Karnevalsknalderi

1

Find en fræk sexpartner, swingerpartner, en god ven - 100% anonymt

I det firma, hvor jeg under min IT-uddannelse arbejdede dels med edb og dels som lagerarbejder, holdt man aldrig som i mange firmaer den årlige julefrokost. Til gengæld holdt man omkring fastelavnstid en fest som man i mange år kaldte for Fastelavnsbollefest. En særdeles løssluppen fest, hvor der blev spist, drukket og bollet flittigt blandt det deltagende personale. Det var derfor nogle som ikke deltog i festlighederne af familie- eller moralske grunde. I år havde firmaet forsøgt at skabe afveksling i festindbydelsen og festen i øvrigt ved at invitere til Karnevalsknalderi, hvor man skulle møde op i en form for karnevalsdragt eller i al fald være udklædt på en eller anden måde.

Jeg havde valgt at møde op til festen iført en skotsk Kilt med tilhørende jakke og beklædning, vel viden at alle naturligvis skulle spørge eller se efter hvad jeg bar under kilten. Ingen blev skuffet for jeg havde intet på under kilten, så pikken var frit tilgængelig for nysgerrige blikke eller søgende hænder – til stor morskab for mange – men ikke mindst for mig, hvilket denne novelle handler om.

Første morskab blev jeg vidne til da jeg ankom til festen og spørgsmålene hvirvlede gennem lokalet: ”Gu´ ve´ hvad han har indenunder”. En anden svarede øjeblikkelig: “Selvfølgelig har han underbukser på”. En tredje sagde i samme moment: “Han er sgu´ fræk nok til at gå med bar pik”. Et par vittige mænd var der med det samme med at udtrykke sig om at det var den eneste måde hvorpå jeg kunne opnå at få noget på den frække.

En anden ting jeg også lagde mærke til var så megen flytten rundt der blev på bordkortene. Og det forbavsede mig aldeles slet ikke at lagerchefen Hanne (Ritas søster) var kommet til at side ved siden af mig, men det forbavsede mig mere at jeg skulle have firmachefens kone ved min side som borddame. Hun hed Mona, hvilket jeg for overskuelighedens skyld vil kalde hende fremover.

Ikke ret langt henne under spisningen, hvor stemningen var blevet afslappet og samtalerne ligesom mere frigjorde, lænede Mona sig ind mod mig og spurgte mig: ”Er du stadig single nu hvor du er blevet firmaboss”. Jeg svarede tilbage at jeg ikke havde bundet mig til nogen kvinde, hvis det var det hun mente. ”Det vil sige at du stadig er fyldt med seksuel gejst som ingen kvinde har taget fra dig”. Frækt og med et humoristisk smil svarede jeg tilbage: ”Nej, men der må være kvinder et eller andet sted som må have grusom lyst til at tilfredsstille mig, men ingen har endnu ringet til mig og beskrevet hvilke lidenskabelige sexscener hun vil udsætte mig for”. ”Havde du forventet at en eller anden kælling skulle ringe til dig og spørge om du havde lyst til at sutte på hendes patter og røre ved hendes kusse – la´ vær´ med at ta´ pis på mig – jeg kender en anden måde at gøre det på”.

Og nu mærkede jeg, hvilket overhovedet ikke chokeret mig, Mona hånd på mit højre lår under kilten. Fingrene på hendes hånd kilede sig ned mellem mine samlede lår, men tommelfingeren kørte søgende omkring det halvstive pikskaft. ”Ka´ du li´ jeg gnider på den”, hviskede hun mig i øret og fortsatte, ”Egon her på min anden side har jeg allerede gejlet med et stykke tid siden så han sidder med ståpik”. Jeg skal nok lige fortælle at Egon var en knægt på 16 – 17 år ansat som kontorbud medens han ventede på en læreplads og at han denne aften var klædt ud som en gammeldags cykelsvajer.

Jeg henvendte mig igen til Mona og sagde: ”Jeg må sige at den ærede frue har, for at bruge et forslidt udtryk, hænderne fulde og måske også lidt fingerfærdighed”. ”Nej – jer er bare en Cougar – en kvinde som du ved der foretrækker yngre mænd – du kunne da for resten også udvise lidt fingerfærdighed – hvis du stikker din hånd op under min kjole vil du opdage at jeg ikke har trusser på – fingerkneppe min gejle fisse – gør den klar til at modtage din stive pik når vi holder en pause i spisningen”.

Inden jeg vidste af det forsvandt Mona fra bordet. Straks var Hanne – damen på min venstreside, over mig: ”Nå – du har nok fået en kvinde til bords der gerne vil kneppe – jeg har lagt mærke til at du siddet og blevet lidt småliderlig og jeg garanterer for at tanten nu er forsvundet ud på toilette for at smide trusserne”. Hanne havde nu stukket sin hånd op under kilten og sad ikke alene og aede pikken men hun legede også med mine nosser. Men pludselig var Mona der igen og hun kunne ikke undgå at bemærke at Hanne havde sin hånd oppe under kilten. ”Hva´ laver du dernede”, spurgte Mona med det samme Hanne som om hun allerede havde tilegnet sig retten til at lege med min pik.

”Ja, hva´ tror du”, svarede Hanne og sagde så grinende videre, ” jeg regner med at sådan en IT-mand som Mick vel ikke bruger kuglerammen, som hænger under han pik, til noget i det daglige, så jeg tænkte at den trængte vel til en updating, men jeg kan sige dig at hans pik er som et USB-stik – han gemmer det bedste om god sex og kneppeture i det stik og han gemmer hvordan pikken bedst holder sig stiv så den kan tilfredsstille kvinder mere en gang”. “Har du gået og leget med hans pik på arbejdet og så ladet ham kneppe dig”, kom det fra Mona. Hanne svarede hende kontant: “Jeg lader ikke drengerøve kneppe mig for de aner ikke en skid om at bruge pikken ordentligt – JEG knepper dem – JEG styrer pikken.

Da spisningen var overstået skulle der ryddes af bordene og laves lidt om på møblementet så der blev plads til at danse. Men Mona tog Egon jeg og i hånden og trak os ind på hendes mands chefkontor, hvor hun låste døren omhyggeligt inden hun skubbede mig ned i hendes mands kontorstol, slog kilten til side og hev op i sin egen kjole og satte sig så lige over min stive pik. Hun greb om ståpikken og lagde den ind mellem skamlæberne og kørte lidt frem og tilbage med fisseåbningen om den. Jeg fattede hende om røvballerne imens hun sænkede sin fisse ned omkring pikken. ”Ooohhh – åååh – skønt med din store, tykke pik – den er så stor at den næsten føles som et rivejern”. Egon stod ved siden af os og rev i sin pikken indtil Mona overtog ”dirigentstokken”.

Imens hun red på min pik og med sin højre hånd flåede i Egons stive drengepik udstødte hun små joyful noises eller små frække hvin til mig: ”Skøn – skøn whiskypik – mmeeeee’r – ikke spare på pikken – jeg ska´ kneppe den klan-ternet – det skotske kneppeuhyre” og til Egon vrøvlede hun om alt imens hun skubbede forhuden frem og tilbage over hans unge violette pikhoved ”at det var det skønt at skubbe karnevalshuen af og på hans pikhoved”.

Det var tydeligt at som hun sad der på mit skød, med kjolen trukket op om livet og patterne frit tilgængelige frigjort for bh’en og trukket ud af kjoleåbningen, så var hun ved at være meget sulten på at få pik – rigtig meget pik – men det var også tydeligt at hun nød hvert minut af hele sexlegen. Lige så åbenlyst var det også at Egon nød når Mona tog hans pik ind i munden og gav hans pikhoved den helt store tur, akkompagneret af svuppende og slubrende lyde. Så stod han bare med store forventningsfulde øjne og så min pik forsvinde ud og ind af hendes fisse alt medens han gramsede på hendes patter mens han gispede og prustede: ”Ååhh – ooh – aaii – uuhh”.

Det hidsede Mona op overfor Egon og hun sagde til han på et tidspunkt: ”Guud, hvor er det ved at være en god hård og fræk svajerpik som er gejlet op til at kneppe en våd damekusse – har du før prøvet at kneppe en lækker, moden barberet damekusse og ikke bare ligget og fjoget dig med lidt tøsefisse der dårlig har fået hår på karamellen”. ”Neeejj – jeg har ikke bollet med en pige endnu”. ”Hva´ mener du Mick”, sagde hun henvendt til mig, så skal Egon rigtig få lov til at med til noget af det sjove her på chefens kontor og i det samme rejste hun sig fra mig så jeg sad tilbage med stritpik som glinsede af hendes fissesafter. Nu skal vi over i sofaen for at slå katten af tønden på en ny måde – foreløbig skal jeg gøre køllerne klare.

Henne ved sofaen skubbede hun os nu ned i sædet og satte sig på knæ foran os og. Hendes øjne lyste med et erotisk og sensuelt frækt udtryk i eller en form for elskovs- og kneppelængsel og hun kunne slet ikke skjule sin lidenskabelige tilstand som hun bl.a. udtrykte ved at se på os og fortælle at nu ville hun sutte og slikke vore køller så liderlige at de bare dirrede efter at mærke hendes fisse klaske dem til med stærk fissesaft – strong whiskey. Hun tog øjeblikkelig Egons pik i munden og begyndte samtidig at spille på min pik. Efter et en kort stund skiftede hun til min pik som nu kom under kyndig behandling af hendes tunge der hvirvlede rundt om mit pikhoved. Efter et stykke tid slap hun min pik med munden og sagde: ”Skønt at smage når din pik savler af liderlighed i mine anstrengelser til at gøre den rigtig kneppeklar”.

Idet samme stønnede Egon højt: ”Jeg kommer – pikken går på mig åååhhh – jeg sprøjter”. Lynhurtigt drejede Mona ansigtet mod Egon og inden han fik sendt den første spermstråle af sted sagde hun til ham: ”Du skal sprøjte dine safter ind i kæften på mig – sprøjt mig i min mund”, og lukkede munden op, men da der var kommet et par spermstrint lukkede hun munden omkring hans pik og sugede de sidste rester af sperm ud af hans pik. Ikke overraskende for en ung drengepik mistede den ikke ret meget af sin stivelse, men Mona fortsatte med at sutte på hans pikhoved og gnide på hans pikskaft samtidig med hun fortsatte at spille på min pik. Da Egon pik tilsyneladende var ready for fight sagde hun: ”Jeg vil ha´ din pik bagfra, Egon, imens jeg sutter edb-pikken skrubliderlig til at gennempule mig – men vi skal være nøgne nu alle tre, Nu nærmest flåede vi tøjet af hinanden så ophidset var vi blevet.

Hun lagde sig nu på siden i sofaen medens Egon kravlede om bag hende og lå ind mod ryglænet. Lige så snart Egon var på plads bag hendes røvballer vendte hun hovedet mod ham og sagde i et indsmigrende tonefald: ”Få så skubbet den stive fætter ind bag hormongardinerne”, men da han ikke fik pikken ind med det samme fattede hun om pikken, førte den hen til fisserevnen og sagde: ”Skyd så røven fremad så du kan få moslet liderpikken op i mig, og sagde videre, ”Ta´ fat om mine patter – og hiv i dem så du kan få pikken ekstra højt op i kussen”, Nu så hun op på mig, da jeg havde placeret min pik ganske tæt på hendes mund, og sagde: ”Jeg vil ha´ din lækre frække pik”. Hun trak forhuden helt ned mod pikroden og nosserne som lige fik mærket en kuplet hånd i forbifarten. ”Jeg vil sutte pik på dig – sutte pik så den sitre af liderlighed og begær efter min tøsede firmafisse”. ”Uuhh jaaaahh – lad mig mærke hvor go´ sådan en suttekusse er”, stønnede jeg og begyndte med det samme at mundkneppe hende. Egon var helt opslugt af det der foregik foran ham og man fornemmede at han blev mer´ og mer´ ophidset.

Han blev åbenbart så ophidset at han ikke kunne holde pikken på ret køl for den smuttede hele tiden ud af fissen på Mona, hvilket fik Mona til at miste tålmodigheden for hun satte sig op og sagde så til mig: ”Sæt dig i sofaen”. Hun vendte sin bagdel imod og sagde til mig: ”Jeg vil ride dig lige som før”, hvorfor jeg ventede at hun ville presse sin fisse ned over min pik. Der tog jeg gruelig fejl. Hun fortsatte nemlig med at sige: ”Jeg vil ha´ din fede pik op i røven”.

Med et fast greb om pikken kørte hun den imod anus, pressede sig ned mod pikhovedet og lod nu pikken komme indenfor i små ryk – om end det var millimeter på millimeter – indtil hun satte helt ned og fik pikken helt op. Hun klynkede næsten da hun sagde: ”Ååååhhh – oooohhhh – Guuuudd ssåå skønt – det er sååå deeejjliiig en piiiikkk”. hun red hun forsigtigt og havde desuden taget Egon pik i munden imens hun kælede med hans nosser. ”Jeg vil også ha´ din pik op i mig”, sagde hun stille til ham, ”du skal få lov at kneppe chefens kone i fissen – det er der ingen af vore kontordrenge der har fået får lov til før dig og du skal ikke prale med det for så river jeg pikken af på dig en dag”.

Jeg kunne se på Egon at var noget overrasket, men også at det var noget han ikke ville sige nej til selv om han nok ikke vidste hvordan han skulle gribe det an med at få pikken op i hendes fisse, når jeg lå og blokerede røvhullet. Mona stønnede: “Lige nu er jeg tændt på at blive brugt liderligt, kneppet hårdt – blive taget hårdt og bare tage imod – det helt store knald”. Jeg vil ha´ begge jeres pikke op i mig på samme tid – lige så langt op som I kan presse jeres stive drenge. Som jeg lå henslængt i sofaen kravlede Mona ovenpå mig med ryggen til mig og sagde så: “Knep mig nu – I har tændt mig og jeg er så liderlig – jeg vil ha´ jer nu”.

Hun satte sig ovenpå min pik, pressede den i bund i hendes røv og sad så stille på pikken indtil Egon begyndte at støde sin pik ind i fissen. Mona stønnede: “Gi´ mig jeres pikke – gi´ mig jeres lange, dejlige pikke – knep mig til jeg besvimer”. Jeg måtte trække mig lidt ud af Monas fisse for at Egon lidt akavet idet hele taget kunne komme bare lidt ind i fissen på Mona. Men efterhånden var der plads til begge pikke og vore to store pikhoveder kørte nu mod hinanden og gejlede ligesom vore to pikke op. Mona gispede: “ Pul mig – giv mig begge jeres pikke – liderlige kussetyvepikke – langt op i mine liderlige huller – jeg er så liderlig at havde her været en pik mere her så skulle jeg have haft den i munden så ku´ jeg vel for helvede få nok – knep mig – hug jeres pikke langt op i mig – uhnngg – gi´ mig mer´ ppiikk – mere – ååhh gi´ mig mer’- knep mig – hvor har min kusse trængt til din liderpik – Egon du er lider og du gør osse mig lider – er det ikke godt at mærke min fisse”.

Egon prustede: ”Ååhhhh jooh – men nu gåååårr pikken på mig – NU KOMMER JEG” og med det samme trak han pikken ud af Mona og afleverede sin ladning op ad hendes maveskind samtidig med han stønnede: ” Ååhh jeg ku´ ikke mere – sorry”. ”Gør ikke noget”, svarede Mona, ”du var bare go´ – smut ud på toilettet og gør dig klar til at gå ned og dans med de andre – det kan være du møder en pige som vil prøve din dejlige pik.

Da Egon forsvandt ud på kontoret toilet vendte Mona sig om og indtog en stilling på sine knæ og kroppen ellers trykket ned i sofaen og gispede så: ”Kom så med din dejlige røvpulerpik – nu ska´ jeg gøres færdig”

Da jeg atter pressede pikhovedet mod hendes endetarm klynkede Mona med det samme: ”Ååååhhhrr for fanden, hvor gør du det blidt og nænsomt – dit pikhoved føles så varmt og dejligt – den gør min røv så pikgal – lad den glide helt op”. Jeg trak imidlertid pikken helt ud, tog den i hånden og klaskede på hendes røvballer med den hårde kæp. ”Vær glad for jeg ikke er politikvinde for så ville du blive arresteret for at gå med slagvåben og stikvåben”, sagde hun grinende. Jeg pressede så igen pikken gennem ringmusklen imens hun brægede ”Yeahh – neeeiii – det er deeeejjjliiiggt – ssåååå – skønt – åååhhrr”, samtidig med jeg lod pikken glide langsomt op i hende til hun ikke kunne rumme mere. Da jeg var helt oppe i hende kom det spagt fra hende tillige med hun vred og roterede med hele bagdelen: ”Uha – halløjsadada nu er jeg godt nok fyldt op – aldrig har jeg rummet så meget pik bagi” Jeg begyndte at kneppe hende afvekslende. Lidt med lange seje stød – så nogle små hurtige stød med pikhovedet i ringmusklen for så at hugge pikken helt i bund. Alt sammen imens hun lå og stønnede, prustede eller gispede: ”Ja, røvpul mig – ååh lad mig få pik – ooohhh – knep min røv – brug den store pik rigtig liderligt – ååhh meeer´ – meget mere Mick.

”Sjældent eller aldrig har jeg mødt en kvinde så tændt og med så heftig et begær for at blive kneppet i røven. Da pikken nu pumpede ekstatisk ud og ind af hendes røv begyndte hendes fristhængende patter at svaje og svinge frem og tilbage. ”Hold kæft hvor du får patterne i sving når du røvpuler som du gør – få dem til at holde op med det – ta´ mig på patterne – hold dem i ro – leg med pattevorterne”. Jeg bukkede mig fremover hendes krop og tog godt fat om patterne og tog de stive vorter ind mellem fingrene og nulrede dem Hun stønnede og klynkede: ”Du har en uanstændig stor pik men som røvpuler himmelsk – men jeg kommer – åååhh – bare bli´ ved med at kneppe – gi´ mig pik – rigtig go´ liderpik – hun skreg nu som en stukken gris: ”åååhhh – ”Aaaaiiii – aaaaiiii – aaii”. Jeg stoppede op et kort øjeblik medens hendes orgasme var på det højeste, hvorefter jeg trak pikken ud og spermen fossede i lange stråler ud af min opgejlede liderpik op ad hendes ryg.

”El Diablo – det er den bedste djævlepik jeg har fået længe – har du tid til en dag at efterse min hjemme-pc”, stønnede hun. ”Når som helst det passer dig”. ”Det ser jeg hen imod”, svarede hun.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *