Misbrugt af sexlystne unge piger

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Nu ved jeg, hvordan piger må føle det, når de jagtes af sexgale mænd! Jeg har nemlig selv prøvet at være den, der blev jagtet. Af fem piger. Tre af dem havde heldet med sig.

Sex er blevet lidt af en konkurrencesport. Det var det i hvert fald for den flok tøser fra Århus, der var på Rhodos samtidig med mig sidste sommer. De havde tre formål med deres tur: At drikke sig stangstive hver nat, at blive så solbrændte som muligt og at score så mange fyre som muligt. Det gjorde de overhovedet ingen hemmelighed af.

Thomas og jeg havde lejet en lille bungalow lidt uden for Rhodos by. Vi fløj fra København og ankom ved totiden om eftermiddagen. Ved sekstiden kom flyet fra Billund, og ind i huset ved siden af os flyttede de her fem piger. De lagde hårdt ud med medbragt sprut. Der var hurtigt høj musik, skingre pigehvin og skrål og latter. Vi overvejede, om vi skulle bede dem holde kæft, men på den anden side måtte vi hellere lige tjekke dem ud først. Det kunne jo være?

Da vi hørte, at de satte sig ud på terrassen i den milde sommernat, gik vi ud på vores terrasse, som lå en anelse forskudt i forhold til deres, og med et plankeværk på godt 180 cm. i højden mellem terrasserne.

For at kigge derind skulle man enten stille sig op på en stol eller trampe igennem en fyrretræshæk og gå ud på stien, der løb langs husene. Thomas valgte stole-løsningen. Han kravlede op og kiggede ind til dem.

– Hej, piger. Velkommen til Rhodos, sagde han generøst, som om han ejede øen.

En af pigerne fik et chok, hvad der fik de andre til at knække sammen af grin. Da deres grineflip var overstået, og et par almindeligheder fyret af, spurgte Thomas, hvad der bragte dem til Rhodos.

– Vi skal score! Vi har nemlig hørt, her er mange lækre fyre. Har du set nogen? sagde en af dem provokerende..

Det var her, jeg valgte at gøre min entré. Jeg stillede mig op på den anden stol ved siden af Thomas og sagde hej.

To minutter senere havde vi krydset fyrrehækken og sad inde på deres terrasse. Vi havde taget den flaske ouzo med, vi købte i kiosk, der lå i tilknytning til alle de små bungalows.

– Sanne hér vil score én om dagen, sagde en brunette, der hed Ingrid. Hun gjorde et kast med hovedet over mod en lidt buttet blondine med store bryster og dejlige, glade øjne.

Vi sad og drak mere og mere, og efterhånden blev stemningen lidt mat. Sanne og en pige, der hed Gerd, trængte til en lille gåtur, mens de andre ville gå i seng. Gerd var en langbenet tøs med kort lyst hår. Ikke så meget krop, men en sød røv. En rigtig lækker røv, faktisk.

Thomas og jeg tilbød selvfølgelig at gøre dem følgeskab, og da vi kom ned til den nu mennesketomme strand, faldt vi om i sandet. Sanne rullede over mod mig og lagde en hånd på min mave. Jeg samlede begge mine hænder bag nakken og lå og kiggede op i stjernehimlen.

Lidt efter mærkede jeg hendes hånd ved min bukseknap og lynlås, og kort efter var min pik ude i det fri. Jeg drejede hovedet og så, at Thomas lå og kyssede Gerd. Sanne fik hurtigt gnedet min pik stiv, og da hun var tilfreds med resultatet, bøjede hun sig ind over mig og tog mig i munden. Jeg forblev i hendes mund, lige indtil jeg sprøjtede!

Det eneste, jeg foretog mig, var at lege med hendes store bryster og nulre hendes brystvorter, der var stive og hårde som små kirsebær. Jeg kunne i den kulsorte nat ikke se, om hun slugte min ladning eller spyttede ud i sandet. Men jeg tror, hun slugte.

Gerd var i gang med at slikke pik på Thomas, og han fik den samme behandling. Han lod sig bare ”betjene” og fyrede kanonen af i munden på den langbenede tøs med strutrøven.

Hun spildte ikke tiden, hende Sanne, tænkte jeg. Jeg var den første. Så manglede hun kun seks. Pigerne skulle være på Rhodos i én uge.

Dagen efter mødte vi pigerne på stranden. De dukkede først op ved middagstid og så lidt klatøjede ud. Vi lå og solbadede sammen med dem og var i vandet godt tre gange i timen, da det var lige i middagsheden.

Pigerne gjorde det, som ingen længere gør derhjemme: De lå topløse alle fem. Ganske vist på maven, to af dem. Gerds små bryster var dem, der tiltalte mig mest. De havde store brystvorter, som strittede hele tiden, lige til at bide i.

Sanne og Gerd lod som ingenting, men en af de andre piger – hun hed Tanja – sagde, at hun havde hørt, vi havde en dejlig tur på stranden om natten. Det kunne vi jo kun bekræfte.

Tanja var meget indladende, og på et tidspunkt, da vi var i vandet, stillede hun sig helt hen til mig med ryggen mod mig. Vi havde en bold med, og da Thomas prøvede at smide bolden til mig over hovedet på Tanja, tog hun simpelthen fast i min pik og mine badeshorts, så jeg kunne glemme alt om at hoppe efter bolden.

Jeg dykkede i stedet ned under vandet og rev benene væk under hende og tog hende på brysterne nede under vandet. Hendes hånd fandt igen min pik. Sådan lå vi i vand til halsen, mens hun gned min pik, og mine fingre fandt ned til hendes kusse. Det var ingen sag, for hun havde den mindst G-strengstrusse på, jeg nogensinde har set.

Da vi kom op, spurgte Tanja, om jeg ville med op og have lidt frokost. Hun sendte mig et frækt smil. Jeg sagde OK, for jeg havde på fornemmelsen, hvad frokosten bestod af. Nemlig hende. Jeg fik ganske ret.

Vi gik ind i Thomas’ og min lejlighed, og to minutter efter lå vi i min seng og kneppede på livet løs. Der var ikke air-condition i lejligheden, så det var en svedig omgang, men det var himmelsk alligevel. Tanja smagte af en skøn kombination af sololie, saltvand og kussesaft.

Hun red på min pik med sin velformede tyveårige krop, og vi lå i en 69’er med hende øverst, så jeg kunne slikke hendes trimmede kusse, som jeg ville. Hun havde været meget omhyggelig med at fjerne alle hår på skamlæberne, mens der sad en hjerteformet dusk foroven. Det så kært ud, men det måtte kræve lidt tid at vedligeholde.

I modsætning til Sanne fik Tanja en flyvetur af dimensioner. Da hun fik orgasme, skreg hun, så de måtte kunne høre det helt ned på stranden. Hun endte med at gøre mig færdig med hånden, så jeg sprøjtede ud over min egen mave.

Så spurgte hun, om hun måtte tage et billede af min pik med sin mobiltelefon! Det skulle selvfølgelig være bevismaterialet. Og det var kun pikken, ikke ansigtet, understregede hun. Det kunne jeg jo ikke have noget imod, selvom jeg havde foretrukket, at hun havde taget det, mens min pik stadig stod stiv og stor.

Hun tog sit billede, inden hun hentede et håndklæde og tørrede spermen væk. Derefter gik vi begge ud og skyllede os over under bruseren. Frokost blev der ikke noget af. Da vi kom tilbage på stranden så jeg, at Tanja vendte tommelfingeren opad. En ”skalp” til hende. Gad vide, hvem der vinder væddemålet, tænkte jeg. Det virkede, som om pigerne havde en indbyrdes konkurrence kørende.

Den mistanke fik jeg bekræftet den fjerde dag, vi var der. Vi havde mødt dem inde i byen på et diskotek, hvor de selvfølgelig tiltrak de græske fyre, som en sukkerskål tiltrækker fluer. Men der var også en masse meget fulde englændere, der var skide irriterende, og som pigerne hurtigt fik nok af.

– Lad os gå hjem, sagde Gerd irriteret, da en bøvet drukkenbolt fra Manchester havde prøvet at rage hende på brysterne og stikke hånden op under hendes korte skørt. De var sådan nogle typer, som man ikke skulle stikke en på snotten. Der var ingen anden udvej end at forlade stedet.

Sanne og Ingrid ville prøve et andet diskotek, men Gerd, Tanja og den femte pige, Pil, ville hjem. Vi aftalte at mødes inde i deres lejlighed, som havde tre værelser i modsætning til vores, der kun havde et.

Her fik jeg det endegyldige bevis på, at de havde en konkurrence kørende. For da vi kom hjem, begyndte de at snakke om det.

– Der er ingen, der kan konkurrere med Sanne, sagde Tanja. Hun er en topluder!

– Åhrrr, du er da meget godt med, sagde Pil og vendte sig mod Gerd.

– Og hvad med dig, Gerd? Er det to eller tre? Jeg blev ikke helt klar over, hvad der skete sidste nat.

Gerd svarede ikke i første omgang, Hun lå bare og kiggede op i loftet. Så rullede hun om på siden, så hendes hoftekurve aftegnedes skarpt mod den hvide væg.

– Han var meget sød, men han var lidt lille! grinede hun.

– Lille til dit perverse speciale?, fnisede Tanja.

– Især til det! svarede Gerd.

Thomas og jeg var naturligvis vanvittigt nysgerrige efter at få at vide, hvad Gerds ”perverse speciale” var for noget. Det fandt jeg ud af lidt senere. Men det startede med, at Tanja ville have Thomas ind i sin rekordbog.

Jeg tror, Pil havde affundet sig med en sidsteplads. Pigerne var ikke så fulde i aften, som de havde været den første aften, men de var alligevel godt lakket til, da de havde drukket hjemmefra, inden vi gik i byen. Og vi nåede da også at få noget på diskotekerne, inden de irriterende englændere ødelagde aftenen for os.

Men fem minutter efter, kunne jeg have sunget ”God save the Queen”, og i mit stille sind sendte jeg en tak til de fulde englændere. For det var deres skyld, jeg nu lå inde i en dobbeltseng med Gerd.

Hvordan hun fik mig lokket med derind, kan jeg faktisk ikke rigtig huske, men pludselig stod vi inde i det værelse, hvor hun boede sammen med Tanja. Gerd havde taget sine shorts og sin top af, så hun kun stod i undertøj. Meget raffineret undertøj, i øvrigt. Blonder og hele molevitten, og gennemsigtigt. Jeg kunne se, at hun var glat på kussen. De dejlige brystvorter sås også tydeligt gennem det tynde stof.

Så rullede hun trusserne ned.

– Du har gloet på min røv hele ugen, sagde hun. Værsgo!

Hun stak den strittende, muskuløse røv ud mod mig. Mente hun mon det, jeg troede, hun mente? Det blev jeg klar over, at hun gjorde, da hun få sekunder senere smed en lille dåse vaseline hen til mig.

Jeg skubbede hende omkuld i sengen, og tilfredsstillede først min lugte-, syns- og smagssans ved at slikke hende over hele kroppen. Min pik var kanonstiv. Hun slikkede på den, når hun kunne komme til det, men jeg skiftede hele tiden plads.

Da jeg smurte lidt vaseline omkring hendes røvhul, spurgte jeg, om det var det, der var hendes ”perverse speciale”. Hun nikkede grinende.

– Du behøver ikke være forsigtig. Jeg er vant til det, sagde hun så.

Jeg stødte min pik imod hendes indgang og pressede til. Det føltes enormt stramt og lækkert, men Gerd gav ikke et kny fra sig. Først da jeg havde presset min ret store pik helt i bund, udstødte hun et ”Åhhh” af velvære.

I starten lå vi på siden med mig bag hende, som om vi lå i ske. Men på et tidspunkt skubbede hun sig op at sidde, så jeg lå på ryggen, og hun sad hen over mig og red på min pik. På denne måde følte hun sikkert, at hun fik den endnu længere op. Hendes kusse, der var glat som en billardkugle, åbnede sig som en blomst, hver gang jeg stødte i bund i hende.

Jeg kom i hendes røv, samtidig med at hun selv fik orgasme. Vi havde skiftevis gnedet hendes kilder, mens jeg røvkneppede hende. Hun befandt sig et eller andet sted i de græske kærlighedsguders syvende himmel, da hun kom.

Det var en ”smuk” orgasme, hvis I forstår, hvad jeg mener. Det var noget næsten overjordisk over det. Hendes ansigt fortrak sig ikke grimt, som det somme tider gør, når tøser kommer. Hun så ud, som om hun hørte englene synge. Som om hun fik en åbenbaring. Det gjorde hun måske også? Hvem ved?

Så står vi lige, hørte vi pludselig en stemme sige. Det var Tanja, hendes værelseskammerat, der – uden at vi havde opdaget det – havde stukket hovedet ind.

Jeg ved ikke, hvem af pigerne der vandt. Jeg ved bare, at tre ud af frem på en uge i hvert fald var ny rekord for mig!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *