Blev kneppet for et lift

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Jeg er en ung pige på 19 år som bor i en mindre by med min kæreste. Jeg er 165 høj, vejer ca. 45 kg, lysere rødt langt hår og med et par fyldige c-skåls bryster. Jeg havde været en tur på besøg hos min søster og svoger, da de holdt en mindre fest for vennerne.

Kæresten var ikke med denne gang desværre, for ellers havde jeg ikke behøvet et lift hjem.. Jeg havde taget en lille sort top på, en lille stram nederdel som også var sort. Indenunder havde jeg en sort blonde bh, et par små sorte g strenge, samt sorte selvsiddende strømper, egentlig kun fordi jeg ville overraske kæresten når jeg kom hjem..

Omkring kl. 23.30 sagde jeg til min søster at jeg snart ville hjem, ville ind og ringe efter min kæreste, men en af deres venner Ole sagde han nok skulle give mig et lift. Ole var en stor bred fyr med tattoos og vel omkring de 40 år..

Nå men jeg sagde ja tak, vi kørte af sted havde 33 km hjem derfra, mens vi sad i bilen kunne jeg mærke hans øjne på min krop, han sagde pludseligt at han lige skulle hjem og hente hans tegnebog, hvor kørekortet lå i, så vi kørte den vej. Vi ankom hos ham, han mente jeg da kunne gå med ind og vente, så det gjorde jeg..

Da vi kom ind i køkkenet, tog han om mig og fortalte han havde vildt lyst til at kneppe en fræk ung pige som mig, jeg gjorde store øjne og sagde jeg jo havde en kæreste, så det gik ikke, han blev ved og sagde han vel også skulle have noget for at køre mig..

Han blev mere og mere hård, tog fat i mig og nærmest slæbte mig ind i soveværelset, hvor jeg blev smidt på sengen, han smed hurtigt sit tøj, og fremviste en monster stor pik, som allerede var godt stiv.

Han lagde sig ned over mig, og sagde at nu skulle jeg sku have en ordentlig omgang pik, han fik min g-streng ført til side og begyndte at fingerkneppe mig.. Kunne ikke li det men lidt våd blev jeg da, han førte pikhovedet mod mine skamlæber og begyndte at presse monsterpikken op i mig.

Så blev jeg ellers godt og grundigt gennemkneppet, min top blev skubbet ned under mine bryster, så han kunne se dem gennem bh”en, de vippede voldsomt i takt med jeg blev kneppet, efter noget tid begyndte han at stønne vildt trak pikken ud og med et stod spermen ud af hans monster pik i kaskader… den blev ved med at sprøjte, han ramte mig i ansigtet, på bh”en og på min top og nederdel, ja selv mine trusser var oversprøjtet af hans sperm.. til sidst pressede han den i munden på mig, og begyndte at mundkneppe mig indtil han endnu engang begyndte at pumpe sperm ud af monsteret, denne gang direkte i min mund.

Efter den tur tog han tøjet på, og kørte mig hjem til kæresten, som så noget forbavset ud da jeg trådte ind af døren med tøjet smurt ind i sperm..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *