Strippoker med to lækre piger

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Vi var til en fest Jenna’s forældres store villa på strandvejen. Musikken flød og det samme gjorde det legede fadølsanlæg. Jenna var en flot pige, levende øjne, frækt smil og en dejlig krop.
Det lykkedes mig at byde Jenna op til dans og hun var lige så fræk på dansegulvet som hun var og se på. Hun havde et par lavtaljede bukser på og skjorte som hun havde bundt som top, jeg kunne lige ane blonderne på hendes BH inden under.

Vi skulle lige ha pusten igen og mens vi stod ved baren kom Jenna’s veninde Susanne over. Det var tydeligt at Susanne også havde danset vildt og længe med Henrik. Jeg fulgte en sveddråbe løbe ned over Susannes bryst og ned i kavalergangen.

Jenna trak Susanne og mig oven på, så vi kunne side lidt ned og slappe af, Henrik fulgte med. Oppe ovenpå havde det åbenbart været nogle før os, for det stod et par ølglas og fjernsynet kørte. Vi sad og snakkede lidt uden enlig at ense hvad det enlig forgik på skærmen. Jeg opdagede at Jenna var lidt mere optaget af skærmen end af samtalen så jeg kiggede hvad det skete på skærmen. Det var et tv-program det omhandlede bryster og brystoperationer.

Susanne havde mindre bryster end Jenna og det var Susanne ikke helt glad for. Henrik og jeg argumenterede for at det ikke var noget i vejen med hendes eller Jennas bryster, men det kunne jo komme an på en prøve. Jenna havde ikke lige tænkt sig at smide toppen, ”sådan uden videre”. Henrik var hurtigt og tog et spil kort frem, og forslog at vi kunne prøve at spille om det.

Jeg kunne se at tanke tændte Susanne, som fik det skæveste smil på læben. Vi flyttede os ind på Jenna’s værelse hvor vi kunne sidde uforstyrret. Vi blev enige om at spille som hold. Henrik & Jenna og Susanne & mig. Den ene spiller og makkeren er den som taber en klædningsgenstand eller må fjerne en klædningsgenstand fra makkeren. Pige spiller over for dreng og efter hver hånd skifter spiller og makker.

Spillet er poker og den første hånd vinder jeg rimelig nemt med tre 8ere. Jenna valser over til Henrik og trækker hans tshirt over hoved på ham. Jeg kan se på den måde hun bider sig i læben at hun nyder det. Veltilfreds sætter hun sig igen og blander kortene.

Den anden hånd bliver uafgjort, der var ingen der havde noget, tredje hånd vinder Susanne og Henrik gengælder tjenesten og binder knuden på Jenna’s skjorte op. Langsomt knapper han skjorten op og lader sine hænder glide ind på hendes på hendes skuldre så han krænger skjorten af hendes skuldre. Da han trækker hænderne til sig glider de ned over hendes bryster og han kan mærke hvordan brystvorterne reagere. Jeg kan se hvordan hårene rejser sig på hendes arme og det er ikke fordi det er koldt…

Fjerde hånd vinder Henrik igen og denne gang er det min skjorte der ryger. Susanne gentager tricket med at krænge skjorten af skuldrene på mig mens hendes negle glider op og ned af mit bryst. Jeg kan se de stivebrystvorter gennem hendes tynde kjole og der bliver mere og mere trængt i mine bukser.

Femte hånd er det mig og Susanne som sider overfor hinanden med kortene. Det er sværere at spille nu fordi stemningen er så intens. Kortene gives igen og Jenna vinder over Henrik med et fult hus. Det er svært at se om Susanne har frygtet dette øjeblik eller glædet sig til det. Hendes kjole er holdt oppe med et par stropper, som jeg lader glide ned af hendes skuldre. Hun smiler lysten da jeg ser at hun ikke har nogle BH på og da kjolen glider ned over hende ser jeg de sødeste bryster struttende af lyst. Jeg puster forsigtigt på hendes brystvorter og de bliver øjeblikkelig stive. Susanne sætter sig igen med let spredte ben så jeg kan se de fugtige trusser

Jenna har lov at klæde Henrik af denne gang fordi vi vandt hånden igen, hun har svært ved at få Henriks bukser ned da han tydelig vis er temmelig ophidset. Men det lykkes hende at krænge bukserne ned over begejstringen

Henrik og Susanne vinder den næsten hånd og nu er det mine bukser som skulle af…. Jeg kigger på Susanne som kommer over til mig, jeg kan se at hendes trusser er fugtige, sætter sig på knæ og mens jeg kigger ned på de flotte bryster åbner hun mine bukser. Hun leger og kæler på ydersiden af min gylp mens hun belejligt fumler med bæltet. Hun kan høre på mit åndedræt hvordan jeg nyder det. Da hun får åbnet bukserne trækker hun dem så hurtigt ned at mine boksershorts følger med…. min lem springer frem og rammer hende næsten i ansigtet….. hun smiler kælent på og giver den et lille kys før hun igen rejser sig.

Jenna har stået og kigget på opvisningen mens hun lige så stille gnubber sine brystvorter genne blonde BH’en

Jeg sidder nøgen med Janna ved siden af…. det er mig som har kortene og Jenna lader sine hænder kæle på mit bryst og mit lår. Jeg vinder lige akkurat så Susanne og Henrik bliver enige om at det er henrik som smider underbukserne, selv om det enlig var Jenna som burde gøre det har Susanne allerede hånden inden for Henriks boksershorts. Ved næste hånd vinder Henrik rettet til Jannas bukser men forlanger at hendes trusser og BH tæller som et sæt næste gang.

Jeg kigger rund i rummet hvor jeg og henrik sidder nøgne og ophidsede. Susanne sidder og vrider sig kun i vådetrusser og Jenna i trusser og BH

Igen vinder Henriks hold. Susanne sidder og kæler for Henriks pik så jeg tager mig friheden til at åbne Jenna’s BH. Jeg stiller mig bag hende og lader hendes dejlig bryster slippe fri. Mens jeg holder om det ene bryst, vejer det i hånden, lader fingrene stryge over brystvorten, men jeg lader den anden hånd glide ned over hendes lille topmave og ned til de våde trusser. Da jeg når til trussekanten går det en kuldegysning så hun hopper lidt tilbage, helt ind i min fagn og hendes dejlig balder og min pik mødes for første gang. Jeg knæler ned, kysser hende i nakken, og ned af ryggen mens jeg trækker hendes drivvåde trusser af hende.

Susanne siger at hvis de vinder den næste hånd skal jeg gøre det samme ved hende… kysse hende på den måde. Jeg sidder bag Jenna og kæler for hende og kysser hendes nakke mens hun sidder med kortene. Hun har en flush, men bytter to af kortene så vi med sikkerhed taber. Da jeg ser det lader jeg min hånd gå opdagelse i hendes våde skød. Hun visker til mig at jeg skal bolde Susanne.

Jeg går hen til Susanne da vi taber, jeg begynder at kæle for hendes bryster og tager brystvorten i munden, lader min tunge spiller rund om vorten og hen over den. Sender små kuldegysninger gennem hende.

Jenna har lagt sig på knæ foran Henrik og tager hans stive pik i munden og begynder at sutte den af på ham

Mens jeg kysser og slikker Susannes bryster lader jeg hendes g-stringstrusser glide til side og stikker først en men hurtigt to finger op i hende. Hun vrider sig i liderlighed og jeg trækker trusserne af hende og begynder at slikke hendes våde mis. Susanne rækker ud efter mig og jeg kysser hende begærligt igen. Mens jeg kysser hende føre jeg min stive pik ind i hendes våde grotte.

Hun spærre øjnene op i det øjeblik jeg træner ind i hende, men så giver hun sig hen i nydelsen. Hun klynker lidt hver gang jeg støder. Mens Jenna sutter Henrik læner han sig hen og kysse Susanne. Det er tydeligt at han har været mere interesseret i Susanne så jeg trækker mig ud af Susanne og lader Henrik komme til. Susanne kommer med en skuffet lyd da jeg trækker mig ud af hende men da hun ser at Henrik komme over og knæler mellem hendes ben, er lyden ikke at tage fejl af. Mens han slikker hendes våde mis, omfavner Jenna og jeg hinanden.

Jeg kysser hendes hals mens jeg kæler hendes store dejlige bryster. Jeg kan mærke hvordan hun lader sine hænder glide ned over mig, ned over min ryg og griber omkring min røv. Hun trækker mit underliv ind mod hendes i begærlige bevægelser. Jeg ligger hende ned i den anden ende af sengen så vi ikke støder sammen med Henrik som tager Susanne bagfra i den bedste doggy-stile. Jeg ville enlig starte med at slikke Jenna men hun vil kneppes med det samme, så jeg trænger ind i hende og boller hende mens jeg sutter, kæler og leger med hendes brystvorter.

Da Susanne ville ride Henrik ville Jenna også ride mig, så Henrik og jeg blev reddet af hver sin dejlig og skrub liderlig pige. Jenna greb mine håndled og holdt mig nede mens hun red mig. Jeg var ude af i stand til at kunne bevæge mig, kunne kun se ind i hendes øjne, se begæret og nydelsen mens hun igen og igen sænkede sig ned over min pik og lod den glide længere og længer ind i hendes indre. Hun red mig hurtigere og hurtigere og det virkede som om hun var ved at komme.

Da hun var lige ved rev jeg mig løs fra hendes greb og holdt hende tæt ind til mig og da hun kom begravede hun sine negle i min ryg mens hun skreg sin orgasme ud. Vi lå et øjeblik mens kælede og kyssede, da Jenna havde fået pusten lidt igen kravlede hun ned af mig og tog min pik i munden og begyndte at sutte mig af. Jeg kiggede et øjeblik over til Henrik og Susanne inden jeg igen gav mig hen til nydelsen af Jenna’s dejlige mund. Henrik og Susanne var ved at nå en fældes orgasme. Jeg advarede Jenna inden jeg kom, men hun forsatte og lod mig komme i hendes mund hvor hun forsatte med at sutte og slikke så ikke en dråbe gik tabt.

Et øjeblik efter kunne vi høre at Susanne og Henrik kom samtidig, fast låst i hinanden.

Vi trak madrassen og en masse puder og tæpper ned på gulvet så vi alle fire kunne sove sammen for igen at skulle vågne til dejlig morgen…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *