart tændt, selv om jeg var usikker og nervøs.

Da døren endelig bliver åbnet, føler jeg det som om jeg har siddet der i over en time, har helt mistet min fornemmelse af tid. Nogen sætter sig ind uden et ord, og nøglen bliver sat i tændingen, bliver nervøs for hvem der er der sidder foran mig.

”Hmm, det er da vist ikke der du skal sidde, er det?” Ånder lettet op da jeg genkender stemmen fra før, men forstår ikke hvad han mener.

”Sæt dig i midten, med benene spredt” Kommer det, og kan hører på hans stemme at det ikke er noget der skal diskuteres. Rykker hen mod midten af sæderne, og som jeg flytter mig kan jeg mærke at min nederdel gilder på igen, så jeg ender med at side direkte på sædet. Lader mine knæ være samlet, da der ellers vil være fuldt udsyn til mine trusser, bøjer nakken igen, og vrider mig lidt, for at prøve på at få nederdelen ned igen.

”Sid stille og spred så de ben, forstår du ikke dansk? Ifølge dit kørerkort er du i hvert fald dansk, så gør det….”

Spreder modvilligt mine ben, føler mig virkelig udleveret, og nøgen, min skjorte sidder stadig ikke som den skal, så man kan også tydeligt se mine bryster, samt at de er tændte. Sidder med hovedet bøjet, men dog med ret ryg, nok er jeg alt andet end på hjemme bane, men derfor er der ingen grund til at hænge. Vi begynder at kører. Samtalen på forsædet kører som om jeg slet ikke er i bilen, de snakker om arbejde, og en del andre ting, som jeg ikke lige registrere.

”Hvad fanden er det du laver?” Kommer det hårdt fra forsædet, har uden at tænke over det, siddet og bevæget mit underliv med sædet. Er så tændt at jeg ikke har lagt mærke til så meget andet, udover fantasierne i mit hoved. Stopper brat op, og ville have trukket mig sammen, hvis det ikke var for hænderne der stadig sad på ryggen.

”Ikke noget!” Hvisker jeg, og krymper mig, da jeg kan fornemme at de begge ser på mig, bilen er stoppet. Døren i fører siden bliver åbnet, og ham der sidder der stiger ud, og døren i den side bliver åbnet, og han tager mig i armen og trækker mig ud af bilen. Snubler på vej ud af bilen, da jeg ikke kan se hvor jeg sætter mine fødder, hans greb i min arm strammes da han trække mig på benene, og slæber mig rundt om bilen, da vi er foran bilen slipper han mig med et lille skub. Er glad for at jeg ikke har skoene på mere, ellers ville jeg være faldet. Kan mærke jeg står på noget græs, i lyset fra forlygterne. Fornemmer at han går rundt om mig, prøver på at følge hans bevægelser, prøver på at finde ud af hvad der skal ske.

Lussingen kommer overraskende, rammer lige hen over kinden, er ved at snuble da jeg flytter mig for at komme væk. Han hiver mig hurtigt på benene igen, og sender mig endnu en lussing.

”Det her er ikke noget!” kommer det hårdt fra ham, ”Og du kan lige våge på at glemme det!” Han slipper min arm, og jeg bakker væk fra ham, kun for at bakke ind i den anden, som i mellem tiden er stået ud af bilen. Han spærre ben for mig så jeg ryger i knæ på græsset. Bøjer mig sammen så jeg bliver mindre, og mindre synlig, prøver på at spille ynkelig, spiller min rolle som den der har tabt og nyder det. Der kommer en hen og sætter sig foran mig, han tager mig om hagen og tvinger mig til at rette mig op. Spænder i ansigtet og forventer en lussing mere, men han læner sig frem og kysser mig kort, sidder som stivnet, og venter på hvad der skal ske.

”Du behøver ikke være bange for mig!” Hans stemme er lav, men ikke truende. ”Du vil måske ikke?” Spørgsmålet er ikke hånligt, men et spørgsmål, som hvis jeg svarer nej vil få det hele til at ende lige nu. Min betænknings tid er under 5 sekunder, jeg er så tændt, at det gør ondt, og to mænd har altid været noget der har spøgt i baghovedet på mig, det kunne være fedt at prøve. Kan mærke varmen fra hans mund, og læner mig frem for denne gang at smage på ham. Han besvarer mit kys med sin varme tunge, og min krop tager bare over. Jeg vil bare have ham, og havde det ikke været fordi hans ben låste mine fast i jorden, og mine hænder på ryggen, så havde jeg væltet ham om på jorden. Smerten fra min læbe forsvinder, og jeg giver mig hen, kan mærke hans hænder på vej ned over mine arme, og ned over min røv, krævende og varme. Hans varme læber bevæger sig ned over min hals, jeg stønner svagt, og læner mig bagud for at give ham plads. Lige så pludselig som han var der, er han væk, og jeg bliver skubbet forover så jeg hviler op min brystkasse, trækker vejret tungt, og prøver at gætte det næste træk. Skriger da jeg mærker en skarp smerte hen over min røv, mister tællingen da der kommer en række slag efter hinanden, gætter mig til at det må være et bælte. Klynker, men har ingen mulighed for at slippe væk, og ligger mig stille, bider smerten i mig, samt de få tårer der finder vej ud i tørklædet. Kan mærke en hånd der glider ned over min ømme røv, der falder yderligere et par slag med flad hånd, kan mærke hvordan varmen spreder sig i hele kroppen, specielt ned i min fisse. Kan virkelig godt bruge at blive kneppet godt og grundigt. Holder vejret da jeg kan mærke hans fingre nærme sig min mis. Jeg kan mærke at mine safter for længst er gået igennem min g-streng, og løber næsten ned af mine lår, skubber min røv bagud for at give hans hånd plads. Før jeg når at reagere lukker hans hånd sig om min g-streng og rykker til, stoffet giver efter, og bliver rykket over.

”Hey!” Jeg sætter mig op ”Hvad fanden tror du, det er du laver?!”

En hånd lukker sig hårdt om mit hår.

”Nu vil jeg se om din beskidte kæft kan bruges til andet end brok!” Stemmen er hård, det samme er taget i mit hår. Kan hører en lynlås blive åbnet, og fornemmer varmen af en pik nær mit ansigt.

”Kom så i gang, vis hvad du duer til!”

Jeg åbner min mund, og tager imod, stille og prøvende for at finde ud af hvad det var jeg havde med at gøre. Har altid elsket at sutte pik, det have en mand så meget i min magt. Lader staven i min tunge kører fra side til side, mens jeg sluger så meget som jeg kan. Suger til, og laver vakuum da jeg fjerner mig igen. Gør det hurtigere og hurtigere og ville ønske jeg havde min hænder til hjælp. Han flytter sig, til han sidder på hjelmen af bilen, rejser mig på benene og lader mig fortsætte arbejdet, mens jeg står op. Lader min tunge arbejde, som var det en kæmpe is jeg er ved at spise, og nyder det, kan mærke han at han også nyder det.

Jeg får et chok da jeg mærker en varm tunge ramme mit underliv. Han starter voldsomt, tager min klit i munden og suger hårdt, hvorpå han lader tungen arbejde videre, han er over det hele. Hans tunge bevæger sig op ad mod stjernen, og et par fingre erstatter arbejdet i min fisse, jeg bliver nød til at stoppe det jeg laver, nyder så meget at jeg ikke kan koncentrere mig! Stønner og skubber min røv bagud. Mit hoved bliver presset ned mod pikken igen.

”Du skal ikke slappe af og nyde, her er det os der nyder, og du gør som vi vil have!” Selv om han prøver at skjule det, kan jeg tydeligt hører at hans stemme er blevet svagt hæs, og jeg presser endnu engang min piercing mod hans pik, og kan mærke grebet i mit hår strammes. Bag mig skifter hans tunge og fingre plads, og jeg gisper da et par fingre presses imod min stjerne og glider indenfor. Forsøger at trække mit hoved væk, og stoppe. Har da fantaseret om analsex, men aldrig prøvet det, og det er en klar grænse han presser på her. Men mit hoved er holdt som i en skruestik, og han begynder at mundkneppe mig, mens hans hænder lukker sig om min hals. Gisper, men kan samtidig mærke at smerten glider over i en stor nydelse, mens jeg hiver efter vejret. Jeg er godt på vej væk da begge flytter sig fra mig, kun en hånd på min hals er at mærke. Og jeg bliver rettet op.

”Er du liderlig?” Stemmen er lige ved mit øre.

”Ja meget!” Min stemme ryster lige så meget som min krop gør, ønsker bare at blive brugt.

”Vil du kneppes?” Spørgsmålet stille spøgende.

”Ja, knep mig, jeg vil mærke jer!”

”Du skal få din lyst styret, men det er os der bestemmer, og vi er ligeglade med dig! Du er her bare, en ting vi bruger som det passer os. Du er intet, du er bare en tøs, en luder, du kan købes for under 200 kroner. Og vi har tænkt os bruge dig som en sådan, og der er intet du kan gøre for at stoppe det! Du er billig og alt for let at bruge!”

Ordene rammer mig, og jeg kan mærke en vrede stige op i mig, prøver at sige noget, men mine ord bliver fejet af. Min lyst til at slå dem øges, min vrede bliver til harme og jeg kan mærke tårerne presse sig på. Det eneste jeg får ud af min modstand er at jeg falder ned på knæ i græsset, min vrede overtager min krop, og jeg kan mærke at jeg ryster. Hvad fanden bilder de sig ind, at svine mig til på den måde, har bare lyst til at slå dem, Men uanset hvad jeg siger, så fortsætter de. Og da min vrede er ved at toppe, rammer det første slag mine baller og en række følger med at falde over min ryg og baller, det var en blanding af en flad hånd og bæltet. De stoppede først da jeg opgav modstanden og bare tog imod, nåede at tælle til omkring tyve efter at jeg opgav modstanden før de stoppede. Min ryg og røv brænder, og jeg gisper efter vejret, rører mig ikke, kan mærke at jeg ikke har meget mere modstand at give af. Den eneste følelse der er tilbage i min krop lige nu, er begæret. Dette er på ingen måde blevet mindre! Min krop ryster, efterhånden som smerten breder sig gennem kroppen, og bliver til en dump smerte der føres rundt i kroppen for hvert af mine hurtige hjerteslag. Kan ikke genvinde kontrollen over min krop, det er som om der er en uendelig afstand fra min hjerne ned til kroppen, og jeg bliver nød til at lade min krop tage over, da jeg ikke længere kan overskue konsekvenserne.

”Nå hvad bliver det til?” Stemmen over mig er skarp, og skærer lige indtil benet, og jeg begynder at samle mig igen. Jeg kommer med besvær op på knæ, retter ryggen, men bøjede nakken mod jorden, for at vise at jeg var knækket, min stemmer ryster, og jeg må gøre to forsøg før jeg får styr nok på min stemme til at svare.

”Jeg er færdig, jeg tilhører jer nu!” Min stemme er tæt på at knække, og jeg samler mig lidt ”med krop og sjæl!”

”Se det er sådan det skal være!!” På stemmen kunne jeg fornemme tilfredsheden. En blød hånd glider ned og min ryg, og en anden hen over mit hår, kan mærke en sidder på hug bag mig, og den anden står foran mig. Min skjorte bliver åbnet, og krænget ned over mine skuldre, mine bryster er allerrede ude af bh’en, og smerte næsten af spænding. Deres hænder og læber var med et over det hele, på min mund, min hals, bryster, mave, ryg, baller og lår. De små smertestik det gav når de rørte ved striberne på min ryg, blev hurtigt til en nydelse, som spredte sig ned af, og bredte sig i mit underliv. Jeg tog villigt imod den pik der blev budt mig, og gav den samme behandling som den første, nød det om end mere end første gang. Lod min tunge lege og søge, lod min tunge slikke fra rod til spids et par gange, for derefter at lade hovedet glide ind mellem mine læber, og lod ham mundkneppe mig, mens jeg suger og sutter det bedste jeg har lært. De slipper mig og rejser sig. Den ene sætter sig på hjelmen af bilen, og trækker mig med ryggen til op mellem hans ben, mens hans kollega går på knæ mellem mine ben, og smager på mig igen, og lader sine fingre borer sig dybt ind i min stjerne og fisse. Jeg stønner højt, og kommer næsten med det samme, men han når at stoppe. Bag på min ryg ligger mine hænder lige op ad hans pik, og jeg griber om dem, og giver mig til at masserer det lange skaft som jeg har mellem finererne. Foran mig sætter han sin pik mod min fisse, og i en lang bevægelse presser han sig i bund, han knepper mig i hårde lange stød. Jeg løfter mine ben for at give ham bedre plads og nyder virkelig behandlingen. Hans hænder hviler på mine knæ, og hænderne fra ham bag mig har godt fat i mine bryster, og niver mine brystvorter hårdt. Da smerten breder sig, kan jeg mærke orgasmen er ved at tage fat i mig, og hænderne fra mine bryster flytter sig op om min hals. Han har ikke hårdt fat, men nok til at jeg kan mærke det, der går ikke længe før jeg mister alt kontakt med verdenen omkring mig. Min krop spænder sig i en bue, og jeg glider væk på en kæmpe orgasme. Kommer til mig selv, og mærker at jeg bliver løftet ned fra bilen.

”Vi vil da ikke snydes!” Det er tydeligt at hører på stemmen at han smiler, og er liderlig. ”Men først kan du få lov til at slikke mig ren!” De har byttet plads, men denne gang står jeg op, og læner mig ned over hans pik, gør den ren for mine safter, og nyder den blandede smag. Den anden leger med min fisse bag fra, men det går hurtigt op for mig at det ikke er den han vil bruge, han smører mit lille hul ind i safterne fra min fisse, og kører langsomt sine fingre ind, først en, så to. Hver gang jeg har vænnet mig til smerten, og det er på vej til at blive nydelse, presser han endnu en finger indenfor eller vrider sine fingre, så jeg kunne vænne mig til det. Han presser sin pik mod min fisse, og kneppede mig med både fingre og pik i et stykke tid. Hvorefter han trækker sig ud, og sætter sin pik mod min stjerne. Jeg flytter mit ansigt fra pikken og skriger i smerte, da han bestemt presser sig inden for.

”Skrig du bare, du skal lærer det på den ene eller den enden måde, hvad enten du vil det eller ej. Og glem ikke, du har sagt du tilhører os!” Jeg gisper efter vejret, og prøver på at slappe af, og langsomt meget langsomt, kommer han længere og længere ind, og jeg begynder at vende mig til denne nye følelse. Da han er i bund, begynder han langsomt at bevæge sig, mens hans ene hånd legede med min fisse. Smerten blev til nydelse, mine støn ændrede sig, og jeg slappede af igen, men hiver stadig efter vejret, da jeg igen har fået pikken i munden. Ham bag mig knepper mig hårdere og hårdere, de nyder det begge, og jeg fornemmer at de begge er ved at komme, den enes hænder hviler på mine hofter og den anden har sine hænder begravet i mit hår. Før jeg begynder at smelte væk, stopper de igen, jeg kan skuffet mærke at de trækker sig ud, og trækker mig væk fra bilen og hen over græsset. Ham der stod bag mig før sætter sig på noget foran mig, og trækker mig ned over sig, og fylder mig fisse ud, og trækker mig frem og tilbage nogen gange, jeg hviler på knæene på et eller andet, nogle sten eller lignende. Det går op for mig hvad de vil da den anden stiller sig bag mig, og skubber mig frem mod sin kollega, og presser sin pik mod min røv. Dette er noget jeg altid har drømt om i hemmelighed, men aldrig turdet snakke om, men nu hvor det var på vej til at ske fik jeg kolde fødder, kunne jeg klare det?

”Stop!” Stønner jeg ”Jeg kan ikke klare det!” Ingen af dem siger noget, men fortsætter deres foretagende, ingen af mine protester bliver kommenteret, men de holder mig som i en skrustik da jeg forsøger at komme væk fra dem. Det går op for mig at det bedste jeg kan gøre er at slappe af, ellers vil det hele bare at blive værre end det allerede er. Kæmper for at slappe af i min krop, og kan mærke at jeg bliver fyldt ud, han skubber til og kommer helt ind, og smerten skærer gennem min krop. De bevæger sig ikke, er helt stille og lader mig vende mig til denne uvante situation, det er første gang jeg har prøvet at blive fyldt så meget ud. Det ophidser mig i en grad jeg aldrig har prøvet før, jeg er klemt sammen mellem to stærke mænd, kan lugte dem, og smage dem i munden, og jeg er fyldt ud som jeg altid har drømt om at prøve. Min krop er spændt, og jeg vrider mig igen, men denne gang ikke for at komme fri, men for at mærke dem. Følelsen af at blive kneppet i to huller på en gang fylder hele min krop, dejligt og svimlende, skriger halvt min liderlighed ud, stønner hårdt. Min mund bliver kort og kraftig dækket af læber, som suger mig til sig, og smerten i min læbe bider fra sig igen. Vores kroppe spænder samtidig mod hinanden, da vi nærmers os en fælles orgasme, kan næsten mærke dem fylde mig endnu mere ud, og jeg forsvinder og skriger en orgasme der er vildere end noget jeg nogensinde før har prøvet ud i luften. Kan mærke at min fisse trækker sig sammen, de kommer næsten samtidig, deres kroppe spænder sig mod mig, og deres hænder og negle borer sig ind i mig, og river mig længere, ud på et vildt orgasme ridt. Vi falder alle tre sammen, min krop er slap og brugt, men orgasmen hænger stadig i min krop, dejlig og varm. De trækker sig ud, og jeg kan mærke deres varme safter der løber ned af mine lår. Jeg lader mine knæ give efter, så jeg kommer ned på græsset og side, for at slappe af og samle mig. Men når det ikke før jeg får ordre til at slikke dem rene, nyder de salte safter, og slikker dem rene, og slikker mig om munden, og smiler.

Min krop smerter, både fra underlivet og striberne hen over min ryg, men det er en god smerte, den varmer, og den glæder mig. Undre mig over at jeg stadig har håndjern på, kan mærke at de har skåret sig dybt ind i mine håndled, de smerter og kan mærke blodet begynder at vende tilbage. Mine hænder må have sovet, for de er følesløse og kolde, og bindet sidder stadig af for mine øjne, selv om det sidder løsere, en af dem må have strammet det. Kan hører at de er ved at rette på deres tøj, og samle sig, de står bag mig og snakker. Den ene kommer over og sætter sig foran mig, hans ene hånd lukker sig om hårene i nakken på mig, og trækker mit hoved bag over, og kysser mig, varmt og krævende, men han rører ikke mine hænder.

”Tak for det, det var okay, af en tøz at være!” Han rejser sig og går væk fra mig, er ved at gå i panik da jeg hører en bildør smække og bilen blive startet.

”Hey!” Lyden kommer over mine læber og jeg vrider på mig for at komme på benene.

”Hvor meget jeg end vil nyde at efterlade dig sådan her, så skal jeg bruge mine håndjern!” Stemmen kommer uventet, ved siden af mig, kan hører noget falde til jorden. Han bøjer sig ned over mig, og begynder at løsne mine hænder, men da han får dem fri slipper han mig ikke, han holder den fast på min ryg med den ene hånd. Hans anden hånd løsner det tørklæde jeg har for øjne, men før jeg når at se mig om, rammer et kraftigt lys mine øjne, og blænder mig totalt. Alt hvad der hedder nattesyn er helt væk, og det eneste jeg kan se er små lysende ringe.

”Du skal jo ikke kunne genkende os, vel tøz?!” Hans stemme er hård, og han skubber mig ned i græsset, kan hører at han går hen til bilen, sætter sig ind, og væk er de.

 

Sætter mig op for at sunde mig, mine øjne begynder igen at vende sig til mørket der er omkring mig, får øje på mine ting på græsset ved siden af mig, og samler dem op. Rejser mig langsomt, og retter på mit tøj, trækker det på plads og gnider mine håndled til mine hænder igen er varme. Tager min jakke på, tasken i den ene hånd og skoene i den anden, og begynder at bevæge mig mod de lyde af en vej jeg kan hører. Mens jeg går, ser jeg min taske igennem for at finde min telefon, overvejer om jeg skal ringe til nogen, eller hvad jeg skal gøre. Får øje på noget der med sikkerhed ikke lå i min taske tidligere, en 200 kr. seddel og en lap papir. Tager papiret og læser:

”Her er din betaling, brug dem fornuftigt, der går længe før du tjener så meget igen, men havde ikke mindre!”

Vreden vender sig i mig, og jeg krøller sedlen sammen og smider den på gaden, ombestemmer mig, samler den op og ligger den i tasken. Det skal de ikke slippe godt fra tænker jeg! Da jeg når vejen, prajer jeg en taxi, og giver adressen på mit hotel, bemærker ikke det blik han sender mig, sidder og kigger sammenbidt ud af vinduet. Da vi kommer frem til mit hotel, rækker jeg ham mit dankort og skriver under med en hånd, der har en kraftig rød ring om den.

”Er du sikker på at du ikke skal et andet sted han?” Da jeg ser spørgende ned af mig selv, går det op for mig hvordan jeg må se ud. Smiler til ham ”Jeg er okay, ved godt at det ikke ser sådan ud, men det ser værre ud, end det er! Men mange tak fordi du spurgte!” Jeg smiler, stiger ud og går op ad trappen til mit hotel. Da jeg kommer ind af døren, får jeg øje på mig selv i spejlet i den anden side af hallen. Mit hår er tjavset, og stritter som en høstak, min makeup er alle andre steder end der hvor den burde være, og sidder i kager. Mit tøj er fuldt af græspletter og jord, og mine ben er grønne og stribede af safter. Og mine håndled bærer tydelige mærker efter håndjernene, giver dem i mit stille sind ret, jeg ligner en godt brugt luder.

Nattevagten springer op fra hans stol.

”Hold da kæft Fr. Jensen, er De okay?!”

”Jeg har det fint, når jeg lige kommer i bad” Jeg smiler træt, og går forbi den måbende vagt, og op på mit værelse.

Jeg låser mig ind på værelset. Jeg går mens jeg smider mit tøj, træder ud af nederdelen og smider tøjet rundt om mig. Tænder for det varme vand og træder ind under strålerne, nyder at vandet løber ned af min krop. Det har været en kanon oplevelse, det vildeste jeg nogensinde har prøvet, og jeg nød hver sekundet af det, mens jeg vasker mig, kommer jeg til at tænke på sedlen, og kan mærke et stik af vrede skylde ind over mig. ”Så let slipper de ikke!” Lover jeg mig selv at de skal få det betalt. Jeg tager en hurtig beslutning og slukker for bruseren, tørrer mig hurtigt, og går i gang med at fønne mit hår, og ligge en flot makeup. Sætter mit farvede vilde røde hår lidt op, så de naturlige krøller falder vildt omkring mit ansigt, makeuppen er let, men tydelig. Tager et par stramme sorte skind bukser på, og et stram korset i rødt og sort satin, der er ingen skulder stropper i det, så min E skål sidder stramt og skubbet op. Tager et par lange sorte læder støvler med snøre, og høje hæle. Om mine håndled sætter jeg, på det ene et læder armbånd, og på det andet et ur. Om min hals hænger jeg en klæde i sølv, og et par lange øreringe der matcher. Ser mig selv i spejlet og smiler, jeg ser kanon ud, min krop er trænet kraftigt bygget men uden at jeg ser fed ud. Smiler og kaster et blik på mit ur, klokken er knap to, det er fire timer siden de anholdte mig, og ud fra deres samtale i bilen, ved jeg at de først har fri klokken seks, og er i byen til den tid. Tager en lang frakke på, og tasken over skulderen.

Nattevagten stirrer på mig, med åben mund og polypper da jeg er på vej ud af døren, jeg vender mig mod ham.

”You like?” Han griner smørret ”Yes mam, go for it!”

Jeg stryger ud af døren, og prajer en taxa, og kører ind mod byen. I lidt over en time støver jeg rundt i byen, jeg ved jeg skal være heldig, men jeg nægter at give op. Omkring klokken halv fire tilsmiler alt held mig, da jeg kommer ud fra en sidegade får jeg øje på en patrulje vogn der holder ved kantstenen. Står stille og ser på den, går stille frem, og vurdere den. Et smil kruser sig på mine læber da den ene stiger ud, er ikke et øjeblik i tvivl, det er dem, genkender straks den høje skikkelse der var kommet imod mig med tørklædet. Åbner frakken, og tjekker mit udseende hurtigt i en butiksrude. ”Killer!” Tænker jeg, og skrår over gade, med lange sikre skridt. Da jeg når bilen, går jeg foran den, så jeg er sikker på at blive set. Da jeg når passager siden, prikker jeg kort på den lukkede rude, træder et skridt tilbage og retter mig op. Ruden bliver rullet ned, og et ansigt kommer frem.

”Kan vi hjælpe dem!?” Hans spørgsmål er høfligt, og hans blik glider ned af min krop.

”Egentlig ikke!” Jeg læner mig frem og ser ind gennem ruden ”Men i glemte noget!” Jeg tager to 200 kr. sedler op af min lomme, og dropper dem ind af ruden ”I glemte bare jeres betaling, tak for det drenge!” Jeg snurrer rundt på hælen, og går væk fra dem, kan mærke deres øjne brænde sig ind i min ryg, men jeg undlader at vende mig. Smiler over hele ansigtet, de vandt første omgang, men jeg vandt anden.

 

Dagen efter får jeg en sms ”Er du frisk er vi friske!”

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *