Den tykke pige

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

For ikke så længe siden var jeg til en fest i et forsamlingshus ved stranden. Det var en i min familie der var medejer af det, og havde booket det til den store fest, hvor alle mulige venner og familie var inviteret med. Normalt går den slags fester ikke ret godt, men de sidste par gange har stemningen faktisk været god, nok mest på grund af de gratis drikkevarer.

Lidt om mig selv. Jeg hedder Nina, og var på dette tidspunkt 18 og et halvt år, og til min store ærgrelse stadig jomfru. Jeg havde ellers lovet mig selv, at jeg ville have mistet min uskyld før de 18, men det lykkedes bare ikke. Det er vel ikke så underligt, for jeg ville heller ikke gå i seng med mig, hvis jeg var en fyr. Jeg er pænt høj for en pige, omkring de 175, men en vægt på 85 kg. Alle venner og familie fortæller mig altid hvor pæn og sød jeg ser ud, men jeg tror de bare gør det af medlidenhed. Jeg har store bryster, men de følger vel med kroppen. Det eneste jeg er glad for er mit lange sorte, nærmest blanke hår.

Som sagt gik festen fint, der var også masser af unge på min egen alder, selvom jeg hørte til blandt de yngre. Særligt var der en fyr, Thomas, som var den absolut mest populære fyr blandt alle de unge. Han var vel selv omkring de 25, og konstant omringet af alle de slanke poptøser der var med. Jeg ønskede, at jeg turde gå derhen og være med omkring ham, men jeg ville nok bare ødelægge billedet og få en masse skjulte kommentarer fra de andre piger… ikke nogen jeg kendte særlig godt.

Så der sad jeg ved mit bord. Pludselig var alle ved baren eller ude at danse, og jeg var alene. Det virkede for ynkeligt, så jeg gik en tur udenfor, undskyldende over for mig selv, at jeg bare skulle have lidt luft, når sandheden var, at jeg var flov over at sidde der helt mutters. Jeg havde lige sat mig på verandaens hvide stakit, da døren gik op bag mig. Der stod Thomas og så brændende godt ud i sin lidt slidte læderjakke og jeans. Han lignede en person lige trådt ud af Grease eller et andet 50″er show.

“Hey.” Sagde han, henvendt til mig. “Går det godt herude?” “Joh…” sagde jeg “jeg havde bare brug for at komme lidt ud. Der er så tilrøget derinde” løj jeg.

Han satte sig hen ved siden af mig, med omkring en meters afstand fra mig. Jeg er vant til at fyrene slet ikke satte sig i nærheden af mig, så det virkede tæt på.

“Jeg lagde mærke til, at du sad helt alene ved bordet.” Jeg var overrasket over, at han overhovedet havde lagt mærke til mig. Han kunne få hvilken som helst af de smukke piger derinde, så hvorfor bruge tid på mig? Jeg kiggede ned i jorden, turde ikke møde hans blik, selvom jeg kunne mærke han kiggede over mod mig.

“Jah… er ikke så meget i festhumør idag, synes jeg.” Det passede jo sådan set, men det var jeg stort set aldrig. Kun sammen med mine få faste veninder, når vi sad på et af vores værelser og hyggede os.

“Hvorfor dog ikke? Det er en fed fest I holder jer!” Sagde han meget entusiastisk.
Jeg ventede lidt med at svare. Sukkede så, og tænkte, at jeg lige så godt kunne give ham den rigtige forklaring. Jeg var glad for at han ville snakke med mig, og måske ville jeg få det bedre, hvis jeg kom ud med mine sorger.

“Jeg passer ikke ind.” sagde jeg så man næsten ikke kunne høre det.

“Hold nu op.” sagde han. “Selvfølgelig passer du ind, vi vil da gerne have dig med ud på dansegulvet, give dig et par drinks og få dig pløret.” smilede han.

Jeg smilede lidt genert. “Tak, men jeg har ikke lyst til at danse i aften…” Thomas tænkte lidt, og sagde “Vent her, jeg kommer om et øjeblik.” Og gik hurtigt ind i huset til festen. Jeg sad og var på en måde lettet over at have snakket med ham. Lidt stolt, faktisk, over at dem lækreste fyr i huset sad og snakkede alene med mig.

Ti minutter senere kom han ud igen. Han havde et tæppe under den ene arm, og et par slanke glas champagne i hånden.

“Kom, lad os gå lidt ud i det grønne” sagde han til mig med et smil der kunne smelte isbjerge. Det grønne var nu så meget sagt, for der var nærmest kulsort under den sene aftenhimmel, når der ikke var byens gadelamper til at sørge for en smule lys. Vi gik et par hundrede meter væk og fandt en plads på en blød græsplæne. Vi kunne stadig se forsamlingshuset, og høre rytmerne fra musikanlægget, men ingen kunne med garanti se os derovre fra. Thomas bredte tæppet ud, og vi satte os og skålede. For første gang turde jeg se direkte på ham, og jeg sitrede indvendigt af forventning. Jeg havde stort set aldrig været alene med en fyr, og da slet ikke en hottie som ham her. Min sidste kæreste havde været i 5. klasse tror jeg. Et af de forhold der starter med en seddel hvor der står “Vil du komme sammen, kryds ja, nej, ved ikke”. Ikke det mest seriøse her på Jorden.

“Nå, fortæl så” sagde Thomas. “Hvad er du usikker på derinde?” Han nikkede over mod festen.
Jeg sukkede, prøvede at trække svaret ud. “Jamen…. altså, når jeg ser alle de pæne slanke piger derinde, de flokkes om alle drengene,” Han kiggede kort ned, og vidste godt, at det nok var ham jeg hentydede til. “det har jeg ikke en chance mod.” “Hør nu…” begyndte han. “Jeg er sikker på, du er en dejlig pige. Det ved jeg faktisk, for jeg sidder jo her og snakker med en dejlig pige.” Han lagde sig ned på siden. Hold kæft hvor var han charmerende! Han kunne sno enhver pige om sin lillefinger, og nu var han i gang med mig, og jeg elskede det! “Har du aldrig haft en kæreste?” spurgte han pludselig.

“Jo, men det er længe siden.” Kæreste var det vel knap nok, men jeg ville ikke skrabe jorden mere end jeg gjorde i forvejen.

“Så du har aldrig været sammen med en anden før?” spurgte han prøvende. Jeg rystede bare på hovedet, og kunne ikke sige noget. Jeg kunne igen ikke se direkte på ham. “Er det grunden til, at du ikke er så…” han ledte efter et ord “…festglad?” Ikke det ord han ville have, men jeg forstod meningen.

“Måske.” sagde jeg stille og kiggede ned i jorden.

Thomas drak sin champagne ud, og satte sig op. Han kom helt tæt på mig, og lagde sin arm omkring min skulder. Jeg mærkede en varme brede sig i hele kroppen. Uden at sige noget, tog han mit stadig næsten fulde glas fra mig, og satte det på et stabilt sted på jorden. Så kyssede han mig. Jeg spærrede øjnene op i overraskelse og kunne slet ikke bevæge mig. Et langt kys, men uden tunge eller noget, bare hans læber mod mine. Jeg lukkede øjnene og ønskede det skulle vare evigt. Han tog sin læderjakke af, inde under havde han en stram sort t-shirt der viste alle konturer i hans veltrænede krop. Han trak mig ned, så vi lå side om side, lænede sig ind over mig, og jeg mærkede igen hans læber mod mine. Jeg åbnede munden lidt og mødte hans tunge. Der var sommerfugle fra mine tæer, op gennem kroppen, ud i mine bryster og om i nakken. Jeg tog ubevidst hans hånd og lagde den på mit ene bryst. Han holdt kort op, og følte så mit bløde bryst. Blidt og roligt.

“Du ser ud til at have det varmt.” sagde han. Varmt var ikke ordet. Blodet i mine årer kogte. Han gav sig til at løfte op i min trøje, og jeg hjalp ham hurtigt af med den, sammen med den løse cardigan jeg havde udenover. Nu lå jeg på ryggen i min sorte bh, hvor brystvorterne kæmpede for at komme ud gennem stoffet, og trak vejret tungt og hurtigt. Jeg kiggede forventningsfuldt på Thomas, og han lagde sig ved siden af og gav sig til at tage på begge mine bryster. Han stak hånden ind under bh’en og gned den hen over mine forventningsfulde brystvorter mens han blidt kyssede mine læber af og til. Det sendte lyn direkte i skødet på mig.
Jeg rejste mig halvt op, rakte om, løsnede bh’en og lod den falde, så mine store bryster nu hang helt frit. Jeg lagde mig ned igen og de bølgede hen over min krop.

Thomas tog nu den ene brystvorte i munden, og suttede intenst på den. Jeg begyndte at stønne og lod automatisk min ene hånd søge ned til buksekanten og videre ned. Thomas så det, og begyndte at knappe mine bukser op, mens han gav mig endnu et af sine dejlige smil. Bukserne blev trukket ned og af sammen med mine støvler, så jeg nu var nøgen bortset fra mine trusser. Jeg var utålmodig, så jeg trak hurtigt trusserne af også, mens jeg kiggede bedende på Thomas. Han rettede sig op, og begyndte at klæde sig af. Hans dejlige overkrop kom til syne, og da bukserne røg, så jeg for første gang hans pik. Jeg havde aldrig set en tæt på før. Kun på afstand på stranden og selvfølgelig i forskellige blade, men dette syn var afgjort anderledes. Jeg havde lyst til at gribe ud og røre den, men inden jeg kunne gøre noget, havde Thomas lagt sig oven på mig. Han holdt sig oppe på armene, bukkede sig ned og kyssede mig inderligt.

Jeg kunne mærke hans pik mellem mine lår. Så gled han længere ned og tog mine bryster under kærlig behandling igen. Kuldegysninger væltede ind over mig og min nervøsitet var helt glemt. Jeg levede i nuet og bekymrede mig ikke om andet en Thomas” dejlige krop mod min. Hans tunge slikkede ned over min mave og kom til venusbjerget. Jeg havde trimmet det så hårene lå i en tæt firkant over revnen. Jeg havde overvejet at lade være med at barbere noget dernede, for hvad nyttede det, men lige nu var jeg lykkelig over at jeg var blevet ved. Bare han fandt den indbydende nok…

Nu smilede han op til mig.
“Bare slap af og nyd det…” sagde han kælent, og lidt efter mærkede jeg hans tunge på skamlæberne. Han slikkede dem en efter en, hen over klitten uden at røre den, på mine inderlår og tilbage igen. Han undgik de mest følsomme steder, og det gjorde, at jeg var ved at sprænges af liderlighed. Pludselig spredte han skamlæberne med fingrene og slikkede dybt med tungen hele vejen op ad revnen og endte på klitten som han sugede ind i munden. Jeg gav et højt støn fra mig, der næsten var et skrig. Tog på mine bryster og hævede og sænkede underlivet så jeg nærmest kneppede hans mund. Nu slikkede han hårdt og grundigt i hele min fisse. Stak tungen ind i revnen og jeg følte han nærmest red mig med den. Så tog han to fingre ind i mig mens klitten stadig blev slikket og jeg spændte i hele kroppen.

Der kom ikke til at gå lang tid. Han fingerkneppede mig mens han trak sig lidt længere op, så han kunne kysse mine bryster. Jeg stønnede højere og højere og med et rullede orgasmen ind over mig. Fra mine knæ til nakkehårene rystede hele min krop og jeg udstødte et klynkende skrig mens min fisse strammede om hans fingre i små rytmiske ryk.

Et minut eller en time senere, jeg ved det ikke, hjalp han mig op at sidde, og han sad på knæ foran mig med pikken strittende mod mig.

“Har du nogensinde rørt ved sådan en?” spurgte han mig. Jeg rystede bare på hovedet og rakte ud efter den. Den føltes varm og meget hård. Jeg lukkede min hånd omkring den og begyndte blidt at køre op og ned ad skaftet, som jeg trods alt vidste man skulle. Han gjorde ikke noget, men lod mig undersøge og lege med den for mig selv. Jeg bøjede mig frem, stak tungen ud og førte pikken ind i min mund. Thomas gav et svagt suk fra sig da min mund lukkede om den og min tunge slikkede på pikhovedet. Han var ikke vildt stor, men nok meget almindelig. Jeg havde i hvert fald ingen betænkeligheder ved at skulle prøve at have den op i mig meget snart! Mens jeg suttede lod jeg en finger glide ned til min klit og gned langsomt på den. Jeg begyndte selv at stønne svagt.

Han førte mit hoved væk igen og lagde mig blidt ned på tæppet. Han tog min egen hånd, og førte to fingre op i min våde fisse, kørte dem lidt frem og tilbage og tog dem så ud og slikkede på dem. Derefter slikkede han igen min drivvåde fisse. Ikke meget, bare lidt. Han lagde sig op over mig og kyssede mig. Jeg kunne smage mine egne safter i hans mund og det tændte mig vildt. Både smagen, men også det, at han rent faktisk havde haft tungen i mit våde indre. Ingen anden havde gjort det før ham. Jeg spekulerede kort på, om alle piger mon smagte sådan, for jeg havde faktisk overvejet at begynde at se mig om efter mit eget køn, når nu fyrene ikke var interesseret. Jeg blev hurtigt slået ud af min tankegang da jeg pludselig mærkede pikhovedet ved min åbning. Han kiggede på mig, som for at spørge om jeg nu var klar.

“Jeg har selv brudt min mødom” sagde jeg. “…bare kom”. Lige inden min 18-års fødselsdag havde jeg ligget og onaneret, og tænkte, at når ingen anden ville tage den så måtte jeg jo selv. Jeg havde stukket skaftet af min hårbørste op i mig og brudt den. Det gjorde ret ondt, men alligevel ikke mere, end at jeg kunne få en orgasme senere den aften. Thomas skubbede lidt på, og hovedet gled indenfor uden problemer. Jeg var drivende våd efter hans slikken og min ene orgasme. Jeg mærkede hvordan han fyldte min grotte ud, centimeter for centimeter trængte han langsomt længere ind.

Jeg smilede stort da han var helt i bund, og jeg tog fat i hans krop og ledte ham til at bevæge sig frem og tilbage. Nu skulle jeg fandeme bolles, og det var ikke et øjeblik for tidligt. Han begyndte at kneppe mig. Først roligt, men efterhånden hurtigere. Jeg mærkede ham støde imod min fisse og jeg måtte knuge hænder fast i tæppet for ikke at blive skubbet længere ud. Jeg rakte ned og fandt min klit igen og begyndte at gnide den. Både det, og følelsen af hans pik der farede ind og ud af mig, gjorde at orgasmen kom hurtigt igen. Jeg rakte mine ben om bag hans røv og trak ham helt op i mig. Et lille “Ja!” fløj ud af mig og fissen strammede igen, denne gang om hans dejlige pik oppe i mig. Jeg ville bare have den der for evigt. Orgasmen var ikke så udmattende som den første, og jeg kiggede op på ham.

“Jeg vil ride nu!” sagde jeg så liderligt og forførende jeg kunne. Han smilede lidt forpustet til mig og nærmest smed mig rundt så jeg sad på ham, uden han nogensinde gled ud af mig. Nu sad jeg der, nøgen oven på en, der på meget kort tid var blevet min drømmefyr og med hans stive pik oppe i min fisse. Jeg sad bare et øjeblik og nød oplevelsen. Det var næsten for godt til at være sandt, men samtidig for virkeligt til at være en drøm. Jeg smilede og begyndte at køre underlivet frem og tilbage. Hurtigt kom jeg op i tempo og jeg placerede mine hænder på hans brystkasse mens jeg red ham, hurtigere og hurtigere.

Frem og tilbage var ikke længere nok. Jeg hoppede op og ned ad hans stive pik, og jeg var nødt til at holde på mine bryster, for at det ikke skulle gøre ondt. Han rakte op og holdt dem for mig. Jeg kunne ikke få nok. Forpustet og med sveden løbende ned ad ryggen stønnede jeg til ham: “Du skal komme oppe i mig!” “Er du sikker?” fik han fremstammet midt i hans egen stønnen.
“Mmhmm…!” Jeg red videre. Der gik ikke lang tid kunne jeg mærke. “Åh! åh…! Jeg kommer! Jeg kommer!!” råbte jeg ud i natten. Jeg gav et højt hvin fra mig og i samme øjeblik mærkede jeg både min fisse trække sig sammen, men også Thomas” pik blive større, og med en anstrengt grimasse i ansigtet stødte han hårdt op i mig og jeg mærkede hans underliv pumpe spermen op i mig. Min orgasme varede for evigt.

Min fisse malkede alt hvad hans pik kunne tilbyde. Jeg sad bare stille og mærkede hvordan hele mit skød var på automatpilot og blev ved med sine sammentrækninger. da jeg var færdig, var Thomas allerede næsten slap igen. Jeg lod mig falde bagover, og i det øjeblik pikken gled ud af mig, mærkede jeg spermen sive ud og ned mellem mine balder. Jeg lå med spredte ben og kiggede op på nattehimlen mens mine hænder legede i min våde fisse. Mærkede spermen løbe ud, stak fingrene op i fissen der var helt glat af alle de forskellige væsker. Jeg nærmest smågrinede for mig selv, lykkelig over at have fået det bedste sex nogensinde! “Skal vi gå ind igen?” spurgte Thomas, allerede halvt i tøjet.

“Gå bare, jeg kommer om lidt…” svarede jeg blidt. Jeg lå og genlevede hele oplevelsen om og om igen. efter noget tid, tørrede jeg mig mellem benene med mine trusser, og tog bukserne på. Jeg gik med de våde trusser i hånden tilbage mod huset, hvor festen stadig kørte på fuld drøn. Camilla, der var min eneste egentlige veninde, der også var med, så mig, og spurgte nærmest ophidset: “Hvor har du været?! Ingen vidste hvor du var gået hen!” Jeg gik ud af døren igen og hen ad verandaen med et bredt smil på læberne. Hun fulgte hurtigt efter, kiggede spørgende på mig. Jeg viste hende mine dryppende trusser og hun stoppede op, mens jeg langsomt gik videre.
“Har du…??” Jeg kiggede nonchalant tilbage på hende og nikkede glad.

“Jamen, hvem..??” “Thomas.” svarede jeg drømmende. Camilla stirrede bare med åben mund efter mig, og kom så løbende hen til mig. Vi satte os på en bænk lidt væk, og hun fik hele historien… godt jaloux, det var tydeligt, men hun ville vide alt. Camilla var egentlig ret sød… måske kunne jeg finde ud af noget med hende…?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *