Gruppesex, pigesex og partnerbytte i Nordjylland

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

For noget tid siden skulle min kæreste Lea med jobbet til Nordjylland på et weekend kursus. Samtidig tog vi nogle dage fri i ugen efter så vi kunne se lidt af de danske byer og hygge sammen.

Da jeg ankom søndag eftermiddag var kurset lige blevet færdigt og de fleste var på vej hjem igen. Jeg listede hen til Lea der stod og snakkede med nogle kollegaer. Da jeg stod helt henne bag ved hende, tog jeg hurtigt mine hænder ind under hendes, tog fat i hendes dejlige F skåls bryster og sagde “Gæt hvem jeg skal spise i aften?” Lea sprang op og hvinede forskrækket mens hun vendte sig om.

Et stort smil bredte sig på hendes læber og hun skulle lige til at sige noget da jeg trak hende ind til mig og kyssede hende. Dem hun havde snakket med virkede lidt forlegne over min handling men sagde pænt goddag da Lea præsenterede mig. Efter nogle minutter var alle hendes kolleger kørt og vi stod tilbage, klar til at hygge de næste par dage.

Vi hentede mine ting i bilen og gik op på værelset. Efter en halv dag i bilen ville jeg have et bad og badekarret blev fyldt med varmt vand og sæbe. Mens jeg klædte mig af og sat noget musik på, fra min medbragte iPod, havde Lea skyndt sig og var smuttet ned i det varme vand.

“Kom her hen skat” sagde hun da jeg trådte ind på badeværelset. Jeg gik hen til hende og kiggede ned på hendes dejlige krop, store runde F-skåls bryster og kønne ansigt. “Helt hen til mig” sagde hun med kælen stemme, jeg havde på fornemmelsen hvad hun ville og stillede mig ved hendes ende af karret. Og ganske rigtigt, hun lænede sig frem til min pik og begyndte at slikke, sutte og kysse pikken som blev stiv efter få sekunder. Lea tog fat med højre hånd om pikken og kørte frem og tilbage i takt med sin mund, mens hendes venstre hånd forsvandt ned i vandet mod hendes fisse.

Lea legede med sig selv mens hun slikkede min pik der voksede lidt i munden på hende. Hun var begyndt at stønne i takt med hendes munds arbejde med min stive pik. Jeg tog fat om hendes hoved og begyndte roligt at bolle munden i lange dybe stød. Efter få minutter stønnede vi om kap og Lea skubbede mig væk, rejste sig op med røven vendt mod mig og stønnede “knep mig hårdt!”, jeg stillede mig bag hende og stødte pikken helt i bund.

Lea stønnede højt da min stenhårde pik gik i bund på hende og jeg greb om hendes runde baller og kneppede hårdt og dybt mens vi stønnede højere og højere. Lea stod med den ene hånd på væggen, for at støtte sig og den anden legede med hendes fisse i et stigende tempo, samtidig med at jeg kørte så hurtigt jeg kunne frem og tilbage i hendes fisse. Pludselig stønnede Lea ikke mere men rystede over hele kroppen og faldt ned på knæ på gulvet, hun havde fået en kæmpe orgasme og kunne ikke stå på sine ben mere.

Jeg gav hende et par sekunder at sunde sig i og stillede mig bag hende for også at få noget ud af det. Men hun rejste sig og lagde sig på sengen med spredte ben. Efter at have fået pikken indenfor igen, trak hun sine ben op så hendes numse blev løftet lidt. Jeg kneppede løs mens mine hænder greb hendes lækre store bryster der dansede omkring foran mit ansigt. Det er også en god stilling, forfra mens jeg kan kramme de dejligste bryster der findes. Det er også en hurtig måde at få mig til at komme og denne gang var som de fleste, efter få minutter stønnede jeg at jeg var ved at komme og Lea skubbede mig lidt væk og drejede sig så hendes bryster lå lige foran mig. Jeg sprøjte min sæd over begge store bryster og der var ikke mange områder der ikke blev ramt.

Jeg faldt udmattet sammen ved siden af Lea og hviskede lidt efter “Det var det bad vi kom fra!” Vi kom i bad, denne gang uden sex, og gik en tur i området. Vi endte med at spise på en hyggelig restaurant hvor vi kom i snak med et lokalt par, Peter og Signe.

Efter kort tid lå der en underlig stemning i luften og da de inviterede os rundt i byen sagde vi hurtigt ja tak. De førte os til et hyggeligt sted hvor vi fik lidt at drikke, Signe sad ved siden af mig og mens Peter hentede drikke og Lea var på wc spurgte Signe mig, mens hun lænede sig lidt frem, “Hvad siger du til vi tager hjem til os og hygger endnu mere?”.

Jeg kiggede længe på hende og hendes krop: langt mørkt hår, kønt ansigt med blå øjne, lidt rund krop, pæn rund numse(det havde jeg opdaget tidligere) og bryster der var “gemt” i en meget nedringet rød kjole uden bh. Idet jeg ville svare kom Lea og satte sig på den anden side af bordet. Lea skulle lige til at spørge om hvad vi talte om da jeg lænede mig frem mod Signe og sagde lavt “Det bliver svært at overtale Lea men jeg vil gerne!”

Jeg var godt klar over at Lea ikke ville blive svær at overtale, men jeg ville se hvad de kunne finde på for at få os med.

Jeg rejste mig og bød Lea op til dans og lod Signe og Peter om at finde deres kreative evner. Jeg fortalte Lea hvad Signe havde sagt og at hun nu skulle spille afvisende men ikke så meget det ikke blev til noget. Den var Lea med på og da sangen var færdig satte vi os og skålede. Signe sad og aede mig på låret efter 5 minutter og kort tid senere flyttede hun den op til min halvstive pik. Peter havde hurtigt begyndt sin charme offensiv mod Lea der og Signe havde listet sig til at kæle for min nu stive pik.

Peter var en flot fyr; mørkt kort hår, pænt glad men markeret ansigt, brede skuldre, muskuløs, store bløde hænder og en blød stemme. Jeg kunne se Lea gerne ville lege med dem men hun spillede så godt at Signe byttede plads med Peter da han og jeg hentede næste omgang øl.

Da vi kom ned igen sad pigerne og snakkede “hemmeligt” med hovederne tæt sammen og efter vi havde sat os flyttede Signe sit ansigt foran Lea og holdt hende i hånden. Roligt lænede hun sig frem og kyssede Lea med den ene hånd bag hendes hoved. Først “ville” Lea ikke men efter kort tid gengældte hun kysset og pigerne sad og kyssede så jeg næsten fik stiv pik med det samme.

Det afgjorde sagen, Lea rejste sig og lænede sig ind over bordet mod Peter, så han kunne se ned til brysterne, “Så skal du også kneppe mig mens din kone slikker mig!” sagde hun, tog sin frakke på og gik mod døren.

Jeg tømte min øl og gik efter sammen med Peter, der også havde tømt sin øl. Udenfor stod Lea og ventede på Peter der fortalte at de boede 2 minutter væk. Signe kom ud og vi gik hjem til deres hus. På vejen begyndte Signe at holde mig i hånden og jeg så Peter holde om Leas lækre røv. Nu kunne ingen være i tvivl, der var sex i luften.

Da vi kom indenfor spildte Lea ikke tiden, hun trak Peter hen til sig og begyndte at klæde ham af mens Signe tændte noget musik og hentede lidt at drikke. Jeg tog mit overtøj af og satte mig i sofaen for at nyde showet. Lea havde fået hans jakke, skjorte, bukser og strømper af og der var en tydelig bule i hans underbukser.

Signe kom tilbage og kiggede lidt på dem før hun satte sig ved siden af mig. Først der opdagede jeg hun havde “tabt” sin kjole og var nu næsten nøgen, kun trusser, hofteholder og nylonstrømper var tilbage. Logisk nok kunne jeg ikke holde øjnene fra hende, god rund røv, lange bløde ben og flotte bryster (omkring D skål).

Signe satte sig og begyndte at klæde mig af og efter kort tid stod jeg nøgen foran hende og hun legede med min halv stive pik. Signe lænede sig frem og stak pikken i munden for at sutte den stiv. Jeg var blevet godt lysten og kunne sikkert komme på kort tid men jeg trak mig ud af munden på hende og lagde hende ned i sofaen for at slikke hendes fisse.

Ud af øjenkrogen så jeg Lea sutte pik som kun hun kan det, dybt til roden og hurtigt! Peter holdt forsigtigt om hendes hoved med lukkede øjne og så salig ud. Signe lå med benene ud over kanten af sofaen og jeg begyndte at kysse hendes lår og mave mens jeg langsomt nærmede mig hendes våde fisse. Min ene hånd holdt om hendes ene bryst og hun rykkede frem mod mig for at jeg skulle slikke med det samme. Jeg slikkede udefra og ind mod fissen mens den mine fingre begyndte deres kælen for hendes runde numse.

Jeg kunne høre Peter og Lea stønne men fordi jeg lå med hovedet mellem Signes flotte ben kunne jeg ikke se dem. Mens jeg slikkede fisse, lå hun og legede med sig selv. Jeg fugtede min pege finger og trykkede den mod hendes numse, hun trykkede den mod min finger og den gled indenfor, samtidig nappede jeg hendes klitoris mellem mine læber og hun stønnede højt. Jeg spillede tungen rundt om hendes klit og kørte fingeren ud og ind.

Signe stønnede “Der kan være flere, tror jeg!” og løftede numsen lidt. Jeg fugtede flere fingre og ind pressede jeg 3 fingre og slikkede hendes fisse, mens jeg nulrede hendes ene brystvorte. Hun stønnede højt efter kort tid og kom i en stor orgasme, hvor hun nærmest smed sig rundt i sofaen. Bagefter trak hun mig op så hun kunne kysse mig og kæle for min, nu slappe, pik. Peter stod på knæ bag Lea og holdt om hendes hofter mens han kneppede hende hårdt. Jeg stillede mig foran Leas ansigt og hun åbnede munden så jeg kunne komme til.

Mens Peter tog hende bagfra, suttede hun min pik der hurtigt blev helt hård. Signe havde fået pusten igen og kom hen til mig så jeg kunne lege med hendes flotte bryster.

Jeg fik Signe ned på knæ overfor Lea og stødte min pik helt i bund i hendes våde fisse. Mens Peter og jeg kneppede hinandens piger, lå de og kyssede hinanden og stønnede om kap. Signes fisse var stram og der gik ikke mange minutter før jeg kunne mærke jeg ville komme. Signe nåede i sidste øjeblik at vende sig om så jeg kunne sprøjte på hendes bryster. Samtidig kom Peter ud over Leas ryg med en glad brummen.

Jeg nærmest faldt om i sofaen og Peter satte sig i en lænestol mens pigerne lagde sig på gulvet. Jeg tog mig af min øl sammen med Peter og efter lidt tid begyndte Lea at kæle med Signe. Hendes hænder gik på opdagelse over hele kroppen og Lea kender kvinde kroppen og på ingen tid fik hun Signe til at stønne og vride sig, til stor glæde for os der kiggede på. Peter lagde sig ned til dem og kælede for Leas store bryster og runde numse.

Signe drejede sig for at ligge under ham og nærmest slugte hans pik. Den var ikke stiv men det blev den hurtigt. Lea var begyndt at lyde lysten så jeg lagde mig hen til dem og slikkede Leas fisse før jeg fik Signe hen så vi kunne slikke hinanden. Peter havde lagt sig hen over Lea og kneppede hende mens han krammede de store bryster. Mens jeg slikkede Signes våde fisse slikkede hun min pik stiv, og så begyndte det hele forfra.

Vi fik ikke set meget mere af Nordjylland – men vi klager nu ikke.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *