Rejsen til Italien

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Det var blevet sommer og det var sidste skoledag. 1. G var over og foran ventede en dejlig lang ferie. Lasse kiggede ud af vinduet og så på træet i skolegården. I morgen skulle de på sommerferie. Ham og Camilla, sammen med Claus. Han og Camilla var kommet sammen i fem måneder og hun var blevet gode venner med Claus. De glædede sig alle tre meget. De skulle til Italien og bo hos noget familie til Claus, som var flyttet derned for flere år siden.

Klokken ringede og Lasse og Claus rejste sig og gik. De vinkede farvel til hinanden ved cykelstativerne og kørte hjem hver sin vej. Da han kom hjem, gik han ind og ringede til Camilla. De skulle ikke være sammen om aften, men mødes på banegården klokken 10 næste dag. De havde bestilt plads og liggevogn i god tid og de skulle skifte tog mindst 7 gange. De talte længe sammen. Lasse var meget forelsket i Camilla og de havde noget virkeligt godt sex. Han var ved at være god til det. De havde prøvet mange ting de sidste 5 måneder.

Da han havde lagt røret på, lavede han mad til sin mor og ham, som de spiste på teressen. Han gik tidlig i seng, men kunne ikke sove. Tænkte hele tiden på den forstående rejse og på Camilla. De havde haft svært ved at overtale Claus til at tage med, han ville ikke være 3. hjul i selskabet, hvilket de godt forstod, men de ville så gerne have ham med, at han havde givet sig til sidste. Lasse havde en plan. Han vidste nemlig, at hans bedste ven ingen sex havde dyrket og det skulle der laves om på i denne ferie. Camilla var helt med på den. Hun elskede sex og ville gerne være med til at lære Claus det, men spørgsmålet var, om Claus ville. Lasse regnede med det. Klokken var mange, inden han faldt i søvn.

Næste morgen mødtes de på banegården. De var glæde og forventningsfulde. De fandt hurtigt deres kupe, da toget stod og ventede på perronen. Præsis klokken 10 lukkede dørene og de vinkede farvel til familien. De smed sig i sæderne, havde kupén for sig selv. Hev hver en øl op af rygsækken og skålede på en dejlig tur. I starten sad de bare og snakkede. Lasse og Claus ved vinduet og Camilla ved siden af Lasse. Hun havde sin hånd på hans lår og hendes finger legede på det. Lasse kunne mærke pikken vokse ved det og vendte sig og sagde, at enten skulle hun holde op, eller også skulle de meget hurtigt på wc’et. Claus grinede og hun blev rød i hovedet.

Smilede genert til Claus og rejste sig. Blinkede til Lasse og gik. Lasse blev lidt rød og undskyldte overfor vennen, men han grinede bare og sagde, “gå”. Lasse rejste sig og gik efter Camilla. Der var ingen ved toilettet, så de skyndte sig ind. Faldt hinanden om hals og kyssede. Det var svært at holde balancen, men det lukkes Lasse at få hendes trøje af og brysterne frem fra Bh’en. Han bukkede sig og suttede på dem. Lod sin tunge glide hen over dem.

I mens havde Camilla fået hånden ned til hans bukser og fået dem knappet op. Lasse holdt op med at sutte og lod hende glide ned på gulvet, hvor hun tog hans pik ud af bukserne og lod den glide mellem hendes finger. Han lænede sig tilbage lod væggen, stønnede svagt. Camilla lod den langsomt glide ind mellem hendes læber, hvor hun lod tungen køre rundt på den, inden hun begyndte at sutte.

Snart var den blevet stiv i hendes mund. Den voksede i takt med, at hun suttede lidt hårdere. Hun tog den ud og Lasse træk hende op, hvorefter han lod sin hånd glide ned under hendes korte nederdel og ind i trusserne, som han hurtigt træk ned. Hans fingere faldt så hurtigt frem til hendes klitoris, som var våd af hendes safter. Hun var helt klar til ham. Han løftede hende op på kanten af vasken, spredte hendes ben og førte pikken ind i skeden. Den gled let helt i bund. Hun stønnede og klemte ham, hvilket fik Lasse til at stønne. De var begge så langt væk, at de ikke hørte af der var nogen, der tog i døren og spurgte om der var noget galt. Lasse førte pikken langsomt frem og tilbage. Kom i lange stød, som gik helt ind. De kyssede. Langsomt satte han farten op. De stønnede højt nu. Uden for døren spurgte et barn sin mor, hvad det var for lyde, men fik besked på at hold mund. Lasse og Camilla kom sammen i en voldsomhed, som nær havde sendt hende i vasken.

Inde i kupén havde Claus siddet lidt og leget med tanken om, det var ham, som havde en pige og som fik sex på toilettet i et tog på vej over Sjælland, men det var det ikke. Han måtte klare sig selv. Tanken ophidsende ham dog så meget, at han måtte have hånden ned i bukserne. Hans pik var helt stiv og han lukkede bukserne op og trak den ud. Tænkte ikke på, at nogen kunne komme. Han begyndte at spille pik. Først langsomt, så hurtigere. Han stønnede til. Lænede sig tilbage i sædet og lukkede øjnene. Nød at have den fremme og bare spille den. Den blev hurtig meget stor og stiv. Hurtigere kørte hans hånd på den. Så kom han. Sprøjtede ned på gulvet med en ordentlig kraft. Han åbnede øjnene, pustede ud og rejste sig så. Puttede pik ind igen og fik tørret sæden op, lige i tid til, at Lasse og Camilla kom ind igen. De kiggede genert på ham, men de kunne begge lugte, hvad han havde lavet, men sagde intet.

Efter at have skiftet tog et par gange var de i Hamborg, hvor de havde et par timer til deres næste tog gik. De lukkede bagagen inde i et skab og gik ud i byen. Der var mange mennesker og de fik noget at spise. De sad på en lille fortovscafé midt inde i byen. Der var rigtig mange unge mennesker og mange af dem var forelsket. Claus sad og kigge sig omkring. Han var lidt misundelig på alle de mænd, der havde dejlige kvinder ved sin side.

Så fik han øje på et par. De sad meget tæt og selv om dugen dækkede det, sad han, så han lige kunne se, at kvinden havde taget mandens pik ud af bukserne og sad og gned den. Claus havde nær fået colaen i den gale hals. Han bøjede sig over til Lasse og hviskede med ham. Lasse kunne intet se, så de byttede plads. Camilla ville vide, hvad der skete og Claus hviskede det til hende.

Hun smilede og sagde, at det turde hun da også. Claus gloede på hende, da hun lod sin hånd glide ned på hans pik, som bulede voldsomt i bukserne. Lasse grinede og nikkede svagt til hende og hun lukkede Claus’ bukser op og tog om pikken. Den blev stiv med det sammen. Hun tog den ud og sad stille og gned den. Manden ved det andet bord stønnede svagt da han kom.

Ingen opdagede noget, undtagen vores tre venner. Claus havde svært ved at sidde stille nu. Han stønne meget svagt. Camilla blev ved med at gnide den. Hurtigere og hurtigere til han kom. Han stønne imens, men heller ikke det opdagede nogen, troede de. Men over for dem sad en ung kvinde og en lidt ældre herre. Om det var far og datter eller det var et par, vides ikke, men hun havde set det. Rejste sig og gik hen til Claus, hvor hun bøjede sig hen over ham, kyssede ham på mund og lod sin hånd klemme en gang på hans pik som hang ud af bukserne. Hun sagde bare “Danke”. Claus nåede ikke og reagere, før hun var væk igen og parret var gået. De sad alle og gloede dumt, men så begyndte de at grine. Camilla sagde til Claus, at der var mere, hvor det kom fra, hvis han ville. Han nikkede genert og de rejste sig og gik.

De fik hentet bagagen og fundet deres tog. Rejsen fortsatte. Hele eftermiddag og aften hyggede de og da de havde skiftet tog i Frankfurt, var klokken mange og de havde fået deres liggekupé. Der var fire pladser, så Lasse og Camilla tog dem til højre og Claus den øverste til venstre.

Den nederste stod tom hele natten, så der lagde de deres rygsække. Efter at de havde vist billetter, kravlede de til køjs. Det var blevet mørkt og da toget begyndte at køre, sagde de godnat og slukkede lyset. Efter lidt tid faldt Claus i søvn, men Lasse lå vågen. Han kravlede ned fra øverste køje og ned under dynen til Camilla. Hun tog glad imod ham.

De lå lidt og kyssede og kælede. Der var ikke ret meget plads, men de kunne lige være der. Lasse lod sine hænder glide ned på hendes bryster. Legede med dem. Hun havde hånden nede på hans pik. Han fik hurtigt boxerne af og lå nøgen ved siden af hende. Hans pik voksede af hende berøring. Hun smilede til ham og kravlede ned under dynen. Inden hun begyndte, tog hun selv trusserne af. Kupén blev af og til oplyst af lys fra en station, som de for forbi.

Camilla havde lagt sig mellem hans ben. Havde smidt dynen på gulvet. Hun tog forsigtigt om pikken og klemte den. Lasse lå på ryggen og nød det. Hans elskede, når hun gav ham et rigtigt godt blow-job. Camilla begyndte at spille pik. Kørte hånden op og ned af skaftet. “Brug munden”, hviskede Lasse og hun lod langsom sin tunge glide op af skaftet en gang. “Mere”, hviskede han og hun smågrinede. Vidste, at hun havde ham der, hvor hun ville. Hun lukkede sine læber om pikken og trak den langsomt ud. Lod dem dog hvile ved spidsen, mens tungen gled rundt på den.

Atter kom lyset og de kunne se hinanden. Lasse elskede dette syn. Camilla med hans pik i munden. Der var helt stille i kupén. De kunne høre Claus snorke ganske svagt. Camilla tog nu pikken rigtigt i munden og gav sig til at sutte, mens hendes lille hånd havde taget fat om nosserne, som hun masserede. Lasse stønnede svagt nu. Kunne næsten ikke ligge stille. Nu lod hun sin tunge glide ned på nosserne og lod den kører rundt på dem. Åhhhh…. det var godt. Blodet for rundt i hans krop og pikken dunkede. Hendes finger legede ved det bagerste hul. Dette ophidsende ham altid endnu mere.

Han glemte Claus og stønnede høj. Camilla havde også glemt ham. Hun havde travlt med at sutte på nosserne. Havde dem helt inde i munden. Derfor opdagede de ikke, at Claus vågnede. Han lå lidt og kigge sig omkring, men så kom lyset igen fra en station og han opdagede, hvad de to andre lavede. Hans pik blev straks stiv. Fandme om Camilla ikke lå der og suttede pik på Lasse. Claus gned øjnene og lå så helt stille. De måtte ikke opdage, at han var vågen. Han tog forsigtigt boxerne af og tog om sin pik.

Camilla havde nu igen taget pikken i munden. Hun lod tungen glide rundt på den. Lasse lå med lukkede øjne og nød det. Claus lå og nød synet at Camilla. Hvor var hun smuk uden tøj på. Hvor var Lasse heldig. Nu holdt hun op. Kravlede op til Lasse og kyssede ham. Satte sig ved siden af ham og lod ham kører sin finger mellem hendes skamlæber. Claus stønnede svagt, hvilke fik Camilla til at kigge op. Hun smilede til ham, men sagde intet. Claus blev rød i hovedet, men pikken elskede det. Den voksede lidt mere i hans hånd. Den var stor og stiv.

Lasse havde fundet klitoris, som han gned. Camilla sad med lukkede øjne og stønne svagt, da han lod en finger glide ind i varmen. Så kom der to mere ind og de kørte ind og ud og gned samtidig klitoris. Åhh. Hun stønnede. Hviskede “mere mere” og det fik hun. Lasses fingere gled hurtigere og hurtigere ind og ud. Da det var tæt på hun kom, stoppede han. Trak hende op og bad hende ride. Også han var nu klar over, at Claus ikke sov. Hun kravlede op og fik fat i pikken. Hun kunne lige være der, uden og støde på den øverste køje. Hun lod pikken køre lidt rundt i hendes våde fisse for at pirre Lasse noget mere.

Claus kiggede ekstra meget nu. Dette var bedre end en pornofilm. Gudskelov var månen kommet frem fra skyerne, så nu kunne han se noget hele tiden. Nu gled Camilla ned over Lasses pik. Hun klemte den og bøjede sig ned over ham og kyssede ham. Så rejste hun sig igen og begyndte at bevæge sig. Hendes bryster dansede svagt. Lasse tog om dem og masserede dem. Hun stønnede og red lidt hurtigere. Lasse stønnede og Claus spillede voldsomt pik til. De to kom sammen. Lasses sæd sprøjtede op i hende og hun kom i et skrig. Dette blev for meget for Claus’ pik, som kom med en ordentlig gang sæd.

Så blev der stille lidt. De lå alle tre og pustede svagt. Så begyndte de at grine. Lå lidt og pjattede med hinanden. Camilla rejste sig og gik over til Claus og kyssede ham godnat. Så lagde hun sig ind i Lasses arme og faldt i søvn.

Næste morgen var de fremme i Basel, hvor de igen skiftede tog. Efter lidt morgenmad gik det videre. De snakkede og sov lidt, og efter nogle flere skift og mange timer var de fremme i Rom. De fik pakket samme og da de kom ud på perronen stod Claus’ onkel og ventede. De hilste pænt på ham og skyndte sig så ud til bilen.

Så gik det ind gennem byen, hvor der var en voldsomt trafik, men de fik da lige et glimt af Peters kirken og nogle af de andre ting, de skulle se. Endelig kom de ud i udkanten af Rom, hvor Claus’ onkel og tante havde en stor dejlig villa. Den var hvid og der voksede mange smukke blomster omkring den. Både i jorden og i potter. Der luftede dejligt. Solen skinnede stadig selv om det var ved og være aften. Hans tante kyssede dem alle velkommen, så de blev helt generte. Hun undskyldte mange gange, men de skulle i byen om aften.

De fik hvert deres værelse, hvor de hurtigt fik pakket ud. Værelserne var næsten ens. De havde hver sin farve, men sengene var ens. Claus’ tante Ulla havde lavet noget mad til dem, da hun regne med de var sultne efter den lange rejse. De satte sig da også glad til bords og spise den varme pasta med en dejlig tomatsovs. Spisestuen var meget stor og meget smuk.

Da tante Ulla og onkel Jørgen var kørt, gik de en tur i haven. Den var meget smuk. Fuld af endnu flere blomster, som duftede vildt. Der var en pool, tæt på huset, som de ville prøve næste morgen. Bagerst i have var der en køkkenhave og en masse krydderier. Lasse hviskede noget til Camilla og hun forsvandt. Lasse og Claus sad lidt i nogle havestole som stod i et lille havehus mellem nogle træer, så vendte Lasse sig mod ham og sagde, at hvis han ville, skulle han komme hen på Camillas værelse om en ½ time. Lasse skulle lige i bad. Claus nikkede og Lasse forsvandt også. Han sad lidt og tænkte på, at nu skulle han have sex for første gang i sit liv. Han var meget spændt og meget nervøs.

Han rejste sig og gik ind på værelset. Smed tøjet og gik ud under bruseren. Lod vandet løbe ned over sig. Det var dejligt. Pikken dunkede allerede. Han lukkede for vandet og gik ind på værelset. Havde kun et håndklæde rundt om maven. Tiden var gået og han gik hen og bankede på døren. Camilla svarede” Kom ind”. Han gik ind og der stod hun. Hun havde også kun et håndklæde om kroppen. Hun smilede. Lasse var der ikke. Han kiggede genert, men smilede da til hende. Camilla gik hen til sengen, som var stor og så dejligt kølig ud. Hun satte sig og klappede på dynen, og han gik hen og satte sig. Kiggede genert ned i gulvet. Turde ikke sige noget, pludselig mærkede han en hånd på sin skulder. Hendes lille hånd nussede ham på ryggen. Det gav gys gennem hele kroppen, og hun hviskede, at han skulle slappe af.

Så kom Lasse ind. Han smilede til dem og satte sig ved siden af dem. Han kyssede Camilla og hun lagde sig på ryggen. Åbnede håndklæde, så de kunne se hendes smukke krop. Lasse lagde sin ene hånd på det venstre bryst og nikkede til Claus, at han skulle gøre det sammen. De to mænd lod deres hænder glide hen over brysterne og nev lidt i vorterne. Så tog Lasse den ene vorte i munden og Claus fulgte ham. Ham nød at mærke et bryst på læberne for første gang. Han lod tungen køre rundt på det. Lasse gjorde det samme. Han hviskede “følg dine instinkter” og Claus lod hånden æltet blidt på brystet, mens han suttede på vorten.

Langsomt lod han den anden hånd glide ned mellem hendes ben, som hun spredte, men han turde ikke rigtigt gøre noget. Lasse tog hans hånd og viste den vej. De skilte skamlæberne ad. Han sagde, at Claus skulle kravle ned mellem hendes ben. Det gjorde han og mens Lasse igen skilte skamlæberne ad og lod en finger glide på klitoris, så Claus for første gang en kvindes skede så tæt på.

Den var utrolig smuk. Hårene var ganske korte og lyse som hendes hår. Huden var svagt lyserød og glinsede en lille smule. Han kunne se hun var våd. Han stak hånden frem og mærkede, at hun var ganske våd. Lasse lod ham overtage klitoris mest han fortsatte med at lege med hendes bryster. Camilla lå og nød det. Hun havde lukkede øjne og stønnede svagt. Claus lod sin finger glide på den lille knop. Den var våd og føltes hård mod fingeren. Forsigtig skilte han de inderste skamlæber med den anden hånd og lod en finger glide ind i fissen. Der var også vådt og varmt. Det føltes underligt.

Han kørte den lidt rundt og Camilla stønnede svagt. Hun hviskede “en finger mere” og han lod forsigtigt en finger mere glide op. Lasse så op fra brysterne og smilede til ham. Claus lod fingerne glide ind og ud lidt inden han lagde sig ned. Dette havde han drømt om i mange år. At slikke en kvinde i fissen. Først lod han tungen kører op og ned af skamlæberne, men hurtigt skilte tungen dem ad. Det smagte mærkeligt. Lige noget man skulle vende sig til. Tungen fandt klitoris som den slikkede på. Hurtigere og hurtigere kørte hans tunge på knoppen. Han lod fingerne glide ind igen. Nu stønnede Camilla voldsomt. Dette var vildt dejligt. En mand ved brysterne og en som slikkede hendes fisse. Hold da op, lækkert.

Pludselig kom hun, mens hun skreg Claus skulle fortsætte. Han blev lidt forskrækket over dette, men slikkede hendes safter i sig. Da hun faldt sammen efter endnu en orgasme, rejste hun sig op på albuerne og sagde han skulle bytte plads med Lasse. Lasse smilede og kravlede ned og legede stille og roligt med hendes fisse. I mens var Claus kravlet op til Camillas hoved. Han sad, så hun kunne nå hans pik. Hun tog om den og den reagerede med det sammen, den var jo ikke helt upåvirket af, at han havde slikket hende. Hun rejste sig halvt op og bøjede sig ind over ham. Tog pikken i munden. Hold da kæft, det var lækkert. Meget bedre end når han og Lasse havde forsøgt sig på værelset.

At mærke denne lille tunge på skaftet var helt vildt. Forsigtig tog hun den mellem læberne og trak den langsomt ud. En gang til. Han stønnede. Så tog hun om den med hånden og trak forhuden ned. Lod så sin lille bløde tunge glide rundt på spidsen. Åh, det var vildt, han lagde sig tilbage i puderne og lukkede øjnene.

Tungen gled nu i revnen på spidsen og hendes lille hånd havde fået fat i hans nosser, som blev masseret blidt. Lasse slikkede nu Camilla. Dette var også dejligt. Hun tog nu pikken i munden og begyndte at sutte. Det fik Claus til at se stjerner. Det var vildt godt. Bedre end han nogensinde havde forestillet sig det. Hans pik stod stor og stiv lige i vejret og Camillas tunge legede med den. Men hun ville have ham i sig, og det sagde hun.

Lasse flyttede sig og Claus lagde sig ned mellem hendes ben. Førte forsigtigt pikken ind i hende. Ville nyde hvert minut. Åh, hun klemte ham jo. Så var det rigtigt, at kvinder kunne det. Suk, det var dejligt. Han kom helt i bund. Langsomt begyndte han at bevæge sig. Han kørte den frem og tilbage hen over klitoris. Camilla stønnede. Lagde benene op på hans ryg og han mærkede, at han gled længere ind. Bevægede sig, så han kom helt rundt i hende. Lasse sad og gned sin pik. Den var stor og stiv.

Claus satte farten op. Så kom han i et brøl. Sprøjtede sæden op i hende. Han faldt sammen over hende. Hun kyssede ham. Hun var ikke kommet, det vidste han godt, men han havde ikke kunnet holde det tilbage. Det måtte han øve sig på, når han var alene. Han trak sig ud og flyttede sig. Camilla bad Lasse kneppe hende. Han smilede til Claus og lagde sig over hende og førte den store pik ind i hende. Hun var meget våd af sine egne safter og Claus’ sæd. Lasse begyndte at kneppe. Kørte ind og ud. Hun lagde igen benene op og gav sig helt hen. De stønnede sammen. De havde deres egne rytme. Havde fundet ud af, hvordan de bedst kom samme, hvilket de gjorde kort efter. I et brøl kom de begge. De faldt sammen og lå lidt og kyssede hinanden. Så trak Lasse sig ud og de lagde sig alle tre på sengen. Sagde ikke noget, men nussede blidt hinanden. De havde det varmt og der lugtede voldsomt af sex i rummet. Claus rejste sig og lukkede vinduet op.

Lidt efter gik de hvert til sit, da tanten og onkel snart ville være hjemme. De havde alle tre haft en dejlig oplevelse og de vidste, det kun kunne blive bedre. De var nu bundet tættere sammen og der ventede dem en dejlig ferie i det italiensk, men mere om det senere…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *