En hård weekend

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Det var fredag aften og jeg var med et par venner i byen. Vi havde været ude og spise og var havnet på det lokale diskotek. Der var mange mennesker, men desværre var de fleste temmelig unge.

Jeg havde været ude og danse med et par stykker, og havde godt set en pige midt i tyverne, der stirrede på mig mens jeg dansede. Det tænkte jeg ikke nærmere over.
Hen ad ved et-tiden var mit selskab ved at bryde op, de ‘trængte’ til at komme hjem, men jeg ville blive lidt længere, for det kunne jo være, der dukkede noget interessant op. Da jeg nu var alene trak jeg mig op til baren, hvor jeg sludrede lidt med min ven bartenderen.Pludselig var der en der prikkede mig på skulderen. Det var hende, der havde stirret på mig.

“Hej,” sagde hun “hvad hedder du?”

“Jeg hedder Allan,” svarede jeg “hvad hedder du?”

“Solvej. Skal vi danse?”

“Ja, meget gerne.” Her tæt på så hun helt godt ud.

Vi gik ud på dansegulvet og vred os lidt mens vi småsnakkede. Så kom der en sjæler og hun knugede sig ind til mig mens vi dansede videre. Helt ‘tilfældigt’ kom hun til at gnubbe sine hofter mod mit skridt, det skete flere gange og hun kunne ikke undgå at mærke min begejstring.
Da musikken stoppede fulgtes vi tilbage til baren, hvor jeg spurgte om hun ville have noget at drikke.

“Ja tak,” sagde hun “men ikke her. Kom vi går hjem til mig.”

Det var mere end jeg havde turdet håbe på, så jeg skyndte mig at takke ja. Hånd i hånd gik vi ud til garderoben og fik vores tøj. Jeg spurgte om vi skulle finde en Taxa, men hun boede lige i nærheden, så vi gik.

Da vi kom op i hendes lejlighed viste hun mig ind i stuen og puffede mig ned i sofaen. “Vent her!” sagde hun mens hun gik ud i køkkenet.
Snart efter kom hun tilbage med to glas med isterninger svømmende i en lyserød væske. Hun satte sig ved siden af mig i sofaen.

“Værsgo,” sagde hun og rakte mig et glas “det er min egen specielle opskrift. Skål!”

“Skål!” sagde jeg og nippede til indholdet. Hold da op hvor det smagte godt.
Straks fik hun min kompliment.

“Bare vent,” sagde hun “den skal lige virke, så skal du bare se.”

Vi sad og småsnakkede og pludselig kunne jeg mærke, hvad hun mente. Jeg blev blussende varm og mærkede sveden springe frem i panden. Samtidig kunne jeg mærke at min pik begyndte at røre på sig.

Inden jeg fik sagt noget kom Solvej nærmere og kyssede mig på munden. Hun sugede den sidste smule kraft ud af mig, så jeg bagefter måtte gispe efter vejret. Samtidig havde hun taget fat i pikken og gnubbede blidt på den udenpå tøjet.

“Jeg tror den trænger til lidt frisk luft”. sagde hun og knappede mine bukser op. Så hev hun den op over kanten af underbukserne, så hun kunne sidde med den i hånden. “Hvor er den pæn,” sagde hun og bukkede sig ned og kyssede den.

Den struttede helt stiv op langs min mave, og nu trak hun mig til siden, så jeg kom til at ligge ned i sofaen. Mens hun trak tøjet af mig, tog jeg fat i hendes dejlige bagdel, men hun stoppede mig og sagde “Bare luk øjnene og nyd det.”

Jeg lagde hænderne om bag nakken og gjorde som hun sagde. Jeg mærkede hendes dejlige varme mund omslutte kæppen og hvordan tungen undersøgende arbejdede sig rundt om den. Hun havde virkelig check på det.

Jeg mærkede noget ved mine fødder og ville se hvad det var, men hun pressede mig tilbage og sagde atter “Luk øjnene og nyd det.”
Nu kom hun op og kyssede mig på halsen, på kinderne og i panden. Jeg svedte stadig, så hun tog et stykke stof og tørrede mig med det.

Jeg ved ikke hvad der skete og hvordan, men pludselig klikkede et par håndjern om mine håndled og stoffet blev presset ind i munden på mig. Så bandt hun hurtigt et tørklæde om mit hoved, så jeg effektivt var gjort tavs. ‘Klik’ sagde det og nu var mine fødder også låst fast i et par håndjern, der var sat fast nede under sofaen.

Solvej kom hen og kyssede mig i panden og sagde “Nu vil jeg se, om du er til noget.” Så klædte hun sig af mens jeg lå og stirrede på hende. Hold op, hvor så hun dejlig ud. Hun havde den dejligste slanke krop med pæne faste bryster, ikke for store og ikke for små. Hun var helt glatbarberet i skridtet, hvor hendes skamlæber tittede frem.

Jeg kunne stadig mærke virkningen af hendes vidunderdrink, og min pik strittede lige op i luften. Selvom jeg næsten ikke kunne røre mig kunne jeg lige se dens hoved, der lyste violet og lystent imod hende.

Da hun havde fået tøjet af, gik hun hen til en kommode og tog noget i en skuffe. Da hun igen kom hen til mig, så jeg, at det var noget af læder.
Hun begyndte at tage læderkostumet på. Det var faktisk bare nogle remme med cromebeslag. Da hun strammede remmene blev hendes bryster fremhævet yderligere og de to remme mellem hendes ben fik skamlæberne til at stritte ud.

Hun kom op til mit hoved og sagde “Hvis du holder mund, vil jeg fjerne knebelen. Så kan du få lov at slikke mig.” Da jeg ikke kunne sige noget, nikkede jeg så godt det var mig muligt. Hun bandt tørklædet op og tog den nu drivvåde klud ud af min mund.

Jeg hev et par gange efter vejret og sagde “Hvor er du dejlig, Solvej.”
Hun smilede og kravlede op på mit ansigt og satte sig så ned mens hun sagde “Slik!”

Jeg stak prøvende tungen ud og fandt snart vej ind i hendes dejlige fisse. Det var lidt besværligt for læderremmene sad i vejen, men det lykkedes dog.
Hun smagte lige så godt som jeg havde forventet.
Imens bøjede hun sig frem og tog igen min pik i munden og lod tungen lege med den.

Da jeg havde gjort mit bedste med tungen ville hun have noget andet i fissen, så hun rejste sig op og kravlede af mig og gik ud af stuen.

Da hun lidt efter kom ind igen, gik hun ned og åbnede håndjernene ved fødderne, men satte dem på igen, så de sad imellem benene. Hun løsnede også hænderne, men kun for at samle dem bag mit hoved.

Så hjalp hun mig op at stå og sagde “Kom!” Hun førte mig langsomt ud af stuen og ind igennem et forhæng til et andet værelse. Det var svært at gå med den korte kæde der var imellem benene, men jeg kom da hele vejen uden at snuble.

Der var temmelig mørkt i værelset, det var kun oplyst af nogle stearinlys.
Hun førte mig hen til en stor seng, hvor den sorte overflade var glat og kold. Hun puffede mig omkuld, så jeg kom til at ligge på maven, jeg kunne nu mærke og lugte, at sengebetrækket var af gummi.
Så tog hun et par lædermanchetter og satte dem på mine håndled. Da de sad ordentlig fast, drejede hun mig rundt på ryggen og trak et reb frem ved hovedgærdet. Det bandt hun til øjerne på manchetterne og fjernede derefter håndjernene. Nu strammede hun rebet til, så mine arme var strakt ud mod de to sengestolper.

Så fik mine fødder den samme tur, og snart var jeg spændt ud som et levende X på sengen. Hun trådte et par skridt tilbage og betragtede sit værk.
I al den tid havde jeg ikke turdet sige noget, for det lå ligesom i luften, at jeg hellere måtte holde mund. Nu spurgte jeg forsigtigt “Hvad har du tænkt dig at gøre ved mig?”

Hun smilede bredt og sagde “Jeg har tænkt mig at beholde dig som min personlige sexslave resten af weekend’en.”
Jeg blev temmelig chokeret og fremstammede “Det-det kan du da ikke, jeg-.”
Så blev jeg afbrudt.

“Jo, det kan du jo se jeg kan. Jeg har haft kig på dig i et par uger, og jeg ved en hel del mere om dig end du tror. Blandt andet ved jeg, at du ikke har nogen aftaler denne weekend, så derfor er du nu til min rådighed. Forstået?”

“Jamen-jeg-du.”
“Nu ikke mere vrøvl med dig, du vil komme til at nyde det. Det er jeg helt sikker på.” Mens hun sagde dette proppede hun en gummikugle i munden på mig og spændte remmen fast bag nakken på mig.

Så kravlede hun op på mig igen og satte sig langsomt ned over min stive pik.
Langsomt gled den helt i bund i hendes våde fisse.

Da den var helt inde, startede hun med at massere den med sine skedemuskler.
Åhh, det var skønt. Så begyndte hun at kneppe mig, først ganske stille, men snart øgede hun tempoet til en vild galop. Med den fart ville jeg ikke kunne holde mig ret længe.

Det varede dog et stykke tid, så kom hun i en ordentlig orgasme og faldt sammen hen over mig. “Py-ha,” sagde hun stakåndet “det var bare skønt. Dig skal jeg nok få glæde af.” Så kyssede hun mig på munden, eller rettere på gummikuglen og min mund.

Nu vendte hun sig om med ryggen til mig og startede sit vilde ridt igen. Jeg talte ikke, men hun fik nok en 6-8 orgasmer inden hun kravlede af mig igen.
Så meget har jeg aldrig kunnet stå for før, så det må nok være hendes mirakelvand der gjorde det.

Hun kravlede baglæns og satte sig på mit ansigt mens hun slikkede og suttede på pikken. Hun havde en formidabel teknik, så det varede ikke længe, før jeg kom med en enorm kaskade i munden på hende. Hun slugte det hele, undtagen det hun afleverede i min mund, da hun kyssede mig efter hun havde fjernet kuglen.

“Ja, du var et godt valg,” sagde hun og smilede til mig “men nu skal du hvile dig, så du er frisk til dine pligter i morgen.” Med disse ord lagde hun en dyne hen over mig, pustede lysene ud og sagde “Godnat.”

Næste morgen blev jeg vækket temmelig tidligt. Jeg havde ondt i arme og ben og skulle så forbandet på toilettet. Solvej var helt frisk og kom smilende og løste mig op. Dog fik jeg igen den korte kæde mellem benene, hun var nok bange for at jeg skulle stikke af.

Efter det tiltrængte besøg på toilettet fik jeg besked på at tage et bad inden morgenmaden. Da jeg ikke havde mit tøj i nærheden, måtte jeg spise nøgen, hvad Solvej dog også var. Hun så endnu mere dejlig ud mens morgensolen skinnede på hende.

Da vi i næsten tavshed havde spist, blev jeg igen ført ind i ‘legeværelset’, hvor hun bandt mine hænder på ryggen og hejsede dem opad med en talje, der hang midt i loftet. Det gjorde, at jeg måtte bøje mig temmelig meget fremover.

Hun satte en stang fast imellem mine ben, så jeg stod og skrævede. Så fik jeg igen en knebel i munden og hun gik hen til kommoden og rodede i en skuffe.

Hun kom tilbage med en nihalet pisk, som hun svingede frem og tilbage foran mit ansigt. “Nu starter det sjove!” sagde hun med et grin.

Bare tanken fik min pik til at rejse sig så småt. Da hun begyndte at slå henover balderne og ryggen rejste den sig helt.

“Nåh, du kan jo lide det.” sagde hun og lagde lidt flere kræfter i slagene.
Jeg forsøgte at hyle op, men det eneste der kom frem var en grødet mumlen gennem knebelen.

Hun fortsatte systematisk slagene henover min krop, og der faldt også en del slag mellem benene. Det gjorde virkelig ondt, men min pik strittede stadig ud i luften.

Nu tog hun hånden ned mellem mine ben og klemte fast om pikken. Den var nu stenhård, så hun begyndte at køre forhuden frem og tilbage. Hun kravlede ned foran mig og begyndte at sutte på den. Igen kunne jeg mærke, at hun havde en fremragende teknik, så det ville ikke vare længe før jeg kom.

Det fik jeg bare ikke lov til, for da hun mærkede en sitren i mig, rejste hun sig op igen og fortsatte med pisken. Jeg tror efterhånden jeg var temmelig rød på hele bagsiden, for nu flyttede hun sig om foran mig og startede med at slå mig på brystet og ned ad maven.

Hun vendte sig med ryggen til mig, bøjede sig ned og bakkede ind under mig. Langsomt skubbede hun sig ned over min pik og fik den dirigeret ind i hendes drivvåde fisse.

Jeg kunne ikke gøre ret meget andet end at nyde det, mens hun kneppede mig i denne akavede stilling. Hun arbejdede med lange seje tag, for stillingen forhindrede hende i at køre på i højere tempo.

Jeg kunne mærke at pikken voksede og at det rykkede i mig. Jeg skød en ordentlig salve af i hende mens hun fortsatte knepperiet. Da jeg var udtømt, trak hun sig langsomt af mig og rejste sig op.
“Du fik ikke givet mig en ordentlig orgasme,” sagde hun “det må du kunne gøre bedre.” Så bandt hun mine hænder ned fra loftet og førte mig hen til sengen, hvor hun puffede mig omkuld på ryggen. Mine hænder blev bundet til hovedgærdet og hun tog knebelen ud af munden.

Så satte hun sig overskrævs på mit hoved, trykkede den tilspermede fisse ned over min mund og sagde “Slik!”

Jeg måtte i gang med at slikke mine egne safter i mig. Det smagte nu ikke værst, for de var blandet med hendes fissesaft. Jeg labbede løs af skræk for følgerne, hvis jeg ikke fik givet hende en ordentlig orgasme.

Hun pressede sig ned over mig, så jeg næsten ikke kunne få luft. Gispende efter vejret slikkede jeg løs. Hun rettede sig lidt op, så jeg kunne trække vejret igen, men det bevirkede også at min tunge havnede på hendes røvhul.
“Ja kom, slik mig i røven.” sagde hun stønnende.

Jeg lod tungen vandre rundt om rosetten og stak prøvende spidsen ind. Der var for stor modstand, så jeg slikkede videre udenpå. Efter et par forsøg kunne jeg stikke tungespidsen ind og forsøgte at tungekneppe hendes røvhul.
Lidt efter lidt kunne den komme længere og længere ind.

Da hun syntes jeg havde bearbejdet røvhullet nok, rejste hun sig op og flyttede sig nedad imod min pik, der havde rejst sig igen.

Først kom den en tur i fissen for at blive smurt, så den var klar til det andet hul. Langsomt trykkede hun sig ned over den og pludselig opgav ringmusklen sin modstand og jeg gled ind i røven på hende.

Da jeg var kommet helt ind løftede hun sig lidt og lod så hele sin vægt presse mig ind i hende igen. Det fortsatte hun med mens hun tog en stor dildo frem og skubbede den ind i fissen. Nu kunne jeg mærke, at hun begyndte at kneppe sig selv i fissen mens hun blev røvpulet af mig.

Hun hylede op, da den ene orgasme efter den anden rullede hen over hende. Det var bare for meget for mig, så jeg fyrede kanonen af i røven på hende.

Åhh, det var skønt.

“Det var meget bedre.” sagde hun, mens hun trak både dildoen og mig ud af sig. “Nu mangler vi bare lidt rengøring.”

Jeg frygtede hvad der nu skulle ske, men hun løste mine bånd og førte mig ud på badeværelset. Der gik vi begge ind under bruseren og vaskede hinanden grundigt. Hendes dejlige bryster fik en god gang massage og vore kønsdele fik også en ordentlig omgang. Da jeg brusede hendes fisse og gnubbede med et par fingre i den, kom hun igen.

Så skruede hun en plasticspids på bruserslangen og førte den op i røven på mig. Hun åbnede langsomt for vandet og jeg kunne mærke det løb ind i mig. Da hun syntes jeg havde fået nok, trak hun den ud igen og sagde “Hold på det ellers vanker der.”

Selvom det trykkede gevaldigt holdt jeg det i mig. Så trak hun mig over på toilettet og gav mig lov til at tømme mig. Det var en ordentlig stråle der sprøjtede ud af mig. Hun gentog processen to gange mere inden hun syntes, jeg var tilstrækkelig ren indeni.

Så lagde hun mig ned på gulvet, låste mine hænder fast til et vandrør med et håndjern. Jeg fik et bind for øjnene og lå og funderede over, hvad hun nu havde fundet på.

Pludselig mærkede jeg en varm stråle på mit bryst. Den vandrede opad til den ramte midt på min mund, der nu blev åbnet af et par fingre. Nu måtte jeg ligge og gurgle hendes pis i mig, det smagte slet ikke så grimt som jeg havde frygtet.

Da hun var færdig tog hun bruseren og skyllede mig af. Derefter blev jeg løst op og vi tørrede hinanden af med et par håndklæder.

Klokken var efterhånden nået til frokosttid, så atter indtog vi et måltid nøgne overfor hinanden. Denne gang sad vi og småsnakkede, da hun spurgte om, hvad jeg syntes om at være hendes sexslave.

Jeg svarede, at det faktisk var noget, jeg havde drømt om i lang tid. Jeg havde bare ikke vidst, hvordan jeg skulle gribe det an. Jeg roste hende også for hendes opfindsomhed, det måtte være noget hun havde prøvet flere gange.
“Nej,” sagde hun “det er første gang jeg prøver at dominere en mand. Men jeg har selv været underkastet flere gange, så ideerne er ikke mine egne alle sammen.”

Vi fortsatte snakken lidt mere, mens vi ryddede op efter maden. Så gik vi sammen ind i værelset igen for at fortsætte legen.

Jeg blev lagt på ryggen på sengen med hænderne bundet ud til hver side. Mine ben fik igen en spredestang fastgjort og de blev så hejst op i en krog i loftet. Nu vidste jeg godt, hvad der skulle ske.

Solvej gik hen i skuffen og fandt et par dildoer og noget andet grej. Først tog hun et par gummihandsker på og dryppede lidt glidecreme på dem. Så stak hun prøvende en finger ind i røven på mig. Hun mødte kun lidt modstand, så hun stak endnu en finger ind og til sidst havde hun tre fingre indenfor.

Hun bevægede dem rundt, indtil hun havde udvidet mit røvhul tilstrækkeligt, og trak dem så atter ud. Så kom turen til en glat massagestav, der uhindret gled ind, hvorefter hun satte vibrationerne i gang. Mens hun røvkneppede mig med det, skubbede hun en dobbeltdildo op i fissen. Det var en temmelig stor sag, så jeg var nervøs for, hvor ondt det ville gøre, når hun skulle stikke den op i røven på mig.

Hun smurte godt med creme på den og trak så massagestaven ud. Langsomt kom hun nærmere med sit våben og pressede det imod ringmusklen, der snart gav efter og med et ’svup’ gled hun ind i mig. Langsomt men sikkert trykkede hun den ind, mens jeg stønnede og jamrede mig. Min pik stod nu stiv op langs maven.

Nu begyndte hun at kneppe mig i røven med lange seje tag, imens hun spillede på min pik med den ene hånd. Hun var temmelig stærk trods hendes spinkle krop, for hun brugte kun en hånd til at stemme imod med.

Hun satte tempoet op og det føltes faktisk dejligt. Jeg kunne mærke at endnu en orgasme nærmede sig og det kunne hun også, for hun stoppede med at spille på pikken. Nu kneppede hun mig kun i små ryk indtil hun selv kom. Hun faldt sammen over mig, så hun trykkede dildoen helt i bund på mig. Jeg skreg højt mens jeg sprøjtede min sæd ud over begge vore maver.

Hun kravlede af mig men beholdt dildoen på. Så begyndte hun at slikke spermen af min mave og bryst. Hun arbejdede sig opad og fik efterhånden slikket mig helt ren. Hendes ansigt var klistret helt ind og nu kom hun op til mit ansigt og sagde “Slik mig ren!”

Jeg slikkede hendes ansigt ren for mine egne safter, og da hun var tilfreds vendte hun sig om og tog min pik i munden for at suge de sidste rester ud af den. Samtidig plantede hun dildoen midt i munden på mig, så jeg fik den langt ned i halsen. Den smagte af røv, men jeg kunne ikke undgå den.

Da hun havde suttet pikken ren, rejste hun sig op og tog dildoen af. Hun tog pisken og startede med at varme min bagdel og lår. Slagene faldt hårdt og tæt så jeg igen lignede stribet flæsk. Jeg lå og jamrede og bad hende stoppe, men hun fortsatte bare.

Da hun syntes jeg havde fået nok, hejsede hun mine ben ned og bandt mig op.
Jeg fik lov til at gå en tur på toilettet, hvor hun låsede døren udefra mens hun sagde, at hun lige skulle et ærinde.

For at udnytte det tog jeg mig et dejligt varmt bad og mens jeg tørrede mig så jeg mig selv i spejlet. Jeg kunne godt se, at jeg var rød bagpå, men ikke nær så meget som jeg troede.

Jeg havde mistet enhver tidsfornemmelse, men pludselig gik lyset ud og jeg sad der i buldermørke. Solvej var kommet tilbage uden jeg havde hørt det, og nu låste hun døren op.

Jeg kunne mærke hun satte en hætte over mit hoved, den havde lynlåse ved øjnene og munden, så spændte hun et halsbånd fast på mig og derefter lædermanchetter om både håndled og ankler. Da hun var færdig, tog hun fat i halsbåndet og trak mig gennem den mørke gang til værelset, der igen kun var oplyst af stearinlys.

Endelig talte hun til mig: “Jeg har forberedt en helt speciel overraskelse til dig, fordi du har været så samarbejdsvillig.” Hun placerede mig igen på ryggen på sengen med arme og ben spændt ud som et X, og lukkede lynlåsene i hætten. Så gik hun ud af rummet. Nu lå jeg der og ventede i spænding på, hvad hun havde fundet på denne gang.

Jeg hørte pludselig et par svage stemmer, ikke Solvejs men et par andre pigestemmer. De grinede og sagde, at det var en dejlig sag, der lå der til dem.

Hvem var de, og hvad mente de med det? Jeg kunne ikke høre så tydelig gennem hætten og tale kunne jeg heller ikke, for der gik en rem under hagen som forhindrede min mund i at kunne åbnes.

Jeg mærkede et par hænder på brystet og en hånd der klemte om pikken. Den stivnede langsomt af den kærlige behandling fra de ukendte hænder. Kort efter kunne jeg mærke, at den strittede ret op i luften.

Så kom der en varm, våd fornemmelse og jeg mærkede en mund lukke sig om den. En tunge startede med at slikke mine nosser og vandrede derefter ned til røvhullet, der fik en dejlig slikketur. Munden omkring pikken startede med kneppebevægelser, hvor jeg kunne mærke at den gled helt ned i halsen på hende. Åhh, det var bare skønt.

Jeg kunne nu mærke en trykken på brystet, da den ene satte sig overskrævs på mig. Så blev remmen under hagen løsnet og lynlåsen lukket op.

“Hvem er I?” spurgte jeg, men det eneste svar jeg fik var “Slik!” og så satte hun fissen ned over min mund. Jeg labbede hende i mig så godt jeg kunne og hun roterede fissen over mig. Det var kun med besvær jeg kunne trække vejret, for hun sad også over min næse.

Nu mærkede jeg at pikken gled op i en velsmurt fisse og den begyndte at kneppe mig stille og roligt. Den var dejlig stram.

På rytmen i begge kroppe kunne jeg mærke at de sad og krammede hinanden og jeg kunne også svagt høre smaskelyde. Hende over mit ansigt havde bøjet sig fremad, så jeg kunne igen trække vejret gennem næsehullerne i hætten.

Pludselig trak hun atter kroppen tilbage og lukkede nu helt for luften. Den anden satte tempoet op og red mig nu vildt hen imod en orgasme. Jeg hev efter vejret, men hun trykkede bare kroppen længere ned.

Jeg havde tungen langt oppe i hende og kunne mærke et par sammentrækninger i fissen. Hun var ved at komme, og samtidig kom jeg også i store kaskader. Det var så overvældende, at jeg besvimede af iltmangel.

Da jeg kom til mig selv igen var hætten fjernet og jeg så op i Solvejs smilende ansigt.

“Hvem var de andre piger?” spurgte jeg.

“Et par veninder jeg skyldte en kneppetur.” svarede hun. “Kunne du lide dem?”

“De var gode til deres arbejde, men jeg fik jo ikke set dem.” svarede jeg.

“Det var en hård omgang.”

“Det ved jeg, for jeg sad på stolen der og så det hele. Du levede helt op til det jeg havde lovet dem, så de var tilfredse. Indtil videre!”

“Hvad mener du med ‘indtil videre’?”

“De sidder inde i stuen og diskuterer, hvad de ellers kan bruge dig til.”

“Bruge mig til?? Jeg er da ikke nogen brugsgenstand!” Jeg var ved at blive vred nu.

“Jo, de har fået lov til at lege med resten af aftenen. Men først skal jeg lave noget aftensmad, så de kan jo underholde dig imens.” Så rejste hun sig og gik hen imod døren, inden jeg fik sagt mere.

Lidt efter kom der to kvindeskikkelser til syne i døren. De så ud til at være tvillinger, den ene var dog mere buttet end den anden. De havde begge havde skinnende rødt hår. Den buttede havde det kortklippet og den andens bølgede ned over skuldrene.

De stod foran mig og drejede sig langsomt rundt, for ligesom at vise mig deres ynder. De var virkelig smukke, begge var helt glatbarberede på fissen, så man kunne se skamlæberne der strittede ud.

“Synes du om os Allan?” spurgte den ene og jeg svarede “Ja, I er meget smukke begge to, og hvor var I dejlige før da I kneppede mig. Hvad hedder
I?”

Den buttede hed Joan og den anden Jane, og de var rigtig nok tvillinger. De fortalte, at de var gamle skolekammerater til Solvej, og at de havde været bedste veninder siden skolen. Også at de havde været legekammerater i sengen mange gange. De var alle tre nemlig både til mænd og piger. Det havde jeg næsten gættet!

Nu kravlede de op til mig og begyndte at kæle for hinanden, mens jeg bare kunne ligge og nyde synet. Jane lagde sig på ryggen oven på mig og Joan skrævede hen over hende i en 69’er. Jeg havde nu frit udsyn til Jane, der slikkede Joan både i fissen og i røven.

De gik rigtig til den, og jeg kunne mærke, at der kom liv i min pik igen.
Den kunne dog ikke rigtig komme til for Janes ryg. Hun kunne dog mærke den, for hun fjernede hovedet fra Joans skød og sagde “Joan, se lige, hvad det er der prikker mig i ryggen.” Så løftede hun sig lidt så Joan kunne få en hånd ind og trak pikken til siden. “Det var bare sådan en her.” sagde hun og hev i den.

Jane rykkede lidt til siden så Joan kunne få den i munden. Hun suttede og slikkede løs på den, men uden det store held. Den ville ikke blive rigtig stiv, kun halvslatten. “Den ser mig noget død ud. Gad vide om vi har slidt den helt op? Så må vi klare os med os selv.”

De fortsatte slikkeriet i hinandens fisser, og jeg lå nedenunder og forsøgte at slappe af. Det havde jo været en hård kost for min stakkels ynglekæp.

Lidt senere kom Solvej ind og sagde, at maden var klar om et kvarter, så hvis vi skulle friskes lidt op var det nu. Pigerne kravlede af mig og begge gav mig et par dybe tungekys inden de bandt mig op. Endelig kunne jeg få blodomløbet ordentlig i gang igen.

De måtte støtte mig, mens vi vaklede ud på toilettet for at vaske os inden maden. Vi skiftedes til at tisse og vaske hinanden, så det tog noget længere end et kvarter, men endelig kom vi ud og satte os til et veldækket bord i stuen.

Vi sad nøgne alle fire og nød en lækker middag med god rødvin til. Jo, det var et selskab med god smag, jeg var havnet i.

Mens vi spiste kunne jeg flere gange mærke en fod der nussede min pik, men den var stadig ikke helt begejstret for situationen. Jeg sad også og nulrede med tæerne i pigernes fisser. Jeg kunne mærke de kunne lide det, for de blev mere og mere våde dernede.

Efter maden syntes Solvej, at jeg havde fortjent en hvilepause inden løjerne skulle fortsætte, så vi satte os hen i sofagruppen og hyggesnakkede. Hun fortalte de andre, hvordan hun havde fanget mig.

Pludselig spurgte Joan, om ikke det var en ide at give mig et skud af ‘vidunderdrikken’, så jeg kunne dække deres behov resten af aftenen. Nå, så det var et kendt middel i disse kredse.

“Jo, det var det måske. Det er bare ikke helt risikofrit, for han prøvede det i går aftes. Men der er selvfølgelig gået en del timer siden, så jeg kan godt lave en lidt svagere opløsning til ham. Den virker nemlig helt fint på ham.” sagde Solvej og smilede til mig. “Hvad siger du selv?”

“Hvad er risikoen? Jeg skal ikke være forsøgskanin for alle mulige eksperimenter.”

“Der kan være en bivirkning ved for store doser eller ved for hyppigt brug.

Du risikerer at få konstant ståpik i flere timer, og det er meget smertefuldt. Men på den anden side, så er der jo ikke meget stivelse i den i øjeblikket.” Mun klemte om den halvslappe pik mens hun sagde det.

“Hvis du kan lave en passende styrke, så er det OK med mig. Det ville være synd at lade tre dejlige damer vente forgæves.”

De grinede alle højt og Solvej gik ud i køkkenet. Snart efter kom hun tilbage med en bakke og fire glas. De tre var lysegrønne og det ene var lyserødt. Hun delte dem ud og vi skålede i hver vores eleksir.

“Ja,” sagde hun “der er forskellige opskrifter alt efter, hvad man ønsker.

Du kender virkningen af den røde, og den grønne forstærker sanserne, så vore orgasmer bliver endnu kraftigere og skønnere.

Forresten er det nogle meget gamle opskrifter, jeg har arvet fra min oldemor. Hun nedstammede fra en indianermedicinmand, der havde opfundet dem.

De er dybt hemmelige, så det er kun ganske få der nogensinde har haft kendskab til dem. Det betyder at jeg stoler på, at du kan holde på den hemmelighed.”

“Ja. Som du nok har fornemmet, kan vi godt have fuld tillid til hinanden.” svarede jeg.

“Ja. Det er jo også en forudsætning, når man leger med domination. Man skal have 100% tillid til hinanden, og det kan jeg mærke på dig, at vi har haft hele tiden. Så derfor turde jeg godt betro dig det.”

Så snakkede vi videre om hvilke fantasier vi hver især havde, og hvad vi kunne tænke os at afprøve med hinanden.

Da vore glas var tomme, kunne jeg så småt mærke virkningen, og Solvej ville lige rydde op og forberede værelset til os. Jeg kunne høre hun rumsterede rundt derinde.

Lidt efter kaldte hun på Jane, der gik ind til hende. Snart efter kom Solvej tilbage efter os andre. Smilende førte hun os ind i værelset, hvor Jane nu var spændt fast på et stort kors, der var fastgjort til væggen. Hun hang med hovedet nedad og var åben og indbydende.

“Selvom du faktisk er min slave, får du lov til at tage for dig af retterne.

Værs’go, hun er helt til din rådighed.” Solvej førte Joan hen til sengen og de lagde sig til rette for at nyde os og hinanden.

Jeg gik hen og startede med at slikke hende i fissen. Som hun hang der, var hun anbragt lige i den rette højde, så jeg kunne stikke min efterhånden godt stive pik lige ind i munden på hende. Jeg arbejdede godt med min tunge i hendes fisse og jeg kunne også lige nå røvhullet.

Da hun var godt våd allerede tog jeg en dildo og startede med at kneppe hende med den, mens hun stadig suttede på pikken. Samtidig gramsede jeg på hendes dejlige faste bryster.

Hendes røvhul var også godt vædet, så prøvende stak jeg en finger ind. Hun tog villigt imod den, så jeg fortsatte med endnu en finger og snart havde jeg tre fingre inde i hendes røv.

Så flyttede jeg dildoen fra fissen til røven og gav hende en ordentlig kneppetur med den, mens jeg igen slikkede hende i fissen. Det varede heller ikke længe før hun kom, mens jeg slikkede hendes orgasmesafter i mig.

Jeg havde heller ikke langt igen, men jeg ville vente lidt endnu, så jeg trak mig tilbage.

Pigerne henne i sengen lå nu tæt omsluttede og havde tabt interessen for os andre.

Søgende gik jeg lidt rundt i værelset, og så fandt jeg pisken. Den tog jeg med hen til Jane og begyndte at piske hende. Først let på brysterne og i skridtet, så hårdere op ad lårene og på maven, og derefter igen på brysterne.

Hendes bryster var dejlig faste og vorterne strittede ud imod mig ved behandlingen. Ind imellem slagene suttede og bed jeg i dem mens Jane stønnede højt. Det var helt tydeligt, at hun var vant til sådan en behandling. Jeg tog et par klemmer og satte dem på vorterne.

Nu trængte min stive pik efterhånden til en udløsning, så jeg klatrede op på korset, hvor der var nogle stropper jeg kunne sætte fødderne i. Da jeg var kommet op i den rigtige højde, stak jeg pikken ned i hendes dejlige våde fisse, og begyndte at kneppe hende med lange seje tag.

Det var en underlig fornemmelse at bolle hende, mens hun hang med hovedet nedad. Hun var efterhånden også kobberrød i ansigtet, så det var også ved at være på tide at vende hende om til oprejst stilling.

Efter et kort stykke tid kunne jeg mærke, at jeg var ved at komme og øgede tempoet. Hendes fisse trak sig også sammen og vi kom samtidig med et brag.
Da jeg havde tømt mine safter ud i hende og pikken begyndte at skrumpe igen, klatrede jeg ned og stak den i munden på hende, så hun kunne sutte den ren.

Henne på sengen kunne jeg se, at de begge nu lå og kiggede på os, så jeg bad dem hjælpe mig med at få Jane taget ned af korset. De rejste sig og kom hen og i fællesskab tog vi hende ned og lagde hende på sengen, hvor Solvej straks begyndte at slikke spermen i sig, nu hvor den kunne løbe ud.

Mens de hyggede sig tog jeg mig af Joan. Hun lå ved siden af de andre og jeg startede med at sutte på hendes store gyngende bryster. Vorterne var meget store og de fik ekstra megen opmærksomhed.

Jeg fandt igen klemmerne som jeg satte på dem, og lå så og trak opad i dem. Så kravlede jeg ned og gav hende en slikketur i fissen og et par fingre i røven, mens hun lå og stønnede. Til sidst kom hun med et højt skrig.

Så vendte vi os alle om, så vi lå i en firkant og kunne bearbejde hinandens kønsdele. Det var en sjov oplevelse.

Da vi alle endnu engang var blevet tilfredsstillet, lå vi helt udmattede og snakkede mens vi nussede med hinanden, indtil vi faldt i søvn i en stor bunke.

Da jeg vågnede igen var det mørkt og jeg kunne høre dybe åndedrag ved siden af mig. Stille listede jeg ud på toilettet og tissede. Da jeg var færdig listede jeg hen til døren til soveværelset. Den stod åben og jeg kunne skimte to kroppe der lå tæt sammen under dynen.

Tilbage i værelset kunne jeg se, at det var Joan der stadig lå og sov. Jeg fandt dynen i hjørnet og lagde den over hende og kravlede stille ind til hende. I søvne vendte hun sig og lagde armen omkring mig og jeg faldt i søvn i hendes arme.

Jeg vågnede ved duften af kaffe og kunne mærke at Joan lå og strøg mig på pikken.

“Godmorgen,” sagde hun, “har du sovet godt?”

Jeg svarede “Jo tak. Hvad med dig? Det var en hård omgang i aftes.”

“Jeg er helt frisk og udsovet, lige klar til en gang pik før morgenmaden. Er du frisk til det?”

Min pik lettede på hovedet som svar, og hun dykkede ned under dynen og begyndte at sutte på den. Det varede heller ikke længe før den stod i al sin magt og vælde.

Så kravlede hun hen over mig og styrede den langsomt ind i fissen. Hun lod sin vægt presse den helt i bund og begyndte nu at kneppe mig stille og roligt, mens hun lagde sig ned og kyssede mig.

Jeg tog fat om hendes bryster og klemte om vorterne der allerede struttede af liderlighed. Hun sukkede dybt og arbejdede videre. Jeg lå bare stille og nød det, mens jeg gramsede videre på hendes dejlige bryster.

Det varede heller ikke længe før jeg kunne mærke at hun var ved at komme, og i samme øjeblik hendes fisse trak sig sammen, stødte jeg til af al kraft op i hende. Det udløste en kæmpe orgasme hos hende og hun faldt sammen over mig i et skrig.

Jeg hørte noget pusle ved døren og Jane og Solvej stod og krammede hinanden i døren mens de kiggede på os.

Så hørte jeg Solvej sige: “Der er nok nogen, der har tyvstartet. Du ved godt, hvad det koster, ikke Joan?”

“Jamen, jeg kunne ikke lade være, den er så dejlig. Det var et uheld. Du må ikke straffe mig for hårdt, vel?” Joan lød helt nervøs.

“Det afgør vi ved morgenmaden. Skynd jer op og bliv vasket, maden er klar og vi vil ikke have jer til at sidde og lugte mens vi spiser.”

Vi skyndte os ud på badeværelset og tog et brusebad, hvor vi vaskede hinanden grundigt over det hele. Vi måtte jo ikke lugte, så hellere gøre det ordentligt. Mens vi stod der spurgte jeg om, hvad Solvej kunne finde på som straf.

Joan svarede, at det kunne være alt muligt, og jeg skulle heller ikke føle mig for sikker. Solvej havde nemlig en enorm fantasi, når det drejer sig om afstraffelser.

Efter badet skyndte vi os ud i køkkenet, vi var efterhånden også blevet godt sultne. Solvej stod ved køkkenbordet og kommanderede Joan hen til sig. Hun satte et par fodmanchetter på hende og et halsbånd med kæde i.

Jeg blev sat hen på stolen i hjørnet ved siden af Jane, der sad og smilede forventningsfuldt.

Nu tog Solvej kæden og trak Joan hen til en ventende stol. Der strittede en kort tyk dildo op fra sædet, hvor den sad fast med en sugekop. Joan blev sat ned over dildoen, der trængte langsomt ind i røven på hende, mens hun stønnede stille.

Så blev fødderne sat fast til de bagerste stoleben, så hun ikke kunne støtte på dem. Hendes hænder blev bundet sammen omme på ryggen og en rem blev strammet så hendes albuer sad tæt sammen. En kraftigere rem blev spændt rundt om stolesædet og hen over hendes lår, så hun var trykket fast ned mod sædet.

Hun fik en gummihætte trukket ned over hovedet. Den havde en udskæring til hele ansigtet, men dækkede ellers resten og gik helt ned til skuldrene.
Snoren fra hænderne blev bundet sammen med en anden snor, der hang ned fra en krog i loftet. Så blev hendes hænder hejset opad, indtil hendes overkrop var presset godt fremad.

“Værsågod at spise” sagde Solvej, mens hun satte sig overfor os. Vi kiggede på Joan, der fik serveret en dyb tallerken med noget der lignede havregrød. Det måtte hun sidde og slikke i sig som en hund, hvis hun ville have noget at spise. Så gik vi selv i gang med maden.

Da vi var færdige alle fire, tog Jane og jeg af bordet og Solvej hejsede Joans arme ned. Hun var helt klistret i ansigtet af grøden, men det blev ikke fjernet endnu.

Solvej bandt hendes arme fast til siderne på stolen og bad os hjælpe med at bære stolen med Joan ud på badeværelset. Der blev den lagt ned på gulvet, ’så hun kunne blive spulet ren’ som Solvej udtrykte det mens hun skrævede hen over Joan. Så lod hun vandet gå og en kraftig stråle sprøjtede løs på Joans ansigt.

Da Solvej ikke kunne mere var det Janes tur. Også hun tømte en ordentlig mængde pis ud over hendes søster. Til sidst var det min tur. Jeg havde ikke så meget i beholderen, for det var tydeligt, at de andre havde holdt sig temmelig længe.

Da vi havde pisset Joan ren for grød, blev jeg taget bagfra og fik hurtigt bundet mine hænder sammen bagpå. Så blev jeg sat overskrævs over Joan og blev bundet fast ovenpå hende. Jeg fik et halsbånd på og det blev bundet fast til Joans.

Nu sad vi med ansigterne tæt sammen og Solvej sagde “Slik hende ren!” Jeg måtte igang med tungen og slikke de sidste grødrester og vores pis af hendes ansigt og også af gummimasken.

Da de syntes hun var ren nok, blev jeg bundet fri og Jane trak mig ind i værelset, hvor hun spændte mig op på korset, der stadig sad på væggen. Imens vaskede Solvej Joan, bandt hende fri og førte også hende ind i værelset. Her blev hun bundet til sengen, spredt ud som et stort X.

Jeg kunne se, at de spredte hendes ben ekstra meget og hun blev bundet fast til sengen adskillige steder, så hun til sidst lå uden at kunne røre sig. Nu kom de hen til mig og de havde en pose med. Den tømte de på gulvet foran mig, så jeg kunne se en masse læder og gummiting. De startede med at give mig en gummihætte over hovedet. Den havde kun huller til næseborene og munden. Jeg kunne mærke, at der blev presset noget ind i mine ører og snart kunne jeg heller ikke høre noget.

Jeg kunne mærke at de spændte forskellige ting rundt om livet på mig og strammede til. Til sidst fik jeg en lille gummiknebel i munden, der blev spændt fast om nakken.

Nu kunne jeg mærke den dejlige følelse af en mund, der lukkede sig om min pik, og langsomt begyndte at sutte og bide i den. En hånd vandrede op ad mine lår og krammede mine balder, og kort efter mærkede jeg en fast genstand blive skubbet op i røven.

Munden blev til to der skiftevis suttede pik og nosser. Ind imellem blev der også bidt lidt. Jeg kunne mærke at pikken var helt stiv nu og pludselig blev der spændt noget rundt om den og strammet til. Jeg skreg ud gennem knebelen, men mærkede så at den voksede i munden, det var en oppustelig knebel. Snart var min mund åbnet helt til bristepunktet.

Pludselig hørte jeg musik, der var indbygget ørepropper i hætten, så det var det der blev proppet ind i mine ører før. Det var en underlig fornemmelse at være udelukket helt fra omverdenen og kun høre blid musik.

Jeg havde ingen tidsfornemmelse, bortset fra musikken, men med et stoppede musikken igen. Der var atter stille omkring mig. Ingen rørte ved mig og jeg kunne mærke at pikken var ved at falde igen.

Nu kom der lyde igen, denne gang en stønnen og stemmer. Det var pigerne jeg kunne høre. De lå og hyggede sig ovre i sengen. Der blev skruet op for lyden, så jeg helt tydeligt kunne følge med i hvad der foregik derovre. Hun var en kreativ pige hende Solvej, det måtte jeg indrømme.

Jeg kunne høre en få pisk så hun skreg og bad om nåde. Jeg hørte lidt senere kneppelyde og stønnen efterfulgt af et par orgasmeskrig. Nu kom der atter liv i pikken, der sikkert stod lige ud i luften, for lige med et mærkede jeg et par hænder og noget der føltes som en fisse blive presset ud over den.
Jeg havde stadig dimsen spændt rundt om den, så den måtte hun også have med inde i fissen.

Lydene fortsatte, og jeg kunne tydeligt høre mine egne gryntelyde og smaskene af pik og fisse der arbejdede. De måtte have en mikrofon ganske tæt på mig. Det varede heller ikke længe før jeg kom med en ordentlig kaskade.
Jeg hørte også et undertrykt forsøg på et orgasmeskrig da fissens ejer kom lige efter.

Så blev alt stille igen, de havde afbrudt lyden. Fissen var væk og jeg mærkede en mund der suttede de sidste spermrester ud af pikken. Så var den væk igen.

Nu mærkede jeg et par hænder, der løsnede remmen bag nakken og knebelen blev tømt for luft og taget ud. Jeg trak vejret dybt et par gange og så blev hætten krænget af mig.

Det var et interessant syn der mødte mig. Joan var stadig bundet og kneblet og lå foran mig. Jeg kunne se at det var hendes fisse jeg havde kneppet, for min sperm løb lige så stille ud af hende.

Min egen pik havde et seletøj af smalle læderremme med nitter på. Det blev også pillet af og blev puttet ind i munden på mig. Jeg kunne smage både Joans og mine egne safter iblandet lædersmagen. Så fik jeg lov at spytte det ud igen.

Joan blev lagt over på sengen og bundet fast med hænderne samlet over hovedet og benene bundet til en stang, der blev hejst op i loftet.

Jeg blev befriet fra korset og lagt på sengen ved siden af Joan, bare vendt om, så jeg kunne se ind i hendes dejlige fisse.

Solvej lagde sig hen over mig mens Jane spændte mine arme og ben fast til sengen. Så begyndte de begge at slikke og sutte overalt på mig og snart stod pikken igen kampklar, selvom den var godt øm efterhånden.

Solvej sagde, at det var sidste omgang, for nu var de også godt trætte. Hun satte sig overskrævs på mig og fik styret pikken ind i fissen. Langsomt begyndte hun at kneppe mig mens Jane satte sig hen over mit ansigt og slikkede Solvej på brysterne. Jeg stak tungen så langt ind i hende jeg kunne komme til og slikkede løs. Hun vred sig så jeg næsten ikke kunne få vejret, og det varede heller ikke længe før hun kom med en sprøjtende orgasme.

Solvej havde rejst sig fra mig og vendt sig om, og nu styrede hun pikken ind i røvhullet. Jeg mærkede en del modstand og lige med et ploppede denindenfor. Hun startede med langsomme kneppebevægelser og lænede sig bagover, så Jane kunne komme til at slikke hende i fissen.

Joan kunne kun ligge og kigge på os mens hun vred med underlivet. Så rejste Jane sig, tog en kæmpestor dildo og stak den ind i fissen på søsteren. Joan vred sig og prøvede på at skrige, men var forhindret af knebelen. Jane skubbede den så langt ind hun kunne og bandt den fast med et stykke snor, så den ikke kunne glide ud igen.

Jeg kunne se, at det gjorde ondt for tårerne begyndte at komme frem i hendes øjne, men Jane startede bare vibratoren og lod hende ligge. Solvej sagde, at det var straffen for at være ulydig.

Så kunne jeg ikke holde mig mere og sprøjtede med et brøl langt inde i røven på Solvej. Hun kneppede stadig videre mens Jane slikkede løs i fissen på hende. Det varede heller ikke længe før hun også kom med et skrig og faldt sammen over mig.

Jane slikkede Solvej færdig og havde også slikket røvhullet rent for sperm, og kom op og kyssede mig og afleverede en mundfuld i munden på mig. Så blev jeg bundet fri og fik besked på at befri Joan mens de andre gik i bad.
Jeg løsnede dildoen og trak den langsomt ud mens jeg slukkede for den. Jeg kunne ikke lade være med at kneppe hende lidt med det enorme instrument inden jeg trak den helt ud. Så slikkede jeg den ren for hendes fissesafter og lagde den væk.

Joan blev befriet for knebelen og bundet løs, mens jeg kyssede hende på munden og krammede de dejlige bryster. Så gik vi også i bad og vaskede hinanden grundigt, for nu var det vist ved at være slut med legene.
Da vi var færdige tog vi alle tøj på igen, underlig fornemmelse efter så lang tid nøgen.

Vi satte os endnu engang ud i køkkenet for at spise.

Mens vi spiste snakkede vi om hvad vi havde følt og oplevet gennem de mange timer vi havde leget. Jeg blev også spurgt om jeg havde lyst til at lege med dem igen en anden gang, og jeg sagde selvfølgelig ‘ja’. Det var de glade for, for det var ind imellem svært at finde en partner, der var interesseret, men de havde følt, at jeg havde været helt med på ideerne.

Inden jeg tog derfra, aftalte vi at ringe sammen, for at finde en passende lejlighed til vores næste seance.

De skulle komme til at fortsætte lang tid fremover, men det er en helt anden historie.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *