Hun var villig og billig

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Så vidt jeg husker det, var det en sen fredag eller lørdag aften. Jeg sad foran computeren for, at afslutte mit eksamensprojekt i 9. klasse. Jeg havde siddet foran den skærm i næste en uge for, at blive færdig med det projekt og jeg manglede da heller ikke ret meget, da en af mine venner ringede. Han fortalte over telefonen, at han kendte en pige, som var helt villig, måske også billig(men det bedømmer man jo selv). Nå, men denne pige var altså hans kæreste, som i lang tid havde gået og drømt om, at blive taget af to fyre, på én gang.. Hun havde dog i mellemtiden haft problemer med vægten pga. en graviditet, men det var overstået og nu skulle det altså være.

Han fortalte, at jeg helst skulle ankomme meget diskret, for hun havde bind for øjnene, da en del af hendes trekantsdrøm også gik ud på, at blive taget af en ukendt fyr… Spændende drøm… Men det var altså hendes drøm og hans fødselsdagsgave til hende. Jeg indvilligede, da pigen var en lækker sag på de små 160 cm, langt lyst hår, et par bryster der lige kunne være i hånden og så en hammer lækker røv. Og så havde hun den mund som alle fyre gerne vil have suttet pik af.

Efter en lille times gåen, ankom jeg til den opgang hvor min ven og hans kæreste og jeg kunne mærke i hvordan mine ”forventninger” allerede stod op. Så stille og rolig gik jeg op ad trapperne, til 3. sal, hvor min ven stod og ventede på mig. Han åbnede døren og ad mig om, at være stille som det var muligt, hun måtte jo ikke høre hvem det var der skulle kneppe hende i alle hendes tre huller. Så jeg tog tøjet af, ligesom mine ven allerede var. Helt normalt gik vi ind i deres soveværelse, hvor hun lå, fuldstændig nøgen, med to fingre der kælede for hendes mis og det sorte bind for øjnene. Helt alene i den store dobbeltseng, lå denne vidunderlige pige, som var knap 19 år gammel, men en krop der skreg af sex, sex og mere sex.

Vi gik ind i soveværelset, han sagde til hende, at nu var hendes overraskelse kommet og hun skulle være klar til, at sutte pik lige fra starten af. På forhånd, havde vennen og jeg dog aftalt, at mens han fik suttet lidt pik af hende, skulle jeg slikke hende mellem benene. Jeg startede med, at vædde min tunge, nussede lidt med skamlæber, før end at jeg stak tungen ind for at slikke hende. Mens tungen bearbejde hendes indre, tog jeg pegefingeren til hjælp, bare for at gøre det lidt interessant, og hun begyndte da også at bevæge sit underliv kraftigere og kraftigere. Da jeg stak to fingre mere op i hende, kunne man både se og høre på hende, at hun snart var klar til en orgasme, men det skulle hun ikke have lov til allerede nu.

Jeg stoppede mit slikkeri og mit fingerknepperi af hende, og bevægede mig op til hendes mund så hun kunne sutte på mit monster stive lem. Hun tog min pik i munden, mens hendes fyrs lem stadigvæk var der, pladsen var trang i hendes mund, men de kunne være der begge pikke. Min ven tog hans kæp ud af hendes mund, bevægede sig ned til hendes drivvåde kusse, hvorpå han stak sin stive pik op, først med lidt besvær, men ind kom den. Han gav hende en 5-6 stød ret hårdt, hvorefter hun skreg en orgasme ud i lokalet, ret højt og larmede, men uden videre suttede hun videre på min pik. Hold helt kæft hvor var hun bare god til at sutte. Først lidt på kuglerne, så med tungen op ad skaftet, for derefter at sluge hele pikken, hele vejen ned til roden. Og sådan blev hun ved i 10-15 minutter på min pik, som var lige ved, at eksplodere inde i munden på hende. Hun kunne åbenbart mærke det, så hun stoppede sutten, og forlangte nu, at vi skulle kneppe hende i røven og fissen på én og samme tid.

For min skyld var der ingen problemer med det. Jeg bevægede mig ned i fodenden af sengen, hende og fyren byttede plads, så hun lå oven på ham, så jeg kunne komme til, at stikke min stive pik ind i hendes lille stramme røv. Efter at have haft to fingre oppe i hendes hul, var tiden inde til at pikken skulle derind. Hun skreg helt vildt og begyndte at bevæge sig meget underligt, indtil jeg fik pikken stukket helt op i røven på hende og havde givet hende et par stød. Så nød hun det i fulde drag. Vi lå sådan i den hedeste sandwich i et kvarters tid, lige indtil at hendes fyr fyrede den første ladning op i kussen på hende, det blev for meget for min pik, der kunne mærke hans affyringer i hende og så eksploderede jeg op i røven på hende.

Efter ca. et kvarters pause, hvor ham og jeg sad inde i deres stue og nød en øl og et par smøger, hørte vi lyde indefra soveværelset. Vi rejste os op og der lå hun, efter et lille bad, med fingre oppe i begge huller og stadig med bind for øjnene. Sådan blev hun ved i små 5 minutter, lige indtil hun ramte sin orgasme, som var rimelig voldsom idet, at den rykkede lidt på den store dobbeltseng.

To sekunder efter hun havde fundet sig selv, sagde hendes fyr, at hun skulle sætte sig på sengekanten og åbne munden og være klar til at sutte pik. Vi gik helt hen til sengekanten, hun åbnede munden og tog først min pik ind i den varme og dejlige mund. Som før, startede hun med tungen på bollerne og slikkede sig vej op ad skaftet, for derefter at sluge hele min pik og så ellers sutte løs. Imens min pik blev suttet som aldrig før, begyndte den anden at fingerkneppe hende. Og mens det stod på med mig der blev suttet, hende der blev fingerkneppet, tog hun fat i hans pik og begyndte at rive den af på ham. Der gik da heller ikke ret mange sekunder før han skød en ordentlig ladning ud på hendes bryster, mave og i hovedet på, det der ramte min pik blev lige så hurtigt suttet væk som det ramte.

Efter det, tog jeg fat i hende og fjernede hende, så jeg kunne komme ned at ligge på sengen, for ride mig, det skulle hun. Jeg nåede da også kun lige at ligge mig ned, før end hun havde indfundet sig ovenpå mig og begyndte sit ridt. Man skulle tro at hun ikke bestilte andet end at ride hele tiden, for jeg kunne kun holde i 5 minutter, før jeg bad hende om at fjerne sig, så hun kunne få mit sperm i hovedet. Da jeg rejste mig op, tog hun pikken i munden og suttede løs lige inden jeg skulle til at sprøjte udover hende, så fjernede hun pikken og placerede den foran hende og rev tre gange, så skød jeg en 10-12 ladninger hen på hende. Jeg ramte hende i ansigtet, på hendes bryster, mave og på hendes lækre kusse. Og så måtte jeg spærre øjnene op, for da jeg var færdig med det, begyndte hun at slikke alt sæden op…

Jeg sad igen sammen med min ven, takkede ham for en dejlig aften og sagde, at det måtte vi gøre en anden gang. Det var han enig i og da jeg var på vej hjemad, modtog jeg en sms på min mobilos: Nu på lørdag, kl. 19, os to og fire tøser der bare skal ”feste”!!!


Der var nu gået en lille uges tid og jeg gjorde mig klar. Købte en lille flaske sprut og 1½ liter cola hos den lokale købmand og tog bussen ud til min ven. Det har nok været den længste bustur i hele mit liv, det føltes i hvert fald sådan. Nå, men jeg ankom til busstoppestedet og gik de sidste par hundrede meter hen til opgangen, op ad trapperne og ringede på. Ud kom min vens kæreste og hun bød mig indenfor. Jeg var, nok som sædvanlig, en af de første der ankom.

Der gik heldigvis ikke lang tid før end det ringede på døren, endnu en gang gik min vens kæreste ud og åbnede døren, mens vi fyre sad og drak vores sprut. Ind kom min vens kæreste sammen med fire tøser, som egentligt så meget normale ud alle sammen, bortset fra de to af dem som var tvillinger. Tvillingerne, A og B kalder jeg dem her, begge var brunetter, omkring 170 cm høje, gode små pariserrøve sad der på dem begge, almindelig gode b/c skåls bryster og så et kønt ansigt delte de også, det eneste hvor man kunne se forskel, var i deres påklædning. Den ene havde en kort sort nederdel med en lille tanktop til. Den anden havde mere almindeligt poptøse tøj på.

De to andre tøser var ikke just noget at råbe hurra for, da disse lignede almindelig piger med helt almindelige kroppe. Dem kalder jeg C og D her. De kom ind og satte sig i stuen hos fyre og snakken gik vel en times tid, mens alle blev en smule små stive. Det at folk blev små stive, resulterede da også i, at min ven og hans kæreste begyndte at kysse hinanden og rage på hinanden. De var lidt meget ligeglade med, at der var andre til stede i lokalet…

Mens det blev vildere og vildere mellem de to, satte jeg mig mellem de to tvillinger og begyndte, at stille dem de spørgsmål man nu stiller første gang man møder folk. Ret kort tid efter, lagde jeg mærke til at min ven og hans dame var forsvundet ind i soveværelset helt ubemærket og der sad jeg så, ene fyr med 4 tøser. Fedt, tænkte jeg. Da jeg troede, at ”legene” var blevet aflyst, begyndte jeg, at drikke lidt mere tæt og det resulterede da også i, at jeg blev en anelse mere fuld end påregnet.

Så gik der en lille djævle i de to tvillinger. Mens den ene forsøgte at forføre mig(og jeg som var ved at være godt stiv, bemærkede det slet ikke…), gik den anden hen til de to andre tøser for, at snakke med dem.. Uden videre begyndte A at massere mit skridt og selvom min beruselse var forholdsvis stor nu, rejste min pik sig på stedet, for ingen mand med respekt for sig selv, kan holde til, at en smuk pige sidder og nusser ens dyreste. Og inden længe, lynede hun op og trak min pik ud af boksershortsene. Puha, det var næsten ikke til at bære længere. Hun sad i små 2-3 minutter og spillede den af på mig, mens vi begyndte at tungekysse hinanden helt vildt.

Og kort tid efter sad de tre tøser B, C og D ovre i sofaen næsten nøgne, mens de nussede hinanden overalt. Imellem kyssene kunne jeg se, at de tre tøser ovre i sofaen blev vildere og vildere. Og de havde da heller ikke mere tøj på, for B og D lå i en 69’er, mens D lå ved siden af og onanerede med nogle fingre. Og godt som da jeg så det, kunne jeg mærke, at A nu havde taget fat om min pik med munden og var begyndt at sutte den af på mig. Så hvad de tre tøser ovre i sofaen nu lavede, havde jeg slet ikke tid til at koncentrere mig om. A var(og er stadigvæk) en de tøser der er gudinde, når det kommer til det med at sutte pik. Først tog hele min pik i munden på en gang og den var godt stiv på det tidspunkt, derefter tog hun fat om bollerne og masserede dem, samtidig med at hun kørte sin mund op og ned ad min nu mega stive pik. Sådan blev hun ved i små 5 minutter, da det endeligt blev for meget for meget for mig og jeg kom i hendes mund. Og utroligt nok, så slugte hun alt hvad jeg afleverede i munden på hende.

Efter 10 minutters pause med en smøg og et lille glas rent sprut, følte jeg mig kampklar igen. Der gik derfor heller ikke længe med, at få tøjet af for os begge to. Vi havde da også kun lige smidt tøjet, da vi gik ”i flæsket” på hinanden, hermed ment at vi oversnaskede hinanden overalt på vore kroppe. Da A jo havde givet mig nok det bedste blowjob, som jeg har fået nogensinde, så måtte jeg gøre gengæld. Så jeg satte mig ned på knæ og gav mig til at lege med hendes allerede meget våde fisse, og der gik da heller ikke lang tid før end, at jeg tog et par fingre til hjælp og borede dem ind og ud af hendes våde fisse, som nærmest skreg på pik. Så jeg rejste mig op, sørgede for at min pik var lige ude foran hendes hul.. Først drillede jeg hende med, at stikke pikke hen på hendes kusse, for derefter at trække den væk igen. Men det fik jeg ikke lov til ret længe, da de tre tøser fra sofaen nu kom hen og skubbede mig ind i A’s fisse, så hun kunne få pik. Og mens jeg kneppede A, lagde C sig nedenunder os og begyndte at slikke mine boller. Og mens jeg kneppede A og fik mine boller slikket, kom min vens dame ud fra soveværelset, fyldt med sperm i hele ansigtet og hendes tunge kørende omkring munden, opslikkende det sperm der hang på hendes læber.

Efter 5 min ude i badeværelset kom hun tilbage og skubbede både A og C væk fra mig, for at sutte min pik af, indtil jeg sprøjtede ud i hendes mund, på hendes ansigt og noget på hendes hals. Det gav hun sig også til at slikke og sluge. Og min pik blev fuldstændig renset for sperm… Fuck hvor var det godt… Og så var det som, at det blev sort for mine øjne og jeg vågnede ikke før end nogle timer senere, stadig nøgen men med min vens dame siddende ovenpå mig…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *