Mens hun sov

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Allerede da jeg åbnede døren til soveværelset og hørte jeg hendes tunge åndedrag, vidste jeg at løbet nok var kørt og at hun med garanti ville blive umulig at vække. Jeg kaldte hendes navn et par gange men hun reagerede ikke det mindste, så jeg satte mig tungt ned i stolen ved siden af sengen. Jeg vidste godt at jeg havde haft større forventninger end jeg burde, og ja det var altid en hårfin grænse. Det kan altid gå begge veje med Mia når hun bliver fuld. Enten får hun lige nok til at hun bliver så liderlig at hun ikke er til at stoppe igen eller så får hun lidt for meget og falder i den dybeste søvn som hun umuligt kan vækkes fra. Sådan har det altid været i de snart sytten år de havde været kærester. Jeg kan bare ikke lade være med at sætte forventningerne op når vi skal være fulde sammen, ja eller bare når hun skal være fuld. Sidste gang hun var ude med sine veninder, havde vi den vildeste nat nogen sinde. Hun kom hjem efter jeg var gået i seng og vækkede mig ved at tage min pik i munden og sutte den op fra slap. Det var en helt fantastisk nat som med garanti ikke blev genudsendt denne aften.

Jeg klædte mig af og besluttede mig for at tage min pik i hånden alligevel, fordi forventningen om sex og tankerne om den sidste gang, allerede havde gjort mig liderlig. Mia sov stadig tungt og jeg bemærkede at hun kun havde dynen halv på og at hendes dejlige røv stak ud under den. Hendes ben var let spredte og jeg kunne derfor lige præcis skimte hendes altid dejlige glatbarberede fisse. Jeg begyndte at rive lidt hårdere i min pik og tog hårdt fat om mine boller. Min pik var hård men tør og manglede virkelig Mia våde safter til at smører mit pikhoved, hvilket gav mig idéen om at jeg jo kunne prøve at vække hende ved at kilde hende lidt på missen.

Jeg satte mig på gulvet ved siden af sengen, med min stive pik i hånden og begyndte med to fingre at kæle for hendes varme bløde hul. Hun reagerede ikke ved min berøring, så jeg fugtede de to fingre med mit spyt og lod dem glide op mellem hendes læber til hendes følsomme klit og masserede den med et blødt pres i den tro at hun måske ville vågne af det. Men det eneste der skete var at hun lavede en gryntende lyde og rykkede lidt på sig, mens hun ellers bare sov tungt videre. Det var som at min berøring blev en del af hendes drøm og jeg overbevidste mig selv om at hun på den måde gerne ville have at jeg fortsatte. Faktisk tændte det mig lidt at hun bare sov mens jeg tog, hvad jeg ville have.

Jeg mærkede hvordan hendes fisse blev mere og mere våd under min berøring og hendes klit stille og roligt var blevet hård. Jeg var nu vildt liderlig og lysten til at slikke hendes dejlige varme safter i mig fyldte pludselig hele min krop. Jeg lænede mig fremover strakte tungespidsen, så den lige præcis nåede hendes klit, hun stønnede i søvne så jeg fortsatte ufortrødent med at slikke hendes to huller. Hun smagte fantastisk og det var alt for frækt at ligge der og slikke hendes fisse mens hun sov og det føltes som at alt mit blod havde samlet sig i min pik.

Jeg fugtede min højre hånd med hendes safter og rejste mig op for at tage fat om min pik. Jeg klemte hårdt om den og spekulerede på om hun mon ville vågne hvis jeg trængte op i hende. Som hun lå der med spredte ben, kunne det faktisk godt lade sig gøre uden at jeg ville komme til at ligge på hende. Hvis jeg gjorde det rigtigt ville jeg kun røre hende med min pik og måske kneppe hende mens hun sov. Alene tanken gjorde mig om muligt endnu mere liderlig og jeg besluttede mig for at prøve, hun var jo allerede tydeligvis blevet liderlig af min berøring og det kunne jo endda være at kun kom.

Jeg kravlede forsigtigt op i sengen og lagde mig på knæ bag hendes røv så min pik var lige ud for hendes varme hul. Min pik var så stiv som nogen sinde før og som jeg trængte langsom op i hende, udstødte hun en veltilfreds brummen. Det var helt utroligt frækt at hun bare sov mens jeg havde min pik inde i hende og det var som om at hele min pik var blevet dobbelt så følsom som den normalt var. Jeg holdte mine bevægelser så rolige som muligt da jeg jo nu ikke havde lyst til at hun skulle vågne. Et kort øjeblik overvejede jeg at hun måske ville blive vred hvis hun vågnede med min langt oppe i hende, men så mærkede jeg at det var lige som om hun faktisk struttede lidt med røven. Det gav mig mod til at sætte tempoet op. Hun føltes en anelse strammere end hun plejede men mindst lige så våd, men jeg var alligevel lidt tilbage holdende med at trænge helt i bund på hende. Det gjorde egentlig ikke noget fordi at det ”farlige” i at hun lå og sov gjorde det helt vildt intenst. Da jeg fik lyst til at sætte tempoet op valgte jeg at trække mig ud, dels for ikke at vække hende men også for at undgå at komme oppe i hende.

Hun vendte sig kælent i søvne og hendes hånd fandt vej ned mellem sine ben som om min pik havde efterladt et tomrum. Jeg overvejede et kort øjeblik at kravle op på hende for at tage hende en gang til men i stedet satte jeg mig tilbage i stolen og smurte mine boller ind i hendes kussesafter som stadig sad i rige mængder på min pik.

Da Mia vågnede igen morgen efter, var jeg lidt spændt på om hun måske havde opdaget at jeg havde leget tag-selv-bord med hendes fisse aftnen før, men tvært i mod. Jeg blev nemlig vækket af at hun kravlede op på mig og kælent hviskede i mit øre at hun vist skyldte en omgang.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *