Lesbisk par inviterer en mand med i legen

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

En dag var min kæreste Liv og jeg blevet enige om at vi skulle prøve noget nyt, næste gang vi skulle lege sexlege. Hun var ligesom jeg, tændt på at invitere en fyr med i legen. Og vi blev enige om at drage ud for at finde et villigt offer.

Men hvor skulle vi lede, vi ville ikke ha hvem som helst…..

Det endte med at vi tog pc-café og loggede os på en chatside, og kaldte os : to.piger.sgr.fyr.til.X.

Vi fik mange svar i rødt, men der var dog én fyr som skilte sig ud fra mængden. Han kunne trylle med ord og tændte os begge meget.

Da vi spurgte om han var villig til at forsøge IRL, blev han først lidt stille, men så vendte han stærkt tilbage………jo han ville gerne prøve.

Så vi aftalte tid og sted og takkede af.

Vi skyndte os hjem igen og gjorde klar til at lege.

1 time senere dukkede han op.

Uuuuhhhh han så sød ud og han havde et frækt glimt i øjnene. Det lovede godt.

Vi fik os en snak om hvad vi hver især havde af lyster og aftalte et kodeord for STOP.

Vi to piger begyndte at kysse lidt og så i øjenkrogen at han kiggede lystent på os, han havde fået den dejligste bule i sine stramme bukser. Han rykkede nærmere til os og aede på min røv….

Nu begyndte legen !

Liv rejste sig op og sagde til ham, at det havde han da ikke fået lov til…endnu. Og nu var vi jo nødt til at straffe ham.

Han fik bind for øjnene og besked på ikke at gøre andet end det han fik lov til. Han nikkede, for han havde ikke lov til at sige noget endnu. Vi førte ham baglæns mod væggen og hen til vores store iskolde X. Liv klædte ham af for neden og jeg tog mig af toppen. Vi brugte ikke lang tid på at klæde ham af, vi havde andre planer med ham. Han trak vejret tungt og hans pik strittede lystigt og fristende og jeg gav den et lille kys og det gibbede i ham og han slap et lille støn fri.

Han kunne ikke se at mens vi legede med ham på skift, skiftede vi også tøj.

Endelig var vi klar og tog bindet af hans øjne.

Liv stod foran mig i en meget stram sort læderting uden bund og med lange støvler. Jeg havde glat mørkerødt silkeundertøj på og selvsiddende strømper. Hans pik blev øjeblikkelig mere stiv og vi smilede sødt til ham. Jeg lagde armene om Liv og begyndte at kæle med hendes bryster, men lædertingen gjorde det lidt vanskeligt, så jeg lynede en lille smule ned foran. Lynlåsen gav efter og afslørede en smuk kavalergang hvori mine fingre straks forsvandt. Hendes bryster var dejligt bløde og varme.

Hun tog mine hænder og trak mig med hen på sengen og lagde sig ned på ryggen. Vi kyssede, slikkede tunger og kiggede hen på vores ven. Vi lå sådan at han kunne se alt hvad vi lavede. Jeg arbejde mig vej ned til hendes bryster, lynede lidt mere ned og det ene bryst kom til syne. Jeg kyssede det og brystvorten svarede med at rejse sig. Jeg tog fat om den med tænderne og trak lidt i den og den blev længere og stivere. Hun begyndte at lege med sig selv og da jeg kunne høre at hun var våd fik jeg lyst til at slikke hende.

Jeg tog hendes hænder væk og satte mig mellem hendes ben. Jeg kiggede på vores gæst, jo, han var stadig i live. Jeg spurgte ham om han syntes at hun skulle slikkes og han nikkede JAAAHH ! han måtte jo ikke snakke endnu. Hun skubbede underlivet op mod mig og det var svært at lade være og æde hende på stedet, men nu ville jeg lege lidt med hende også. Jeg tvang hendes ben ud til siden og bandt dem fast og nu lå hun udspændt og lignede et halvt X. Hendes fisse var blottet for mig, våd og åben……..men lidt for behåret. Jeg fandt hurtigt de ting jeg skulle bruge, for at barbere hende, frem. Gav hende besked på at ligge stille.

Fik skrabet håret væk på den ene side og jeg ville jo lige være sikker på at jeg havde været grundig nok, så jeg dykkede ned og pustede hende tør og løse hår væk. Stak tungen frem og slikkede uendelig langsomt på kanten af læben og lige på indersiden. Hun vred sig og jamrede…Uhhh, jeg elsker når hun laver den lyd !

Ramte hendes klit, ååh, den var dejlig hård nu. Hun gispede og trykkede sig mod min tunge.

Skrabede den anden side og tjekkede på samme måde om det var godt nok. Hun spredte sine ben endnu mere og hendes glatte fisse lavede en tilfreds svup lyd. Jeg sad lidt og nød synet af den glatte, glinsende våde og meget villige fisse. Lænede mig frem og stak en finger op i hende.

Ååååhhhh jaaahh kom det fra hende, og jeg bøjede fingeren lidt og vrikkede med den i hendes varme hule. Ramte hendes gode sted, for hun spjættede og lukkede sine øjne og stønnede højt.

Hun rakte ud efter mit hår og tog fat om min hestehale og holdt hårdt fast.

Tvang mit ansigt ned mellem hendes ben og jeg gjorde min tunge bred og blød og slikkede begge læber på samme tid, op mod klitten. Uuuhhh det var noget vi begge ku li.

Hun styrede mit hoved ved at rykke mig i håret, og hun pressede mig længere ned og jeg gav hende en finger mere. Hun var så våd nu og hendes safter løb ned ad min hånd. Jeg spredte fingrene i hende og sugede hendes klit og suttede på den. Vippede med fingrene og førte dem frem og tilbage, mens jeg slikkede hendes dejlige fisse som aldrig før. Jeg kunne mærke at hun blev varmere og fingerkneppede hende lidt hårdere og hurtigere og puttede en finger mere op.

Hun lænede sig hårdt ned på sengen og spændte kroppen. Og jeg vidste at hun var tæt på nu.

Hun slap mit hår og tog fat i sine bryster. Hun krammede dem hårdt, nev i vorterne og stønnede noget så skønt. Ååhh jaaahh ! Bliv veeed ! Mmmeeeree ! Og jeg ville da ikke være ond, og blev selvfølgelig ved. Hun var brændende varm nu og sjaskvåd, hendes klit var hård som sten og jeg må indrømme at jeg havde glemt vores gæst lidt.

Jeg kiggede hen på ham. Han var stadig i live og glad. Hans pik stod stadig nok så flot og jeg kunne se at de begge kunne li udsigten, for der var vådt på spidsen. Og han havde også våde øjne og jeg gav ham lov til at snakke igen. Og han sagde at han gerne ville være med til at slikke hende, men jeg sagde at det ikke var hans tur…..endnu. Hun vred sig så meget ankelbindingerne tillod og stønnede højt af fryd nu og tiggede mig om at slikke hende igen. Jeg tog fingrene ud af hende våde hule og smurte noget saft på hendes bageste hul og stak forsigtigt det yderste led på min langefinger ind og min tommelfinger op i hulen igen. Jeg kunne mærke mine fingre gennem den tynde muskelvæg i hende. Jeg slikkede henover klitten med en bred tunge, mens jeg masserede hendes røv indefra.

Hun gav efter og der blev plads til hele fingeren og én mere.

Nu fingerkneppede jeg hende i både fisse og røv mens jeg suttede hendes søde safter i mig.

Hendes fisse begyndte at dunke svagt omkring min finger og trækningerne kunne mærkes helt om i røven. Uh det var en dejlig fornemmelse! Hun rystede over det hele nu og jeg blev ved som før. Og jeg kunne mærke hvordan hun trak sig sammen om mine fingre i en dunkende fast rytme og hendes safter flød! Hun skreg af fryd! Jeg pressede fingrene hårdt mod hende og nød fornemmelsen og mærkede hvordan mine safter havde gjort mine trusser meget våde.

Nu var det vist på tide at vise vores gæst lidt opmærksomhed.

Vi rejste os op og gik hen til ham. Stillede os på hver sin side af ham og kyssede ham på hver kind og så kyssede vi hinanden. Et hedt tungekys lige foran hans mund. Vi kunne mærke hans varme stønnen. Vi lod vores hænder glide henover hans mave og arbejdede os nedad…

Liv tog fat om hans pik og jeg legede lidt med kugler og pirrede hans mellemkød. Jeg satte mig på hug og kyssede den på hullet, mens hun spillede videre. Det kunne han godt li og stønnede jamrende og højt. Liv sank også i knæ og begyndte at kysse mine bryster. Med den ene hånd fik hun skubbet bh’en lidt ned, så brystvorten kom til syne og så slikkede hun den. Hun krammede begge bryster og slikkede med en spids tunge ned i kavalergangen. Og hans blik missede ikke noget..

Han hev godt i bindingerne men vi havde bundet ham godt. Jeg vædede mine læber og gled nedover hans pik, stoppede ved kanten, sugede mig fast og gled ned over skaftet og kunne mærke hans puls dunke i min mund. Liv gled længere ned og ind mellem mine ben……og jeg vidste at hun ville slikke mig nu. Hun startede med at skubbe trusserne til side og stak tungen lige ind under, men bestemte sig for at de skulle helt af, og så trak hun mine meget våde trusser af mig, og nu stod jeg der i bh og strømper. Med sine varme hænder og fingre spredte hun mine skamlæber og ramte min klit med tungen, og jeg følte det som om hun havde ild på tungen, og hendes varme bredte sig i mig. Hun stak to fingre op og bearbejdede de bløde varme og meget våde vægge…

Ååååhhhh det var skønt !

Jeg slikkede pik med stor glæde. Henover hovedet, hen til hullet, ned i hullet og slugte de salte dråber han frembragte. Som sendt fra himmelen, trak Liv en dildo frem. Uuuhhh den var stor !

Hun satte spidsen af den kolde ting hen til min gloende varme hules indgang, og trykkede den uden problemer lidt op i mig. Ååhh det var dejligt! Så pressede hun den lidt længere op. Jeg kunne mærke hver millimeter trænge op i mig og nød det fuldt ud. Da den var helt i bund trak hun den næsten ud for kun at dunke den i bund igen. Uuuhhh hun var dygtig !

Jeg tog fat i vores gæsts hofter, pressede min mund langt nedover hans spændte pik og slap et langt højlydt mmmmmmmmhhhhhhh !!!!!! Hun blev ved at slikke min stenhårde klit mens hun kneppede mig med den store dildo. Jeg slikkede pik så han stønnede og vred sig. Liv var våd i hele hovedet nu, for mine safter flød ud af mig, men hun kunne li det! Jeg rakte op og løsnede for vores gæst, så han også kunne deltage lidt.

Han gik om bag mig og trak mig væk fra Liv. Skubbede min overkrop fremover så jeg stod på alle fire, med røven strittende hen mod ham. Kan kunne kigge lige op i min glatte våde mis som var så klar til at modtage hans stive pik. Nu hvor den store ting ikke var i mig mere, var der god plads til ham. Liv vendte sig om på ryggen og lagde sig klar til mig. Nu skulle jeg slikke hendes dejlige liderlige fisse igen. Jeg viftede med røven og han greb mig hårdt om hofterne og holdt mig stille. Liv spredte sine ben og jeg dykkede ned og begravede min mund i hendes velduftende smaskvåde dejlige fisse.

Han spildte ikke tiden på pjat, for han var meget trængende og havde kun én tanke lige nu.

Jeg borede 2 fingre op i Liv og tog hende så hun skreg mens jeg slikkede videre på hendes skønne perle. Han bankede op i mig og tog mig så skønt og voldsomt. Vi stønnede alle tre i næsten samme rytme. Han vædede sin ene finger og stak den op i min røv og fingerkneppede min røv og gav mig samtidig dejlig pik i min fisse. Liv begyndte at ryste over det hele og jeg blev ved at behandle hende som før, og vi stønnede begge to ÅÅÅÅÅHHH JAAAHHH mere!

Og vi sejlede væk fra verden i en skøøøøn orgasme. Jeg kunne mærke at hans pik voksede i mig og vidste at han ville komme snart.

Jeg trak mig væk fra ham. Jeg ville sluge hans safter. Liv og jeg satte os på knæ, hun bag ved mig hvor hun lagde sine hænder på mine bryster som hun begyndte at ælte og kramme. “MMmmm spil din pik for os” bad jeg ham og han tog fat om den og begyndte.

Det så dejlig frækt ud og jeg sad klar til at sluge ladningen. Han sitrede og spillede pik på livet løs. Stønnede højt og jeg så hvordan hovedet blev mørkere og voksede. “ÅÅÅÅÅRRRHHHHH !!!!!” kom det fra ham og jeg rykkede nærmere og åbnede munden. Han tømte sin pik i min mund mens han rystede over det hele……UUUHHMMMM !! jeg slugte grådigt hans safter.

Derefter faldt vi alle tre om på gulvet af glæde og udmattelse.

Og inden han gik igen, aftalte vi at det ikke var sidste gang han skulle være vores gæst.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *