Overmagten

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Da jeg gik i gymnasiet forstod jeg virkelig at udnytte mit udseende. På min 18 års fødselsdag havde jeg sex med min kæreste om morgenen, med en fremmed fyr ude på toilettet på et diskotek om aftenen og med min smukkeste veninde om natten. Min kæreste var en del ældre end mig og var derfor ikke med til vores gymnasiefester, hvilket gav mig frit spil. Jeg havde masser af lyst til livet og masser af lyst til sex.

Jeg har altid været vant til at få min vilje – også i sengen. Det er mig der bestemmer hvor, hvornår og hvordan. Jeg tager hvem jeg vil have, når jeg har lyst. Selv dem som egentlig ikke vil, fordi de har kæreste, er gift eller bare hader min snobbede, selvglade personlighed. Faktisk især dem som ikke vil. Der er altid et eller andet som de ikke kan modstå. Min lille frække røv, mine lange, solbrune ben, mit lange blonde hår, mine faste ungpige bryster eller mine enten helt uskyldige eller dybt liderlige øjne.

Og der er intet mere bekræftende end at blive slikket mellem benene af den åh så søde kæreste til den pige som hader en mest, på hele skolen. Mærke hans tunge i ens fisse og hans grådige hænder over hele ens krop, mens man tænker på hvordan hun altid fremhæver ham og hendes fornuftige liv, frem for mit materialistiske og selvoptagede liv.

Hvis jeg ville, kunne jeg have sex flere gange om dagen, hver eneste dag, med forskellige mennesker. Gennem psykologiske værktøjer kan man sikkert analysere sig frem til årsagen gemt et sted i min barndom, i mine forældres manglende tid til mig og at jeg fik hvad jeg pegede på, kunne gøre hvad jeg ville og selv skulle sætte mine grænser. Jeg ved det ikke. Men somme tider ville jeg i hvert fald. Så tog jeg i byen fra torsdag til lørdag, alene om nødvendigt og mødte fremmede fyre, som jeg tog med hjem.

På min personlige top 5 liste over vildeste oplevelser er min veninde, min kærestes ven, min venindes kæreste, en mand som var gift og kendt fra tv og så den, som ændrede min opførsel. Det hele startede en kedelig aften derhjemme, hvor jeg måtte droppe at tage i byen fordi mine forældre skulle drikke sig fulde med deres venner og køres til koncert af mig. Jeg lavede selvfølgelig en kæmpe scene foran dem alle sammen, men lige meget hjalp det. Mine forældre var urokkelige. Aftenen gik og jeg opførte mig både barnligt og åndssvagt, fordi jeg følte mig uretfærdigt behandlet.

Nogle uger senere mødte jeg en af de venner som var med mine forældre den aften. En kvinde midt i 40erne, som er mor til en jeg gik i gymnasiet med. Vi mødtes på gymnasiet og hun sagde, at hun gerne ville have min hjælp til en ansøgning hun skulle skrive. Vi aftalte at jeg kiggede forbi om eftermiddagen, selvom jeg egentlig ikke gad eller syntes at jeg var den mest egnede til den opgave. Men jeg tænkte at jeg hellere måtte lave et bedre indtryk og at mine forældre nok ville blive sure over det, hvis jeg ikke hjalp. Desuden var det på tide at damen fik sig et arbejde, i stedet for at gå rundt derhjemme og leve af mandens fede løn.

Jeg kørte som aftalt hen til deres pragtvilla og blev inviteret indenfor. Hun var direktørens trofæ kone og hun havde indrettet hjemmet ligeså flot, som hun selv var. Hun viste mig lidt rundt og så begyndte hun at snakke om den aften, hvor jeg skabte mig. At jeg skulle være god ved mine forældre. At de var bange for at de ikke kunne styre mig. Og at hendes datter havde fortalt at der gik rygter om mig. Jeg var rasende indeni, men kunne ikke få sagt ordentligt fra. Jeg var både chokeret og genert. Hun var en meget bestemt dame. Hun havde hånden i mit hår og sagde, at det nok skulle gå. Jeg havde måske også bare manglet lidt opdragelse.

Efter lidt tid fandt hun ud af, at hun havde glemt at få job opslaget med hjem, så vi skulle køre ud at hente det. Vi kørte ud på landet, ud til en øde gård. Hun sagde at jeg bare kunne gå med ind, så vi gik op og bankede på. En mand åbnede og han lyste helt op da han så os. Han sad ellers ude i haven og drak en øl og nød det gode vejr, så vi blev straks inviteret med til lidt at drikke. Det hele havde allerede taget længere tid end jeg havde håbet på, men jeg følte ikke rigtigt jeg kunne skynde på damen.

Mens vi sad og drak vores øl spurgte manden mig om en masse ting. Hvem jeg var, hvor gammel jeg var, hvad jeg lavede. Jeg kunne både se og føle hans blik vurdere mine bryster under blusen og det var tydeligt det var en mand jeg meget nemt kunne få. Men også, at det var en jeg ikke ville have. Han var gammel og ikke særlig attraktiv. Da vi havde drukket to øl, begyndte de at snakke om vin og manden fortalte hvilke han havde købt. De blev enige om at vi skulle smage dem. Han kunne jo bare køre os hjem. Han ville helt tydeligvis gerne have at vi blev og jeg prøvede at se utålmodig ud.

Da vi havde fået adskillige smagsprøver og han gik efter mere vin, var kvinden efterhånden blev småfuld. Hun undskyldte det hun havde sagt. Fortalte mig, at hun jo faktisk syntes jeg var en god pige. Hun kærtegnede min kind og mit hård og ville tilsyneladende trøste mig, selvom jeg ikke græd. Hun gav mig et langt knus. Kærtegnede mig på ryggen og kyssede mig på kinden. Situationen blev for mærkelig for mig. Det var som om hun ventede på at jeg gengældte hendes berøringer, men jeg havde ikke lyst. Hun sagde: “Du er så smuk, min pige”. Hun tog fat i mine arme og tog hovedet lidt væk. “Kys mig”. Hun satte munden imod min og begyndte at kyssede. Jeg gjorde ikke modstand, men jeg kyssede heller ikke. Jeg var endnu mere chokeret, end jeg havde været tidligere. Da hun ikke fik gengældt hendes kys, tog hun hårdere fat i mine arme. Jeg begyndte at kysse lidt. Jeg tænkte ikke over det, tusindvis af tanker fløj gennem hovedet.

Jeg hørte manden grine og sige: “Nå, I to turtelduer, skal vi ikke gå indenfor i skyggen?”. Hun stoppede med at kysse mig. Kiggede på mig og svarede, at det skulle vi. Hun tog armen om mig, mens vi gik ind. Jeg var helt rundt på gulvet og blev bare ført ind, uden at tænke klart. Måske var jeg endda delvist bedøvet, jeg ved ikke om jeg tænkte helt klart.

Han viste os soveværelset og vi gik derind. Endelig fik jeg protesteret. “Nej, det har jeg altså ikke lyst til”. Men jeg blev lagt i sengen og hun lagde sig ved siden af. Jeg prøvede at komme op, men jeg blev trukket tilbage. Vi var alene nu. Det gjorde mig lidt mere tryg. Jeg brød mig slet ikke om ham den anden mand. Jeg lå på ryggen og hun lagde sig ovenpå mig. Kyssede min hals og overalt hvor hun kunne komme til. Hun begyndte at klæde sig af og trak det meste af mit tøj af også. Hun satte min hånd på sine bryster og prøvede at få mig til at tage på hende. Hun trak resten af tøjet af, så hun var helt nøgen og hun satte sig ovenpå mig. Hun beordrede mig til at slikke hende. Det gjorde jeg. Ligesom jeg kyssede hende. Jeg slikkede, men anede det knapt selv. Vi lå sådan noget tid, jeg græd og hun blev tilfredsstillet.

Efter hun kom, kaldte hun på manden. Han holdt mig og hun bandt mig. De lagde mig på ryggen. Jeg begyndte hun højlydt og vredt at sige dem imod og damen konstaterede bare, at “nu kom kællingen frem i hende”. Manden morede sig tydeligvis. Damen talte hårdere og hårdere til mig. Han gav manden ordre til at smække mig i røven. Mens han gjorde det gik hun om, så hun kunne se mit ansigt. Hun skældte mig ud: “Så kan du lære at opføre dig ordentligt”. “Så kan du lære ikke at rende rundt og hore alt hvad du kan komme i nærheden af, din lille luder”. Slagene haglende ned og det gav et ryk i mig, hver eneste gang. “Så kan du lære ikke at kneppe med min datters kæreste”. Jeg anede oprigtig talt ikke hvad hun talte om, men jeg kunne overhovedet heller ikke udelukke at have gjort det.

“Hvis du vil bolle med hvem som helst, så skal du sgu ha” lov til at bolle med hvem som helst”. Hun sagde til manden, at nu var det hans tur. “Og så får du lov at vise, at du kan være en lydig lille pige i sengen”. De bandt mig op igen og straks i det øjeblik jeg var fri, forsøgte jeg at flygte, men det mislykkedes og jeg blev i stedet mødt af lussinger. De råbte og skreg, kvinden tog hånden op under min bluse og rev mig i brystvorterne, jeg blev smidt tilbage i sengen, fik smæk i røven og blev hevet i håret. Det gjorde ondt og jeg var skrækslagen. “Du skulle være en lydig lille tøs, forstod du ikke det?”. “Nu lader du ham tage dig uden brok. Du tilfredsstiller ham, ellers skal vi nok lære dig det”. Jeg turde ikke andet.

Kvinden gik væk fra sengen og manden lagde sig ved siden af mig. Holdt mig ømt. “Så, så lille skat. Hun mener det slet ikke så hårdt.” Han rørte ved mine ben, kørte sin hånd op og ned af benet, ganske blidt. Kyssede mig på kinden. Jeg var nærmest utrøstelig. Han vendte mig om på ryggen og jeg kunne nu se, at kvinden stod med et videokamera. “Er hun ikke bare smuk?” spurgte manden. Han hviskede til mig: “Jeg skal nok være god ved dig. Du tilfredsstiller dig og så skal jeg nok tage mig af dig. Ingen vil nogensinde se filmen, hvis bare du er en god pige”. Jeg faldt til ro, jeg var ked af det og rasende, men jeg var trods alt til ro.

“Det er jo bare sex ikke”, fortsatte han. Han havde jo ret. Det var trods alt bare sex. “I må ikke slå mig mere” sagde jeg. Han lovede at det ville de ikke, hvis jeg var en god pige. Det lovede jeg. Jeg havde været frygtelig bange, men var nu faldet ned. Jeg accepterede at han bollede mig, selvom jeg ikke ville. Jeg var bange for hvad der ellers ville ske. Han hev blusen af mig og gik grådigt i gang med at slikke og kysse mine bryster. Han var utroligt liderlig. Jeg lå bare og lod ham gøre det, men kvinden beordrede mig til lidt mere indlevelse. Jeg forsøgte at stønne lidt og lagde han hånd på hans hoved. Jeg kyssede ivrigt, mens han knappede mine bukser op. Han stoppede kun kortvarigt med at kysse og rage på mine bryster, for at fjerne mine bukser og så fortsatte han igen. Engang imellem trak han sig lidt væk, betragtede min krop og fortsatte så.

Han bevægede sig nedad, trak mine trusser af og spredte mine ben med hænderne. Han kiggede på min fisse og begyndte at slikke mig. Jeg stønnede for at gøre damen glad. Ikke vildt, ikke inderligt, men dog stønnede jeg. Om jeg var våd, eller han slikkede mig våd, ved jeg ikke. Men jeg endte med at være våd. Han stimulerede mig. Jeg var lettet over at det ikke gjorde ondt mere og det begyndte næsten at føles rart. Jeg prøvede ikke at stønne, for ikke at vise det. Han rørte mig på brystvorterne og jeg lagde pludselig mærke til hvor stive de var. Jeg lå og nød, men gjorde alt for ikke at vise det.

Han kravlede op og satte sin pik for min fisse. Han kiggede mig i øjnene. Han var meget liderlig. Han kiggede mig dybt i øjnene, da han trængte op i mig. Han kunne se hvor overrasket jeg var over hans store pik. Han smilte og kneppede mig. Han kneppede mig i et rasende tempo, begyndte at stønne og midt i det hele kom en orgasme skyllende ind over mig. Jeg måtte overgive mig. Jeg ved ikke om nogen opdagede den.

Jeg blev kørt hjem til mine forældres tomme hus og jeg skammede mig over hvad der var sket. Over min orgasme. Jeg meldte dem aldrig og jeg fortalte det ikke til nogen. Opdragelsen virkede, chokket har sat i mig lige siden. Jeg er stadig den samme pige, men ikke så ekstrem. Mere fornuftig og mere lydig. Jeg er blevet ældre. Når jeg bliver virkelig liderlig tænder hele oplevelsen mig. Jeg vil domineres og sættes på plads.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *