Afpresset til sex

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Det var mandag formiddag. Helle havde netop parkeret sin Alfa Romeo i D`Angleterres parkeringskælder da hun første gang bemærkede manden. Han stod et stykke væk og lænede sig op ad en Mercedes mens han åbenlyst betragtede hende . Som om at hun skulle lægge mærke til ham.

Helle var vant til at mænd så efter hende. Trods sine 40 år var hun en flot kvinde. Hun vidste det og hun dyrkede det. Hendes lange lyse hår blev holdt i en hestehale som struttede kækt og hendes make-up sad perfekt. Hendes krop blev var slank men med de former der skulle til for at være kvinde. Hun havde forsøgt med alle former for motion for at gøre hendes bagdel lidet mindre og havde også overvejet at få opereret hendes bryster lidt mindre, men på den anden side holdt hun meget af de blikke hun fik fra andre mænd og den måde samtaler altid gik i stå, når hun kom ind i et lokale. Hun rettede på sin nederdel på den skræddersyede dragt og begav sig mod Illum for at handle lidt ind. Inde i Illum styrede hun mod 2. sal og damebeklædningen.

Ekspedienterne smilede og nikkede når de så hende og enkelte af dem hun foretrak betjente hende sagde ”Goddag Fru Hilfsted”. Men hun var også kommet der gennem nogle år og det var ikke småpenge hun havde lagt der . En gang imellem brokkede hendes mand sig lidt over hendes pengeforbrug men så nussede hun ham lidt og han fik lidt ekstra opmærksomhed og så blev hun tilgivet. Mens hun kiggede på nogle bluser opdagede hun pludselig manden fra p-kælderen stå et stykke væk mens han tilsyneladende studerede vaskeanvisningen på nogle bukser. Det kunne være en tilfældighed men hun følte sig lidt utryg og gik derfor hen til undertøjsafdeingen. Ikke fordi hun manglede undertøj eller andet tøj for den sags skyld. For tøjindkøb var sammen skønhedspleje hendes eneste hobbyer.

Hun stod og mærkede på et par trusser i ægte silke da en stemme sagde: ”Jeg tror, at de vil klæde dig” Hun vendte sig om og så at det var manden fra før der havde talt til hende. Tæt på kunne hun se at han faktisk så godt ud med sit mørke hår og stålgrå øjne.

”Gå Deres vej eller jeg tilkalder personalet” sagde hun vredt til ham, uden at det gav anden effekt end, at han smilede et lille hånligt smil.

”Det tror jeg ikke du skal gøre , lille Vicky”.

Ved ordet Vicky løb det hende koldt ned af ryggen og et kort øjeblik var det som om nogen havde trukket tæppet væk under hende.

”Jeg hedder ikke Vicky..og gå Deres vej”. Hun vendte ryggen til ham og håbede, at hvis hun ignorerede ham ville han forsvinde af sig selv. Så blev hun prikket på skulderen og et billede blev ført hen foran hendes øjne. Et billede som det var mange år siden hun sidst havde set. Et billede der forestillede en pige der lå nøgen på en stor seng. Og hun var ikke alene i sengen. Hun delte den med 2 negre. Den ene havde sin pik i munden på hende mens den anden havde sin pik godt begravet i den glatbarberede kusse. Under normale omstændigheder ville hun have ment at et sådant motiv var vedderstyggeligt , men nu var det anderledes. For pigen på billedet var hende selv for 20 år siden.

Hun tog billedet og rev det i stykker og proppede stumperne ned i tasken.

”Det gør ikke noget” sagde manden ”jeg har mange flere og også af andre motiver som alle har det til fælles at du optræder på dem”.

”Det er ikke mig” forsøgte Helle sig med.
Manden smilede sit skæve smil.

”Jamen så tror jeg, at jeg vil vise dem til deres mand og se om han heller ikke synes det ligner dig” Manden vendte sig om for at gå.

”Nej stop” sagde Helle. Manden fortsatte med at gå så hun måtte løbe for at nå ham.

Hun tog fat i hans ærme og han vendte sig smilende omkring. ”Hvad vil De ” spurgte Helle manden.

”Alt ” svarede han ” men først skal vi lige dele en kop kaffe” Han førte hende hen til de rullende trapper og kort efter var de oppe i cafeteriet.

”Jeg skal havde min kaffe sort” sagde han og gik hen til et hjørnebord.
Helle skulle lige til at brokke sig over hans ubehøvlethed og sige noget om, at det var manden der skulle varte kvinden op men tog sig i det og hentede kaffe til dem begge.

Ved bordet satte hun sig over for ham og rakte ham hans kaffe.

”Er det penge du vil have” spurgte hun ham. ”Jeg har ikke ret mange” Manden smilede igen til hende, rystede på hovedet og sagde : ”Det er helt andre værdier jeg er ude efter”, hvorefter han lod sine øjne glide ned over hendes krop.
”NEJ” næsten råbte Helle hvilket fik folk i nærheden til at kigge over mod hvor de sad.

”Jeg tror ikke du har så mange valgmuligheder” sagde manden og hans smil var væk.

”Hvis du ikke gør som jeg siger, så tror jeg, at du kan kysse mand, Øresundsvilla, sportsvogn, stuepige og kreditkort farvel og begynde at se dig om efter et job i Netto”. Han tog en tår af sin kaffe inden han fortsatte : ”For jeg tror ikke at din mand og hele hans fine omgangskreds og her tænker jeg specielt på kongehuset vil kunne acceptere at du har en fortid – ganske vist fjern – som pornomodellen Vicky Love”.

Helle måtte stiltiende erkende at manden havde ret.
Hun ville miste alt.
Hun nikkede.

Manden tændte en cigaret og pustede røgen ind i hovedet på hende.
”Giv mig dine trusser” Hun var et kort øjeblik rystet, men forsøgte så at rejse sig.

”Hvor skal du hen ? ” ”Ud på toilettet for at tage dem af ” ”Du tager dem af her” Helle så ind i hans øjne og var klar over at løbet var kørt.

Hun rykkede længere ind mod væggen og var glad for at de sad ved et hjørnebord.

Hun satte sig helt ud på kanten og trak sin nederdel op,mens hun forsøgte at gemme sin underkrop under bordet. Snart var hendes fingre oppe ved kanten af de selvsiddende strømper og snart var de så højt oppe at hun med tommelfingrene kunne få fat i kanten af trusserne. Hun løftede sin bagdel og fik trukket trusser ned. Så bukkede hun sig og tog trusserne ud over skoene. Hun så sig om og opdagede at et par drenge på 14-15 år havde set det hele og nu blinkede til hende og viste hende en oprejst tommelfinger .

Til sin skræk så hun, at de havde et lille digitalt videokamera der lyste rødt. De havde optaget det hele ! ”Læg dem på bordet” sagde manden og afbrød hendes tankerække Hun skulle til protestere men kunne se på ham at det ikke ville nytte. Så lagde hun trusserne på bordet.

”1.regel” sagde manden. ”Når du er sammen med mig har du aldrig trusser på, med mindre andet er aftalt.
Helle nikkede ”Knap op” Han kiggede på hendes jakke, og hurtigt begyndte hun at knappe op.

”Stop stop – vi skal jo ikke smides ud” sagde han mens han smilede til hende ”Bare 2 knapper så vi kan se lidt kavalergang, ikk` .”Er det en E-skål du har?” Helle nikkede ”Men tæt på F-skål hvis jeg ikke tager meget fejl” Han slukkede sin cigaret.

”Jeg tror vi skal ned og se på nogle nye BHer til dig” Han rejste sig og hun vidste at hun skulle følge efter. Trusserne lod hun ligge.

De 2 drenge filmede hende stadig mens hun gik efter manden.

Nede i undertøjsafdelingen gik manden hen og valgte 3 BHer ud. En ekspedient kom til men han gav hende et stort smil og sagde, at de nok skulle kalde hvis de fik brug for hjælp. Så pegede han mod et prøverum og hun gik derind. Da hun skulle til at trække for stoppede han hende, tog tæppet og trak det kun så meget for, at han kunne kigge ind.

”Strip” Kommandoen var klar nok så hun begyndte at knappe op, tog jakken af og lukkede bhen op .

Hun vendte ryggen til ham ,mens hun tog den af men et lille fløjt fra ham gjorde klart at hun skulle vende sig om . Hun vendte sig om mens hun dækkede for sine bryster. Så tog hun hænderne til side og lod ham få et uhindret kig på hendes store bryster.

Hun kunne se at han var tilfreds med hvad han så.

”Tag din nederdel af” Hvis hun tog den af ville hun stå helt nøgen på nær hendes strømper og sko.

Hun lynede den op og lod den falde ned hvorefter hun trådte ud af den. Hun forsøge at dække for sin kusse, men fjernede hånden da hun på hans blik kunne se, at det ikke ville blive godtaget.

”Spred benene” Hun spredte benene mens hun så væk.

”Vend dig om” Hun gjorde som der blev sagt, glad for ikke at skulle se på ham.
”Spred benene og bøj dig forover” Hun gjorde som der blev sagt, klar over, at han nu fik et endnu bedre kig på hendes kusse.

”Spred dine balder” Hun trak balderne godt fra hinanden så at han måtte kunne se hendes røvhul ganske klart.
”Hold stillingen og bak hen til mig” Hun gik langsomt hen mod ham indtil hun pludselig mærkede hans hånd på sin hud.
Hånden gled over hendes balder og ned gennem revnen indtil den nåede hendes røvhul. Her kunne hun mærke hvordan han med en finger legede med hendes ringmuskel.

Så gled fingeren videre ned til hendes skamlæber. Med 2 fingre spredte han dem og hun kunne mærke hvordan luften kom til hendes kusseåbning og klitoris. Hans fingre legede med hendes klitoris lidt inden de gled tilbage mod kusseåbningen og pressede sig ind i kussen. Til hendes forundring registrerede hun at hun var fugtig og at hans 2 fingre let gled ind. Kunne hun virkelig være ophidset.

Så trak han fingrene ud af kussen og pressede i stedet fingrene mod hendes ringmuskel. Hun forsøgte at undgå det ved at gå lidt frem men hun fik straks en kommando om at blive stående. Så fik fingrene sig presset igennem og boret sig op i hendes røvhul. Hun holdt vejret et øjeblik mens hendes hul vænnede sig til udvidelsen.

”Du er næsten lidt for stram men det skal vi nok få ændret” Han trak fingrene ud og hun fik besked på at vende sig om. Det første hun fik øje på var hans pik som han havde taget ud af bukserne. Han stod nu halvvejs inde i prøverummet så folk ude fra kun kunne se hans ryg.

”Tag den i munden” Langsomt tog hun med hænderne om pikken som var halvstiv. Så førte hun sin mund ned mod hovedet af den og lod sin tunge køre hen over spidsen. Det rykkede lidt i den og så tog hun hovedet ind i munden. Det var mange år siden at hun sidst havde haft en pik i munden. Hendes mand havde aldrig bedt hende om det og da hun kun havde taget ham for pengenes skyld, var det ikke aktuelt.
Så det sexliv hun havde haft de sidste 15 år havde begrænset sig til når hendes mand en sjælden gang kravlede på hende og gjorde kneppede hende indtil han sprøjtede sin gammelmandssæd i hendes tørre kusse. Så roste hun ham og sagde, at det var dejligt, hvorefter han ville kravle tilbage i sin egen side af sengen mens hun ville gå ud og vaske sig.

Men nu mærkede hun igen hvordan et stort lem fyldte hendes mund. Hun gned på den mens hun brugte tungen og læberne. Der gik kun kort tid før end at den stod hård og stiv. Den var nu så stor at det kun var med nød og næppe at hun kunne have den i munden.
Manden tog ikke hensyn til hende men tog hende om baghovedet og begyndte at kneppe hendes mund som var det en kusse Hun forsøgte at holde ham lidt tilbage men forgæves. Han pressede sin pik ubønhørligt ind i munden på hende så at den næsten bankede på nede i halsen.

Så mærkede hun hvordan det rykkede i den og den blev en anelse hårdere og større, og så sprøjtede hans sperm ind i munden på ende. Hun forsøgte at skubbe ham væk men han holdt fast på hendes hoved mens han hviskede til hende at hun skulle sluge klatten. Hun gjorde sit bedste for at sluge det hele men det sidste sprøjt fik hun i ansigtet da han trak sin pik ud. Han pakkede hurtigt sin pik væk og lynede op. Helle blev liggende på sine knæ og ventede på den næste kommando.

”Tag dit tøj på” sagde han kort og gik.
Helle skyndte sig at tage sit tøj på, og huskede at lade de 2 øverste knapper stå åbne så at der var et godt udsyn til hendes bryster.

Udenfor ventede manden.
”Jeg har ikke mere brug for dig nu, men det kan jeg snart få så vent ved telefonen” Han smilede mens han tilføjede hendes mobiltelefonnr.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *