Weekenden med SM gruppesex

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Endelig fredag morgen, klokken havde liget slået 7 og de var på vej ud i bilen. Forventningerne til denne weekend var næsten utålelige, hvem havde tænk sig dette da det hele startede for bare lidt over 2 år siden. Den gang hvor de første gang var sammen med dem, første gang hvor hun gav lidt slip på den pæne pige og lod sig glide ind i et univers som hun aldrig havde drømt om at hun var en del af. Det var første gang hvor de var sammen med andre der var til SM, noget som hun med det samme vidste, var hende.

Siden da havde de haft mange dejlige sammenkomster både med og uden sex indblandet. Denne weekend skulle hun så stå sin prøve som tøs, hun vidste ikke meget om hvad der skulle ske andet end de blev 5 mennesker: dem selv, Tina og Michael og så deres fælles ”husven” Søren. Per råbte til Louise om hun havde alt med og klar til turen, for så ville han låse huset af, så de kunne komme af sted og hente Søren på vejen op til Tina og Michael hvor selve spillet skulle starte. Ja, svarede hun, lidt forsinket. Hendes tanker var ikke lige ved bilen, men langt længer henne i weekendens muligheder.

Louise vidste det ville tage en god times tid inden de var oppe hos Tina og Michael og satte sig godt i sædet og lod tankerne flyve, tænkte på de gange hvor de havde leget sammen, hvor hun som tøs havde været til de 4 andres brug, hvordan Tina og Michael havde ført hende og Per ind i SM universet og vist dem, hvad det også kunne være og ikke mediernes ”tæske” sex. Hun var ikke et sekund i tvivl om at, igennem den tid de havde kendt Tina og Michael, havde hun lagt den ”pæne pige” fra sig og blevet mere fræk og mere en tøs, som kunne lide det mere og mere fast, når de var sammen.

Pludselig bliver hun trukket ud til virkeligheden da Per stopper og beder hende om at hente Søren, hun ryster på hovedet for at klare tankere og stiger ud af bilen og går op til døren og banker på. Søren åbner og giver hende et kram, han er klar og griber tasken med tøj og går sammen med Louise ud til bilen. Da Louise vender ryggen til ham for at sætte hans taske ind, giver han hende et solidt nap i bagen, hun vender sig overrasket om og ser ind i et par drillende øjne som er helt klar over hvad weekenden skal fordrives med. Søren griner og går om til døren og sætter sig foran, Louise fornemmer spillet er i gang og sætter sig ydmygt bag i bilen, spændt på hvad der kommer. Per og Søren sider og småsnakker på vej op til Tina og Michael både om hvad der skal ske, dog uden at sige rigtigt noget som kunne give Louise en ide om hvad hun kunne forvente at blive udsat for de næste dage og om små ligegyldigheder.

Pludselig ser Louise op og opdager de er fremme, og venter stille til både Per og Søren er steget ud af bilen, Tina og Michael kommer dem alle 3 i møde med store smil og frække øjne. Tina får et par store kram af Per og Søren og de giver Michael en håndtryk og et grin der vidner om deres fælles tanker. Tina kommer Louise i møde og omfavner hende kærligt og siger at det er så dejligt at det er nu det er, og hun ikke skal være nervøs for weekenden. Michael kommer hen til Louise og omfavner hende. ” Hvad så, tøs, er du klar?” hvisker han hende i øret. Louise stivner et kort øjeblik men ser så ind i Michaels øjne, ser kun tryghed og nikker let, hun er klar ingen tvivl om det.

”Jamen lad os da få det sidste gjort klart,” siger Tina og ser på Louise, du kommer med mig, blikket lader intet at diskutere for Louise. Michael smider det sidste i deres bil og er klar til afgang. Fyrene står og snakker om hvad der skal ske og hvor meget de har glædet sig til denne weekend da Tina og Louise kommer ud, eneste synlige forskel fra før er at Louise har et halsbånd på nu men hele hendes holdning er ændret nu er hun den tøs, som hun så meget har ønsket.

Kort efter svinger der to biler ud af indkørslen med kurs nordvest på. Foran dem er lidt over 2 timers kørsel med et par indlagte stop for ikke at de skal kede sig og for at komme stille i gang med weekendens hovedformål. Allerede efter små 20 min kørsel blinker Tina af ind på en mindre vej og lidt fremme stopper hun. De stiger begge ud af bilen og går over mod Per og Louises bil. Michael åbner døren og giver Louise besked på at stå ud af bilen. Han tager et tørklæde frem og binder det foran hendes øjne så hun er blindfoldet. Dernæst tager Søren og Per blusen af hende, så hun så kun i bh, hun ryster lidt både over kulden, men mere over spændingen. Hun mærker lædermanchetterne bliver spændt om hendes håndled og låst bag hendes ryg. Per presser hende langsomt ned på knæ og hun hører lyden af lynlåse der lynes ned. Tinas stemme rammer hende med et smæld, ” Sikke 3 dejlige pikke der er her!” Hun kan høre at Tina står og kæler for dem.

Hun mærker en pik foran hendes mund og instinktivt åbner hun og tager den i munden og begynder at sutte på den. Hun hører Søren kommentere hendes mundarbejde og gætter på at det er hans pik hun sutter af. Hun lader tungen sno sig om hovedet, suger hårdt for at slippe, tager den så langt ind i munden hun kan, napper blidt i den med tænderne for at lade tunge spidsen lege med det lille hul i pikhovedet. Hun kører munden frem og tilbage over pikken som hun nærmest mundrider den. Pikken forsvinder og en ny bliver presset ind i hendes mund hun sutter glædeligt på den, ved, at hun nu kun er til de 4 andres brug, men ved at hun ikke bliver snydt. Dette er det hun har fantaseret om meget længe. Hun prøver ud fra smagen og pikkens størrelse og form at gætte hvem det er, hun er næsten sikker på at det er Michael hun har i munden nu og ved hvor meget han elsker, at hun bider i pikken og hendes bid bliver mødt at et suk, hun gættede rigtigt.

Den 3. pik kommer i hendes mund og hun nyder, at de alle 3 har æret hende med at bruge hendes mund. Denne her pik kender hun, det er Pers. Hun suger hårdt i den og lader tunge spidsen spille hen over urinhullet og høre ham sukke over det, efter lidt tid trækkes den væk hun høre lynlåsene blive lynet op og mærker hænder der rejser hende op igen.

Hun bemærker Tinas duft omkring sig og mærker hendes hænder kærtegne hendes bryster og gisper helt chokeret da Tina rykker hendes bukser ned ved at hun nu står og viser sine mest intime dele frem hvor der kunne komme andre forbi. ” Er tøsen glat?” Ordene tordner imod hende og hun formår ikke at sige noget men nikker blot. ”Lad os se,” siger Søren og spreder Louises ben og lader fingrene lege med hendes fisse og mærker meget grundig efter, ” hmm ved ikke tjek lige Michael,” kommer det fra Søren, Michael mærker efter og presser en finger op i Louise med et hørligt suk til gengæld. Michael griner: ”Ja, hun er glat og klar”. I fællesskab sætter de Louise ind i bilen på et tæppe og med bukserne nede om anklerne og kun en bh til at dække brysterne, hendes hænder bliver låst sammen foran hende. ”Det mindste brok og så kommer gagen i brug,” kommer det fra Per da han sætter sig ind sammen med Søren.

Straks efter er begge biler på vej igen efter deres lille stop, Louise sider og er både tændt og flov over hendes nøgenhed, hun mærker et tæppe lagt over sig, er meget taknemlig for at de ikke have ladet hende side helt blottet, nu er det kun brysterne der er udstillet en smule. Hun hører pludselig Per snakke med nogen i telefonen, ”Ja, det må være nu”, ”ja, det skal hun”, ”den ordner vi”, ”ja, det passer fint”, ”ok”, ”hej”. ” Tag den her tøs,” kommer det fra Søren og hun mærker noget blive lagt i hendes hænder, ”sæt den op hvor den høre hjemme.” Louise forestår med et hvad det er, en dildo som de nu vil have hun skal sætte op i fissen mens de kører. Hun kan ikke se noget, mens de kan se alt. Tæppet bliver trukket væk, ” Nu tøs, op med den”. Hun tøver, kun for at mærke at en af dem trækker hendes bryster ud af bh’en. ” Se så at komme i gang, tøs!” lyder det fra Per.

Langsomt spreder Louise hendes ben og spreder sine skamlæber bevidst om, at de 2 fyre kan se alt. Hun presser dildoen langsomt op. ”Lad den side helt oppe og saml dine ben igen tøs,” kommer det fra Per. Louise adlyder og mærker igen tæppet over sig, denne gang er hun sine blottede bryster meget bevidst.

Et kvarter senere ringer telefonen, ”Ja, Per her, ja det er på plads, vil i have et ord med tøsen?” Søren holder telefonen op til Louises øre: ”Fortæl hvad du lige har gjort tøs,” lyder Tinas stemme i telefonen. Louise rødmer, men får stammende sagt, at hun lige har sat en dildo op i sin fisse. ”Nyder du det, tøs?” kommer det fra Michael. Louise hakker et par øhhh, tjaaa af inden et strengt ”TØS” fra Michael får hende til at rødme og svare ”ja, Herre”. ”Flot gået tøs, du er dejlig,” kommer det fra Michael. Søren tager telefonen væk og snakker lidt med Tina om at det snart er tid for benzin, og de heller må finde en stor tankstation og få fyldt op.

Louise ser det for sig, at hun sider der med blottede bryster mens de fylder benzin på og at der næsten med sikkerhed vil være andre mænd og kvinder der vil se hende, hun ved ikke om hun skal sige stop nu, eller om det ikke bare er det hun inderst gerne vil, at lade andre som hun har fuld tillid til bestemme alt. Hun må indrømme at det her hun vil, at være magtesløs i trygge hænder.

De 2 biler krydser gennem landskabet på vej mod en weekend, fyldt med oplevelser som de alle har gået og drømt om længe. Pludselig melder Michael sig i telefonen. ”Her,” siger han og begge biler drejer ind på en tankstation og kører hen til standerne. Per og Michael begynder at fylde benzin på bilerne mens Tina går hen til Louise og sætter munden til hendes øre, ”Tag bukser og bh på og kom med, du lader den blive der oppe.” Louise svarer rødmende: ”Ja, Frue.” Hun forsøger så ubemærket som hun kan, at få bukserne på under tæppet uden at dildoen falder ud og få bryster ind i bh’en igen inden hun stiger ud og følger efter Tina. Tina går mod handicap toilettet og trækker Louise med ind. ”Nu har fyrene fået deres, nu er det min tur,” siger hun og trækker kjolen op så hendes glatte nøgne læber kommer til syne. ”Ned på knæ, tøs!” Louise sætter dig lydigt på knæ foran Tina. Tina træder et skridt frem og presser Louises mund mod hendes køn.

”Slik, tøs!” Louise begynder langsomt og forsigtigt at smage og slikke Tina. Lader tungen gå på opdagelse mellem de glatte, våde læber og nyder smagen af fræk kvinde, og er sig selv meget bevidst om hvor våd hun selv er. Tina begynder at komme med små støn, mens hun presser Louises mund hårdere mod fissen. Louise suger Tinas klitoris ind i munden og nuller den med læber og tunge, kan fornemme smagen af sperm, og spekulere på om ikke Michael har kneppet hende inden de kom. Hun lader tungen borer sig op i Tina og bliver belønnet med et dybt suk fra Tina. ” Bliv ved, tøs, jeg vil komme,” stønner Tina, og få sekunder efter ryster hun da orgasmen ruller gennem hende. Da hun er kommet til sig selv smiler hun til Louise: ” Du er dejlig tøs,” siger hun, ”om på alle 4 og bukserne ned.” Louise venner sig om spændt på hvad der nu skal ske.

”Knep dig selv med dildoen, tøs,” kommer det fra Tina. Louise tager langsomt om dildoen og begynder at køre den frem og tilbage, pludselig giver det et lysglimt, Tina står med et digital kamera og tager billeder, hun bliver endnu mere tændt og knepper sig hårdere med dildoen. Lydene af en våd fisse, som bliver kneppet blandet med støn fra tøsen, læber der er røde og let hævede af liderlighed. Duften af to liderlige kvinder fylder det lille toilet.

Tina tager flere billeder af tøsen der knepper sig selv og lige inden tøsen kommer, stopper hun hende. Louise ser på hende med bedene øjne, men et streng blik kommer fra Tina. Hun trækker dildoen ud af tøsen og gir tøsen besked på at slikke den ren. Louise tager dildoen i munden og nyder smagen af hende selv. ”Tag tøj på tøs, vi skal videre,” kommer det fra Tina mens hun er på vej ud at rummet med Louise bag sig kæmpende med at få brysterne ned i bh’en igen.

Fyrene har parkeret bilerne ved siden af tanken og stå og snakker over en øl og smiler til Tina da pigerne kommer tilbage. Søren rækker Louise og Tina en sodavand, ved de ikke drikker øl. Michael smiler til Louise og spørger: ”Var det godt tøs, eller mangler du lidt?” Louise rødmer og ser ned, ”mangler lidt Herre.” ”Må vi se på senere,” svarer Michael. Per rækker en 100 kr. seddel frem mod hende, ”hent lige et par plader chokolade.” Louise ser på ham med øjne der spørger: ”Uden andet på?” Ordene er ikke sagt, men Per svarer hende kort. ”Nu, tøs!” Louise nikker og vender om og går ind i butikken kun med bh til at dække hendes store bryster. Da hun kort efter kommer ud ser hun de andre står og studerer noget på Michaels bærbare, ”Kom og se med, tøs,” siger Søren så højt at andre også kan høre det. Louise krymper sig.

Hun ser at det de er i gang med at se på er de billeder, som Tina tog inde på toilettet. ”Hun hygger sig nok,” kommer det fra Søren. Louise rødmer og svarer: ”Det var dejligt, ja.” ”Nå, vi skal videre,” kommer det fra Tina og sender et frækt blik til fyrene. ”De her er til dig,” siger hun og rækker Louise et par skrue klemmer, ”de skal på når du har sat dig ind i bilen og bukserne skal af, forestået?” ” Ja, min Frue,” er Louises svar og vender sig om og sætter sig ind. Michael kan se hun lister bukserne ned da hun har sat sig og fået tæppet over sig. Søren prikker på ruden ved Louise og peger på hendes bryster, hun ved han vil have, trækker brysterne ud af bh’en og får et anerkendende smil fra Søren. Louise sætter klemmerne på brystvorterne og skruer den let til. Da Per sætter sig ind kommer det fra ham: ”Stram dem mere, tøs,” uden at han ser på hende. Louise adlyder og kan mærke at presset på vorterne går direkte i hendes uforløste fisse.

Landskabet flyder som en tåge forbi Louises blik, hun spekulerer ikke over hvor de er. Mere på om der vil ske mere inden de når sommerhuset. Turen fortsætter uden flere afbrydelser og da de når sommerhuset er klokken blevet tæt på 12. Louise bliver siddende i bilen efter et blik fra Per, hun ved ikke hvad der venter hende fra nu af. ”Ud af bilen og ned på alle 4, tøs!” kommer det fra Michael, ”og bukserne tager du af, dem skal du ikke gøre beskidte”. Louise kravler ud af bilen og stiller sig på alle 4, Michael sætter en hunde rem i Louises halsbånd og begynder at gå op mod huset med Louise kravlende på alle 4 bag sig. Michael trækker Louise ind midt i stuen og lader hende stå der lidt. Da alle er kommet ind tager Tina ordet,

”Velkommen til en fræk og dejlig weekend”. De andre nikker og smiler, ”jeg syntes at vi skal lade tøsen om at byde os velkommen, ved at hun spørger hver af jer fyre om hun må slikke jeres pik som velkomsthilsen.” Hun ser hårdt på Louise vel vidende at lige det at skulle bede om noget er svært for hende. Louise kravler hen for an Søren og mumler sagte noget. ”Tal højt og tydelig, tøs,” siger Michael og rækker ind og strammer klemmerne på Louises bryster lidt, hun ømmer sig. ”Søren, må tøsen sutte din dejlige pik, som velkomst?” kommer det fra Louise mens hun kun ser på Sørens pik. ”Ja, tøs,” kommer det fra Søren. Louise begynder at pakke Sørens pik frem og tager den i munden. Hun suger den dybt ind i munden lader den køre rundt i mundhulen og lader tungen lege med pik hovedet. Hun kører munden frem og tilbage ned over pikskaftet og bliver belønnet med Sørens støn og suk. Tina trækker Louise væk og siger at det er nok og skubber hende hen til Per.

”Må tøsen byde velkommen ved at sutte din dejlige pik?” får hun fremstammet tydelig vis ophidset af begivenheden. Per nikker og Louise pakker forsigtigt Pers pik ud, imens har Tina sat sig i en stol og Søren er i gang med at slikke hendes fisse. Louise sutter Pers pik det bedste hun har lært og nyder hans støn og suk nå hun tager ham helt ind. Pludselig lyder Tinas stemme ”Per kom her over jeg vil smage din pik.” Per skubber Louise væk og går over til Tina, som hurtigt tager hans pik i munden. Louise sider rådvild indtil Michael, der griber hendes hår: ”Mangler tøsen ikke noget?” Louise får fremstammet: ”Må tøsen sutte Herrens pik som velkomst?” ”Ja, tøs ” kommer det fra Michael og Louise pakker straks hans pik ud og lader tungen kører op og ned af skaftet, napper i skaftet og suger pikken ind i munden. Michael tager hendes hår og begynder at mundkneppe tøsens mund.

Med et stopper han, låser hendes hænder bag ryggen og går over til Tina. Hun rejser sig og kommer over til Louise, ”Nu skal du se her tøs!” Hun stiller sig på alle 4 foran tøsen og siger: ”Så drenge tag mig så!” Per er ikke sen til at følge opfordringen, han sætter pikken til Tinas våde glatte skamlæber og presser sig ind, Tina stønner over pikken oppe i hende. Per knepper i en fast hård rytme, støder helt i bund og kan mærke at der ikke er langt igen. Med et råber Tina: ”Fyld min fisse med sperm!” I samme øjeblik kommer Per oppe i hende og skyder hendes fisse fuld med sperm. Han rejser sig og straks er Søren klar, han sætter pikken til og begynder i små korte og ind imellem lange dybe stød at kneppe Tina.

Imens har Per fået sin pik i munden på Louise som begærligt sutter den ren for sperm og Tinas fisses safte. Da Per er færdig tvinger Michael hende ned på alle 4 så hun ligger ansigt til ansigt med Tina. Michael går om bagved og smører pikken ind i lidt creme og sætter den mod Louises stjerne. Han presser langsomt med beslutsomt pikken ind under nærmest skrig blandet med liderlige støn fra Louise. Han begynder at køre pikken ud og ind i Louises røv, som strammer om hans pik. Tina og Louise ser ind i hinandens liderlige ansigter mens de begge bliver kneppet af en anden end deres normale partner. Pludselig kommer der et brøl fra Søren og han skyder ryg.

Han kommer dybt op i Tinas fisse og hans sperme sprøjt er lige det, der sætter Tinas orgasme i gang. Begge bliver kastet ud i tågerne og Søren er den, der først kommer op igen, trækker sig ud af Tina og går hen til Louise som med stor iver sutter hans pik ren for safterne på den. Tina spørger tøsen om hun vil komme, et spagt ”Ja” kommer ud mellem små skrig og støn. ”Hvad siger tøsen, hvad beder hun om?” siger Tina skarpt. ”Tøsen beder om at komme, min Frue!” Tina nikker og ser på Michael som straks retter et par dybe hug i Louises røv og stivner mens han fylder den stramme røv med sperm. Tina er over hans pik med det samme, og skubber den hen til Louises mund, hun tøver lidt men Pers vrid i en af klemmerne får hende til at tage den i munden og gøre den ren.

”Nå så mangler vi kun tøsen, hvis hun da skal,” kommer det fra Søren. ”Jo, hun skal, men skal selv gøre arbejdet,” svarer Tina og trækker Louise ud midt på gulvet og beder fyrene sætte sig i sofaen og læne stolen. Tina åbner en kuffert og tager en dildo frem som hun giver Louise og låser hendes hænder op. ”Lig dig på ryggen med fissen mod fyrene og knep dig selv, til du kommer, og husk at bede om at måtte komme, tøs!” Louise er så liderlig hun ikke ænser noget, hun ligger sig så fyrene kan se helt op i hende og sætter dildoen mod fissen og snart er hun væk i at kneppe sig selv med dybe hårde, hurtige stød. Hun reager ikke da Tina sætter sig over hendes ansigt, men begynder af sig selv at slikke den glatte saftige fisse, hun tænder endnu mere af smagen af fisse blandet med sperm, hendes egens fyrs sperm i en fremmed fisse.

Tina vrider sig oven på Louises tunge og leger med klemmerne i hendes bryster. Pludselig spænder Louise i bro og kommer i et tavst skrig. Hun bliver liggende helt slap tilbage på gulvet, da Søren ligger et tæppe over hende og går ud til de andre for at hjælpe med at slæbe tingene ind og få pakket ud. I sit stille sind smiler Louise stort ved tanken om at de kun lige er kommet til huset og hvilken start.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *