Cykelferie med knald på

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Ole og Jeg asede løs i pedalerne, endelig var vi nået til første stop på cykelferien. Vi var begge godt ømme bagi efter at have kørt de cirka 60 kilometer, men vi var ret flade, og penge til øl skulle der jo være. Endelig havde vi fået sommerferie, og Ole og jeg der begge var singler aftalte at vi skulle på cykelferie. Vi regnede med at være afsted en uge, og vi skulle hver nat overnatte et nyt sted for at få så meget som muligt at se.

Vi havde glædet os længe til den her ferie, vi skulle naturligvis rundt og kigge lidt hvor vi kom frem, men det primære mål var fisse, det var der vel egentligt ikke noget usædvanligt ved, når man var to konstant liderlige knægte på 15?.

Vi kæmpede en brav kamp med teltet der bestemt ikke var så simpelt og ligetil som de havde lovet os i sportsforretningen, aldrig havde en manual været så fyldt med dimsedutter og stænger og barduner og alt muligt andet underligt.

Vi kiggede hen langs stien, og så til alt held et telt fuldstændig magen til vores eget, der måtte da være nogen der vidste hvordan man bankede sådan en hytte op?. Jeg bankede på teltdugen, og en køn mørkhåret pige kom ud af teltet, hun smilede indbydende og spurgte hvad hun dog kunne gøre for sådan et par unge herrer?. Normalt ville jeg have taget det ilde op at blive kaldt for en ung herre, det virkede lidt i mine ører som mente man “pattebarn,” men fra hendes mund lød det nu helt sødt.

Vi spurgte om hun ikke kendte nogen der kunne hjælpe med at slå vores telt op?. Jo det gjorde hun da, smilede pigen. Hun vendte sig om og kaldte på det der viste sig at være det eneste der kunne overgå hendes skønhed, nemlig hendes lillesøster.

Det viste sig at storesøsteren vi havde mødt først hed Sille, og var 24 år gammel. Lillesøsteren Mia var omkring vores egen alder,og de var taget på tommelen hertil, for at spare lidt håndører til vin, som det så ud til de konsumerede forbavsende mængder af, at dømme efter flaskerne der rodede rundt inde i teltet.

Med helt lyst hår, blå charmerende øjne, og nogle bemærkelsesværdigt store buler i sweateren var Mia helt sikkert den kønneste af de to, men der var nu et eller andet frækt over Sille, hendes lange slanke ben, hendes faste veldrejede røv, ja hele hendes krop var bare gudeskøn. Jeg var ihvertfald ikke i tvivl, fik jeg nogensinde chancen ville jeg bolle dem begge til hver en tid.

vi slentrede alle fire hen til det, der skulle kunne blive til et telt. Pigerne begyndte prompte at samle dimsedutter, og efter 15 minutter var teltet klart til indflytning.

“Så kan i lære det drenge,” grinede Sille, de vinkede begge, og væk var de igen. Den stemning der herskede lige i dette øjeblik var svær at beskrive, vi var naturligvis glade for at have fået et sted at sove, men vi var rigtig skuffede over at de 2 søde tøser bare efterlod os på den måde, og også over os selv, hvorfor havde vi dog ikke gjort eller sagt noget for at holde på dem, og hvorfor var de gået uden et ord?. Klokken var 21:00, og det var ved at være halvmørkt, og halv trætte som vi var, og uden nogen som helst udsigt til kusse kravlede vi i soveposerne. Vi vendte og drejede os, og kunne ikke finde ro til at sove, dels fordi vi var ømme i ballerne, og dels fordi vi var knaldhamrende liderlige.

Min pik var ved at sprænges af liderlighed af at fantasere om hvad det kunne være blevet til med de tøser.Jeg lagde mig på maven, lukkede mine øjne og begyndte at gennemgå situationen i hovedet, hvad var der dog gået galt, hvad havde vi sagt eller gjort forkert mon?

Da jeg var lige ved at falde hen mærkede jeg til min store forskrækkelse et eller andet berøre mine baller ganske blidt, hvad i alverden kunne det dog være?. Jeg gned øjnene og kiggede lige op på Ole der stod helt rød i hovedet med sin temmelig stive pik i hånden, og kiggede på mig som et barn der var blevet taget med fingrene i kagedåsen. “Ehm undskyld, jeg .. jeg ville bare mærke hvordan det mon føltes at røre en anden fyr, og ehh jeg troede du sov såeh jeg…. du ved.” Jeg var lige på nippet til at give ham den største skideballe i mands minde, men jeg kunne mærke at min i forvejen stive pik ikke havde det mindste imod Oles interesse, tværtimod, så jeg bremsede mig selv i sidste øjeblik. “Kunne du lide hvad du mærkede så?,” spurgte jeg udfordrende. Han svarede ikke, nikkede bare, og rødmede endnu mere. Jeg ville ikke give ham sin vilje endnu, dels fordi jeg var skide bange for det, jeg havde aldrig fået sex før, og da endnu mindre med en anden fyr, hvordan greb man det an?, og dels fordi min pik lige nu ville eksplodere ved den mindste berøring, så den skulle lige have lidt ro.

“Har du været sammen med en fyr før?”,spurgte jeg Ole, og til min store overraskelse nikkede han,det havde han, mange gange endda, han havde en god “ven ” han tit besøgte, han ville ikke sige hvem, for han var noget ældre end os, og han gav ham 200 kroner hver gang han besøgte ham.

Jeg var dybt chokeret. Jeg troede ellers jeg vidste alt om Ole, men der tog jeg åbenbart grueligt fejl. Jeg var lidt skuffet over han ikke havde fortalt mig noget som helst om det, men på den anden side, hvordan ville jeg have reageret hvis han pludselig bare havde sagt at han var til fyre?, så havde vores venskab vel aldrig fundet sted, ikke fordi jeg havde noget imod mandesex, tværtimod, men man ville nok blive drillet hvis man var bedste venner med en folk vidste var bøsse.

jeg prøvede at trække tiden lidt endnu ved at bede Ole fortælle hvad de lavede når han var der, altså, hvordan det foregik.
De plejede at starte med at smide alt tøjet, så satte manden en videofilm på med nogle mænd der “gjorde det”. Derefter skulle Ole tage fat i mandens stive pik, og onanere den på ham. Efter noget tid Begyndte manden altid at stønne, det var her han altid skubbede Ole væk, og tog hans pik i munden, og imens han sutte på Oles pik stak han altid en finger op i numsen på ham, det var han helt vild med, indrømmede han. Til slut fik manden lov at presse pikken op i Oles røv, det gjorde lidt ondt de første par gange, fortalte han, men efter det var det vidunderligt. Manden spermede derefter op i Oles røv, og Ole onanerede selv til han spermede, hvorefter manden slikkede det hele op, Ole fik 200 kroner stukket i hånden og gik hjem igen. Sådan foregik det stort set hver gang.

Jeg spurgte ham hvordan han dog i alverden kunne finde på at indlade sig på den slags, og igen chokerede hans svar mig; det var fordi han godt kunne lide det, det føltes så dejligt når manden kælede for ham.

Jeg var blevet mere end liderlig af Oles beretning, og var nu efterhånden ligeglad med hvordan og med hvem, jeg måtte bare have sex. “Du Ole, kan du ikke vise mig hvordan du skulle holde om ham mandens pik?. Ole rødmede, trak underbukserne ned, og trak soveposen væk så jeg kunne se ordentligt, eller ihvertfald så godt som man nu kunne se i skæret fra den medbragte batterilampe. Han tog om pikken, for at demonstrere hvordan han skulle gøre ved manden, og jeg kunne se hans pik ikke var upåvirket af at genopleve oplevelserne hos manden, den stod stiv som en hegnspæl.

“Nej, det duer ikke, du bliver nødt til at komme hen og vise det på mig, det var jo ikke dig selv du skulle gøre det på hos manden, så jeg tror det er nemmere for mig at forestille mig det hvis du viser det på mig.” Jeg kunne se Oles pik vokse yderligere en anelse, han var vist ved at være klar over hvad jeg var ude på. Han kom helt hen og lagde sig ved siden af mig, trak min sovepose til siden, og sad et sekund efter med min pik i sin hånd. Han kælede erfarent for den, trak langsomt forhuden frem og tilbage, og kælede med mine spændte nosser samtidigt, hold da kæft hvor var det lækkert, samtidigt med det føltes så dejlig forbudt på en eller anden måde, hvorfor havde vi dog aldrig gjort det her før?.

lige da jeg mærkede den dejlige følelse af udløsningen stoppede Ole, kiggede usikkert på mig og spurgte om jeg kunne lide det?. Ja det måtte jeg indrømme jeg kunne, det var helt fantastiskt, svarede jeg ham.

Han smilede frækt til mig:” Kunne du tænke dig at smage min pik?.” Jeg tøvede et sekund, jeg kunne ikke forestille mig at en pik kunne smage særlig godt, den så bestemt ikke sådan ud, men jeg kunne jo se hvor meget Ole nød det, så det kunne jo ikke være så slemt. Jeg kravlede hen til hans pik, og stak langsomt tungen frem for at prøve at få en fornemmelse af smagen, men i samme sekund tog han mig i nakken og pressede sin pik helt ind. Jeg var tæt på at kaste op, men fik i sidste sekund hevet hovedet lidt til mig, og bad Ole være knap så voldsom, for jeg var jo trods alt begynder.

Jeg var forbavset over hvor dejligt og frækt det var at sutte pik, det var ikke det mindste ulækkert, tværtimod, den let saltede smag af pre-spermen var ganske lækker.

Ole tog igen fat i nakken på mig, og viste mig denne gang noget blidere hvordan jeg skulle sutte og slikke for at det var aller dejligst, og jeg må have været temmelig lærenem, for Ole påstod ihvertfald det var det dejligste han havde prøvet. Han fik møvet en hånd om til min røv, og pludselig kunne jeg mærke en finger der kærtegnede området omkring mit røvhul. Det gav et gib i mig, “nej ikke det,” tænkte jeg, men allerede inden jeg havde tænkt tanke færdig kunne jeg mærke en finger støde forsigtigt imod mit røvhul.

Det gav et lille svup da fingeren gled indenfor. Det gjorde ikke spor ondt, det var bare en helt ubeskrivelig fornemmelse, hans finger ramte et eller andet deroppe der gjorde mig fuldstændig ustyrlig liderlig. Da han mærkede jeg ikke protesterede røg en finger mere indenbords, og nu var det mig der pressede røven imod hans finger, jeg ville bare have mere af den fantastiske fornemmelse, og hvis flere fingre betød større nydelse så bare kom med dem, tænkte jeg.

Da han havde 4 fingre oppe i mig kunne jeg umuligt have mere deroppe, lige meget hvor meget vi asede og masede for at forsøge, det kunne ikke lade sig gøre, selvom jeg var så liderlig at jeg glædeligt havde taget en Dronning bord majetærsker hvis jeg ellers kunne, det var ikke røven der var begrænset, kun åbningen.

Han kneppede mig med fingrene et par minutter imens han legede med sin egen stive pik.

Han stoppede igen lige da jeg var ved at få den længe tiltrængte udløsning. “Må jeg kneppe dig sådan rigtigt?,” spurgte ole liderligt, og jeg nikkede bekræftende, bare han lovede at være forsigtig.

Igen mærkede jeg noget imod min åbning, denne gang noget både blødere og dejligere end en finger. Den gled nemmere ind end jeg havde forestillet mig, og igen mærkede jeg inten form for ubehag da han trængte helt op i mig, det var bare vidunderligt, det var slet ikke det samme som fingrene, det her var meget frækkere, det føltes som var hele min røv fyldt ud af hans svulmende pik, og jeg var i den syvende himmel da han langsomt begyndte at kneppe med lange seje bevægelser.

Ole begyndte at stønne højlydt, og jeg bankede min røv imod hans pik, jeg kunne slet ikke få pik nok, jeg kunne mærke at jeg ville komme udelukkende ved pikken i mit røvhul hvis vi fortsatte mange sekunder endnu. Jeg kunne mærke det rykke i Oles pik, og varmen fra hans sperm der skød ud i mit røvhul som en raket på vej til månen. Jeg vidste hvad der ville ske nu, Ole ville være færdig om få sekunder. Jeg måtte udnytte tiden, så jeg red hans nu halvstive pik alt hvad jeg kunne samtidig med jeg onanerede mig selv til den største udløsning jeg til dato havde fået.

Hvad var nu det? jeg syntes bestemt jeg hørte nogen ude ved vores telt, men hvem kunne det være på denne tid?.
Jeg lynede teltåbningen op og kiggede lige ud på Sille og Mia, de stod sammen og kiggede ind igennem det lille stykke gennemsigtige plastik der gjorde det ud for vinduer, og som vi selvfølgelig havde glemt at trække for. De havde ikke set mig, så jeg blev stående et øjeblik, gad vide hvad de mente om vores sexlege de helt sikkert må have overværet.

“Hvad sagde jeg,” hviskede Mia til Sille,”de er færdige nu, ham den ene er endda forsvundet fra madrassen,” berettede Mia videre.
“Ærgeligt, dem kunne du ellers have brugt til at lære mig om sex som du havde lovet mig søs,” sukkede Mia. Sille sagde ingenting, hun smilede bare frækt, tog Mias hånd og sagde “kom her, jeg har en ide.”

Jeg nåede lige at trække teltdugen for igen inden de opdagede mig.
Gad vide hvad de havde fundet på?. Jeg fortalte Ole om episoden, vi blev enige om bare at benægte hvis de kommenterede det over for os, men det ville de nok ikke gøre, hvem ville indrømme de stod og lurede?.

Vi havde vel ligget og sludret i en halv times tid da det bankede på teltdugen, og denne gang var der ikke så meget tvivl om hvem det kunne være. Jeg lynede op, og ganske rigtigt, der stod vores to smukke veninder, nu endnu smukkere end vi før havde set dem, håret var sat op til narrestreger, og det tækkelige tøj udskiftet med lårkort og alt for små toppe,og makeuppen sad som skulle de til modelkonkurrence.

Jeg spærrede øjnene op et øjeblik, inden jeg fik pusten nok tilbage til at kunne byde dem indenfor.

“Vi tænkte om i måske kunne drikke en øl eller noget?” spurgte Sille. Det kunne vi naturligvis, så vi fik hver en øl stukket ud, og vi skålede for en god ferie.

Pigerne havde taget deres lygter med også, så nu lykkedes det os at få stablet lys sammen til at kortene kunne komme frem til en runde 500. Da øllene var fortærede trak pigerne en flaske tequila, en bøtte salt og nogle citronskiver frem, nu skulle der være fest.

Efter en 7- 8 styks tequila^er var jeg ved at være halv vissen, og kunne ikke koncentrere mig om kortspillet mere. “Nød i hvad i så tidligere da i kiggede ind af vinduet,” spurgte jeg i en sarkastisk tone. Der blev helt stille, man ville have kunnet høre en knappenål falde imod teltdugen hvis der blev smidt en. Ole kiggede bebrejdende på mig, og pigerne rødmede. “Ja, jeg så jer godt, lad os nu bare få det ud af verden, kunne i lide det eller ej?.” jeg var ved at være godt beruset nu, og tænkte nok ikke helt så langt før jeg talte.

“Ja, det så rigtig frækt ud.” for en gangs skyld var det Sille der brød tavsheden, det plejede ellers at være Mia der var den fremfusende af de to. “Hvorfor kom i ikke ind og legede med?,” hørte jeg mig selv sige igennem alkohol tågerne. “I kunne jo bare have inviteret os, vi ville da ikke forstyrre når i nu havde det så hyggeligt.” Det var denne gang igen Mia der returnerede serven med et frækt smil.

“Fint, i er hermed inviteret til lige nu,” forkyndte jeg som var det en arrestordre jeg oplæste. “Hvad mener du?,” spurgte Sille forvirret. “Jeg mener at i ikke kom og legede med fordi i ikke var inviterede, det er i nu, så nu kan vi godt lege sammen jo.”

“Du er sq da ikke i stand til en skid alligevel så fuld som du er,” bemærkede Sille spydigt. Jeg var nu selv helt overbevist om at jeg sagtens kunne kneppe en hel nat hvis det skulle være. “Gælder det også for din ven?,” spurgte Sille, og kiggede lystent på Ole. Jeg bekræftede at det i allerhøjeste grad også galdt for ham, de kaldte ham Duracell til mellemnavn af samme grund,jokede jeg.

“Så lad os se lidt mere af det show vi var nødt til at forlade så brat, det så smadder frækt ud, og mine trusser blev drivvåde,”bad Sille, som vist var lidt af en frækkert når man lærte hende lidt at kende.

“Det er ikke rimeligt, så må i to piger også lave et show,” sagde jeg i min fuldskab, uden overhovedet at tænke over familieskabet imellem dem. “Det kan vi sq da ikke,” Sille så helt chokeret ud, “vi er jo søskende, og tænk hvis Mia sladrer, nej det går altså ikke.”
Man kunne høre hun ikke var helt uinteresseret, og da vi alle fire havde svoret ved alt hvad der kunne sværges ved, på ikke at fortælle dette her til nogen, og efter Mias tryglen gav Sille sig. I Har set os, så det er jer der starter,” udfordrede Ole.

Langsomt trak de tøjet af hinanden, og stod helt nøgne på gulvet og omfavnede hinanden. Hold da kæft hvor så de begge to lækre ud, som de stod der helt nøgne var det svært at sige hvem man helst ville bolle af dem, de var begge så umanerligt indbydende.
De kælede for hinandens bryster samtidigt med deres tunger snoede sig om hinanden i et lidenskabeligt tungekys.

Mia gled ned og begyndte at slikke Silles kusse, og Sille småstønnede allerede. Hun lod en finger glide ind i Silles kusse imens hun slikkede videre. Sille tog ved Mias hård, og trykkede hendes ansigt hårdere ind imod kussen. “Ja søs, sådan, ahh ja, du er så god til at slikke, ja, lige der søs, ah jaaa, jeg kommeeeeeeeeer. ”
Silles krop rystede, og hun udstødte et lille hvis da hun kom ud over Mias tunge og finger.

De byttede plads, nu var det Mias tur til at blive slikket, hun havde fortalt hun stadig var jomfru, så det ville blive spændende at se hvordan det kom til at gå, indtil videre havde hun klaret det til U.G.

Man kunne se hvordan alle muskler spændtes i Mias krop da Silles tunge ramte hendes klit, men inden længe roterede Mia rytmisk med underlivet imens Sille slikkede. “Ah ja, slik mig, det er det jeg har trængt til hele mit liv, giv min kusse hvad den trænger til, lad mig mærke hvordan det er at få en orgasme uden selv at skulle fremkalde den.”

“Iiiihhh AAhhhhh Jahhh Jahhh Ihhh ÅÅååååhhhhhhhhhh.”

Mias krop rystede som et espeløv. og hun skreg som et såret dyr da hun fik sin allerførste orgasme der ikke var forårsaget af hendes egen hånd, derefter lagde hun helt stille og kiggede op i loftet et øjeblik inden hun igen kom helt til sig selv.

“Så er det vist jeres tur,” smilede Sille frækt. Rollerne blev byttet om, nu var det Ole og jeg der klædte hinanden af, og pigerne der sad interesserede og fulgte med. Selv om jeg var pinlig berørt var det også utroligt ophidsende at de kiggede på, jeg kunne ikke forklare hvorfor eller hvordan, men det tændte mig enormt meget at blive iagttaget når jeg dyrkede sex eller onanerede.

Ole knælede ned og tog min pik i munden, den var allerede stiv efter at have været vidne til pigernes leg. Jeg lukkede øjnene da han langsomt lod min forhud glide frem og tilbage imellem hans læber, det var simpelthen vidunderligt, jeg kunne slet ikke finde ord til at beskrive hvad det var for en fornemmelse jeg havde lige nu, den var langt mere end vidunderlig. Jeg skubbede Oles mund væk i god tid, for jeg havde bestemt ikke tænkt mig at sperme endnu. Jeg tog hans pik i munden og suttede som han havde vist mig tidligere, og det virkede nøjagtigt lige så godt denne gang, nu var det hans tur til at skubbe mig væk så han ikke sprøjtede.

“Nu må vi vist hellere blande os hvis vi skal nå at have nogen fornøjelse af jer,” afbrød Sissel os. Det var først nu jeg så at de begge sad og gned deres små barberede kusser, det var et utrolig frækt syn.”Jeg ved ikke med dig Søs, men jeg vil have pik, og det kan kun gå for langsomt,” erklærede Sissel. “Mia nikkede lidt nervøst, tydelig bange for det næste skridt, men samtidigt forfærdeligt liderlig,”bare det foregår på mine præmisser,” tilføjede Mia.

Ole og Sille var tydeligvis lune på hinanden, hvilket passede mig fint, for jeg var fuldstændig vild med Mia, så det var ikke noget problem at fordele goderne.

Jeg tog mig god tid til at kysse Mia, jeg kærtegnede hendes dejlige lyse hår, imens jeg hviskede hende hvor fræk og dejlig jeg syntes hun var. “Vil du ikke godt slikke mig, som Sissel gjorde tidligere?, det føltes så vidunderligt. Jeg kravlede uden at svare ned imellem hendes lår, og lod tungen lege med hendes klitoris. Hun trak vejret lidt tungere, og kælede for min nakke imens jeg slikkede. jeg kunne mærke hun ikke løj da hun sagde hun kunne lide at blive slikket, hendes jomfru kusse var vådere end nogen nok så erfarens kusse jeg nogensinde har hørt om, det var helt vildt.

“Nu tror jeg jeg er klar til dig,” betroede hun mig, og spredte benene for at gøre plads til mig. Jeg krøb henover hende, og lod forsigtigt pikken ramme imod hullet i skeden. jeg kunne mærke den gled et lille stykke ind inden den ikke kunne komme længere, jeg gættede mig frem til at det måtte være mødommen, og vidste at det var nu man skulle passe på, det var nu det kunne komme til at gøre ondt.

Mia var åbenbart også klar over hvad klokken havde slået; “bare pres den ind, jo hurtigere du gør det, jo mindre ondt skulle det gøre har jeg læst.”

Jeg stødte til af alle kræfter, hun gav et lille hvin fra sig, og det var det, jeg var inde. Jeg havde troet det havde været meget sværere, jeg havde aldrig før været sammen med en jomfru, men jeg havde troet det var noget med flere timers knoklen og smerter,måske lidt at sammenligne med en fødsel bare i mindre målestok. jeg kunne høre at Ole kom ovre ved siden af, han brølede som en okse i havsnød.
“Nu skulle der vist ikke være noget i vejen for at du kan give mig en ordentlig omgang pik?.” Jeg begyndte at kneppe hende stille og roligt, ville ikke risikere hun skulle få ondt.
Sille der tydeligvis ikke havde fået nok hos Ole kom hen og stillede sig over mit ansigt, så jeg kunne ramme hendes kusse med tungen hver gang jeg trængte ind i Mias kusse.

Mia kastede sig fra side til side, og skreg som en hyæne der var faret vild, da hun kom ud over min pik. Hendes lille kusse krampede om min stive pik, som om den ville malke spermen ud af mig. “Pueha, jeg kan ikke mere nu,” erklærede Mia. “Jeg kunne da godt klare lidt mere pik hvis du har på lager,” grinede Sille frækt. Jeg bad hende stille sig på alle fire, og stak pikken op i hendes kusse der allerede var fedtet ind i hendes safter og Oles sperm. Jeg hamrede pikken i bund i hende, jeg var stangliderlig, jeg ville bare komme op i hendes liderlige kusse. Jeg pumpede ud og ind i hende som en cykelpumpe på speed, jeg kunne mærke nosserne hamre imod hendes baller, og endelig, Endelig kom jeg, jeg sprøjtede dybt op i Silles kusse. Imens de sidste trækninger gik igennem min krop fik Sille gnedet sig frem til en orgasme også, og faldt helt sammen under mig.

Vi fik en sidste tequila og en smøg inden vi kyssede godnat, med løfter om at holde kontakten i al evighed.

Klokken blev 10:30 næste morgen inden vi sad på cyklerne, og det var først nu jeg mærkede at min røv var om muligt ømmere end da jeg stod af cyklen i går. Det ville blive en lang og hård tur, men måske kunne jeg overtale Ole til at “smøre” mig lidt når vi kom frem?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *