Fristet af teenage fisse

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Hej Jeg er en fyr på 31 år. Normalt er jeg i et lykkeligt forhold og kunne aldrig finde på at være min kæreste utro. Men som det fremgår af følgende historie kan fristelsen jo blive for stor.

Det var en af de weekender, som gik med at arbejde. Jeg var i København og hele lørdag gik med møder. Faktisk en hel række lange og generelt kedelige møder. Det eneste lyspunkt var et par frække sekretærer, som smilede sødt til mig et par gange. Specielt en meget ung pige med lyst hår og meget tiltalende former gjorde de svært for mig at koncentrere mig om møderne.

Nå, men da møderne endelig var forbi gik turen tilbage til mit hotel. Ved receptionen var der lidt kø, og jeg stillede mig uden at tænke nærmere over lige bag ved to unge piger. De små-sludrede og det gik ikke op for mig, hvem de var før den ene helt tilfældigt kom til at tage et skridt bag ud og derved skubbede lidt til mig. Hun undskyldte naturligvis, og de to piger kiggede fnisende op ad mig. Jeg smilede og sagde at det var helt i orden.

Først efter at pigerne igen havde vendt ryggen til mig, gik det op for mig at det var pigerne fra Creamy. Ikke fordi jeg var den store Creamy fan, men man kan jo ikke lade være med at lægge mærke til sådan et par lækre teenagere, når man ser TV-reklamer.

Jeg blev nu mere interesseret og stod nu og betragtede piger, mens de snakkede med hotel-receptionisten. Jeg var som sagt godt på forhånd klar over at de var et par lækre tøser, men nu hvor de stod lige foran mig, hver især iført et par ultra stramme cowboybokser, begyndte min pik hurtigt at overtage min tankevirksomhed.

Bedst som jeg stod der og betragtede pigerne blev det nu min tur. Jeg nåede lige at høre, at pigerne skulle bo på værelse 129 inden de forsvandt. Lettere forvirret fik jeg forklaret receptionisten, at jeg gerne ville have et værelse. Til min store glæde sagde receptionisten, at jeg skulle bo på værelse 130. Måske var det ikke det sidste jeg havde set til pigerne.

Da jeg kom op til mit værelse, som (heldigvis) viste sig at ligge lige ved siden af Creamy pigernes, stod pigerne uden for deres dør og fumlede lidt med deres nøglekort. De kiggede spørgende op på mig, da jeg gik forbi. Jeg var ikke sen til at udnytte chancen til at komme lidt i snak. Det vidste sig at de blot havde vendt kortet forkert, og snart var deres dør åbnet. De takkede og jeg gik ind til mig selv.

Ca. 1 time senere, da jeg havde være i bad, og ellers fundet mig tilrette på værelses bankede det på døren.

Udenfor døren stod den ene af pigerne. Jeg fik senere at vide at hun hed Rebekka. Hun kiggede smilende og nærmest undskyldende op på mig og sagde, “du har vel ikke en proptrækker, som vi kan låne?”. Jeg sagde, “Jo, måske” og begyndte at febrilsk at lede rundt om på værelset. Til mit store held fandt jeg en proptrækker i en af skufferne.

Hun takkede og sendte mig det mest sexede smil, som jeg har oplevet længe. Som hun stod der, var jeg helt besat af hende. En mørkhåret pige med rigtige ung-pige former, en lækker stram fræk røv, og små men strittende bryster. Hun var stadigvæk iført cowboybukser, men ud over det var hun nu kun i ført en lille fræk top, som kun lige akkurat skjulte hendes bryster.

Jeg tænkte som besat, hvordan får jeg hende til at blive lidt. Desværre nåede jeg ikke at sige noget inden hun var væk igen. Skuffet gik jeg tilbage til det fjernsynsprogram jeg var i gang med.

Heldigvis gik der ikke længe før det igen ringede på døren. “OK, jeg ved godt det snart er pinligt”, sagde Rebekka, “Men vi kan ikke få denne vinflaske op, kan du ikke hjælpe?” “Ok” stammede jeg, jeg tog flasken og uden de store problemer trak jeg flasken op. “Tusind tak igen” sagde Rebekka. Inden jeg denne gang nåede at overveje, hvordan jeg kunne opholde hende, overraskede hun mig. “Har du ikke lyst til at gå med ind og få et glas vin”, spurgte hun.

Hvordan kunne jeg andet end at acceptere. Da jeg kom ind på deres værelse blev jeg mødt at den anden pige. Hun hed Ranvas og var blond. Hun var mindst lige så sexet som Rebekka, hun havde dog lidt større bryster. Pigerne spurgte om jeg ikke ville side ned og jeg satte mig forsigtigt på sengen midt i værelset.

Vi delte vinen, og hurtigt gik snakken om stort og småt. Faktisk var det temmelig hyggeligt, og da flasken var tom, var pigerne hurtige til at finde en ny flaske. Pigerne var nu ved at blive lettere opstemte. De fortalte ugenerte om hvor det var at være kendt som teenager, og især om hvor svært det var at møde andre unge uden at de så skævt til pigerne. Især syntes pigerne at det var svært at finde potentielle kærester. Efter emnet omkring kærester blev der pludselig stille på værelset. Det var som om ingen af os vidste hvad vi skulle sige nu.

“Kunne du ikke tænke dig at tage Rebekkas mødom?”, spurgte Rannva. Rebekka så ud som om hun var ved at dø af skræk. Jeg kiggede Rebekka i øjnene og sagde “Hvis hun har lyst?” Hun smilte igen frækt til mig og sagde “selvfølgelig!”. Selvom hun prøvede at virke som om hun havde styr på situationen, var det tydeligt at hun pludselig var blevet meget nervøs. “Kom her over”, sagde jeg og gjorde plads i sengen ved siden af mig.

Rebekka kom over til mig, vi kyssede blidt, og jeg begyndte forsigtigt at røre ved hende. Først mærkede jeg ganske let på hendes lår, så blev jeg mere modig, og kørte min hånd op over hende bryster. Hun sukkede blidt og jeg kunne mærke hvordan hendes brystvorter blev stive. Imens var min pik blevet så hård, at den var ved at sprænge mine bukser. Jeg tog Rebekkas hånd og lagde den forsigtigt lige oven på min pik. Det “gibbede” i hende og hun sukkede højlydt.

Imens sad Rannva bare over i sin stol og smilede frækt, mens hun iagttog hende venindes første rigtige seksuelle oplevelse med en fyr.

Jeg var nu så ophidset af situationen, at jeg glemte alt om moralske skrupler. Jeg vil bare ha” denne underskønne teenager. Jeg trak forsigtigt hendes lille top op over hendes hoved. En lille fræk sag af en BH kom til syne og kort efter var den også væk. Jeg lagde hovedet ned til hendes bryster og kyssede hende blidt. Snart havde jeg den ene brystvorte i munden. Hun havde de dejligste ungpigebryster man kunne forstille sig. Jeg rejste mig op. Hun kiggede forskrækket på mig, som om hun troede jeg ville gå. Det kunne jeg slet ikke drømme om. I stedet for knappede jeg mine bukser op og lod dem falde til jorden. Hurtigt røg resten af tøjet og jeg lagde mig nøgen på sengen ved siden af hende.

Det var tydeligt at min store stive pik tiltrak sig al hendes opmærksomhed. Hun kiggede undersøgende på den og tog så mod til sig og rakte ud efter den. Hun kørte forsigtigt sine fingre op og ned af min pik. Jeg var øjeblikkelig ved at komme, men formående at kontrollere mig selv. “Har du lyst til at smage?”, spurgte jeg udfordrende. Til min store overraskelse svarede hun slet ikke, men lagde sig blot ned, og begyndte at kysse min pik. Jeg stønnede nu højt, og det var som det nu var hende, der havde initiativet. Hun åbnede munden og ganske langsomt og forsigtig førte hun pikken ind i sin mund. Hun begyndte på at sutte op og ned af pikken. Først ganske langsomt også hurtigere og hurtigere. Jeg nåede lige at tænke, at det næsten ikke kunne passe, at hun ikke havde prøvet det før, inden jeg sendte en kæmpe ladning sæd ind i munden på hende. Jeg brøllede som jeg aldrig havde gjort før. Hun blev lidt forskrækket, og åbnede munden lidt. Hurtigt genfandt hun dog rytmen og suttede videre. Jeg stoppede hende, jeg var helt færdig. Min pik skulle lige have en pause.

“Var det godt”, spurgte hun, mens den sæd hun ikke havde slugt løb ned af hendes ansigt. Gud hvor så hun fræk ud! “Ja”, svarede jeg kort. Jeg begyndte at knappe hendes bukser op. “Nu er det din tur”, sagde jeg mens jeg tog hendes bukser af. Nu lå hun på sengen kun iført sine små trusser og stadigvæk med sæd i ansigtet. Det syn fik min pik til at komme til live igen. Jeg trak forsigtigt hendes truser af og lagde mig mellem hendes ben. Jeg førte min finger hen over hendes fisse. Da jeg nåede til hende klitoris, kunne hun slet ikke ligge stille længere. Hun vred sig rundt i sengen og stønnede højlydt. Jeg kørte min finger helt ind i hendes fisse. Hun var plask våd. Jeg førte munden ned til hendes klitoris og slikkede blidt, mens min finger arbejdede inde i fissen på hende. Reaktionen udeblev ikke og i løbet af få sekunder kom hun i en gigantisk orgasme. Hun skreg og vred sig rundt i sengen. Da hun efter et par sekunder faldt til ro, kunne jeg høre at hun ikke var den eneste der stønnede.

I stolen bagved hos sad Rannva. Hun havde i alt ubemærkethed smidt alt sit tøj, og sad helt nøgen og legede med sig selv. “Jeg tror Rebekka har brug for en pause”, sagde hun med et meget udfordrende blik i øjnene “Hvad skal vi så finde på så længe”, spurgte jeg drillende. Hun kom over i sengen til os og lagde sig ved siden af Rebekka “Knep mig”, sagde hun kort. Det skulle hun ikke sige 2 gange. Min pik var nu kommet helt til sig selv igen. Jeg rykke over til Rannva og lagde mig forsigtigt oven på hende. Vi kyssede og lynhurtigt fik vi i fællesskab guided min pik op i fissen på hende. Jeg gled bare direkte op. Selv om hun var meget stram var der ingen problemer, hun var tydeligvis meget ophidset.

Jeg kneppede hende og hun nød det. Hver gang jeg gled op i hende stønnede hun højlydt. Jeg begravede ansigtet i hendes dejlige bryster. De var som sagt noget større end Rebekkas, men stadigt faste og dejlige. Jeg førte mine hænder ned under hendes røv, så jeg fuldstændigt kunne styre hende, mens jeg gled frem og tilbage i hendes lille fisse. Jeg kunne mærke, hvordan hende fisse begyndte at trække sig sammen og få sekunder senere kom hun i en vældig orgasme. Jeg nåede lige akkurat at trække mig ud og kontrollere mig selv før jeg kom. Jeg havde en anden plan. “Kom her begge to”, sagde jeg. “Slik min pik på skift”. Pigerne adlød. Det så ikke ud som om de havde noget i mod den plan. Jeg lå nu på ryggen og de to piger skiftes til at sutte pik. Hver gang den ene tog pikken i munden slikkede den anden på mine nosser. Jeg holdt ikke lang tid til denne behandling, og snart sendte jeg min anden omgang sæd ud i hovedet på pigerne. Denne gang var det især Rannva, som måtte lige ansigt til min sæd.

Efter denne tur var vi alle tre temmelig udmattede. Vi krøb alle tre ned under dynen og faldt i søvn. Et par timer senere vågnede jeg ved at en dejlig fornemmelse bredte sig i min pik. Jeg slog øjnene op og så straks de to piger ligge og lege med min pik. Rebekka tog min nu helt stive pik i munden og suttede lidt. Derefter lod hun Rannva overtage. “Du skylder mig vist stadigvæk noget”, sagde Rebekka. Først forstod jeg ikke hvad hun mente, men så kom jeg i tanke om hvad det var der startede løjerne. Jeg skulle tage hendes mødom. “Ok”, sagde jeg. “Læg dig her op”. Hun lagde sig på ryggen ved siden af mig.

Jeg rakte ud efter hendes ene fod og kyssede mig vej hele vejen op til hendes mund. Jeg kyssede mig tilbage til hendes fisse. Hun var allerede godt våd og snart lagde jeg mig i stilling og begyndte at køre pikken ind i hende. Hun stønnede og vred sig kraftigt, mens jeg ganske stille gled længere og længere op i hende. Af og til stoppede jeg op for at sikre mig at hun var OK, men hver gang forsikrede hun mig at jeg bare skulle fortsætte. Tilsidst var jeg helt oppe i hende og jeg begyndte forsigtigt at køre frem og tilbage.

Det tog ikke mange sekunder før hun skreg dagens anden orgasme ud i rummet. Jeg trak mig ud og lod hende sunde sig lidt. Jeg skulle lige til at overveje om jeg bare skulle spille pik ud over hende, da Rannva stoppede mig. “Nu har Rebekka vist prøvet nok nye ting for i dag”, sagde hun. “Nu må det være min tur”. Jeg havde ingen ide om hvad hun ville. “Tænker du på noget bestemt?”, spurgte jeg. Hun kiggede ned, og virkede for første gang i dag lidt genert. “Jeg har altid drømt om at prøve at få den bagi”, sagde meget stille. Jeg kunne næsten ikke tro mine egne ører. “Mener du analsex”, spurgte jeg forbløffet. Det var lige før jeg sprøjtede bare ved tanken. “Ok”, sagde lidt mere fattet, “læg dig på knæ foran mig”. Rannva lagde sig tilrette. Jeg satte mig på hug bagved hende. Hvilke herligt syn. Jeg havde nu en første klasses udsigt til hendes røv. Jeg kørte forsigtig min ene finger ned til hendes fisse. Langsomt begyndte jeg at kæle for hende. Jeg legede stille og roligt med hendes fisse indtil hun var pjask våd. Nu begyndte jeg at køre min finger længere og længere bagud indtil jeg var lige over hendes røvhul. Jeg kørte min finger lidt rundt og så tilbage til hendes fisse. Hun stønnede allerede højlydt. Jeg beholdt nu min finger i hendes fisse og bukkede mig nu ned og kørte min tunge op i hendes røv. Hun stønnede vildt og efter at have slikket hendes røvhul i kort tid kunne jeg ikke vente længere. Jeg rejste mig lidt op og førte min pik hen til hendes fisse. Jeg gled op i hende, men efter kort tid sagde hun, “skulle du ikke tage mig i røven?”. Jeg trak mig ud og flyttede min pik op til hendes røvhul. Forsigtig pressede jeg mig op i hende. Først virkede det helt umuligt, men snart gav hun efter og jeg gled helt op i hende. Fornemmelsen var fantastisk. Efter få minutter kom Rannva i en kæmpe orgasme. Jeg kunne mærke hvordan hele hendes underliv trak sig sammen. Det var for meget for mig og få sekunder senere skød jeg min ladning op i hendes røv. Jeg lagde mig ved siden af hende, kyssede hende blidt og faldt igen om af bare udmattelse

Jeg vågnede ved en skrattende lyd! Hvad var det? Da jeg kom til mig selv opdagede jeg at det var fjernsynet der skattede. Jeg lå alene i min egen seng. Det hele havde blot været en drøm…..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *