Udnyttet af min kvindelige gynækolog

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Hej med jer!
Jeg hedder Emilie, og dette er historien om min første gynækologiske undersøgelse. Jeg har altid løjet om mine besøg hos gynækologen og aldrig fortalt nogen, hvad der virkelig skete, da jeg skammede mig sådan over oplevelserne…

Nu er jeg imidlertid fyldt 18, og min holdning til besøgene er fuldstændig ændret. Derfor vil jeg gerne dele mine vidunderlige oplevelser hos gynækologen med verden, og det er netop hvad jeg gør her.

Jeg håber, at I får lige så stor fornøjelse ud af at læse denne sexhistorie, som jeg havde da jeg skrev den, og måske kan I endda følge den vidunderlige følelse jeg fik de dage hos katja…

Jeg var 15, da jeg første gang skulle til gynækolog. Årsagen var, at jeg endelig havde givet efter for min kærestes plagerier om sex, og da jeg stadig var jomfru, måtte jeg først besøge gynækologen og finde ud af, om jeg kunne få sat en p-stav op.
Da jeg var meget ængstelig over at skulle åbne mig sådan for en fremmed, fik jeg min bedste veninde Amalie med. Amalie gik i min klasse og var også 15, og da vi næsten altid var sammen, var folk begyndt at kalde os “Emalie” på grund af vores lignende navne.

Men nok om Amalie. Vi tog af sted til den gynækologiske klinik, og jeg vidste, at gynækologen var en kvinde, så det var ikke så slemt. Amalie var også jomfru og havde heller aldrig været ved gynækolog før, så vi var begge lidt spændte på, hvordan det hele foregik.
De vi nåede frem til klinikken, satte vi os på et par stole i venteværelset. Vi var de eneste i rummet, men det må have været fordi, jeg havde fået gynækologens sidste tid den dag.

Amalie og jeg snakkede lidt om den kommende undersøgelse og rødmede vist begge adskillige gange. Efter et par minutter kom en 25-30-årig høj, slank kvinde i hvidt tøj ind i lokalet. “Goddag,” sagde hun, “og velkommen. Hvem af jer er Emilie?” Jeg rødmede igen og sagde, at det var mig. “Okay,” fortsatte kvinden, “jeg hedder Katja, og det er mig, der skal undersøge dig i dag. Nu har du taget din veninde med, og det er helt i orden, men vil du have hende med ind, eller skal hun vente herude til vi er færdige?”

Jeg kikkede på Amanda og tøvede lidt, hvorefter jeg svarede, at jeg gerne ville have, at Amalie blev uden for. “Fint,” svarede Katja, “hvis du lige vil følge med mig her ind, Emilie, så vender jeg tilbage til dig, Amalie, om et par minutter.” Amanda nikkede, og jeg fulgte med Katja ind i et andet rum.

Jeg fik besked på at klæde mig af, mens Katja kikkede nogle papirer igennem. Jeg gik om bag et forhæng, men det kunne ikke skjule mig helt. Alligevel ville jeg gerne have undersøgelsen overstået, så jeg trak min trøje over hovedet og lagde den på en stol ved siden af. Jeg var og er stadig utrolig flot, hvis jeg selv skal sige det, og min mave var helt flad – med undtagelse af et par velformede B-skålsbryster, der den dag var skjult af en mønstret hvid og lyserød BH. Jeg kikkede lidt på mig selv i et spejl og begyndte langsomt at tage mine bukser af, mens jeg poserede.

Pludselig opdagede jeg, at Katja sad og kikkede intenst på min krop. Jeg blev meget forlegen, og skyndte mig at tage mine bukser helt af. “Tag dig ikke af mig,” sagde Katja, “jeg er trods alt gynækolog!” Jeg smilte skævt, og hun fortsatte, “jeg snakker lige med Amalie, mens du tager resten af tøjet af.” Jeg var meget forvirret over dette, da jeg langt fra havde forestillet mig, at jeg skulle være helt nøgen ved undersøgelsen. Alligevel var Katja utrolig smuk og sexet, og jeg havde tidligere fantaseret om, hvordan det ville være at have sex med en pige… Og nu stod jeg her i mit lækreste undertøj og strømper og fik besked på at gøre mig helt nøgen.

Jeg kunne mærke, at jeg blev fugtig i tissekonen, og jeg begyndte at kærtegne mig selv… Først ned ad maven, så op ad lårene og til sidst omkring numsehullet og frem mod tissekonen selv. Nu kom jeg i tanke om, at gynækologen kunne vende tilbage hvert øjeblik, og jeg skyndte mig at smide BH, strømpebukser og g-streng.

Få sekunder efter, at jeg havde hængt g-strengen over ryggen på stolen, kom Katja ind ad døren igen. “Godt, bare sæt dig på briksen der når du er klar.” Jeg var lidt nervøs, for nu var jeg jo helt nøgen, og undersøgelsen skulle til at begynde, men alligevel satte jeg mig forsigtigt på briksen. Det var en af de der gynækologiske brikse, man altid ser på film, hvor kvinder føder.

Det var støtter til benene med læderspænder, og også spænder i den anden ende, men sådan nogle havde jeg aldrig set før. “Og slap så helt af,” sagde Katja, mens hun gik over mod mig og stillede sig lige foran mig. “Godt,” sagde hun smilende, “lad mig så se på dig… Jeg laver en fuldkropsundersøgelse, nu jeg er i gang, så vi starter med brysterne.”

Hun løftede hænderne og lod dem nærme sig mine bryster. Det gav et set i mig, da hun blidt tog fat om dem, og begyndte at nynne. “Åh, ja…” mumlede hun og begyndte at knibe mine stive brystvorter drillende, “de ser jo fine ud…” kommenterede hun smilende. Så slap hun mine bryster og gik lidt tilbage. “Nå, Emilie, nu bliver jeg altså nødt til at gøre noget lidt ubehageligt. Lig dig på maven på briksen.” Jeg var ikke helt tryk ved situationen, men gjorde som hun sagde.

Da jeg lå fladt ned på briksen kunne jeg høre Katja tage et par gummihandsker på. Jeg drejede hovedet og blev pludselig bange. Hun smurte sine fingre på højre hånd ind i creme og gik tilbage til mig. “Ja… Nu skal du bare slappe helt af, så tager det kun et øjeblik.” Hun lagde venstre hånd på min venstre balde, og jeg rødmede. Så spredte hun mine balder med begge hænder og lod sin højre pegefinder glide op og ned mellem dem.

“Så… Du har en meget flot numse, Emilie, men jeg bliver nødt til at tjekke den, inden vi går i gang med din tissekone.” Så nærmede hendes finger sig mit numsehul, og jeg stivnede. Hun pressede den forsigtigt ind. Det var koldt men gjorde ikke ondt. Så kunne jeg mærke, at hun kom endnu en finger ind i min numse og så endnu en. ”Du har et meget stramt numsehul,” sagde hun og masserede min endetarm, mens hun nynnede.

Efter et stykke tid havde mit numsehul udvidet sig en del, og Katja fjernede den ene finger, hvorefter hun kørte de andre to frem og tilbage gennem hullet. ”Gør det ondt?”, spurgte hun, og satte farten lidt ned. ”Nej,” stammede jeg, ”det er rart.” ”God pige,” svarede Katja smilende og satte farten lidt op, ”bare slap af og nyd det”. Så blev jeg fugtig i tissekonen igen, og gynækologen fortsatte i et stykke tid endnu.

”Sådan,” sagde Katja og fjernede sig lidt fra mig, ”nu må du gerne vende dig om, men skal ikke sætte dig op endnu.” Jeg vendte mig om, så jeg lå på ryggen og kikkede op i loftet. ”Godt,” fortsatte gynækologen, ”lad os så komme videre.” Hun tog fat i mit højre ben, trak det forsigtigt til siden, og placerede det over en bøjet støtte, så min fod hvilede på en flade lidt længere nede. Jeg flyttede instinktivt mit venstre ben for at dække for mit skød, men Katja tog også fat i det, og lagde over en støtte som mit højre ben. Nu var min tissekone helt blottet, og jeg vred mig lidt af nervøsitet. Gynækologen gik i knæ og nærmede sig mit skød.

”Du har en meget fin tissekone, Emilie,” sagde hun og lod en finger glide ind mellem mine skamlæber og ud igen. Så rejste hun sig og gik over til et bord, hvor der lå en samling gynækologiske redskaber, gummihandsker og cremer. Hun tog et instrument af metal op og gik tilbage til mig. Så gned hun det ind i cremen fra hendes fingre og gik i knæ mellem mine ben igen. ”Bare lig stille, så kan jeg bedre komme til,” sagde hun og bevægede instrumentet mod min tissekone, ”god pige.”

Jeg stivnede, da det kolde metal rørte mine skamlæber. ”Du er så dygtig,” hviskede Katja og pressede forsigtigt instrumentet helt ind i min tissekone. Det var en mærkelig følelse at have noget deroppe. ”Sådan,” sagde gynækologen, ”slap nu helt af.” Så fik hun metallet til at dele sig i to, og min tissekone blev udvidet og åbningen tvunget op. Jeg gispede, for det gjorde både lidt ondt og var rart på samme tid.

”Ja,” sagde Katja og kikkede ind i åbningen, ”du har en meget fin tissekone. Jeg tror sagtens, du kan bruge p-stav.” Så lod hun sin finger glide ind i min tissekone og røre mig blidt, og det kildede så dejligt, at jeg kom til at stønne. ”God pige,” sagde hun igen og trak fingeren ud. Hun lod instrumentet sidde, mens hun rejste sig og så på mig. Hun bøjede sig over mig og rørte ved mine brystvorter, der allerede var stive. Så trak hun sig tilbage, fik metallet i min tissekone til at folde sig sammen igen, og trak det det ud.

”Bare bliv liggende,” sagde Katja og gik over mod bordet, ”vi er ikke helt færdige endnu.” Hun lagde metalinstrumentet ved siden af de andre og gik tilbage til mig. Hun stod ved siden af mig og kikkede mig dybt i øjnene. ”Nu vil jeg gerne have, at du hører meget godt efter, hvad jeg siger, Emilie,” sagde hun. ”Om lidt spænder jeg dig fast, så du ikke kan bevæge dig så meget under den næste del af undersøgelsen. Det kan godt være lidt skræmmende ikke at kunne røre sig, men prøv at slappe af. Er det i orden?”

Jeg måbede men fik til sidst fremstammet et ”okay”. ”God pige,” svarede hun, ”god pige.” Så tog hun fat i min venstre arm og trak den meget forsigtigt bagud. ”Lig helt stille,” sagde hun, og jeg kunne høre, at hun spændte den fast med et læderspænde om mit håndled. Så tog hun den højre arm og spændte også den fast. Nu stod Katja lige bag mit hoved, og jeg kunne høre hende ånde tungt. Efter et lille stykke tid gik hun rundt om mig og stillede sig mellem mine ben. Hun tog forsigtigt fat om det højre og spændte foden fast til fladen, den hvilede på med en læderrem. Så vendte hun sig mod den venstre, og spændte også den fast.

Jeg gispede lidt, da jeg indså, at jeg nu var fuldkommen i Katjas magt, men mindede mig selv om, at hun trods alt var professionel gynækolog. Så gik hun langsomt rundt om mig, mens hun lod sine fingre glide over min mave, og jeg gøs og ville trække mig sammen, men blev forhindret af læderremmene om mine hænder og fødder. Katja smilede og fortsatte om bag ved mig. Nu trak hun hånden til sig og stod lidt og nød synet af mig fastspændt til hendes gynækologiske briks med bed og arme spredt. Pludselig blev jeg bange for, hvad der nu skulle ske, men da jeg forsigtigt spurgte Katja, sagde hun ”shh,” hvorefter hun bukkede sig over mig. Vores ansigter var kun få centimeter fra hinanden, og jeg kunne mærke hende ånde.

Så kyssede hun mig på panden, mens jeg måbende så hende omvendt i øjnene, hvorefter hun rejste sig. ”God pige,” sagde hun med et smørret smil og gik langsomt rundt om mig. Igen lod hun sine fingre glide hen over min mave, men jeg var for chokeret til at reagere på det. Endelig stillede hun sig igen mellem mine ben og smilede skævt til mig.

”Så, Emilie,” sagde Katja, ”nu skal du bare slappe helt af.” Hun bukkede sig over mig og lænede sig op ad briksen med en hånd på hver side af min mave. ”Du er en meget dygtig pige, Emilie,” sagde hun, ”og jeg mangler kun det sidste spænde.” Hun førte sin venstre hånd ind under briksen og trak endnu en læderrem frem. ”Lig helt stille,” sagde hun og trak langsomt remmen over min mave, så jeg fik gåsehud. ”God pige,” hviskede hun og strammede læderet, så jeg næsten ikke kunne røre mig. Hun smilede frækt og lagde overkroppen på mig, hvorefter hun trak sig frem mod mit hoved. Jeg var fuldstændig forvirret og vidste overhovedet ikke, hvad hun var i gang med eller skulle til at gøre, så jeg blev bare liggende uden at gøre modstand.

Da hendes ansigt nåede mit, tog hun fat i mine små guldøreringe og holdt mit hoved nede. ”Av, lad være!” stammede jeg, men hun smilede bare endnu mere og nærmede sig mit højre øre, hvorefter hun viskede: ”Du er meget modig. God pige.” Så lod hun sine læber omslutte mine, og hun tvang sin tunge ind i min mund. Jeg ville bide sammen, men hun trak blidt i mine øreringe, og jeg åbnede munden og lod hende komme ind. Så begyndte jeg at vride mig, men de fem læderremme holdt mig fast, så jeg ikke kunne slippe væk. Katja kyssede mig længe, og pludselig lå jeg helt stille. Det var dejligt. Så stak jeg også tungen ind i hendes mund, og vi lod vores tunger lege med hinanden.

Nu trak hun sig lidt tilbage, og vi kikkede hinanden dybt i øjnene. Hun hviskede igen: ”God pige. Nu går jeg tilbage til din tissekone. Bare slap af og nyd det.”

Katja kravlede hele vejen tilbage over mig, til hun stod mellem mine ben igen. Så satte hun sig på sine knæ og bøjede sig frem mod min fuldstændigt blottede tissekone. Hun kyssede den.
Pludselig kunne jeg mærke en mærkelig fornemmelse. Katja havde stukket sin tunge ind mellem mine skamlæber og var begyndt at slikke min tissekone. Jeg spændte først i hele kroppen, men så slappede jeg af, for det var en dejlig følelse at blive slikket.

Nu pressede gynækologen sin tunge helt ind i min skede, og jeg gøs og der løb en klar væske ud ad tissekonen. Katja smilede og rejse sig op. Så sukkede hun sig ned over min mave og kyssede den blidt, hvorefter hun lagde overkroppen på den og kikkede mig i øjnene. Hun var smuk. Så smilte hun og rejste sig op igen. Mit blik fulgte hende over mod bordet med værktøjerne, hvorfra hun tog en dåse med creme. Hun gik nynnende tilbage til mig, hvor hun igen satte sig ned på knæ mellem mine ben og begyndte at smøre min tissekone og mit numsehul ind i cremen.

Da hun var færdig, stillede hun cremen fra sig på gulvet og kikkede mig i øjnene. Jeg stirrede betaget tilbage i de smukke, brune øjne, da jeg pludselig kunne mærke, at Katja stak en finger ind i min numse. Det var dejligt, men inden jeg kunne nå at tænke, stak hun også en finger ind mellem mine skamlæber, og jeg stivnede. Hun ville have sex. ”Stop,” stammede jeg, ”det må du ikke,” men hun grinte bare stille og begyndte at komme fingrene ind og ud af mine huller, så det føltes dejligt. ”Stop!” gentog jeg, ”jeg vil ikke!” ”Shh,” svarede hun, ”god pige.” Jeg blev bange og vred mig for at komme fri, men jeg kunne ikke. Jeg ville trække benene til mig, men de blev holdt i stilling af læderremmene.

Katja stak endnu en finger ind i min tissekone, og følelsen blev stærkere. Jeg prøvede at rykke mig væk, men selen over min mave holdt mig nede. Gynækologen kom en tredje finger ind mellem mine skamlæber og endnu en i numsehullet, og jeg stønnede kraftigt. Jeg ville skubbe hende væk med mine arme, men mine hænder var stramt bundet bag mit hoved med læderremme, og selv om jeg kæmpede hårdt, kunne jeg ikke få dem fri. Da Katja pressede hele sin hånd ind i min tissekone og begyndte at massere den i rytmiske bevægelser, kunne jeg ikke klare det mere og begyndte at græde. Jeg var fuldstændig hjælpeløs og overgivet til hendes nåde, og så tog hun min mødom på den måde.

”Så, så,” trøstede hun, ”sådan er det. Bare slap af og nyd det, så går det nok alt sammen.” Jeg hulkede lidt videre, men det føltes utroligt dejligt at have Katjas hånd oppe i mig. Hun masserede også min endetarm med sin anden hånd, og jeg kunne ikke stå imod længere. Jeg måtte bare give slip og nyde følelsen, så jeg blev helt slap i kroppen og snøftede lidt, mens Katja grinede og pumpede mig hårdere i tissekonen og numsehullet. Så fik jeg den mest vidunderlige følelse, jeg nogensinde har følt. Som om jeg pludselig svævede væk og glemte alt om min mødom og gynækologens mishandling af mig.

”Er du min lille luder? Er du min lille luder?!” kunne jeg høre Katja stønne, og i min forvildede orgasme råbte jeg ”ja, åh, ja! Tag mig, Katja, tag mig! Ja!” ”God pige!” svarede Katja, ”god pige!” Så var det som om briksens læderremme pludselig tog mig i et fantastisk hårdt greb, mens Katja klemte det sidste stykke værdighed og uskyld ud af mig, og min orgasme toppede midt i al min hjælpeløshed.

Jeg kan ikke huske så meget mere af besøget. Jeg fik tøj på og gik ud til Amalie, der sad og ventede, hvorefter Katja kom ind i rummet og sagde, at jeg godt kunne få en p-stang sat op, men så måtte jeg komme igen en anden dag. Jeg var for forvirret til at sige noget, så jeg nikkede bare og fulgte med Amalie ud af bygningen. Da vi var kommet et stykke stoppede hun mig og så mig i øjnene. ”Jeg hørte det hele,” sagde hun stille. Pludselig kyssede hun mig hurtigt på munden. Vi tog hinanden i hånden og skyndte os hjem.

Det var så historien om første gang jeg var ved gynækolog. Til sidst skal det siges, at jeg den dag opdagede, at jeg er mere til piger end drenge. Derfor slog jeg efter besøget op med min daværende kæreste for at komme sammen med Amalie.

Et par uger efter mit første besøg hos Katja ringede hun til min mobiltelefon. Amalie var på besøg, så jeg havde ikke tid til at bemærke nummeret, og jeg tog uden videre telefonen. ”Hej Amalie,” kunne jeg høre en kvindestemme sige i røret, ”det er Katja. Jeg håber, du nød undersøgelsen sidste gang, for du bliver nødt til at tage herned igen. Du skal jo have sat den p-stang op, ikke?” Jeg fik kuldegysninger ved opringningen, hvilket Amalie bemærkede. ”Emilie? Er du der?”, fortsatte Katja.

”Ja…” stammede jeg. ”Godt,” sagde gynækologen, ”hvornår passer det dig at komme? Det bliver nok sidst på dagen, hvis du forstår.” Jeg blev stiv i hele kroppen, og Amalie gik hen mod mig. ”Katja…” svarede jeg i telefonen, ”du voldtog mig.” ”Jamen, lille Emilie, dog! Jeg voldtog dig da ikke! Du ville jo gerne selv, ikke? Det var dig, der fik al fornøjelsen… Kan du slet ikke huske din første orgasme, lille skat?”

Jeg var lammet, men Katja fortsatte. ”Så, Emilie, jeg spørger igen: Hvornår passer det dig at komme?” ”Jeg tager ikke af sted igen. Du voldtog mig,” svarede jeg stille. Amalie stod nu ved siden af og holdt en arm om mig. Hun kikkede mig spørgende i armene. ”Ved du hvad, Emilie, du er da den mest utaknemmelige lille luder jeg har set! Her giver man dig den dejligste orgasme, og så siger du, jeg voldtog dig! Vil du så være artig?!” Jeg sagde ingenting. ”Nå ikke? Men ved du hvad, Emilie?

Du slipper ikke. Du skal have sat den p-stand op, og du er min klient.” ”Jeg vil ikke have den alligevel,” svarede jeg bange. ”Nå? Hvorfor nu ikke det? Din kæreste ville måske ikke have sådan en lille luder som dig? Nej, da, Emilie, hvor er det synd! Desværre har jeg flere gode nyheder… Kan du huske, hvordan du stønnede og råbte, da jeg undersøgte dig? Der er overvågningskameraer i alle rum på klinikken. Jeg filmede dig, Emilie. Jeg har det hele på bånd.”

Jeg var lamslået, og gynækologen fortsatte truende. ”Hvis du ikke tager herned, viser jeg hele verden, hvilken lille luder du er. Så jeg spørger igen: Hvornår har du tid?” Jeg stirrede Amalie i øjnene. Hun kunne tydeligvis høre, hvad Katja sagde i telefonen, for hun så næsten lige så skræmt ud som mig. ”Emilie?” sagde gynækologen, ”Er du der? Det ville være synd, at vise vores egen lille private pornofilm frem for verden, ikke? Skal vi ikke bare holde den for os selv, skat? Hvad synes du?” ”Jo,” svarede jeg tøvende, ”jo, jo. Jeg skal nok tage ned til dig.” ”Godt, Emilie, god pige,” opmuntrede Katja, ”og hvornår har du så tid?

Husk, det skal være sidst på dagen.” Jeg var lige ved at græde, og Amalie lagde sit hoved på min skulder. ”På fredag?” spurgte jeg skælvende. ”Fint,” svarede Katja, ”sidste tid på fredag. Så ses vi der. For resten skal du ikke tage din veninde med… Vi skal nok finde ud af at hygge os selv, tror du ikke, skat?” ”Jo,” sagde jeg med gråd i stemmen. ”Godt,” lød svaret, ”Vi ses på fredag, Emilie. Jeg glæder mig sådan allerede til at møde dig igen!” Røret blev lagt på, og jeg begyndte at græde, mens Amalie forsøgte at trøste mig.

Den næste fredag tog jeg af sted som aftalt. Amalie fulgte mig, og jeg var grædefærdig, da jeg sagde farvel til hende uden for Katjas gynækologiske klinik. ”Det skal nok gå… Jeg venter på dig herude,” sagde hun trøstende. ”Tak,” snøftede jeg og gik ind.

Der var som første gang ingen i venteværelset, da jeg gik indenfor. Jeg satte mig på en stol og tørrede øjnene i et lommetørklæde. Så kunne jeg høre Katja komme gående mod rummet, og jeg smed tørklædet i en skraldespand. ”Hej igen, Emilie,” sagde hun efter at have trådt ind i rummet, ”jeg har glædet mig til, at du kom. Følg med herind, så vi kan komme i gang.” Jeg rejste mig og fulgte efter hende ind på samme stue som første gang, jeg var hos hende.

Da vi kom ind i lokalet, stoppede Katja og så på mig. ”Du er en meget smuk pige, Emilie. Hvor er jeg glad for, at jeg mødte dig. Kan du se det kamera deroppe i hjørnet?” spurgte hun og pegede. Jeg kunne tydeligt se kameraet, selvom det var placeret meget diskret, så klienterne ikke opdagede det. ”Du må hellere smile, Emilie, for det filmer allerede.” Jeg stirrede på kameraet. ”Smil så!” kommanderede gynækologen, og jeg adlød modvilligt. ”Flot! God pige. Og husk så, at hvis du ikke gør, som jeg siger, bliver jeg nødt til at dele vores private lille pornofilm med hele verden. Det synes du ikke om, vel, lille skat?” Jeg rystede svagt på hovedet, og Katja fortsatte. ”Godt. Så stil dig med ryggen op ad muren, så jeg kan få set ordentligt på dig.”

Hendes øjne fulgte mig hen over gulvet. Da jeg stod op ad muren, så hun op og ned ad mig et par gange, mens hun nynnede. ”Ja,” sagde hun endelig, ”du er godt nok lidt af en smuk pige, Emilie. Det er næsten en skam, jeg ikke kan dele den film med alle de liderlige mænd derude, der ville give alt for at se din orgasme på den gynækologiske briks… Nå. Nu må vi videre.” Hun gik hen til mig, tog fat i mine arme og løftede dem op i vejret. ”Hold dem der, så de ikke kommer i vejen,” sagde hun smilende og førte sine hænder ned langs mine arme til brysterne.

Nynnende begyndte hun at massere dem, mens hun hele tiden nærmede sig mine brystvorter. Da hun endelig nåede dem, var de helt stive, og jeg gøs, da hun gav dem et klem. ”Nå, Emilie, så er det vist ikke så slemt alligevel, hvad? Kom her…” sagde hun og trak mine lyserøde trøje af mig, så hun kunne se min brysteholder. ”Hvad blev der af det lækre undertøj?” spurgte hun skarpt, ”tror du, jeg vil se dig i det der?” Jeg havde neutralt hvidt undertøj uden sexede finesser på. ”Det er ikke godt nok, frøken! Slem pige!”, rettede hun, og førte hænderne om bag min ryg og løsnede brystholderen, den gled af og faldt ned på gulvet.

Nu begyndte Katja at nusse mine bryster, og jeg kunne se og mærke mine brystvorter blive helt hårde. ”Sådan… God pige. Men jeg bliver stadig nødt til at straffe dig for at gå i sådan nogle klæder – du kan ikke længere gå i hvidt som en jomfru, når vi begge to ved, hvor liderlig en lille luder du i virkeligheden er, vel Emilie?” Jeg kikkede såret og forvirret på hende, og hun smilede ondskabsfuldt tilbage.

”Hvad er der galt, lille skat? Kan du ikke klare mosten? Kom, så skal mor trøste dig…” Hun gik lidt ned i knæ og begyndte at sutte på mine brystvorter. Jeg kunne mærke, at jeg blev fugtig i tissekonen igen og vred mig lidt, men Katja holdt mig i et fast greb og rettede på mig. Så rejste hun sig op igen og så mig direkte i øjnene. ”Så, skat, løft det ene ben for mig, så jeg kan tage dine bukser af.” Jeg løftede mit venstre ben, og Katja trak buksebenet af. ”Og så det højre… Sådan.” Nu var jeg kun iført trusser, og jeg følte mig blottet og ydmyget.

Men det blev værre. ”Føj! Ikke flere jomfrutrusser til dig, unge dame. Fra nu af er det læderundertøj eller lingeri med blonder, forstået?” Jeg nikkede. ”Godt,” svarede hun, og satte sig helt ned på knæ. Jeg bemærkede hendes nederdel, og da hun havde sat sig helt, kunne jeg se ned på hendes bryster under den ellers stramt lukkede hvide kittel. Hun havde selv hvidt lingeri på under sygeplejeklæderne.

Pludselig lo hun af mig, og jeg så hende i øjnene. ”Du er nok ved at blive en stor pige, hvad Emilie? Godt. God pige,” sagde hun grinende og nærmede sig min tissekone. Jeg stivnede, da hun lod tungen ramme og bore sig ind mellem mine skamlæber, og jeg ønskede inderligt, at det var Amalie, der havde slikket min skede nu. Efterhånden som min tissekone blev gennemblødt, følte jeg mig mere og mere som en billig luder og begyndte at snøfte. Katja begyndte at nynne igen, men efter et stykke til rejste hun sig op og så mig dybt i øjnene. Ingen af os sagde noget i et par minutter.

”Nå, Emilie…” begyndte hun så, ”Som sagt bliver jeg nødt til at straffe dig for at gå i jomfruundertøj. Vi kan jo ikke have, at folk tror, at du er en artig lille pige, når du i virkeligheden er en slem, slem luder, vel?” Jeg rystede modvilligt på hovedet og snøftede videre. ”Græder du? Jamen lille skat, jeg er jo ikke engang begyndt at straffe dig endnu! Kom her.”

Katja gik tværs gennem lokalet og satte sig på en stol ved bordet med instrumenter, jeg med rædsel huskede fra mit første besøg. ”Kom så.” sagde hun med et skævt smil, og jeg nærmede mig langsomt.

Da jeg stod foran hende, kikkede hun mig i øjnene. ”Er det første gang, du bliver straffet?” spurgte hun. Jeg svarede forvirret ”ja,” og hun fortsatte skeptisk: ”Er du sikker? Lyver du, Emilie? Har dine forældre aldrig givet dig smæk før?” Jeg var målløs men formåede at fremstamme et ”nej”. ”Nå, da, da,” svarede hun, ”det må være derfor, du er sådan en lille luder, tror du ikke, Emilie? Uden den rette afstraffelse bliver piger frække og glemmer at være underdanige.”

Jeg kikkede ned. ”Hvis dine forældre aldrig har straffet dig, bliver jeg nødt til at give dig en hånd omgang smæk, for at rette op på din mangelfulde opdragelse. Kom her, lille skat.” Hun klappede sig på lårene, og jeg kikkede op på hendes hænder. ”Kom så,” skyndte hun, og jeg så spørgende på hende. Hun gengældte vredt mit blik: ”Emilie! Vil du så komme her?!” ”Hvad skal jeg?” spurgte jeg bange. ”Sig mig, ved du slet ikke, hvordan man bliver straffet? Det var dog utroligt, pigebarn. Så kom da her og læg dig over mit skød!” Jeg adlød bange, og placerede min overkrop over Katjas lår. ”Nej, ikke sådan, Emilie!

Du skal altid vende dit hoved mod min venstre side. Skynd dig så at lægge dig rigtigt!” Jeg rejste mig op, gik rundt op gynækologen og lagde så overkroppen over hende igen. ”Endelig. Du trænger virkelig til afstraffelse, lille skat. Slem pige!” Pludselig kunne jeg høre en susen og mærke en brændende smerte over min balde. ”Av!” skreg jeg, ”lad være!” ”Slem pige! Lig stille!” svarede Katja og lod sin højre hånd ramme min venstre balde. ”Av, av, av!” jamrede jeg, og hun greb mig hårdt om munden. ”Slem pige! Du skal altid være stille, når jeg giver dig smæk! Og ret dig så op!” Jeg lagde mig klynkende lige over hendes lår. ”Ah!” udbrød jeg, da gynækologens tredje slag ramte min højre balle, ”det gør ondt!” ”Jamen lille skat, da,” svarede hun overbærende, ”det er jo også meningen! Lig stille, så jeg kan smække dig ordentligt bagi.” Jeg bed de næste par slag i mig, men efterhånden som min numse blev øm, gjorde det mere og mere ondt. Til sidst kunne jeg ikke holde det ud mere. ”Av, av, av, det gør så ondt!” udbrød jeg, og Katja slog endnu hårdere. ”Vil du ikke nok lade mig gå?” tiggede jeg, men hun tyssede bare på mig og fortsatte.

”Katja, lad være! Det gør så ondt i min numse! Lad mig nu være!”, fortsatte jeg jamrende, og hun begyndte at nynne, mens hun lagde stadig mere kraft i hvert slag. ”Stop! Det gør så ondt!” hulkede jeg, og gynækologen smilede ledt.
Efter hvad der føltes som en evighed stoppede Katja endelig og tog fat om min numse. ”Ah,” sagde hun, ”du bliver dejlig rød bagi. Gør det ondt, Emilie?” ”Ja,” græd jeg, og hun fortsatte: ”Det var godt, skat.” Hun spredte mine balder og så ind mellem dem.

Det gjorde forfærdelig ondt, og jeg jamrede mig igen. ”Slap af, lille skat, jeg kikker bare på din numse. Den er sørme blevet flot rød! God pige!” Hun slap min bagdel og fortsatte: ”Rejs dig op, Emilie, så vi kan komme videre… Vi er jo slet ikke begyndt på undersøgelsen endnu!” Jeg rejste mig langsomt og holdt om mine brændende røde balder. ”Du er smuk, når du har ondt, skat,” sagde hun og pegede mod den gynækologiske briks: ”Læg dig der med numsen i vejret, så jeg kan komme til. Kom så!”

Jeg bevægede mig langsomt hen mod den gynækologiske briks, mens jeg stirrede på den. Da jeg nåede helt derhen, begyndte jeg at snøfte, men lagde mig alligevel op på briksen, mens jeg frygtede, hvad Katja ville gøre ved mig. Min numse brændte stadig, og det gjorde ondt, da jeg lagde mig ned. ”Sådan…” sagde gynækologen og tog et par gummihandsker på. Hun smurte sine fingre ind i creme, hvorefter hun gik hen til mig og placerede sig mellem mine ben. Katja spredte mine røde balder og lod sin højre langfinger glide op og ned i min numserille.

Cremen og handskerne gjorde hendes fingre kolde, så jeg gøs, da hun rørte mig. Efter at have leget lidt med min numse, stak gynækologen langsomt fingeren ind i mit numsehul og kørte den frem og tilbage, så åbningen blev smurt helt ind i creme. Hun trak fingeren ud, satte sig på knæ og slikkede mig i numsen. Selvom jeg var bange og ked af det, var det alligevel rart at mærke hendes varme, bløde tunge slikke mit stramme numsehul. Hun pressede tungen helt ind i min endetarm, så hullet åbnede sig, og jeg stønnede forsigtigt. Så trak Katja tungen ud og rejste sig op, hvorefter hun nynnede trådte tilbage og så på min numse. Hun smilede og gik rundt om mig, så hun stod ud for mit hoved. ”Så må du gerne rejse dig, Emilie,” sagde hun. Jeg gjorde, som hun bad mig om, og så på mine fødder. ”Kom her, lille skat,” kommanderede hun venligt, og jeg gik langsomt helt hen til hende.

”Læg dig hen over brisen med maven nedad, Emilie,” sagde Katja blidt, ”og stræk armene ned mod gulvet.” Da jeg havde lagt mig tværs over den gynækologiske briks, bemærkede jeg, at der to hager i gulvet på hver side af briksen. ”Bare bliv liggende og slap af,” fortsatte gynækologen og gik over til bordet med instrumenter, hvorfra hun tog fire jernkæder med karabinhager i den ene ende og læderbånd i den anden. Hun så på dem og gik så smilende tilbage mod mig. Pludselig indså jeg, hvad Katja havde tænkt sig at gøre ved mig. Jeg fik kuldegysninger over hele kroppen ved tanken, men turde ikke andet end at ligge helt stille, som jeg havde fået besked på.

”God pige,” sagde gynækologen da hun stod bag mig. Hun satte sig langsomt ned på knæ og satte nynnede to jernkæder fast i gulvets kroge, efter at have lagt de andre på gulvet. Så tog hun blidt fat om mit venstre ben, trak det langsomt væk fra det højre og løftede med sin frie hånd den venstre kæde opad. Jeg spændte i hele kroppen, da jeg mærkede læderspændet strammes om min ankel. Katja rykkede i det, og tog så fat i mit højre ben. Hun rykkede det som mit venstre og trak den anden læderrem om anklen. Hun spændte læderet, samlede de to sidste kæder op fra gulvet og rejste sig. Så gik hun smilende rundt om briksen og satte sig på knæ foran mig. Hun kikkede lige ind i mine bange øjne, og jeg kunne se, at hun var blevet meget tændt af den behandling, hun gav mig.

Så lod hun sit ansigt nærme sig mit, mens hun blidt tog fat om mine håndled. Jeg ville skubbe hende væk, men hun strammede grebet, og jeg måtte magtesløst blive liggende, mens hendes røde læber kom nærmere og nærmere. ”God pige,” hviskede hun, lige inden hun tiltvang sig en langt, vådt tungekys. Jeg havde allerede opgivet at gøre modstand, så jeg prøvede bare at tilfredsstille hende, så godt jeg kunne, mens jeg tænkte på Amalie. Mens vi kyssede kunne jeg mærke, at jeg blev våd mellem benene. Jeg vred mig lidt, og Katja trak sig lidt tilbage. ”God pige,” sagde hun igen og slap mine håndled. Så satte hun de to sidste kæder fast i hagerne i gulvet og kikkede op på mig. Hun så mig smilende i øjnende, tog fat om min højre hånd med sin venstre og strakte min arm helt ud.

Med den højre hånd løftede hun en kæde op og spændte læderremmen om mit håndled. Hun gav min hånd et klem og slap den så langsomt, hvorefter hun også spændte min venstre hånd fast. Da hun slap sit tag og rejste sig tilfreds op, mærkede jeg først for alvor, hvor tunge og solide jernkæderne var. Katja forsvandt ud af mit synsfelt, og jeg kunne høre hende gå langsomt tilbage mod bordet bag.

Katja blev stående ved bordet i et stykke tid. Jeg kunne høre en skramlen derfra, så jeg gættede på, at hun rodede sine redskaber igennem. Imens bemærkede jeg, at jeg lå udstrakt som et kryds over den gynækologiske briks. Mine arme og ben var spredt, så jeg næsten ikke kunne røre mig, og min ømme numse var helt blottet. Pludselig sved det i min højre balde, og jeg var lige ved at skrige.

Så kom smerten i den venstre, og jeg begyndte at snøfte, mens jeg stadig holdt skriget tilbage. Jeg drejede hovedet så meget, jeg kunne, og så at Katja stod bag mig og svingede en pisk mod min numse. Ved det tredje slag kunne jeg ikke holde mig mere, og jeg udstødte et kort skrig. ”Jamen dog,” sagde Katja roligt, ”er du stadig øm?” Hun svingede pisken igen, og endnu jeg skreg endnu engang. ”God pige,” sagde gynækologen og slog mig endnu et par gange, før hun sig ned og lagde pisken. Jeg kikkede ned og prøvede ikke at græde, mens jeg hørte hende samle noget andet op og rejse sig igen. Katja gjorde noget med det, men jeg turde ikke kikke tilbage med det samme. Da jeg endelig vendte hovedet, kunne jeg se hende stramme det sidste spænde på en slags lædertrusse med en plastiktissemand hængende ned fra hendes skød.

Så kikkede hun op og smilede, da hun så, at jeg stirrede tilbage på hende. Hun gik nynnede rundt om mig, mens jeg bange drejede hovedet efter hende. Da hun stod foran mig, stoppede hun og vendte hun sig, så tissemanden hang lige foran mit ansigt. ”Ved du, hvad det her er, Emilie?” spurgte hun og tog fat om plastikken, så penissen rejste sig. ”Nej,” stammede jeg. ”Det hedder en strap-on-dildo og er noget, lesbiske piger bruger til at stikke tissemænd ind i hinandens tissekoner, så det føles dejligt.” Jeg stirrede på dildoen, og Katja fortsatte. ”Åbn munden, skat, så jeg kan stikke min tissemand ind mellem dine læber.” Jeg kikkede rædselsslagen op på hende.

”Kom så, Emilie.” Jeg åbnede munden lidt, og Katja lod langsomt dildoen nærme sig mine læber. ”God pige,” sagde hun, da hun pressede plastiktissemanden ind i min mund. Den var lang og tyk, og da den var helt inde, kunne jeg næsten ikke trække vejret. Gynækologen begyndte at bevæge sit skød frem og tilbage, så dildoen blev presset ind og ud mellem mine læber. Jeg hostede lidt og vred mig, men Katja ignorerede det og satte farten op. Til sidst blev jeg helt rød i hovedet og forsøgte at sige til hende, at hun skulle tage tissemanden ud af min mund. Det blev kun til et par grynt, for jeg kunne ikke tale ordentligt, når plastikken hele tiden gled frem og tilbage i min mund. Jeg følte, at jeg var ved at blive kvalt og prøvede at skrige efter hjælp.

Katja satte farten ned og trak så strap-on-dildoen ud af min mund. ”God pige,” sagde hun, mens jeg gispede efter vejret. Jeg opdagede næsten ikke, at hun gik rundt om mig, men pludselig kunne jeg mærke hendes hænder røre ved min numse. Så slap hun den og samlede noget op fra gulvet. Jeg vendte hovedet og så tilbage. Katja tog låget af en bøtte med creme og begyndte at smøre plastiktissemanden ind, så den blev helt klistret. Da hun var færdig, satte hun låget på bøtten og lagde den på jorden ved pisken. Så tog hun fat om dildoen og gik helt tæt på mig, så den rørte mig mellem ballerne. ”Sådan…” sagde hun og lod den glide op og ned i min numserille, ”God pige.” Jeg rystede ved tanken om, at hun ville presse tissemanden ind i min tissekone, men pludselig blev jeg helt stiv.

Katja lod spidsen af dildoen køre rundt om mit numsehul, og jeg blev meget bange. Ville hun stikke den ind i min numse? Svaret kom før, jeg forventede. Gynækologen pressede langsomt sin tissemand ind i mit numsehul. ”Nej,” råbte jeg, ”lad være!” ”Så, så,” trøstede Katja, ”det skal nok gå. Bare slap helt af, skat, så gør det næsten ikke ondt.” Den lange, tykke dildo var nu halvvejs oppe i min numse, og jeg begyndte at græde. ”Jamen lille skat, dog,” sagde gynækologen venligt,

”har du aldrig haft noget oppe i dit numsehul før?” Så gav hun tissemanden et stød, og jeg skreg af smerte og vred mig for at komme fri, men læderremmene om mine ankler og håndled hold mig nede på briksen. ”Vi får vist brug for lidt ekstra hjælpemidler,” sagde hun og trak hurtigt dildoen ud af mit numsehul. Så gik hun over til bordet.

Da hun kom tilbage, havde hun en kugle med huller og en rem i med sig. Hun stillede sig foran mig, tog fat i mit lange brune hår, og inden jeg kunne nå at gøre noget, havde hun stoppet kuglen ind i min mund og trukket remmen over mit hoved, så den spændte over min nakke, mens hun holdt stramt om min hage. ”Mhhh!” udbrød jeg, og blev forskrækket over, at jeg ikke kunne sige andet end lave lyde. ”Mmm!” ”Shh,” sagde Katja så, slap min hage og gik tilbage til min numse. Da hun gik, nåede jeg at se, at der var lidt blod på tissemanden, der dinglede mellem hendes ben.

Det gav et sæt i mig, da Katja igen pressede strap-on-dildoen op i mit stramme numsehul. Mine balder sved stadig, og smerten blev ikke mindre af gynækologens enorme tissemand, der forsvandt længere og længere ind i min numse. Da den var halvvejs inde, begyndte jeg igen at græde. ”Shh,” tyssede Katja, ”slap af.” Det gjorde mere og mere ondt, efterhånden som dildoen kom dybere ind i min numsegang.

”Mmmm!” udbrød jeg og vred mig på briksen, da gynækologen igen gav sin plastiktissemand et stød op i min numse. ”Mhh!” Jeg kikkede ned i gulvet og græd videre, mens jeg kunne mærke dildoen udvide mit lille numsehul mere og mere. ”Så,” sagde Katja pludselig, ”nu er tissemanden helt inde i din numse. God pige.” Jeg blev meget lettet, men min numsegang var helt udspilet omkring dildoen, så det gjorde stadig ondt. Alligevel var jeg holdt op med at græde og kikkede tilbage på gynækologen, der nu masserede min røde numse. Hun så mig i øjnene.

”Er det rart?” ”Mh!” svarede jeg, ”mh!” ”Nej, altså, det må du godt nok undskylde, lille skat. Jeg havde helt glemt, at du ikke kan sige noget.” Hun smilte ledt til mig, og pludselig blev jeg igen meget bange. Hun havde stukket tissemanden ind i min tissekone, men hun var slet ikke begyndt at voldtage mig endnu. ”Mmmh!” stønnede jeg, og Katja begyndte at nynne. ”Mh!” Så gjorde hun det. Dildoen blev hårdt trukket tilbage og så frem igen. Det gjorde ufattelig ondt, og jeg begyndte at snøfte. Gynækologen gjorde det igen og nynnede højere end før. Det føltes som om, mit numsehul brændte, og min numsegang blev revet i stykker. ”Hmmh!” græd jeg, og Katja grinte kort af mig. ”God pige,” sagde hun opmuntrende og satte farten op. Jeg forsøgte at rykke min numse frem, men stillingen over den briksen holdt mit numsehul blottet. Gynækologen stødte hårdt tissemanden op i mig. Jeg ville prøvede at rykke mig, men remmene om mine ankler holdt min numse nede. Katja stødte igen dildoen hårdt ind i min numsegang. Jeg ville skubbe hende væk med mine hænder, men de var lænket til gulvet.

Endnu engang kunne jeg mærke, at plastiktissemanden dundrede op i mig. Jeg ved hele kroppen. For fjerde gang hamrede gynækologen sin dildo hårdt ind i mit stramme huld. Nu indså jeg først, at jeg var fuldstændig hjælpeløs. Femte gang pressede Katja med hele vægten af sin krop den enorme tissemand ind i mit numsehul, så den kom helt op i mig. Jeg udstødte et skingert skrig gennem den hullede plastikkugle i min mund og begyndte at stortude. ”God… Pige…” råbte gynækologen, mens hun voldtog mig. ”Mhhh!” græd jeg, og hun grinte højt. ”Er du min egen lille luder, hvad, Emilie? Er du det? Sig det!” ”Mh!” gryntede jeg, ”Mh!” ”Jeg kan ikke høre dig, skat,” sagde Katja og stødte gang på gang dildoen helt op i mit numsehul.

”Nu er det ikke kun dine balder, der er røde,” sagde hun, ”for du bløder ud ad dit lille, stramme hul!” Rædselsslagen mærkede jeg, hvordan hun fortsat brutalt misbrugte mig. ”God… Pige!” råbte hun og satte farten op.
Det næste lange stykke tid var et rent smertehelvede. Katja voldtog mig hårdere og hårdere, til jeg ikke orkede at græde eller skrige mere. Så lå jeg bare og følte smerten, mens jeg tænkte over, hvor beskidt en lille luder jeg var, og på hvornår Katja ville lade mig gå.
Jeg lå og snøftede, da jeg mærkede det. En dejlig følelse blandede sig med smerten fra min numsegang, da jeg indså, at jeg bare var Katjas lille personlige sexslave. Jeg var fuldstændig hjælpeløs, og hun kunne gøre hvad hun ville med mig. Hvis hun ville voldtage mig hele aftenen og natten, kunne jeg ikke stoppe hende. Jeg var fuldstændig i hendes magt.

Mens jeg undrede mig over den dejlige følelse, blev min tissekone våd igen. Katja så det åbenbart, for hun stoppede sine bollebevægelser mod min numse, så dildoen lå slapt inde i mig. Så trak hun den forsigtigt ud og lod spidsen køre rundt om min tissekone. ”Så, Emilie… Jeg tror, du er klar til at komme nu.,” sagde hun, mens jeg lå helt stille og glædede mig til det dejlige, der skulle til at ske.

”Nu hvor du ikke er numsejomfru mere,” sagde Katja, ”er det vist på tide at tage din mødom i tissekonen, så du bliver en rigtig lille luder.” Jeg blev liggende og ventede. Følelsen af dildoen mellem mine skamlæber var meget dejlig, og da gynækologen forsigtigt pressede plastiktissemanden ind i min tissekone, blev jeg våd mellem benene. ”God pige,” sagde Katja, og dildoen forsvandt helt ind i mig. Mens gynækologen lavede bollebevægelser mod min tissekone, tænkte jeg på Amalie. Vi hørte ligesom sammen, og tanken om at have sex med hende føltes rigtig. Jeg forestillede mig, at vi stod over for hinanden og langsomt tog tøjet af. Amalies flotte små bryster kom frem under hendes bluse. Hun tager bh’en af, så jeg rigtig kan se hende. Så tager vi bukserne af. Amalies ben er endnu flottere end mine egne. Da hun trækker trusserne af, bliver jeg helt våd og stirrer på hendes dejlige tissekone. Hun går langsomt helt tæt på mig og rører forsigtigt ved mine trusser. Hun trækker dem blidt ned og bukker sig. Så kan lukker jeg øjnene og mærker, at hun stille slikker mig mellem benene. Det er dejligt. ”Mmm,” siger Amalie, ”hvor er din mis dejlig…”
Pludselig vågnede jeg af fantasien og opdagede, at jeg stadig var spændt fast over Katjas gynækologiske briks.

Hun voldtog mig stadig, og jeg var helt gennemblødt mellem benene. Jeg ville ikke komme her. Jeg ville have Amalie hjemme på mit trygge værelse og ikke Katja, mens jeg var fastspændt i hendes klinik. ”God pige,” stønnede hun, ”god pige!” Jeg trak arme og ben til mig og forsøgte at vride mig fri, men læderremmene i kæderne til gulvet holdt mig nede. Jeg kunne mærke, at jeg var lige ved at få min orgasme. ”Stor pige,” hviskede Katja, og jeg kunne ikke holde mig længere. Jeg fik den dejligste følelse og lå helt stille og nød det, mens gynækologen fortsatte sine bollebevægelser.

Da jeg var færdig med at komme, kunne jeg mærke, at Katja trak strap-on-dildoen ud af mig. Hun tog den af, gik et par skridt og lagde den på bordet med de andre instrumenter. Lidt efter gik hun tilbage til mig og stillede sig ud for mit hoved. Så bukkede hun sig og løsnede mine arme. ”Dygtig pige,” sagde hun og gik tilbage til min numse, hvor hun løsnede mine ben. Jeg blev liggende lidt, mens hun trådte tilbage. Så rejste jeg mig langsomt, og hun smilede sødt til mig.

”God pige,” sagde hun, ”tag bare dit tøj på igen. Jeg kommer tilbage om lidt.” Hun gik ud af døren, og jeg hentede mit tøj og tog det på. Da jeg var færdig, kom Katja tilbage. ”Så… Var det ikke rart, skat?” spurgte hun, og jeg nikkede modvilligt. ”God pige,” svarede gynækologen, ”og hvornår passer det dig så at komme igen?” Jeg så bange på hende. Hun ville vel ikke have, at jeg blev ved med at komme her? ”Emilie, hvornår kan du komme igen?” spurgte hun utålmodigt, ”og det må gerne være om en uge eller to.” ”Fredagen i ugen efter den næste,” sagde jeg stille og var lige ved at græde. ”Godt,” svarede hun, ”god pige.” Hun fulgte mig ud til venteværelset, og jeg skyndte mig ud af yderdøren. ”Vi ses, skat!” sagde hun og forlod venteværelset.

Da jeg kom udenfor, sad Amalie på trappen. Hun rejste sig og gav mig et knus. Jeg så hende i øjnene og begyndte at snøfte. Så tog hun mig i hånden, og vi skyndte os hjem.


Det var så historien om anden gang jeg var ved gynækolog. Jeg skammede mig meget over at have mistet min mødom til Katja, for jeg ville jo have haft mit første samleje med Amalie. Faktisk turde jeg slet ikke tænke på sex efter besøget. Alligevel blev jeg mere og mere forelsket i min dejlige kæreste, så jeg endte med at sige ja, da hun en uge efter spurgte mig, om hun måtte slikke min tissekone. Det var rart at have Amalie mellem benene, men da jeg fik orgasme, kom jeg til at tænke på Katja. Bagefter forsøgte jeg at overbevise mig selv om, at det var dejligst at have sex med min kæreste, men måtte til sidst indse, at de tvungne orgasmer hos Katja var bedre. Det fik mig til at skamme mig endnu mere, og jeg sagde det aldrig til nogen før nu.

Nå, jeg bliver nødt til at afslutte historien – Amalie kalder. I må hygge jer, til vi skrives ved!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *