Min gamle ven Mike

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Taxa standsede ud foran vores hus. Mike betalte imens jeg åbnede hoveddøren. Mike var en gammel ven fra handelsskolen, som jeg ikke havde set i flere år, og pludselig stødte vi ind i hinanden nede på det lokale diskotek. Han var hjemme igen til en kort visit. Vistnok et eller andet med en fødselsdag, men i hvert fald endte det med, at jeg inviterede ham hjem til en “godnat” øl. Nadja, min kæreste, havde været sammen med et par veninder om aftenen, men de så ud til at være taget hjem igen alle sammen. De havde vist også fået så hatten passer, for i hvert fald flød det over hele stuen med øl og spiritus flasker.

Vi satte os inde i stuen og åbnede en øl. Snakken faldt på vores fælles skoletid og tiden gik. Jeg tilbød Mike at sove på sofaen, og han takkede pænt ja. Han havde stadig en halv øl i flasken, så jeg gik ovenpå for at hente et lagen og en dyne til ham.

Da jeg kom ovenpå kunne jeg høre Nadja ligge og vride sig uroligt. Det var frygteligt varmt denne aften, og selvom hun kun brugte et lagen som dække, havde hun næsten sparket det helt af. Månelyset gennem vinduet ramte hendes krop perfekt. Lyset fik hendes flotte krop til at virke endnu mere indbydende, som hun lå der strittede hendes bryster lige i vejret. Det var ikke helt uden virkning på mit lem, selvom spiritusen samtidigt virkede lidt døsende på min krop. Nok mest pga. det sidstnævnte flød der pludselig en masse frække tanker igennem hovedet på mig. Hvad ville Nadja mon sige til en trekant med Mike, hvis jeg ellers kunne lokke ham med herop ?

Spiritussen havde unægtelig gjort sin indflydelse, for pludselig tog jeg mig selv i at havde hånden i bukserne. Mit lem var i hvert fald med på ideen ! Jeg smed resten af tøjet med undtagelse af mine boksershorts, og gik hastigt ned til Mike i stuen. Han var blevet færdig med sin øl, og stod ligesom jeg kun i boksershorts. Han spurgte efter sengetøjet, men jeg sagde til ham at Nadja kort ville hilse på ham. Han begyndte at lede efter sin bluse, men jeg rev i ham og sagde, at Nadja da havde set en halvnøgen mand før, så der var intet at skamme sig over. Han mumlede kort en utydelig sætning, og fulgte med mig ovenpå. Kort før soveværelset tyssede jeg på ham og fortalte ham, at udanset hvad der skete, så skulle han bare følge trop med mig. Nu var det op til Nadja om dette skulle ende i kaos eller orgie.

Jeg listede ind i værelset. Hun så stadig indbydende ud. Hendes ben lå halvspredte, og de blå silketrusser glimtede i månelyset. Jeg listede ind og krøb forsigtigt ind mellem hendes ben. Jeg kyssede hendes trusser, hvor klitorisen sad. Langsomt bevægede min våde tunge sig op og ned af hendes inderlår. Forsigtigt fjernede jeg trusserne lidt til side, så hendes skamlæber kom til syne. Jeg lage en stor varm spytklat og begyndte at fordele den, derefter åbnede jeg hendes indgang med min tunge. Den lidt saltede smag ophidsede mig enormt, så jeg placerede min stive lem på hende skinneben, hvorefter jeg gned mit lem op og ned af det. Nadja var vågen nu, for i hvert fald begyndte hun at skyde underlivet op og ned. Hun stønnede sagte imens min tunge labbede hendes safter til sig. Mike kom nu listende forbi mig, og knælede oppe ved Nadjas hoved, så det passede med at Mikes stive lem blev placeret lige ud foran hendes mund. Nadja havde endnu ikke bemærket, at der var een deltager mere. Første da Mike begyndte at tage hårdt omkring hende bryster gik det op for hende, at der var flere hænder med i spillet. Hun slog øjnene op kiggede direkte på Mikes stive lem. Hun kiggede forvirret op på ham, og derefter på mig. Jeg intensiverede mit slikkeri imens jeg holdt øjenkontakten med hende.

Så skete det. Hun lukkede øjnene i, og hendes fugtige mund gled ned over Mikes pik. Han havde bestemt ikke nogen lille pik, men hun kørte den helt ind, så hendes næsetip blev trykket imod Mikes mave. Det var noget Mike kunne lide, for det afførte med det samme en høj stønnen. Jeg blev helt overrasket over den kraft og lidenskab, som hun nu suttede Mikes pik med. Nærmest som om, at hun ville suge live ud af den. Mike trak sig ud af hendes mund for ikke allerede at komme. Hun gav dog ikke helt slip på ham. Med hendes venstre hånd masserede hun hans pik lidenskabeligt. Jeg havde efterhånden fået listet to fingre op i hendes våde og varme grotte, som nu fik en kærlig behandling. Jeg trak fingrene ud og strakte dem imod Nadjas mund, som straks tog imod dem. De blev sluttet langsomt og omhyggeligt, nærmest som om hun nød hendes egen saft. Aldrig før havde jeg oplevet, at jeg kunne blive så liderlig af at få slikket fingre, så nu måtte min pik simpelthen også nyde hendes mund.

Jeg kravlede op i den modsatte ende af sengen, og satte mig på knæ foran Nadja. Mike trak sig tilbage, og vi fik vendt Nadja om på alle fire, så Mike kunne tage hende bagfra imens hun slikkede mig. Jeg fik tændt den lille natlampe ved siden af sengen. Dette var for godt til at foregå i mørke ! Nadja slikkede mig langsomt op og ned af skaftet, hvorefter hun massere mine nosser med tungen, men da Mike satte tempoet op blev det mere og mere umuligt for hende at kærtegne mig med tungen, så jeg tog fat om hendes baghoved og begyndte at kneppe hendes mund. Vi fortsatte lidt, så besluttede jeg mig for at ligge mig nedenunder Nadja, så jeg kunne slikke hende igen, mens Mike stadig kneppede hende bagfra.

Tanken ophidsede mig at se et anden lem end mit køre ud og ind af hendes varme kusse. Jeg havde lige fået lagt mig tilrette da Mike valgt at trække sig ud. Han havde åbenbart andre planer. Det var tydeligt at se, hvor han ville hen da han begyndte at fugte hendes anus. Jeg kunne ikke få en bedre og tættere synsvinkel end hvor jeg lå nu, da han satte sit pikhoved ud foran Nadjas anus. Selvom hun skød røven tilbage så hulet ikke særligt stort ud, i forhold til det lem der nu blev presset imod. Hun slap sit greb omkring min pik, og tog hårdt fat omkring mine lår. Mike var meget forsigtig, og lemmet forsvandt med få centimeter af gangen. Nadjas anus lukkede sig stram omkring det store pikhoved som forsvandt længere og længere op i hendes røv. Jeg mærkede hendes negle bore sig ind i mine lår, da Mike stødte pikken helt i bund. Nadja gav et hyl fra sig. Mike satte tempoet op, og jeg begyndte atter at slikke hendes klitoris det bedste jeg havde lært. Neglene blev trukket tilbage, og i stedet afløst af et “Fuck, hvor er det godt !”.

Det var åbenbart for godt og stramt for Mike. Han var tæt på at komme, så han trak sig ud. Da han havde sundet sig lidt stak han sin pik op i hendes våde kusse. Jeg fik en kriblende følelse i maven, da min tunge i små strejf rørte hans pik imens jeg slikkede Nadjas varme grotte. Jeg skubbede mig længere tilbage, så jeg med tungen kunne nå helt ned til hans nosser.

Normalt er jeg bestemt ikke til mænd, men tanken om sutte Mikes pik fik mit hjerte til at galopere vildt. Med tungen kørte jeg op og ned af skaftet. Jeg kunne smage Nadja saft indtil jeg nåede Mikes nosser, som jeg tog helt ind i munden og kælede med. Kort efter kom Mike oppe i Nadja, og hans pik gled langsomt ud. Der hang den så lige oppe over mit ansigt. Den virkede stadig stiv. Pikhoved og en lille del af skaftet var smurt godt ind i sperm. NU skulle han få en afslutning, som jeg selv altid ønskede det: Jeg tog fat om hans pik og min tunge begyndte langsomt at blande mit spyt med hans saltede sperm. Langsomt kørte jeg min tunge rundt omkring hans pikhoved og ned af skaftet.

Mike stønnede af fryd. Jeg åbnede munden helt op og førte pikken ind så langt jeg kunne. Det var faktisk en helt lækker følelse at sutte en pik. Jeg sugede det sidste ud af ham imens jeg masserede hans nosser med min frie hånd. Der var langt mere tilbage i ham end jeg regnede med, og mit mundvand blev hurtigt blandet med en tyk og saltet saft. Nadja skulle ikke snydes for denne oplevelse, så jeg turde ikke synke. Mine læber gav slip på Mikes pik. Kort efter ramte en drop sperm min hage. Det var begyndt at løbe ud fra Nadjas kusse, som stadig var hævet over mig. Med hænderne trak jeg hendes underliv imod min mund, og hurtigt begyndte min tunge at lappe Mikes ladning i mig. Da jeg var færdig var min mund fyldt op til bristepunktet – stadig uden at synke. Nadja havde vist ikke opdaget at Mike var kommet, så med hænderne fik jeg dirigeret hende om på ryggen igen.

Med hovedet godt tilbagelænet skød jeg min pik op i hende, og lænede mig ned over hende. Hun åbnede munden for at møde mig med et kys dog uden at ane, hvad dette ville indebære. Jeg pressede mine læber imod hendes, og lod en lille “ladning” sive af sted. Hendes øjne spærrede vidt op og kigge direkte på mig. Så gav jeg efter for det sidste jeg havde i munden. Hendes mund var fyldt helt op. Jeg pressede stadig min læber fast imod hendes, så det var umuligt at gøre modstand. Hun sank lidt. Så en synkebevægelse mere, og med den tredje var alt væk. Vores tunger mødtes i et dejligt kys. Kort efter mærkede jeg hendes negle bore sig ind i min ryg, hvorefter jeg kom næsten samtidigt med. Lidt efter faldt vi udmattet sammen. Mike var listet ned i stuen igen, og næste dag var han allerede væk da vi stod op.

Selvom jeg ikke har set Mike i et par år nu, holder jeg stadig udkig efter ham når jeg er i byen, for hjemme hos os er han altid velkommen igen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *