Nanette en jomfru

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Vi sad på mit værelse. Vi var alene hjemme, da vi havde taget en pjækkedag. Mig og min veninde Nanette. Hun så uskyldig ud. Ikke en fræk tanke i det lille kønne hoved. Af en 17 årig skulle man tro at hun havde prøvet at have sex, men nej. Hun forklarede mig hver gang at hun ikke havde haft sex endnu. Min bedste ven…Jeg fortalte hende at hun ikke skulle være så afvisende overfor drenge for sex var fantastisk.

“Mia…” Hun sendte mig et af de bebrejdende blikke.
“Jeg venter på den rigtige.” Jeg kiggede på hende og nikkede. Jeg havde prøvet sex mange gange men ikke med en fast kæreste. For sjov nærmede jeg mig hende og hviskede:
“Er jeg rigtig nok?” Med et glimt i øjet aede jeg hende på låret og så hende betragte min hånd der blidt kærtegnede hende. Da jeg stoppede så hun mig dybt i øjnene.

“Du må ikke stoppe…” Hun lød seriøs og jeg blev helt forbløffet. Men jeg må indrømme at jeg før havde fantaseret om Nanette og jeg sammen. forsigtigt begyndte jeg igen og Nanette lukkede øjnene. Hun sukkede i takt med at jeg kom nærmere på hendes skridt. Nanette åbnede øjenene og smilede. Hun bøjede sig frem og kyssede mig på munden. Pludselig mærkede jeg hendes hænder på mine bryster og jeg sukkede. Det føltes fantastisk. Blidt og lækkert. Jeg krængede hendes trusser til side og førte min ene finger over hendes fisse. Den var silkeblød og også våd. Jeg førte forsigtigt en finger ind og mærkede varmen og fugten.

“Mmmm Mia, det er dejligt. Stop ikke.”

“Åh… N-nej selvfølgelig.” Nu rørte hun ved min fisse og jeg bevægede ubevidst hofterne frem og tilbage. Jeg vidste hvad der ville ske og åbenbart vidste Nanette det også. Hun fik mig ned og ligge på gulvet mens hun tog sin nederdel og trusser af. Så satte hun sig overskrævs og jeg vidste hun lagde op til en 69″er. Villigt slikkede jeg hendes fisse oghørte hende stønne, Dette var første gang jeg slikkede en pige og det var ikke dårligt. Lidt salt, men jeg var ligeglad.

For nu begyndte Nanette at lege med min klit. Hun havde krænget mine trusser til side og kærtegnede mit underliv. Mens hun stønnede spytttede hun på sine fingre og førte 3 af dem ind i mig.

“ÅÅÅÅH!” Kæft hvor dejligt. Ingen dreng havde nogensinde gjort det ved mig før.

“Kan du lide det… frækkert?” Nanette smiskede lidt og begyndte så at slikke mig.

“JA for satan ah åh Nanette bliv ved.”

Som sagt, som gjort. Nanette slikkede og fingerkneppede mig i takt med at jeg gjorde gengæld. Men hun var stadig jomfru så der var ikke plads til mere en én finger i hendes kusse.
“Mia tag mig! Tag min mødom.” Forsigtig rakte jeg ud efter min skoletaske. Jeg lirkede midterummet op fandt min dildo frem. Jeg har altid en dildo med mig i tilfælde af liderligheds anfald. Jeg rakte den til hende.

“Stik den i mig først. Så den er dejlig varm.” hun stak den ind og jeg sukkede glad. Følelsen af at være fyldt er ubeskrivelig. Mine safter sprøjtede og Nanette slikkede dem i sig. Hun trak dildoen ud og gav mig den. Jeg lod dildoen køre lidt på Nanettes skamlæber og slikkede hende en sidste gang før jeg stak den op. Det gibbede i Nanette men det mest fordi at hun kom samtidig med at jeg stak den op. I et hyl af lyst og smerte tog jeg hendes mødom.

“S-STOP IKKE!”

Det gjorde jeg heller ikke. Jeg fortsatte med at kneppe hende og hun slikkede mig til jeg kom.

“Ahhhhhhhhhhh åh ja, åh ja Nanette jeg kommer.” Hele min krop sitrede og så kom Nanette igen. Sammen fik vi en kæmpe orgasme uden lige og vores fissesaft sprøjtede på gulvet. Så lå vi der halvnøgne og sunded os, mens vi så på hinanden..Så smilede jeg til Nanette og rakte hende dildoen.
“En gang til?”

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *