To veninder kneppede mig

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Det hele startede en dag jeg var inviteret til middag hos min veninde Lisbeth. Jeg ankom til tiden for at blive mødt af en smilende og lidt overstadig Lisbeth der var iført en lang kjole.

Jeg satte mig ind i sofaen og fik straks serveret en kold øl. ”Jeg har en overraskelse til dig” sagde hun ”kom” og så trak hun mig ovenpå til soveværelset. Da hun åbnede døren blev mine øjne som tekopper. På sengen lå hendes veninde Birgit – nøgen , med arme og ben snøret fast til hvert sit hjørne af sengen. Hendes krop glinsede af olie i skæret fra stearinlysene, hendes halvstore bryster hævede og sænkede sig i takt med hendes hastige åndedræt. Hendes dejlige skød var glatbarberet med kun en blond trekant foroven og hendes kusse glinsede af små lystperler.

Nu mærkede jeg Lisbeths arme der bagfra begyndte af knappe min skjorte op, jeg kiggede over skulderen og så at hun havde ladet kjolen glide af, så hun nu stod som gud havde skabt hende, brystvorterne strittede kunne jeg tydeligt mærke da hun pressede sin nøgne overkrop mod min ryg. Lynhurtigt havde hun fået alt mit tøj af og hun trak mig over mod sengen med et fast tag i min stive manddom.

Hun hoppede op i sengen, lod langsomt sine hænder glide ned og kærtegne sine bryster, hev i brystvorterne så hun sukkede højt, lod så fingrene glide videre ned ad hendes velskabte krop, stoppede et kort øjeblik da hun nåede sin veltrimmede trekant, og lod så fingrene bevæge sig ned til det allerhelligste. Hun tog fat i sine velformede skamlæber og trak den fra hinanden så jeg kunne kigge lige op i hendes våde kusse, hun sænkede sig ned indtil hendes køn var lige over Birgits mund, jeg kunne se Birgits lyserøde tunge der forgæves prøvede at nå det varme hul.

Lisbeth kiggede over på mig, smilede og satte sig så længere ned så Birgits tunge kunne begynde sin elskovsdans i Lisbeths varme og frodige urskov. Lisbeth tog nu fat i Birgits bryster, med tommel og pegefinger, tog hun fat i de store mørkerøde vortet og med de resterende fingre pressede hun de kødfulde bryster mod hinanden. ”Kom så” sagde hun og spyttede ned mellem de sammenpressede kloder. Jeg vidste straks hvad jeg skulle, så jeg skævede ind over Birgit og placerede min stive pik mellem de to olierede og bløde bryster.

Jeg begyndte nu langsomt at køre mit stive lem frem og tilbage mellem de frodige patter, med jævne mellemrum lettede Lisbeth sit pres og spyttede ned på mit varme lem så spyttet drev ned mellem kløften og sørgede for at alt gled uden problemer. Jeg kunne høre Birgits smaskelyde nede mellem Lisbeths ben, og pludselig klemte hun voldsomt sammen på Birgits bryster, mens hendes krop skælvede af en vellystig orgasme.

Lisbeth rejste sig op, tog et fast greb i mit hår og trak mig væk fra Birgit. Hun trak mig ned mellem Birgits ben, og pressede mit hoved mod det varme og våde skød – kussesafterne drev ned af Birgits lår og Lisbeth dirigerede med fast hånd mit hoved så ingen dråber gik til spilde. Hun trak mig så op indtil min bankende stive pik lå lige ud for den åbne fisse. Hun lod en hånd glide ned mellem Birgits lår og lod først en finger langsomt glide op i Birgit, derefter to og så tre. Fingrene kørte ud og ind, og kun tommel- og lillefinger syntes at stoppe, at ikke hele hånden gled op. Lisbeth tog nu fingrene ud og slikkede begærligt venindens elskovssafter af dem. ”så er det din tur” hun krøb nu ned bag mig og med et fast tag i min stive pik førte hun den op i venindens elskovshungrende spalte.

Jeg mærkede at Lisbeth spredte mine baller og begyndte at masserer mit røvhul. Tommelfingrene kørte hurtigere og hurtigere i deres dans på mit røvhul og pludselig mærkede jeg en kølig creme der blev smurt udover min røv. En tommelfinger gled igennem min ringmuskel og masserede bagsiden af min pik, de øvrige fingre havde et godt tag i mine elskovskugler og det var således Lisbeth der styrede min bankende elskovsstav ud og ind af veninden.

Hun satte tempoet op men lige da jeg var klar til at skyde min ladning op i Birgit stoppede hun. Hun tog nu tommelfingeren ud og jeg mærkede hendes dildo trænge igennem mit fedtede røvhul. Dybere og dybere gled den ind, og for at undgå den var jeg tvunget til at prøve at trænge længere op i Birgit. For hvert stød fra Lisbeth måtte jeg støde op i venindens drivvåde skød, som på grund af snorene, ikke kunne bevæge sig væk fra mit dunkende lem, der trængte dybere og dybere op i hendes kvindelighed indtil jeg eksploderede i en kraftig orgasme dybt oppe i hendes underliv.

Men det gav ingen fred, Lisbeth blev ved med at køre dildoen ind og ud af min ømme røv og jeg kunne nu mærke hvorledes min sæd begyndte at løbe ud af Birgits kusse, og langsomt kunne jeg mærke blodet vende tilbage til min halvslappe pik. Da den var blevet stiv igen trak Lisbeth dildoen ud, og lagde sig nu oven på Birgit således at deres bryster og læber mødtes. Jeg kiggede ned og så hvorledes deres kønshår dannede et sammensurium af mørke og lyse hår, og hvorledes Lisbeths våde kusse næsten dryppede ned i Birgits, der nu kun lå få centimeter fra den.

Jeg gled straks op i Lisbeth og mærkede hvordan min pik blev omklamret som af en varm og levende grød. Men nu skulle hun have igen. Jeg trak mig ud og tog nu hånden ned mellem Birgits drivende skød og herfra samlede jeg en blanding af sæd og kussesaft som jeg straks smurte på Lisbeths lille frække røvhul.

Hun prøvede først at trække sig væk men så stak hun pludselig røven i vejret, tog fat i sine baller og spredte dem så hendes røvhul næsten sprang mig i møde. Jeg lod forsigtigt en finger glide op i hendes varme kanal og lod den bevæge sig frem og tilbage. Så endnu en finger, jeg spredte de to fingre så jeg kunne kigge lige op i hende og lod så mit spyt glide ned mellem de spredte fingre. Det gav et gisp i hende da det ramte det indre af hendes tarm. Jeg tog nu fingrene ud og placerede mit pulserende pikhoved ud for det brune punkt.

Langsomt lod Lisbeth sig nu glide ned over mit stive lem indtil hovedet var inde, hun ventede så lidt og lod så resten af pikken glide i bund. Jeg begyndte nu hastigere og hastigere at røvpule hendes lækre røv. Hun begyndte en hektisk tungeleg i venindens mund og jeg kunne næsten ikke holde mig tilbage. Jeg tog nu dildoen og lod den spinde over Lisbeths ophovne klitoris og idet hun kom, så kraftigt at hun næsten smed mig af, lod jeg min pik sprøjte en ordentlig ladning op i hendes snævre røv.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *