Min egen ludertøs

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

Jeg hedder Helle er 18 år, jeg har fået mig min egen lille tøs som jeg kan bruge som jeg vil og hun nyder det, ja hun elsker mig for alt det jeg har gjort for hende, ja hun er altid så liderlig at det løber ud af hendes lille glatte fisse, og hun er bare med på alt hvad der har med sex at gøre, en rigtig lille ludertøs og så min egen.

Min tøs hedder Mia og er 18 år, hun er 165 høj og vejer 55 kg, dejligt mørkt hår og brune øjne.

Ja hun er bare rigtig køn, alle kigger efter hende, når hun går rundt i byen eller omme på skolen.

Jeg kommer sammen med hendes bror, Jesper, han er 19 år. Vi har kommet sammen i lidt over 2 år nu, så jeg har fået lov til at se hvordan Mia er blevet en dejlig pige men nogle pæne bryster ikke alt for store lige en hånd fuld, og en dejlig lille røv.

Da mig og Jesper havde kommet sammen i lidt over et år, og jeg var fyldt 15, begynde jeg at sove hos ham i weekenderne, ja vi var, næsten altid sammen, og det skete da også tit at vi skulle se efter Mia når deres forældre skulle noget.

Ikke altid så sjovt for så var det jo ikke så nemt at gå ind på Jespers værelse og bolle, for så kom Mia bare og bankede på og ville lige høre om vi ikke ville spille med hende.

Men en dag hvor vi lå inde på Jespers værelse og var i gang med at bolle, ja jeg stod på alle fire og fik den i røven, med et blev der banket på døren og ind kom Mia, (vi havde ikke fået låst døren) hvad er det i laver?, spørger hun. Jesper trækker sig ud af min røv og skynder sig at få tøj på, jeg trækker hans dyne op over mig.

Ikke noget Mia siger jeg. Men kan du ikke lige gå ned i stuen så kommer vi om lidt.

Da jeg havde fået tøj på, gik jeg ned i stuen til Mia og her fik vi snakket lidt sammen om hvad det var hun havde set der oppe, og hun kunne godt forstå at piger og drenge var sammen når de elskede hinanden, men som hun selv sagde, ville hun aldrig selv gøre det.

Fra den dag af, var mig og Mia blevet meget gode venner og snakkede meget sammen og når Jesper ikke var hjemme og jeg kom, sad vi tit og spillede og talte om alt, ja en af de gange kom vi til at tale om drenge, og jeg spurgte Mia om ikke hun havde fået sig en kæreste, nej kom det hurtigt fra hende.

Hun ville ikke kysse de drenge som gik i hendes klasse. Hun spurgte mig om hvordan det er at bolle og jeg måtte jo sige som sandt er, det er rigtig dejligt, ja du ved, når man ligger og leger med sig selv, Mia kiggede på mig med spørgende øjne, har du da aldrig leget med dig selv? spørger jeg, hvad mener du Helle???

Ja når du er kommet i seng har du så aldrig ligget og nusset med din kusse, nej det har jeg ikke og det gør man da heller ikke, siger Mia.

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige til hende lige nu, men så spørger hun om jeg da gør det, ja det gør jeg og det er rigtig dejligt, og jeg er jo sikke på at få en orgasme hver gang, griner jeg,

Så hører vi en bil komme, det er Mias far som kommer hjem, så vi får ikke talt mere sammen om det.

Der går et ½ år uden der sker mere.

Men så en dag, i maj hvor det er blevet rigtig varmt, sker der noget.
Jeg tager hjem til Jesper efter skole, da jeg kommer der over er døren ikke låst så jeg går bare ind som jeg altid gør, jeg vil gå op på Jespers værelse, men da jeg kommer forbi døren ind til stuen, ser jeg en ligge på sofaen, det er sgu Mia og jeg kunne høre hun ligger og stønner, jeg lister mig tættere på så hun ikke kan høre mig, jeg kommer helt over til sofaen og ser hun har trukket sine bukser og trusser ned om sine knæ, ja der ligger hun så og har begge sine hænder nede ved sin lille fisse, den ene hånd bruger hun til at nusse sin lille klit, mens hun knepper sig selv med to finger med den anden, jeg står bare og kigger på hende, hvor er hun dog bare dejlig den lille tøs, jeg tager hurtigt min mobil frem og tager nogle billeder af hende, og med et høre hun det og fare op trækker hurtigt sine bukser op, men hun får ikke sine trusser rigtig på, hvad laver du her spørger hun rød i hele hovedet, jamen jeg skal være sammen med Jesper når han kommer hjem.

Jeg sætter mig ned ved siden af hende og ligger min ene hånd på hendes lår og spørger om det var dejligt at lege med sin kusse, hun kigger på mig og siger ja det er, men du må love mig du ikke siger det til nogle Helle tigger hun, ja det skal vi nok kunne finde ud af.

Hvad mener du med det?

Jo hvis du opfører dig pænt over for mig siger jeg ikke noget.

Jamen jeg er da altid sød over for dig.
Jo men du skal så være så sød og høre efter hvad jeg siger.

Ja og gøre hvad jeg siger ikke Mia??
Mia kigger lidt, jamen hvad skal jeg da gøre??

Jo du kan jo starte med at fortælle mig, leger du tit med dig selv.??

Vil du bare høre det for ikke at sige noget.

Nej min tøs, det er kun til at starte med, der skal nok komme mere, smiler jeg

Må jeg så høre, leger du tit med dig selv??

Ja det gør jeg.
Har du gjort det i lang tid??
Kan du huske den dag, hvor vi talte om sex og om jeg havde prøvet at lege med mig selv?

Ja det kan jeg godt, hvad med den dag??

Jo da jeg kom i seng den aften, kunne jeg ikke sove fordi jeg hele tiden tænke på hvad du måske lå der hjemme og lavede, kunne kun se for mig at du legede med din kusse, og det begyndte bare at kilde sådan nede mellem mine ben mens jeg lå og tænkte på dig, så jeg måtte selv lige prøve og lege lidt med min kusse, og det var bare så dejligt og lige siden den dag har jeg leget med mig selv hver dag.

Jamen er det så når du kommer hjem fra skole du gør det hver dag min tøs. Spørger jeg.

Ja også når jeg kommer hjem.
Nå så du leger min din fisse flere gange om dagen???

Ja det gør jeg, jeg må bare hele tiden røre ved den, det er bare så dejligt når jeg får orgasme.

Jamen det er da dejligt at høre, det vil jeg altid huske på.

Men Mia, nu vil jeg lige høre dig om du er frisk på at lade mig se dig lege med dig selv.

Mia kigger på mig og siger det har du jo lige gjort.

Jo men der så jeg jo ikke du kom, så må jeg ikke lige se dig komme engang.
Jamen så skal vi også gå op på mit værelse nu inden de gamle kommer hjem.

Vi går op på Mias værelse, jeg siger til hende at hun skal tage sit tøj helt af og lægge sig på sin seng og lege med sin fisse, det gør hun og hun gør det samme som jeg så nede i stuen, ja den ene hånd på sin klit og med to finger som bare kører frem og tilbage i hendes lille fisse, jeg lægger min ene hånd over på hendes venusbjerg og kan mærke hun kun har lidt dun på sin fisse, jeg kørerr min hånd op over hendes mave helt op til hendes bryster hvor jeg kørerr stille hen over de små vorter som hurtig bliver helt hårde, der går ikke lang tid for jeg kan høre hun er ved at komme, og jeg tager hendes hænder væk fra fissen, Mia kigger på mig og siger, jamen jeg var jo lige ved at komme, det er bare så dejligt.

Jamen du må kun komme når jeg giver dig lov og det gælder fremover, Mia.
Jo men må jeg så ikke godt få lov til at komme nu, nej min tøs, nu vil jeg se dig slikke dine fingre rene for dine egne safter, hun skynder sig at tage den i munden og slikker alt hvad hun kan, imens kørerr jeg en finger ned mellem hendes skamlæber og kører den stille rundt lige ved hendes lille revne, som bare er rigtig våd, hun begynder at trykke sin fisse mod min finger for at få den op i sin lille fisse, men jeg trækker den væk, og spørger hvad hun gerne vil?? Du må godt bolle mig med dine fingre Helle det er så dejligt, jamen hvad får jeg af dig hvis jeg gør det, jeg vil gøre alt for dig, hvis du bare gør det igen og lader mig komme, tigger hun.

Hun er sgu da bare alt for liderlig den tøs.

Jeg kører igen min finger ned til hendes fisse og stoppe lige ud for den lille revne, jeg kigger op på Mia mens jeg trykker min finger op i hende og lader den ligge helt stille, Mia begynder at køre sin fisse op og ned så min finger kommer lidt ud for igen at køre ind i hendes fisse.

Hvis du får lov til at komme nu så er du min tøs fremover siger jeg.

Ja råber Mia, jeg er din tøs og jeg kommer nu, jaaa ååå , stønner hun mens jeg kan mærke hendes fisse trækker sig sammen om min finger.

Jeg sidder bare og kigger på hendes dejlige krop mens hun kommer til sig selv.
Nå min tøs var det godt.

Ja det var rigtig dejligt da du rørte min fisse, meget bedre ind når jeg selv leger med den.

Nå kl. er ved at være mange og de gamle vil snart komme hjem.

Jeg siger til Mia at hun skal komme hjem til mig i aften, for jeg vil kører hjem nu og gøre klar til at hun kommer hjem til mig.

Jamen hvad vil Jesper ikke sige når jeg skal hjem til dig?

Jo du siger bare at jeg vil hjælpe dig med en stil du skal skrive.

Jeg skynder mig hjem.

Da kl. er 19.30. ringer det på og jeg går ud og åbner, der står min tøs Mia.
Kom du bare ind og vi går ned på mit værelse. Da vi var kommet ind og jeg lukkede døren, vender jeg mig om mod Mia og siger tag bare dit tøj af nu, da hun ikke går i gang med det samme går jeg over og giver hende en lussing ikke hårdt men bare så hun ved jeg mener det.

Hun kigger på mig, kom så ud af det tøj min tøs, jeg vil se din dejlige lille tøsekrop.

Mia begynder at tage sit tøj af, da hun har taget sin bluse af tager jeg fat i hendes små brystvorter og klemmer den lidt, hun stønner lidt og stopper med at tage tøjet af, så tager jeg fat med mine negle og klemmer til mens jeg siger få så det tøj af ellers kommer det til at gøre rigtig ondt, hun er nu hurtig ude af sit tøj og står helt nøgen foran mig.

Jeg leger stadig med hendes bryster, og siger hun skal sprede sine ben så jeg kan komme til og jeg kører den ene hånd ned mellem benene og kan mærke hun er dejlig våd, jamen min tøs du bliver jo liderlig af det jeg får dig til.

Ja siger hun, det er så dejligt når du tager fat i mig og siger hvad jeg skal gøre.

Jeg kører en finger op i fissen på hende og siger, frem over går du aldrig med trusser og du skal ha’ en nederdel eller kjole på så jeg altid kan komme til din fisse, lige meget hvor jeg ser dig.
Ja jeg skal nok lade være med at tage trusser på når jeg skal være sammen med dig, NEJ min tøs, det er altid du fremover ikke har trusser på, også når du er hjemme eller i skole, det skal være sådan at jeg altid kan tage fat i dig og lege med din nøgne fisse, Mia siger ja det skal jeg nok huske.

Godt så kom med mig, jeg går over og åbner døren, jamen Helle jeg kan da ikke gå nøgen rundt der ude, hvad hvis din mor kommer her ned og ser det, du kommer bare med min tøs, vi skal lige her ud og ordne noget, jeg tager hende med ud på badeværelse, hvor jeg siger, nu skal jeg barbere din fisse så du ikke har nogle hår på den, og den skal så altid være glat, da jeg bare elsker din lille fisse.

Da jeg har barberet hende og den er helt glat, vasker jeg den og så må jeg bare lige slikke den lille fisse, da hun mærker min tunge giver hun et gisp og begynder at stønne, jeg lader min tunge skille hendes skamlæner af og slikker helt op lige til jeg kommer til hendes lille klit som jeg spiller min tunge hen over rigtig hurtigt og jeg bliver ved lige til hun kommer, hun skriger op da jeg bider i klitten men jeg bliver ved og hun kommer engang til imens.

Jamen min tøs, har jeg sagt at du måtte komme.

Nej undskyld, Helle, men det var bare så dejligt.

Jamen så må jeg jo hellere lige straffe din lille fisse, så den ved hvem der bestemmer over den. Jeg siger hun skal lægge sig ned på gulvet og løfte sine ben op til brystet og de skal være spredt så meget hun kan, da hun ligger sådan stiller jeg mig hen over hende og begynder at slå den lille glatte tøsefisse, Mia råber stop det gør ondt, jamen min tøs det er da også meningen, den skal jo lære hvem der ejer den ikke.

Jeg giver den 20 slag hvor efter jeg bukker mig ned og slikker den lidt, det er sgu noget hun kan li’, for hun råber, jeg kommer, må jeg ikke godt komme Helle, ja den går snart på mig, råber hun.
Jeg stopper og rejser mig op.

Kom, siger jeg.

Jamen må jeg ikke godt komme jeg er bare så liderlig og vil gøre alt for at komme nu, jeg kigger på hende og spørger om hun da mener det, ja bare jeg ville blive ved, jamen du skal nok få lov til at komme, men det er mig som bestemmer hvordan ikke, jo bare gør alt så.

Jeg tager en børste i skabet, Mia ligger stadig på gulvet med sin fisse lige op i vejret, jeg går over til hende og siger nu må du godt komme imens jeg leger med din fisse, og med det begynder jeg at slå fissen med børsten, Mia ligger bare og stønner, og da jeg har slået fissen ca. 50 gange kommer hun og det står bare ud af fissen med safter, jeg har aldrig set sådan noget før, åå jaa åååjaaa ligger hun og skriger.
Var det dejligt min tøs???

Uhaaa det er det bedste orgasme jeg har fået, nej hvor var det skønt.
Jeg rejser hende op, tager fat i hendes hoved og begynder at kysse hende, jeg stikker min tynge ind i munden og hun kommer også frem med sin, sådan står vi lidt.

Vi må hellere gå ind på værelset igen siger jeg.

Da vi kommer derind kan jeg se kl. er ved at være 22. og der skal Mia være hjemme, du må hellere se at komme hjem Mia, siger jeg, hun vil til at tage sine trusser på, nej dem lader du bare blive her, hun tager så sine bukser på, da hun har fået sit tøj på, siger jeg at hun i morgen, når hun skal i skole, skal tage en nederdel på og en bluse og ikke andet, ja og jeg vil komme og se efter i løbet af dagen, jeg går med hende op og giver hende et kys da hun går.

Næste dag i skolen.

Jeg står tidlig op for at være i skolen når Mia kommer.

Jeg står oppe ved cykelskuret, da Mia kommer, og der er 15 min. Inden det ringer ind.

Jeg går over til hende og siger jeg vil se om hun nu har gjort som jeg har sagt, hun har en meget lille nederdel på, ja den dækker ikke meget, den går kun lige ned over hendes baller når hun står op, ja og jeg kan se hun har en lille g-streng på, det ser nu meget frækt ud.
Hvad er det min lille tøs, du skulle jo ikke gå med trusser, så dem vil jeg ha her og nu, hun kigger på mig og siger, jamen alle vil jo kunne se jeg så ikke har trusser på.

Hun sætter sin cykel og vi går rundt om et hjørne om mod sportspladsen, kom med de trusser Mia siger jeg højt, hun vil ikke lige tagen den af med det sammen, så jeg går over til hende og tager hårdt fat i hendes arm og vender hende rundt, ja buk dig min tøs, nu står hun med røven lige op og jeg kan se hele hendes dejlige lille røv, jeg slår den med min anden hånd så hårdt at jeg kan se der kommer en rød hånd på den ene balle, Mia råber op, avvv det gør ondt, jeg er ligeglad og slår videre, hun begynder at græde lidt, da hun har fået 10 på hver balle stopper jeg og siger at nu kan hun tage de trusser af.

Hun rejser sig op og nusser sine baller lidt, jeg tørrer hendes øjne for tårer, ja og kysser hende blidt på munden, må jeg så få dem siger jeg.
Hun tager dem af, jeg tager den og lægger dem i min taske.

Inden vi går ind vil jeg da lige mærke hendes fisse, så jeg kører min hånd op af lårene op mod den lille fisse, jeg kan mærke en dejlig varme komme der oppe fra, ja og da jeg når helt op til den er den bare rigtig våd, jeg kører en finger ind mellem hendes skamlæber, hun kommer med et suk, jamen Mia min tøs du er helt våd, kan du godt li’ jeg slår den lille røv??

Det ved jeg ikke, det gør ondt i den, men det kilder bare så dejligt i min fisse, jeg lader min finger køre stille op i fissen på hendes, og hun begynder at stønne, sådan står vi til klokken ringer ind, jeg tror hun er meget tæt på at komme, men når det ikke, jeg tager min finger ud og op til hendes mund og siger hun skal slikke den for sine egne safter.

Vi går ind, og inden vi skilles siger jeg at hun skal sidde med spredte ben hele timen, ja og jeg vil vide det hvis hun ikke gør.

Mia sidder sammen med en som hedder Gitte, ja Gitte er min nabo, og vi er en del sammen, ja vi har nu også været i seng sammen et par gange.

Da Mia skal sætte sig ned, kommer hun i tænke om sin nøgne røv, da hendes nederdel er så lille at hun ikke kan sidde på den, så det er den bare numse mod stolen, og lige i det hun sætter sig gør det ondt da den er godt rød og varm, hun kommer med et lille hyl, som Gitte hører.

Hvad er det, Mia? Siger Gitte.
Ikke noget. Siger Mia.
Jamen hvorfor kan du så ikke sidde rigtig på stolen Mia.

Mia bliver rød i hoved, hun hvisker stille til Gitte, det er fordi jeg har fået en røvfuld, så det gør ondt når jeg sidder på den.

Det vil jeg da gerne se, er din røv så helt rød Mia spørger hun.
Ja det tror jeg.
Må jeg ikke godt se den, kom du kan jo lige løfte dig lidt op så jeg kan se siger Gitte.

Mia løfter sig lidt fra stolen, og nu kan Gitte se hendes dejlige røde røv, hun tager en hånd og ære den lidt, det er dejligt siger Mia, din hånd er dejlig kold på min varme numse. Gitte kører sin hånd helt ind mellem Mias baller og kan nu mærke hun ikke har trusser på.
Jamen hvad er det, går du uden trusser, Mia kan ikke sige noget nyder bare Gittes hånd på sin nøgne røv.

Gitte lader sin ene finger kører ned langs revnen mellem ballerne og kommer til den lille stjerne, Mia stønner nu, ja hun nyder det bare.

Ca. en ½ meter fra Mia sidder Kim og Per, de har hørt Mia og sidder nu og kigger på hvad Gitte gør.

Ja hun trykker med sin finger på Mias lille stjerne, ja hun får det yderste led ind i røven på Mia, som nu ikke kan sidde stille, hun vender sit hoved om mod Gitte, og siger hun skal stoppe da hun er bange for at nogle vil kunne se hvad hun gør, jamen Mia det er for sent nu, prøv og kig over til Kim, ja jeg tror han nyder det lige så meget som dig selv, siger Gitte.

Mia kigger over mod kim og han sidder bare og kigger rigtig meget på hende.
I det samme tager Gitte sin finger ud at Mias røv og vil ha hende til at slikke den ren, mens Kim ser på, men Mia gør det ikke.

Gitte hvisker så lige i øret på Mia.
Husk nu at du ikke må samle dine ben her inde i timen.

Mia, kigger på Gitte, hvor ved hun det fra.

Ja Helle er jo min nabo, og jeg så dig jo køre derfra i aftes og hvordan i stod og kyssede, ja og at du er Helles lille tøs nu og skal gøre alt hvad hun siger. Ja jeg har så også fået lov til at lege med, men kun når hun ikke kan holde øje med dig.

Jeg syntes du lige skal vise Kim din lille nøgne fisse, så han kan se hvor liderlig en tøs han går i klasse med, smiler Gitte.
Jeg må så vende mig om mod Kim, ja jeg sidder sådan at han kan se lige ind i min fisse, og han kigger bare og smiler, imens tager Gitte om mig og lader sine hænder køre rundt om livet på mig og ned mod min fisse, hvor hun tager fat i mine skamlæber og trækker dem fra hinanden så min fisse bare står helt åben for Kim og nu også Per, Gitte hvisker til mig at jeg skal lege lidt med min fisse for dem, ja jeg ved jo du kan li’ det, du er jo bare helt våd i fissen nu, jeg lader min hånd komme ned til fissen hvor jeg stikker to fingre op og kører dem ind og ud, imens Gitte holder mine skamlæber kører hun en finger rundt på min klit, nej hvor er det bare dejligt, og jeg stønner og hopper rundt på stolen, og med et kommer jeg bare i en dejlig orgasme lige for øjnene af Kim og Per.

Jeg vender rundt og sidder nu rigtig og vil prøve at følge med i timen nu.

Men Gitte kan ikke holde sig fra mig, ja hun sidder med sin ene hånd mellem mine ben og leger med min fisse hele tiden, og det er ikke nemt at følge med i timen.

Hvad siger du til det Mia, hører jeg lige med et, jeg kigger op på vores lærer, Bent hedder han.
Det ved jeg ikke, tror ikke lige jeg hørte hvad du spurgte om, siger jeg.
Han går så videre til en anden i klassen, ja det er ikke meget af den time jeg fik hørt.

Det ringer ud og Gitte siger vi skal om på sportspladsen, vi går der om, der omme står Helle sammen med dem fra hendes klasse, nå der kommer du min tøs siger hun højt, kom du bare helt her over Mia, jeg går over til Helle og hun tager fat i mit hoved og giver mig et stort kys lige på munden, mens alle de andre står og kigger.

Hun spørger så om jeg har været en sød tøs inde i timen, ja siger jeg.
Gitte kommer over til Helle og siger at jeg sad og leget med min fisse i timen over for to drenge i klassen, Helle kigger på mig, nå så du sidder og viser din fisse frem i skolen, jamen det kan du jo også bare komme til at gøre her, og med et trækker hun min nederdel af mig og jeg står med bar røv foran 15 personer jeg ikke rigtig kender, ja har jo kun set den her på skolen.

Kan du så lige vise os hvad du har lavet inde i klassen Mia siger Helle.
Det tør jeg ikke og holder mine hænder ned foran min fisse så de ikke kan se den.

En af Helles veninder ser min røv som stadig er godt rød, det ser ud til at hun har fået en røvfuld siger hun og nu vil de alle sammen se min røv, Helle tager fat i mig og bukker mig så jeg står med røven lige op i vejret, ja jeg måtte lige give hendes en røvfuld her til morgen, da hun jo kom i skole med trusser på, siger Helle. Ja hun elsker at jeg er hård ved hende.

Mens jeg står sådan siger Helle da at de godt må give mig en røvfuld nu jeg ikke ville vise hvad jeg havde lavet i klassen, og jeg nu fik jeg en røvfuld jeg aldrig vil glemme, jeg tror de alle sammen slog mig i røven mindst 10 gange hver, da de alle var færdige, ville de da lige mærke om det er rigtig jeg kan li’ at få en røvfuld, så nu kom de alle igen og denne gang kørte de en eller to fingre op i fissen på mig, ja jeg var bare rigtig våd og det løb ned af mine lår, jeg var lige ved at komme da Helle sagde, jeg skulle vise dem hvordan jeg leger med min fisse, helle sørger for jeg kommer ned og ligge på græsset, og her begynder jeg at kneppe mig selv med mine fingre mens min anden hånd kører hen over min klit, jeg ved ikke hvor lang tid jeg lå der, men jeg kommer med et brag af en orgasme, ja jeg ser sol og stjerner.

Da jeg kommer til mig selv igen ligger jeg helt alene, jeg vil til at rejse mig op da jeg ser Kim og Per komme rundt om hjørnet, og de ser mig bare med det samme, de kommer over til mig og siger de vil kneppe mig nu, ja for efter hvad jeg gjorde inde i klassen var de blevet liderlige og det tryk måtte jeg så lige sørge for kom ud.

Da jeg jo stadig næsten er nøgen er det jo nemt for dem at få min bluse af, så jeg nu er helt nøgen, de siger jeg skal tage deres pikke frem og slikke dem, det gør jeg og da jeg har slikket lidt på Pers, vil han nu kneppe mig i fissen, så jeg skal bare stå på alle fire og nu har jeg en pik i munden mens jeg kan mærke Per trykke sin pik mod mine skamlæber og mærke hvordan de skiller sig for hans pik, han kører den stille og roligt lidt ind og så næsten helt ud igen, ja sådan bliver han ved til den til sidst er helt inde i min fisse, der går ca. 5 min.

Så bytter de plads, så nu må jeg slikke pik på per og jeg kan smage mine egne safter, jeg kan nu mærke at Per er ved at komme, han siger så at jeg bare har at sluge alt hans sperm, og med et kommer han, men jeg kan ikke sluge det hele så det løber ud af min mund, så tager Per sin hånd ned og fanger det som løber ud, da der ikke kommer mere slikker jeg pikken ren, men ikke nok med det skal jeg også slikke det sperm op som han har i sin hånd, imens knepper Kim min lille fisse og hvor er det bare dejligt, han begynder at stønne højere og højere og med et kan jeg mærke at han skyder sin sperm langt op i fissen på mig, men også Kims pik skal jeg lige slikke ren.

De går begge og lader mig ligge alene.

Da jeg er ved at tage tøj på kommer Helle, nå min tøs er det godt med noget pik i din lille fisse, siger hun mens jeg får et dejligt kram, ja det er dejligt, jeg kan bare ikke få nok siger jeg til hende, ja min fisse kilder hele tiden og er bare så våd.

Jamen min tøs, det skal jeg nok sørge for at du så fremover vil få.

Og fra den dag lejede Helle mig ud til alle dem fra skolen af, ja de måtte bruge mig som de ville, hvis de bare kom med en seddel fra Helle…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *