Mine fetish oplevelser

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Jeg tænder på duften af brugte pige/kvinde trusser og det begyndte som sagt en gang da jeg på toilettet hjemme hos min mor og far, som så ofte før sad og legede med min pik der på det tidspunkt var begyndt at stritte og kildre ret ofte. En af mine legekammerater, Jan som var et år ældre end jeg havde vist mig hvordan han spille sin pik af ved at køre forhuden frem og tilbage.

Indtil nu kløede og kildrede det godt nok i min ret lille drenge pik og jeg filede løs ved enhver lejlighed, men uden resultat, jeg kunne ikke få den til at sperme som Jans.

Nu sad jeg så på vores toilet hvor mor også havde vasketønden og vaskemaskinen stående og jeg så nu at der øverst i vasketøjsstakken lå et par af min mors hvide bomulds trusser. Med min pik i den ene hånd tog jeg trusserne op og så at de i skridtet havde en ret mørk gullig plet og de var lidt fugtige at mærke på netop der i skridtet.

Tanken om at min søde mor havde haft disse trusser på og netop pletten havde siddet tæt op i hendes kusse, fik min pik til at give nogle signaler som jeg indtil nu aldrig før havde følt.

Jeg satte mig tilbage på toilettet og holdt trusserne op til næsen og en stram lugt af tis ramte mine næsebor og jeg væmmedes umiddelbart ved den grimme lugt og ville smide trusserne tilbage, men samtidig blev jeg opmærksom på hvad der var sket med min tissemand og da jeg så ned på den, så jeg at den på spidsen havde en stor glinsende perle af pree-sperm, som jeg huskede Jan havde fortalt mig var et af de første tegn på at man var ved at få udløsning.

Jeg køre lidt mere på min pik, først med trusserne i den anden hånd og derefter tog jeg dem og holdt dem med den fugtige gullige plet ind i mod pikke og kørte videre og nød fornemmelsen af det frække i at bruge mors trusser og så den vidunderlige følelse af det fugtige bløde bomuld på pikken.

Jeg følte tydeligt noget som jeg aldrig før havde oplevet, en varm krilrende følelse bredte sig ud i hele mit underliv og jeg spændte mine små drenge baller krampagtigt sammen og kørte på pikken som en gal efter et tydeligt, men for mig hidtil uprøvet mål.

Uden at tænke nærmere over det, tog jeg trusserne væk fra pikken og tog dem op til ansigtet og borede min næse ned i det bløde stof og snusede kraftigt ind, så duften at mors kusse og tis rev mig i næsen og i samme øjeblik skete der noget i min krop som næste forskrækkede mig.

En “ildklump” skød ud fra mine hofter og samledes i centrum af mit skød for nu at presse sig ud gennem mit urinrør hvor en brændende varm følelse blev sendt gennem min lille men meget meget stive og forpinte pik. I kaskader væltede en tyk cremet hvidlig væske ud over min hånd og ned på gulvet.

Jeg følte umiddelbart ikke det ville stoppe igen og syntes alligevel at da det stoppede var det alt for tidligt og jeg sank om på toilettet og var utrolig lykkelig over at det endelig var lykkedes mig at få min pik til at sperme for første gang i mit liv. Det var denne oplevelse der for mig, om noget stod for at nu var jeg snart voksen.

Efter at være kommet til mig selv igen, begyndte jeg nu at undersøge min sperm som jeg havde både på hånden og mine lår og på gulvet. Nysgerrig som jeg var, måtte jeg også smage på det da Jan sagde at det var sundt og fuld af proteiner og som han også sagde, så ville man få meget mere sperm hvis man selv spiste det der kom når man spillede pik af.

Jeg kunne lide smagen, den var lidt salt og syrlig, men smagte ellers ikke af noget særligt som jeg kendte og inden jeg havde set mig om havde jeg slikket det hele i mig. Det på gulvet tørrede jeg op med mors trusser og jeg ved den dag i dag ikke om hun aldrig har tænkt over hvorfor hende trusser ofte var ret sammenklistrede når hun skulle smide dem i vaskemaskinen, men hun har aldrig sagt noget og jeg blev ved med at bruge både hendes og mange andre piger og kvinders trusser som stimulation når jeg tilfredsstillede mig selv, hvilket jeg også gør den dag i dag, selv om jeg er godt gift og har 2 voksne piger og en søn.

Denne duft fetich er en hemmelighed som ingen i min familie eller omgangskreds kender til og jeg ønsker da heller ikke at det bliver kendt, men samtidig har jeg en stor trang til at dele mine fantasier og dufte med en eller flere andre mænd der evt. har det som jeg, så er du en moden mand der tænder på dufte som jeg, så skriv til mig i min gæstebog (Tryk på mit forfatter i toppe af historien) og lad os udveksle oplevelser om emnet.

Jeg tænder også på urinsex og det vil jeg komme nærmere ind på når jeg fortsætter min fortælling, men jeg er ikke til bæ og blod og selvom nogen måske synes at jeg kommer lidt tæt på, så er jeg på ingen måde til hverken børneporno eller børnesex, men ønsker alene at udnytte den duft som også unge piger frembringer i deres undertøj og som først tænder mig når de har smidt tøjet til vask og derfor heller ikke ved at de indirekte medvirker til at stimulere mig når jeg snuser til det inden vaskemaskinen fjerner alle spor.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *