Lucifers brud

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Da hun vågnede om morgenen var hun straks klar over, at denne dag var anderledes. Hun kiggede rundt i værelset og langsomt begyndte sommerfuglene at bevæge sig i hendes mave. Det var i dag det skulle ske, i dag hun skulle med til ritualet.

Hun gøs selvom der var varmt under dynen. Det var skræmmende, men også lidt spændende.

Gennem hele sin barndom havde hun vidst, at hendes familie var anderledes. De var nøje blevet indprentet, at de ikke måtte tale med andre om det, og da deres far havde givet dem en meget streng opdragelse, havde de ikke turdet andet end at lystre.

De var djævledyrkere, det var hvad andre ville sige, men egentlig var det ikke noget specielt, når man var vokset op med det.

Først når man blev ældre skulle man egentlig indvies. Hun vidste ikke hvad det egentlig gik ud på, kun at det var omgærdet af hemmeligheder og mystik.

For et par uger siden havde hendes far kaldt hende ind på sit kontor, hvor han ventede sammen med en af sine bekendte.

Faderen havde nærmest haft hende i forhør – havde spurgt om hun var jomfru

Hun rødmede og blev meget flov – begge mændene sad afventende og kiggede på hende.

Jo, det var hun da, havde hun mumlet med sænket hoved.

Hun var blevet forfærdet, da faderen bød hende at tage tøjet af og lægge sig op på skrivebordet. Hun troede ikke sine egne ører, men efter flere truende opfordringer fra faderen havde hun gjort det. Hun turde ikke andet. Hun havde grædt, det var meget ydmygende, men der var ikke noget at gøre.

Da hun lå på ryggen på skrivebordet havde faderen trukket hende i benene, så hendes ende lå helt ude ved kanten. Han havde holdt hendes ben til siderne og hans ven havde pillet ved hendes kusse. Hun troede hun skulle dø, syntes det blev ved i en uendelighed. Men vennen var åbenbart tilfreds og sagde noget til faderen, som hun ikke hørte. Han blev ved med at røre ved hende og gned hele tiden hen over et bestemt punkt dernede. Både han og faderen kiggede afventende på hende. Hvor pinligt!

Men pludselig kunne hun mærke, at det begyndte at risle i kroppen på en behagelig måde og hun begyndte at trække vejret lidt hurtigere. Faderen og vennen kiggede tilfredse på hinanden og så bøjede vennen hovedet og begyndte at slikke hende. Hun lå der på skrivebordet, faderen holdt hendes ben spredte og hans ven slikkede hende mens han stak en – så to fingre op i røven på hende og kørte dem frem og tilbage.

Faderen lagde hendes ben over vennens skuldre, hvorefter han gik om på den anden side af skrivebordet så han kunne nå hendes bryster. Han begyndte at ælte dem og nuldre brystvorterne, der blev stive under denne behandling. Så satte han munden ned til en af vorterne og sugede og slikkede på den.

Det var frygtelig ydmygende, men også dejligt og hun kunne ikke andet end at klynke og stønne af velvære da hun fik sin første orgasme.

Bagefter havde faderen fortalt hende om hendes deltagelse i ritualet og at han var meget tilfreds med hende. Begge mændene havde trukket vejret tungt og var meget rødmossede.

Hun kunne ikke se faderen i øjnene og havde stadig svært ved det.

Hele dagen havde stået i et underligt uvirkeligt skær. Faderen havde været i særdeles højt humør, moderen havde været mere forknyt og tørrede sig indimellem i øjenkrogene som om hun græd. Hendes yngre søskende var sendt bort til familien.

Da det blev aften kørte de over til nogle af forældrenes venner fra sekten – det var her ritualet skulle ske.

De var tre piger, som skulle indvies denne aften, men da de kom frem viste det sig, at de alligevel kun blev to. Den tredje havde bragt skal over familien ved at miste sin jomfrudom i sidste øjeblik.

Der var mange mennesker til stede og der var en meget forventningsfuld stemning.

De to piger blev ført ud på et stort badeværelse og blev vasket og gjort i stand til den store begivenhed af deres mødre.

Hun blev iført en florlet kjole i næsten gennemsigtigt stof. Når hun bevægede sig smøg det omkring hende og man kunne mere end ane kroppens konturer indenunder kjolen, som ellers var ærbar nok.

Hun rødmede og sagde til sin mor, at hun ikke ville vise sig foran alle de mennesker, når hun følte sig så nøgen, men moderen gav hende bare et kram og sagde, at dette var det eneste hun måtte have på.

Da de var færdige blev pigerne ført ned i kælderen i et rum, der domineredes af en gigantisk seng. Rundt om denne seng var der et par meters fri gulvplads, så var der stillet stole i rækker hele vejen rundt.

Der sad allerede nogen på stolene, men der var fuldkommen stille i rummet.

Pigerne fik hver et glas med en drink. Det smagte bittert.

De blev ført hen til sengen og blev bedt om at lægge sig ned i hver sin side.

Rummet begyndte at køre rundt og hun spekulerede over, hvad der havde været i den drink.

Hun kunne høre, at tilskuerne begyndte at messe og drejede hovedet efter lyden, men den syntes at komme alle steder fra og ordene flød sammen i hendes hoved.

Hvor længe hun lå i sin underlige døs vidste hun ikke, men pludselig ændredes stemningen i rummet og hun løftede hovedet for at kigge sig omkring. En enorm skikkelse nærmede sig sengen hvor hun lå sammen med den anden pige. Hun kunne høre, at pigen skreg, da skikkelsen kom nærmere.

Hun selv kunne ikke sige noget, men prøvede at fokusere på skikkelsen, der blev ved med at være tåget for hende.

Hun kunne mærke hans vægt da han entrede madrassen. Fornemmede at han berørte begge piger med sine store grove hænder. Deltagerne var blevet helt stille igen. Man kunne kun høre denne enorme mands hvæsende åndedrag og den anden piges rædselsslagne klynken.

Kæmpen udstødte et irriteret brøl og fejede med en eneste bevægelse den anden pige ud af sengen og ned på gulvet.

Hun kiggede op på ham med et sløret blik, mens hun tænkte hvad denne indvielse egentlig var for noget.

Med en negl rev han det lette stof i stykker hele vejen ned foran, stoffet gled til siden og hun lå nu nøgen foran ham.

Med sine negle ridsede han hende i huden over hele kroppen – dog uden der gik hul, mens han knurrede indimellem.

Hun lå med lukkede øjne og vred sig under hans fingre, først af skræk og smerte, siden af en ukendt følelse, der mindede om dengang faderens ven havde haft hende under behandling.

Hun kunne mærke, at hun blev våd mellem benene og begyndte jamrende at gnide lårene mod hinanden da lystfølelsen steg. Da kæmpen opdagede dette brølede han ud i rummet og hun kunne mærke hans varme ånde mod sin hals.

Hun mærkede sine ben blive skildt og spredt vidt ud til siderne. Så blev hun presset ned i madrassen, da hans vægt lagde sig hen over hende.

Med et skød en smerte igennem hende. Hun følte det, som om hendes krop blev kløvet i to dele, da han uden varsel jog sit lem op i hende. Hun åbnede øjnene op på vid gab og så lige ind i to øjne, der var gule med en sort streg som pupiller.

Hun vågnede øjeblikkeligt af rusen mens hun jamrede af skræk og smerte. Hun slog hovedet fra side til side. Det var den eneste bevægelse hun kunne udføre, da han naglede hende til madrassen med sin vægt og desuden holdt hendes hænder fast.

Hun kunne se, at tilskuerne sad og betragtede dem som i trance, mens de alle sad og pillede ved sig selv. Mændene havde åbnet deres gylpe og sad og kørte en hånd op og ned af pikken. Kvinderne havde løftet op i kjolerne og sad med trusserne om hælene mens de sad og tilfredsstillede sig selv.

Der var ingen hjælp at hente hos dem blev hun hurtigt klar over, og da hun så op igen blev hun klar over, at det jo var selveste Lucifer, mørkets fyrste, der lå og pumpede og gryntede ovenpå hende.

Hun lukkede igen øjnene som for at lukke dette skrækbillede ude af sit sind, men smerten og vægten ovenover hende var der stadigvæk.

Hun kunne mærke hans varme ånde mod sin hals, og nu trak han sig lidt længere ud af hende for at nå hendes bryster.

Han slikkede og sugede den ene brystvorte, mens han igen ridsede hende med en negl på det andet bryst, mens han i et roligere tempo kørte pikken ind i hende. Smerten fortog sig lidt og hun kunne mærke, at lystfølelsen igen steg op i kroppen nu hvor det mest var området ved indgangen til hendes grotte der blev stimuleret. Hun kunne også mærke en rislen fra brystvorterne helt ned i kilderen.

I stedet for at slå løs på hovedet af Lucifer, som hun egentlig havde tænkt sig, tog hun nu omkring det og pressede det mod sit bryst.

Der lød en jublen fra tilskuerne, da hun blev en aktiv part i denne parring..

Hendes jamren fik en anden karakter og nu var den af ren nydelse.

Hun mærkede hvordan han flyttede vægten og igen stødte i bund i hendes kusse.

Hun kiggede op på ham med svømmende øjne, og det var ikke længere drinken hun var påvirket af.

Hun snoede sine ben omkring ham og hendes negle borede sig ned i kødet på hans ryg.

Han brølede sejrssikkert ud i rummet og bøjede sig ned og kyssede hende dybt.

Hun var blevet kysset før, men aldrig af en Lucifer med tvedelt tunge. Hun følte hvordan hver flig af tungen kørte rundt om hendes egen tunge i en lystig dans, mens hun tænkte, at det måtte være dejligt at blive slikket af sådan en tunge.

Han rejste hovedet og kiggede ned på hende, mens han nærmest fnyste røg ud af næseborene. Han smilede grumt og trak sig ud af hende, hvorefter hans tunge spillede ned over hele hendes krop til den nåede derhen hvor hun ønskede.

Hun spredte sine ben og løftede dem op mens han slikkede hende til en kæmpeorgasme. Det var vidunderligt at blive slikket af ham, han formentlig æltede hendes kilder og lid sin lange tunge spille ind i hende, mens han samtidig ridsede den bløde hud på hendes inderlår med sine negle.

Endnu inden orgasmens kramper havde forladt hendes krop havde han løftet hende op, så hun sad med ryggen mod ham og nu skød han igen op i hende og styrede tempoet med sine hænder på hendes hofter. Der var en enorm kraft i disse behårede hænder, de kunne let som ingenting knuse hendes knogler.

Efterhånden var hun kommet sig så meget af sin orgasme, at hun selv kunne styre tempoet og hans hænder gled op om hendes bryster. Hun kunne høre hans fnysen og mærke hans varme ånde mod sin nakke når han bed og slikkede hende i nakken og på siden af halsen.

Hun kunne mærke, at hun snart ville få endnu en orgasme og som om han igen læste hendes tanker, tog han nu en hånd ned og kørte neglen hen over kilderen.

Denne gang skreg hun ud i lokalet da orgasmen ramte hende. Hun mistede nærmest bevidstheden og kunne mærke hvordan hendes muskler trak sig sammen om hans enorme lem. Det var som om hun sad fast spiddet på en pæl. Alle hendes bevægelser blev styret ud fra dette centrum.

Nu blev hun skubbet forover og hun endte på sine albuer – armene var endnu ikke stærke nok til at bære hende.

Her lå hun nu på albuer og knæ, med enden strittende lige op mod Lucifer, mens hun hev efter vejret.

Han løftede hendes røv op i den rette højde og skød igen ind i hende. Hans lem føltes som gloende ild og hun mærkede kun det og ikke andet, mens han skød ind i hende i et hastigt tempo. Han brølede hele tiden ud i rummet – et højt gutturalt brøl, der normalt ville have fået det til at isne hende ned at ryggen.

Selvom hun troede hun ikke kunne holde til mere, så begyndte hun at arbejde med i hans rytme. Hun løftede hovedet og kiggede ud over tilskuerne. Der lød en mumlen og stønnen fra dem, mens de vedholdende stirrede på hende og hendes elsker, og samtidig onanerede vildt på sig selv.

Hun blev igen løftet op og vendt om på ryggen og han var over hende med det samme. Stak sin pik op i hende og trak hendes lår op så han havde en arm under hver af hendes knæhaser. Hun var vidt åben for ham og han pumpede løs i et horribelt tempo.

Hun var pludselig ved at fnise, fordi hun kom til at tænke på at med det tempo og den enorme varme fra hans lem, så ville de snart selvantænde.

De hårde stød der kom fra ham og denne stilling, hvor hans stride kønsbehåring gned op af hendes kilder bragte hende snart til endnu en orgasme, og endnu en og en til…

Luften flængedes af et brøl, der fik pudset i væggen til at støve, da Lucifer kom. Hun mærkede hvordan det varme indeni hende blev endnu varmere og fyldte endnu mere. Han kørte sit underliv i cirkler og hun kom igen og mistede bevidstheden.

Da hun kom til sig selv igen lå hun alene på den store seng. Hun var totalt øm i hele kroppen, men også dejligt afslappet. Hun havde næsten ikke kræfter til at løfte hovedet da hun ville kigge ned af sig selv. Hendes krop var oversået med røde ophovnede striber og blå mærker. Hun kunne mærke noget vådt mellem benene og da hun kiggede efter var det en hvidlig væske, iblandet blod, der sivede stille ud af hende.

Hun lagde hovedet tilbage i madrassen og kiggede sig omkring. Deltagerne klappede begejstret af hende. Deres tøj var totalt i uorden og deres øjne var helt glasagtige.

Nu kom hendes far gående hen mod sengen. Han sagde, at han var meget tilfreds med hende, at det var hende, som Lucifer havde valgt og ikke den anden pige.

Han sagde, at efter sådan en indvielse sagde reglerne, at faderen og evt. brødre besteg den valgte pige, ligesom oldermanden, der skulle afslutte ritualet.

Hvis hun ikke var så udmattet ville hun have protesteret på det kraftigste, men hun havde kun kræfter til at bede faderen om han ikke ville lade være. Hun syntes det var ulækkert at tænke på, at hendes far skulle bestige hende.

Men sådan blev det, og hun så da faderen tog sit tøj af og afslørede sin stive pik, der kun ventede på at komme ind i hans datter.

Hun kiggede væk, da han lagde sig hen over hende og trængte ind i fissen, der var gjort våd og parat af selveste Lucifer.

Hvor hun før havde følt nydelse og lyst, følte hun kun væmmelse, da hendes strenge fader pumpede ind i hende og gryntede for hvert stød, mens han slikkede hendes bryster og nev i dem. De var i forvejen ømme af Lucifers behandling og denne smerte blev ikke forvandlet til lyst.

Hun følte det som en evighed, selvom faderen egentlig kom ganske hurtigt. Han lå der tung og slap over hende og sagde, at hun var hans lille pige, og at han var stolt over hende.

Så kom hendes ældste bror og besteg hende. Han var lidt mere opfindsom end faderen, men det vækkede heller ikke nogen lystfølelse i hende, selvom det tog lidt længere tid.

Hendes næstældste bror kom bagefter. Efterhånden var hun sølet ind i sperm og han gled hele tiden ud af hende. Man kunne høre den smaskende lyd af hendes fisse når han kørte pikken ind og ud af hende. I forhold til Lucifer kunne hun ikke mærke meget af deres pikke, da de var en hel del mindre end hans.

Endelig var broderen færdig og nu var det oldermandens tur.

Han var en ældre herre, måske halvfjerds år gammel. Hun havde efterhånden kvalme. Hun kiggede op, da hun mærkede ham glide ind i hende, for han var forbløffende stor og varm. Hun så undersøgende ind i hans øjne, og helt derinde bagved syntes hun, at hun så noget gult, men det var nok bare indbildning.

Mens han kneppede hende messede han hele tiden. Dette skulle lukke hullet for Lucifer indtil næste fremmaning.

Mens hun lå her med denne gamling pumpende ind og ud af sig mærkede hun atter lystfølelsen stige i kroppen. Tilskuerne hørte hans messen, hendes stønnen, den smaskende lyd fra hendes fisse og lyden af hans slunkne gamle nosser, der slog mod hendes baller for hvert hug. Omsider kom han og samtidig fik hun endnu en orgasme.

Derefter gik tilskuerne totalt amok. De startede et orgie hvor alle gjorde det med alle. Hen over stolene, på gulvet i den store seng. Alle var i gang i flere timer. Undtagen hende selv. Hun lå ligeså stille midt i den store seng og kom til kræfter. Indimellem var der nogen, der aede hende forskellige steder på kroppen, men ingen vovede at røre mere ved Lucifers brud denne aften.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *