Ægtepar udnyttet til pervers sexorgie

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Det var noget der skete sidste år , hvor vi var på en lille biltur i Sverige. Vi er et ægtepar sidst i tyverne og på en raste plads i en stor skov holdt vi en pause for at spise. Der var mange borde og godt fyldt op så vi måtte sidde sammen med et par og to ældre mænd og spise. De spurgte hvor vi kom fra og hvor vi skulle hen, da de gerne ville inventere os til at besøge dem på en ødegård de skulle til, og da jeg var ude for at tisse, kom den ene ældre mand hen til mig og spurgte om vi var friske og ville tjene nogle ledt tjente penge.

Jeg spurgte om hvad det gik ud på og fik at vide at mændene gerne ville se en nøgen pige og nogle af deres venner ville se en yngre mand. Jeg sagde ellers pænt nej tak for tilbuddet , men da jeg kom tilbage til bordet sagde min kone at hun havde fået et tilbud om at de ville købe hendes skjorte , og hun var varm på tanken, så hun tog skjorten af og gav dem den og sad nu med blottede bryster. de tilbød nu også at købe min skjorte samt få ekstra hvis jeg også smed bukserne, så når hun kunne gik jeg med til det, så jeg sad nu i mine små trusser , hvor min pik var begyndt at røre på sig, og den ene ældre dame sagde så til min kone , hvad med dine bukser, og snart sad hun også kun i trusser.

Tilbudet om at tage med dem til ødegården kom igen og vi spurgte om hvad de forventede af os, og fik at vide at det bestemte vi selv , men det var fordi de i deres alder og omgangs kreds, var det uhørt at de ville se og dyrke sex. vi fik at vide hvor det var og kørte der til senere og ankom tidlig på aftenen, og de var meget glade for at se os og tilbød os næsten alt for at de måtte udnytte os, samt at vi ville gøre hvad de bad om ,så det sagde vi ja til og blev straks bedt om at vi tog alt tøjet af og satte os i nogle store sorte stole , hver for sig, og nu blev der serveret øl og vi fik også mange snaps så både min kone og jeg ja alle blev fulde.

Nu blev jeg bedt om at gå med hen til en stor massagebænk med håndtag i den ene ende og fodstøtter i den anden. Jeg skulle lægge mig på maven og holde fast i håndtagene så arme og ben var spredt ud til siden. Nu blev der hældt noget kold olie over hele kroppen og især ved mit røvhul fik meget olie, derefter kom der mange hænder på ryg og ben ja samt røvballerne fik en stor omgang massage.

Det opstemte mig meget og da der blev presset en finger op i mit røvhul løftede jeg selv røven i vejret så de kunne komme til , ja der kom mange fingre op og pludselig kravlede en ældre mand op på mine ben og pressede sin pik langsomt og konstant og kom hurtigt i bund samt det varede ikke længe før jeg kunne mærke at der blev sprøjtet en kraftigt stråle

De bad mig om at lægge mig på tværs af bænken og straks var der en der forsøgte at få mig til at tage hans pik i munden, og med den opstemthed jeg var komme i tog jeg for første gang en pik i munden og begyndte at sutte , men det gik ikke hurtigt nok så han tog mig i ørerne og pressede hovet frem og tilbage , mens dette foregik kunne jeg mærke at røvhullet igen skulle havde pik, men denne gang var det en meget stor og tyk så det gjorde ondt, men den kom da helt op og igen blev jeg godt og grundigt røvpullet, mens manden der kørte sin pik af i munden på mig og det varede nok 15 minutter, hvor jeg mærkede at de næsten kom samtidig, ja jeg følte at jeg blev kvalt i hans sperm ,og det løb ud af munden og røvhullet, samt nu hvor jeg helt udmattet kunne mærke at min pik blev taget godt fat i .

det var en af de ældre dame der tog pikken i munden og da den var stiv satte hun sig over mig og førte den ind i hendes fisse, som var meget stram, mens hun hoppede på mig var en af de andre damer sat sig over min ledige mund så jeg kunne slikke hende, og da hun kom blev hele mit ansigt oversprøjtet, hun kom i en stor stråle ja hun pissede sådan set samtidigt ud over mit ansigt, og hende der havde taget min pik under behandling , kom også derefter i en strid strøm , og mens jeg lå udmattet satte der to andre damer og direkte overpissede mig, det var jeg nu ikke helt tilfreds med , men de sagde at det havde de talt om i lang tid at overpisse en yngre mand ,da deres egne mænd havde i flere år gjort det på dem.

Mens jeg var under behandling havde de lokket min kone til at læge sig på et lille bord, hvor hun blev fastspændt med nogle håndjern, så de kunne udforske hendes krop , der var fingre alle steder på hende og da hendes hårdusk på fissen var større ind de ældres damer klippede de hende til så der var ikke meget tilbage, og der blev sat en tyk dildo op i hendes røv ,hvor de kørte den helt i bund samt der blev pillet ,klemt og æltet patter og hun fik også massage ,men hun blev det foran så hendes skamlæber blev meget store ,samt hun fik flere orgasmer undervejs, men de begyndte også at tage deres pikke op i hendes fisse , ja der kom mange op og de kunne alle holde længe så hun blev meget øm i den.

Nu kom der en mand med en virkelig kæp først skulle hun sutte den , men den pressede hele hendes ud ja kinderne var godt udspillet, og hun ville ikke tage den i fissen da hun var meget øm samt at den var så stor både i tykkelsen og længden, men så sagde jeg at den havde været i min røv , samt jeg stadig kunne mærke eftervirkningerne, men det havde været en oplevelse af de gode. Hun lagde sig så på yderkanten af bordet og svingede sine ben op over hovedet så hendes huller var frit tilgængelige, og meget langsomt fik han den presset op i hende , ja om hun græd af smerte eller det ophidsede hende må stå i det uvise.

De havde hele tiden gået og taget billeder , og da vi så dem var det virkelig frække billeder, især der hvor vi begge havde den store pik oppe i os.De gav os et tilbud at hvis de måtte gøre det de plejede , når de dyrkede sex, ville de give os en stor belønning, men vi afslog at modtage noget da det også for os havde været en stor oplevelse, at blive gennembollet og udnyttet af dem, så vi tog også det sidste med, som bestod af at vi skulle opspændes i armene uden for i et stort hul samt når de havde pisket eller slået os med hånden til vores ender var totalt røde ville de overraske os med det sidst. Vi blev sat sammen ansigt til ansigt samt de førte min pik ind i hendes fisse og bandt os stramt sammen , for derefter at hejse os op i et træ så vi ikke kunne nå jorden , ja her snakkede vi sammen om at det var det bedte vi har oplevet sammen, men da slagene ramte blev vi alligevel ikke helt glade, især ikke da de begyndte at bruge pisk ,ja det var både mændene og kvinderne der slog os .

Vi blev virkelig gennembanke tog da lod os komme ned på jorden lå vi stadig sammenbundet på jorden helt udmattet af den gennembankning vi havde været udsat for, men de sagde nu også til os undskyld for det næste de ville gøre ,men det var noget mændene havde gjort over for damerne i mange år, som bestod i at de overpissede deres damer efter sex. Hvorfor fik vi aldrig at vide , men da de begyndte følte vi ikke helt det samme for dem. Vi lå sammenbundet resten af natten helt nøgne ,men jeg fik mens de slog os en mægtigt udløsning i hende , så vi var godt klistret med alle de væsker vores kroppe havde fået over sig.

Da de kom og løsnede os sagde de at vi skulle bade i søen , men at de ville beholde vores trusser samt hendes bh til minde og tilbød at vi virkelig skulle komme igen , da de følte at vi var nogle forstående unge mennesker, og de fleste af mændene kunne kun dyrke sex hvis det var med nogle unge som os , og da vi også følte at det meste var spændende lovede vi at komme igen, men da vi var kommet tilbage til vores bil havde de lagt billederne på sædet ,og da vi så dem skulle vi lige havde et ekstra knald sammen , men det var ikke helt uden smerter da vi stadig var ømme i hullerne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *