Jeg blev udnyttet af en pige og to mænd

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Jeg var sammen med Mette en dag, da vi havde aftalt at mødes, fordi det var så længe siden at vi havde set hinanden. Vi sad bare ved hendes køkkenbord og snakkede om alt muligt, da hun lige pludselig tabte sine nøgler.

Da hun bukkede sig ned efter dem, kunne jeg tydeligt se hendes flotte baller gennem hendes hvide bukser. Jeg nev hende for sjov i den ene balle, men mod min forventning skreg hun ikke op. I stedet blev hun stående, så jeg rigtig kunne tage hende på røven.

Jeg begyndte at give hende små kys på røven mens jeg smækkede hende nogle gange. Mette blev vildt liderlig… Hun satte sig ned på hug foran mig og fiskede min pik ud. Med den ene hånd førte hun den ind i sin mund, mens hun med den anden masserede mine nosser. Efter at hun havde suttet mig i et stykke tid, rejste hun sig og begyndte at trække sit tøj af. Jeg fik det vildeste jern på, da jeg så hendes stramme røvballer og den veltrimmede fisse.

Mette stillede sig på alle fire, så jeg kunne nyde synet af hendes stramme lille røvhul. Jeg tror at hun lagde mærke til at jeg var helt fikseret på hendes røv. I hvert fald tog hun en finger i munden og suttede på den. Så tog hun den om til sin røv og pressede den op i stjernen. Hun lå lidt og kneppede sig selv i numsen, da jeg gik hen til hende og begyndte at slikke om det hul, som hun havde sin finger oppe i. Det var vildt frækt at mærke hendes røvhul på min tunge. Bagefter slikkede jeg hendes finger ren, og så stak hun den op i røven på mig.

Jeg lå på ryggen, så hun kunne slikke min pik imens hun havde sin finger i min røv. Hun bad mig om at stille mig på alle fire, så det gjorde jeg. Hun sænkede sit hoved ned mellem mine baller og begyndte at slikke mit røvhul. Så rejste hun sig og gik over til køleskabet, hun sagde jeg ikke måtte kigge, men det var umuligt ikke bare at kigge lidt. STOP så med at kigge, ellers bliver jeg nød til at binde noget for dine øjne sagde Mette. Nu blev hun vild, hun lukkede hurtigt køleskabet igen, og gik ind i soveværelset,

” Du bliver bare der Søren” sagde hun. Mette var hurtigt tilbage, denne gang så jeg et meget frækt blik i hendes øjne, hvad har hun tænkt sig, hvad skal hun med de 4 sæt håndjern……… ” ta alt dit tøj af Søren” sagde hun ” og kom så med ud i haven” Århhhh tænkte jeg det går da ikke, her står jeg med en ordentlig stådreng, og så vil Mette ha mig med ud i haven, men tanken om at blive set gjorde mig liderlig, og jeg fulgte hende. Ude i haven stod 4 stk. af de her billige hvide plastic stole med et bord til en parasol.

“Søren, Læg dig op på bordet på maven og stik så din pik ned i hullet til parasolen” jeg gjorde som hun sagde, det var et held jeg ikke var så stiv mere ellers havde jeg aldrig kunne få den ned i hullet. Mette satte nu håndjern på mine fødder og hænder, og fastgjorde mig nu til de 4 bordben, jeg var låst fast ude i Mettes have. hun gav mig nu bind for øjne, og gav mig lige et par klask bagi.

” Så nu skal vi nok lære dig at høre efter ” og uden varsel mærkede jeg noget mod mit stramme hul. ” denne her buttplug skal nok hjælpe, vi ses snart sagde hun og gik.” Jeg ved ikke hvor længe jeg havde ligget der, måske 5 – 10 min og mange forskellige tanker fløj gennem mit hoved, jeg havde jo kun talt med Mette en gang i telefonen efter at vi havde lært hinanden at kende på nettet. Hvad var hun for en, pludselig kunne jeg høre en fyr sige,

” Mette det er squ da en dejlig lille numse du har her ude i haven, må jeg ikk godt ” Uha tænkte jeg, da jeg mærkede at buttpluggen blev taget ud, min ringmuskel slap den let, og jeg kunne næsten ikke mærke den finger der afløste den. kort efter mærkede jeg et par læber der begyndte at slikke min pik, der omgående reagere på den behandling. ” Slik på den her ” sagde Mette pludselig, og noget stort og kold blev stukket ind i min mund. ” er det godt dernede Jesper, spurgte Mette så
pludselig……….

Jeg bliv slikket af en mand, nå jeg kunne ikke lave om på det, her lå jeg jo spændt fast, med noget stort koldt i min mund, en finger i min numsen og en fyr der slikkede min pik, der jo helt tydeligt kunne li det. ” Du må hellere gøre agurken godt våd ” sagde Mette, ” for den er noget større end den finger Per har oppe i din numse”

Det gav et gys i mig, Mette ville bolle mig med en STOR agurk, jeg nærmest spyttede den ud af min mund, og skulle lige til at protestere, da noget andet mere varmt blev stukket ind i min mund. Det var en STOR pik, og de eneste lyde der konm ud af min mund var ” grrrbraaaaaagruuuuu ” Den kolde agurk blev nu presset hårdt mod min numse, og gled langsomt ind, ” Sut ellers stikker jeg den meget længere ind ” sagde Mette Jeg suttede og suttede, men agurken gled længere op, det var vildt liderligt.

Jeg kunne ikke holde mig tilbage længere, jeg måtte komme, og sendte en stor ladning varm sperm direkte ned i munden på fyren under bordet. Det samme gjorde fyren der havde sin pik i min mund, nu fik jeg osse smagt sperm, meget sperm. ” gem noget til mig ” sagde Mette ” Søren skal nok blive klar til dig Mette, sagde fyren der lige havde fyldt min mund med hans sperm. ”

Kom herop Per ” sagde Mette ” Sørens numse er ved at være klar nu ” Mette trak langsomt agurken ud der efterhånden var kommet meget langt op i mig, ” Nu skal Søren slikke mig ” sagde Mette, jeg mærkede en varm og våd fisse i mit ansigt, jeg begyndte at slikke Mette, der løsnede mit bind for øjne, det skarpe lys gjorde at jeg ikke lige med det samme kunne se noget.

Et kort øjeblik efter så jeg dog at en neger var på vej op på bordet hvor jeg stadig lå spændt fast, jeg nåede ikke at se hvor stor han var, men mærkede kort efter at han var størrer end agurken, et støn fra negere og en smerte fortalte mig at han var kommet ind, han begyndte nu at køre frem og tilbage i min efterhånden meget ømme numse, kort efter følte jeg at negeren voksede til dobbelt størrelse, og jeg mærkede det rykkede i hans pik, hvorefter han fylte mig totalt op med sperm, Mette der stod forover bøjet foran mig vente sig om og sagde : ” Jesper kan du ikke fugte Sørens pik så den kan komme op af bordet, jeg vil ha hans pik i min numse”

Jesper satte sig under bordet og begyndte at slikke min pik der sandt at sige var noget klemt i det lille hul i bordet…….Mette løsnede mine håndjern, og negeren trak sig ud, han tog fat om mine hofter og løftede mig op, det føltes i min pik som om den blev 10 cm længere………….uhhhhh avvvvvvvv ” Så så Søren du lider da vist ikke vel “sagde Mette ” nej nej Mette ” sagde jeg og satte mig op, jeg kunne mærke at negeren sperm begyndte sin vej ud af mit endnu meget åbne numsehul, ”

Vi smutter Mette ” sagde de to fyre og så var de væk. ” der kom meget ” sagde jeg til Mette, ” ja han gir helt godt ” sagde hun mens hun grinte. Hun begyndte at slikke mig. ” Er det dejligt?” spurgte hun. Jeg kunne slet ikke svare hende, så dejligt var det. Da hun var færdig med at slikke, lagde hun sig ned på ryggen og løftede sin røv op fra bordet, så jeg kunne komme til hendes lille forbudte elskovshul.

Jeg stak først en finger op i hende, for at mærke om hun var klar til at få mig op i numsen. Jeg stak den ind og ud nogle gange, før jeg stak den i munden på hende, så hun selv kunne sutte den ren. Jeg pressede forsigtigt min pik op i hende. Der var næsten ingen modstand. Den gled bare lige op. Jeg kunne stå og se hende i øjnene, samtidig med at hun havde min pik oppe i røven. Det var noget af det frækkeste jeg i mit liv har oplevet. Lidt efter tog jeg hende doggy style i røven, og til sidst ville hun op og ride på den, så hun kunne give sig selv orgasme. “Jeg skal ha’ den meget hårdt, hvis jeg skal komme”, sagde hun. Hun satte sig over den, mens hun prøvede at styre den mod numsehullet med den ene hånd. Da den var kommet lidt ind, miste hun balancen, og min pik blev hamret helt op i hendes lille tarm. Med tårene trillende ned ad kinderne red hun den nu i røven.

Det var delvist glædes- og smertetårer. Hun så så lykkelig ud, da hun sad der på min pik og red den så hårdt, at jeg troede at hendes røvhul skulle flækkes. Tilsidst skreg hun sin orgasme ud, og hendes tarme strammede sig om min pik, og et brøkdel af et sekund efter sprøjtede jeg min tykke sperm op i hendes indre.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *